Weekly Wanted: Hygge & afslapning

Inden jeg mødte Drømmemanden ejede jeg ikke hyggetøj. Jeg tog tøj på om morgenen og det tog jeg så først af igen om aftenen, når jeg skulle i seng. Altså med mindre jeg trænede eller lignende i løbet af dagen. Og mine veninder syntes altid det var mystisk, at jeg ikke havde et par hyggebukser med, når vi var på skiferie eller i sommerhus.

Men så mødte jeg Nikolaj. Og da vi fejrede vores allerførste tømmermandssøndag sammen hjemme hos ham, da vi lige akkurat var blevet kærester, så kiggede han på mine skinny jeans og sagde: “Skal jeg ikke lige finde et par joggingbukser, du kan hoppe i, så vi kan slappe af?”. Det siger man jo ikke nej til, når det er ham, man er dødforelsket i, der spørger. Og så var skaden sket. Og jeg tænker således, at det lidt er hans egen fejl, at han nu oftest ser mig i afslapningstøj. Fordi han som regel går tidligst og kommer sidst hjem, nu hvor jeg primært arbejder hjemmefra.

For faktisk er jeg ofte ude i 3 tøjskift på en dag. Og det er ikke på modebloggerfacon, hvor jeg skal have foreviget flere forskellige smarte outfits i løbet af en dag. Nej det er snarere, fordi jeg som regel når at have hyggetøj på både morgen og aften og så også både er i træningstøj og almindeligt tøj.

Jeg klarede 29 år uden at eje joggingbukser og deslige og nu er det, det første jeg trækker i, når jeg kommer hjem om eftermiddagen. Ved ikke helt, om det er godt eller skidt, men det føles nu engang meget rart og I var flere, der spurgte til mit bløde tøj i det her indlæg, så tænkte at det var oplagt at flikke en hel lille hygge-og-afslapnings-shopping-guide sammen. For hyggetøj kan altså godt være både lunt, lækkert, blødt OG pænt.

Hyg løs! ♥

Reklamelinks:

 1. Halstørklæde i uld og alpaca med striber fra Önling
 2. Hjemmesko med blødt foer fra Flattered
 3. Stribede bukser med lommer fra Aiayu
 4. Hårklemme med blå striber fra Pico
 5. Morgenkåbe i vasket hør fra H&M
 6. Sweater med turtleneck fra & Other Stories
 7. Tynd plaid i hør og bomuld fra Ellos Home
 8. Krus Fluffy Unicorn fra Studio Arhøj
 9. Fluffy hjemmesko fra J.Crew
 10. Lang cardigan i strik fra Selected Femme
 11. Sokker i merino uld fra Dilling
 12. Naturligt duftlys Wood fra Karmameju
 13. Bukser med ribkant i velour-tekstur fra Noa Noa
 14. Oversized strik i uldblanding fra By Malene Birger
 15. Tekande fra Claska
(Visited 4.648 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Synes altid din blog er god – men den er altså ligesom bare bedre for tiden. Ved ikke hvad det er, men synes bare alle indlæg er lige, hvad jeg har lyst til for tiden.

  Stor ros herfra :)

  1. Helt enig, aktuelle, vedkommende og ikke mindst godt skrevne indlæg!
   Også ros herfra????

  2. Hej Cecilie og Trille
   Dét gør mig mægtigt glad at læse! Tusinde tak. Og tak for at I tager jer tid til at skrive det. Det betyder mere end I sikkert aner. Så håber jeg, at jeg kan holde kadencen.
   Store knus Emily

 2. Ha ha, det er præcis samme historie med min kæreste og jeg! Jeg ejede heller ikke hyggebukser, men det har han fået indført. Og når de så forstår at købe lækkert og stadig smart hyggetøj til én, så brokker man sig jo ikke ;)

 3. Jeg klædte heller aldrig om før i tiden og har overlevet flere år i USA uden at blive en “yoga pants” mor. De fleste af mine veninder havde fuld makeup og så træningstøj på.

  Men behageligheden er kommet snigende. Nogle dage både henter og bringer jeg ved skolebussen i træningstøj. Lulu Lemon gør sig særdeles fremragende på sofaen ?

  1. Jeg bor i USA og er SÅ meget blevet en yoga pants-mor. ? ? ? Dog uden makeup og højt hår. Men en (sikkert for) stor del af min hverdag foregår i Lulu Lemons. ?

  2. Haha… hvor er I gode. Er ikke helt bekendt med begrebet, men kan næsten forestille mig, hvordan sådan en ser ud. Men lyder nu dejligt med Lulu Lemon, gid man snart kan få det i DK. Kram E

   1. Da jeg var hjemme en tur og tog en yogatime hos Yoga Factory i Hellerup, havde faktisk et lille udvalg af lulu lemon! Måske de stadig har det? Det er da et tjek værd. ?

 4. Fuldstændig samme historie her ;) Jeg er svært glad for moshi moshi mind –
  Så kan man være lidt smart selvom man har hyggetøj på :)

 5. Jeg kan ikke huske, om du har skrevet om det før, men hvorfor er du ikke længere i kontorfællesskabet – hvis jeg må spørge?

  God weekend til dig;-)

  1. Tror aldrig jeg skrev om det, men det var meget udramatisk. Vi var tre damer, der havde lejet et kontor hos sneaker-forretningen (altså deres kontor/administration ikke i selve forretningen) Rezet og i takt med at de voksede, fik de selv brug for pladsen. En af dem jeg skal sidde sammen med nu er en af dem jeg sad sammen med før, så det bliver hyggeligt med en genopstandelse af vores lille damekontor :) I lige måde! Kram E

   1. Okay – tak. Det var mere, hvis du har gjort dig nogle kloge overvejelser om at udskifte kontorfællessakb med at arbejde alene, som vi kunne have glæde af at få indisgt i;-)

 6. Okay, næsten bedste Weekly wanted ever! Jeg vil gerne gave det hele, minus kop og kande, og så passer det jo fantastisk til det vejr vi har?

  1. Oh yes. Man har fuldstændig lyst til at gå i hi ikke? Så er det bare om at hygge løs ;)

 7. Elsker hyggetøj! Det var da på tide du fik fat i et par joggingbukser ;-)
  Men er enig i, at det også godt kan gøres lidt smart. Tak for inspiration!

  1. Haha… ja det havde jeg også mange veninder, der sagde ;)
   Det var bestemt så lidt. Hav den bedste søndag (i hyggebuks!). Klem

 8. Her er det begrebet natbukser jeg er blevet introduceret for… Det er fantastisk og helt vildt hyggeligt at hoppe i efter et aftenbad og så sofatid

  1. Se dem er jeg bedre bekendt med, også fra da jeg var yngre. Og nummer 3 ovenfor (har dem allerede) er den helt perfekte kombi og går både som natbuks og hyggebuks ♡

 9. Hej Emily.
  Har fulgt din blog gennem længere tid. Jeg hygger mig med dine indspirerende indlæg hver morgen.
  Tænkte at du måske kunne ha lyst til at kigge nærmere på http://www.hobnobcopenhagen.dk.

  Hobnobcopenhagen er et nyt dansk brand med eget design i skønt blødt 100% Superior cashmere strik. Jeg arbejder udelukkende med den aller bedste kvalitet og sælger kun B2C – direkte til kunden, for at holde prisen nede i et overkommeligt niveau.
  Jeg lægger vægt på kvalitet, detaljer, pris og god personlig service. Overvejer at udvide mit sortiment med en babykollektion i samme skønne cashmere kvalitet. Lad mig høre hvad du synes.
  Kig forbi min webshop, og kontakt mig, hvis du har lyst til at se nærmere på det.
  Ha en god dag
  Bedste hilsner
  Vickie