Weekly Wanted: Midi/maxi nederdele

Efter at jeg postede det her billede i Små ting i mandags, var der en af jer der, der komplimenterede outfittet og i samme åndedrag efterspurgte inspiration til den længde nederdele og styling-idéer til samme. Udover at blive smigret, så syntes jeg også, det var alletiders idé, for hvis der er en beklædningsgenstand, jeg har fået øjnene op for det sidste års tid (ja, endda længere kunne jeg se, da jeg kiggede arkiverne igennem), så er det netop de mellem- til hellange nederdele.

Og nu skal ret også være ret: Fordi jeg selv er ret kort, så er mange midi-skirts faktisk ‘maxi’ på mig.

Jeg kan særligt godt lide de blomstrede eller mønstrede nederdele sammen med en mere neutral top eller strik, for det er en alletiders måde at have noget lidt spraglet på, men uden at man behøver, at have det helt op til ansigtet.

I forhold til styling (især når man er kort), så er det væsentligste at huske på at nederdelen helst skal skære lige under knæet eller omkring anklen. Undgå en der skærer lige midt på læggen. Det får ens ben til at se kortere og bredere ud. Heldigvis kan de fleste nederdele ‘reguleres’ op eller ned. Især dem med elastik i taljen eller slå-om. For nu at bruge mig selv som det dårlige eksempel, så skulle jeg have hevet denne (ellers mægtigt smarte) nederdel lidt længere op i livet, da den faktisk lige akkurat skærer på det uhensigtsmæssige sted. Men det så jeg først efterfølgende, da jeg så billederne. Pyt skidt, det er heldigvis bare tøj ;)

Nedenfor er der mere stylinginspiration at hente. Både fra mine arkiver og så fra nogle langt sejere damer, men alle looks er nogle jeg synes fungerer. Brug de lange og feminine nederdele med en grov, chunky strik eller med t-shirts med print og en jakke over. Og gerne en køn sko med lidt hæl (især til mine fellow hobitter) eller hvis det skal være afslappet; et par sneakers.

Reklamelinks:

 1. Printet slå-om nederdel fra Gina Tricot
 2. Silkenederdel med blomsterprint fra Proenza Schouler
 3. Leopardprintet nederdel fra Just Female
 4. Nederdel med blomsterprint fra Gestuz
 5. Nederdel med flæser og gult blomsterprint fra Ganni
 6. Slå-om nederdel med prikker fra Vero Moda
 7. Højtaljet slå-om nederdel med blomsterprint fra Asos
 8. Nederdel i hør-blanding med blåt print fra Munthe
 9. Asymmetrisk nederdel med tern fra Acne Studios
 10. Grafisk printet nederdel i navy og rød fra Mads Nørgaard
 11. Nederdel med palietter fra H&M
 12. Nederdel i lammeskind fra Selected Femme
 13. Slå-om nederdel med flæsekanter fra Stella Nova
 14. Asymmetrisk nederdel med små tern fra Zara

Photocredits: ELLE, Harper’s Bazaar

(Visited 6.174 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Så dejligt indlæg til en fellow hobit , der også for nyligt har fundet du af, at midi/maxi faktisk sagtens kan klæde korte ben.

  Et spørgsmål; den sorte nederdel, du har på på billedet øverst til højre, hvor er den mon fra?

  Mvh. Line

   1. Hej I to :) Den er fra Malene Birger og er virkelig et hit. Den er fra sidste sommer, men de har den som regel (evt i andre farver) i samme model i hver kollektion. Kram E

 2. En lille lort på 1,55 har nederdele der går under knæet, altid været noget jeg har undgået, men kunne være det skulle have en chance.
  Du rocker dem for vildt! :)

 3. Fedt, tusind tak, det var faktisk lige den guide jeg stod og manglede. Nu har du jo gjort det hårde arbejde for mig :) Hav en rigtig dejlig weekend og tak for din fine og inspirerende blog.