Ren velvære som duft

Det her job, at blogge og dele med afsæt i sig selv, kan være lidt af en strigle, når man ikke er på toppen. Når man mest af alt har lyst til at ligge under dynen, med noget varmt i koppen og lade tankerne vandre ind i en god bog, i stedet for rundt om sig selv.

Derfor er det alletiders held i uheld, at jeg i denne uge har et samarbejde med CLEAN for at fejre, at der er en helt ny parfume i den rene, velduftende familie. Fresh Linens hedder den og det er lige akkurat også sådan den dufter; som at ligge indsvøbt i friskt, rent, blødt bomuldssengetøj på en solrig (weekend-) morgen. Sådan en dag hvor alt ånder fred og ro og alle muligheder er åbne.

Og det var lige, hvad jeg trængte til. Er til stadighed fascineret over, hvor meget dufte påvirker os og denne er som et mentalt kram ♥

Men selvom duften rammer plet, så er det næsten for surt, blot at skulle forestille sig det knitrende, rene sengetøj. Derfor har vi teamet up med Georg Jensen Damask og det er således deres luksuriøse sengetøj, jeg har haft fornøjelsen af at boltre mig i. Jeg ved ikke hvad det er med den slags ting, men af og til er det de mindste handlinger, der kan gøre den største forskel, for at man føler sig bedre tilpas. Et varmt bad, en gåtur, rent sengetøj.

Konkurrence
Det er selvfølgelig ikke bare mig, der skal forkæles med sengetøj og parfume. Det er der også en af jer, der skal. Jeg har nemlig parfumen CLEAN Fresh Linens (60ml) OG to sæt af det lækreste sengetøj i egyptisk bomuld fra Georg Jensen Damask på højkant i en rar lille konkurrence. Samlet værdi 3.600 kr.

For at deltage er det blot at drible over på min instagram og følge instruksen ved billedet her.

CLEAN Fresh Linens dufter ligenetop af friskt, rent sengetøj og har noter af asiatisk pære, rene lagener, zefyrblomst, lyst træ, sandeltræ og glat rav. Elsker CLEANS dufte der er så herligt rene (nå ja), enkle og anderledes fra alle andre parfumer. Og jeg ved også at I er en del derude der er kæmpe fans :) Endnu et plus er at CLEAN ikke blot hylder det enkle i form og udtryk, men også lever op til deres navn i kraft af en bevidst og bæredygtig tilgang til produktion og emballage.

Så kan man kun blive i bedre humør :)

Sengetøjet Engesvik by hand er designet af Andreas Engesvik for Georg Jensen Damask og er i den lækreste 100% egyptiske bomuld. Knitrende, luksuriøst sengetøj.

(Visited 4.069 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Ej, den parfume må jeg forbi og snuse til i en Matas asap :D Jeg elsker Clean og det er næsten det eneste mærker jeg bruger (på det seneste har der dog sneget sig et par Molecule-dufte ind, og en enkelt fra Rudolph-serien :D)

  1. Det lyder som en lækker smag du har I dufte Emma :) Håber du synes lige så godt om denne, som jeg gør. Knus og klem Emily

 2. Hej Emily.

  Nøj, hvor jeg kender til det der med dumme vintersygdomme, og det føles bare som om de hænger ved i al evighed… Jeg selv har frisket mit sengetøj op med lavendelvand, for jeg elsker den naturlige og rene duft, som det giver.
  Og ja, man har virkelig brug for lidt rart at omgive sig med, når man bruger mange timer i sengen. Jeg håber, du er ved at komme rigtig godt ovenpå igen <3

  Knus Marie // byDuhn

  1. Ih det lyder også lækkert med lavendelvand. God idé. Tusinde tak ♡ Stort klem Emily

 3. Hej Emily,
  Flot indlæg!
  Hvor er dine flotte natbukser og sweateren fra?
  Mangler noget pænt hjemmetøj – det kunne man måske lave et indlæg om?

  Bedste hilsner,
  Cecilie

  1. Begge dele er fra Aiayu :) Og det var en god idé. Den er noteret. Mange klem og dejlig dag til dig ♡

 4. God bedring til dig, kan kun tænke mig til hvor hårdt det egentlig må være at ens arbejde er at dele ud af sig selv og sit liv, når man ikke er på toppen. Så tak fordi du gider, for elsker at følge med i dit lille univers. :0)

  Og så kunne jeg også tænke mig at vide hvor blusen er fra? bukserne gætter jeg på er fra Aiayu ;0)

  1. Til Anja:
   Jeg tror, du har ret og har også fundet nogle meget lignende bukser på Aiayus hjemmeside – Tak for tippet :)

  2. Tak for forståelsen ♡ Det bliver jeg så glad over at læse, tak. Og jeg elsker jo også at dele ud herinde, så det gør mig heldigvis også i bedre humør.
   Begge dele er skam Aiayu. Yndlingsmærket :) Kram E

 5. Tak for at minde mig om lavendelvand! Min mormor sprøjtede altid hjemmelavet lavendelvand inden hun rullede sengetøjet som i øvrigt altid tørrede udenfor i den friske luft ?. Sov altid så dejligt hos dem i lækkert sengetøj.