Små ting

{I sne og slud må croissant-buddet ud. Men hun er en skurk, der smager på croissanterne på vejen tsk tsk}

Glædelig bagpåske. Håber I har haft den bedste ferie (hvis I har haft ferie) og fik nydt den snip af forår vi fik i går. Vi havde mestendels regn og sne i Schweiz, kun afbrudt af et par enkelte hjørner med blå himmel, så jeg blev helt lykkelig, da vi kom hjem i går og det virkede som om foråret for alvor var kommet til Danmark. Snydt.

Og det blev nogle af jer vist også af indlægget i søndags? Det var altså en aprilsnar ;) Men når det er sagt, ER jeg altså godt lun på idéen med at bo i fællesskab med andre og vil slet ikke udelukke, at det kommer til at ske på et tidspunkt.

I dag er jeg ramt af post-ferie-blues, men i morges gjorde vi noget lidt uortodokst, der faktisk hjalp. Da vækkeuret ringede kl 06.30, havde vi helt utroligt ondt af os selv, men så kom vi på, at spise morgenmad i sengen og se seneste afsnit af Greyzone. Vi var færdige og havde været i bad og var klar til at komme ud ad døren klokken halv ni, så det var ikke fordi vi pjækkede, men at lade som om det var en weekendmorgen med god tid, hjalp alligevel gevaldigt.

Og denne uge skal nu nok blive god også (og hvis ikke er den heldigvis kort), jeg har i alle tilfælde gode ting i arbejdskalenderen foruden en date night i morgen aften as per usual og så overvejer jeg et smut i sommerhus igen i weekenden.

Jeg håber, at I også får en helt igennem rar uge og ikke er for hårdt ramt af mandagsfølelse ♥

Ps. I min feriekoger i sidste uge, glemte jeg fuldstændig en update på Ugens Udfordring. Den kommer bare i morgen i stedet :) Og så kommer den nye udfordring i næste uge.

{Farvekoordineret påskemorgenmad i sommerhuset i starten af sidste uge. Spot en pote eller to ;)}

{Pejs, hundemus, påskeæg, bog, kaffe. Så kan jeg ikke bede om mere. Virkelig}

{Det kunne jeg heller ikke på bagsædet på vej til Schweiz, hvor min ene turmakker havde skrevet en bog, jeg kunne underholde mig med og den anden havde bagt kanelsnurrer. Den tredje holdt mig i hånden og agerede kørepude}

{Min aller-allerbedste skimakker og rejsemakker i almindelighed ♥}

{Ikke gå ned på chokolade, når det er påske. Denne her skønhed vejede 1,5 kg. Haps}

{Vi boede lige overfor denne drøm af et hus. Måske mit ‘kollektiv’ skal ligge i Alperne?}

{Når man længes så meget efter forår og sommer, at man leger man er sydpå. Indenfor}

{Jeg elsker kaffe. Og rosé. Og apfelstrudel}

{Team Blue Eyes}

{På vej hjem, et sted på den tyske autobahn, fandt vi foråret. Så må det også snart komme hertil ikke?}

(Visited 3.380 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Skønne billeder! Så hyggelige og de giver mig lyst til både sommerhus og ski – lidt skidt at “ferien” allerede er ovre ;)