10 ting jeg vil lave i april

Og vips, så var det allerede d. 11. april ?!? Ja, så er det i sagens natur liiiiidt sent at diske op med en månedsønskeliste, men her kommer den altså og jeg synes at april har gjort det så godt allerede, at jeg næsten er sikker på at resten af måneden også bliver et hit.

Jeg skal på en arbejdsrejse til Málaga næste uge og direkte videre derfra til Paris (kan ikke eliminere flyvningen helt, men prøver at gøre det lidt smartere og i det mindste spare en tur frem og tilbage til København) og i slutningen af måneden har Nikolaj indløst min julegave til ham, en rejse til New York. Glæder mig umanerligt. Til alle rejserne, men også til at det ind i mellem.

Og måske jeg ikke når alt det, jeg har listet op nedenfor, men det er også ok. Listerne her er ting, jeg gerne vil gøre om muligt. Inspiration til mig selv (og jer) med hvad man også kan bruge sin tid på, så den ikke bare løber i ring i hverdagens trummerum. Men den er bestemt ikke (endnu) en to-do-liste, som jeg følger slavisk. Og når jeg ikke noget, så siger jeg enten pyt skidt eller overfører simpelthen bare punktet til måneden efter. Og så er den ged barberet :)

Ps. Flere månedsønskelister her.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Rydde op, op, op. Er i forårsoprydnings/-rengøringshumør og den slags kan man jo lige så godt rykke på, når det kommer over en. Har i øvrigt stand på Gentofte Loppemarked d. 10. juni hvor jeg sælger ud, når oprydningen er på plads.
 2. Bruge en weekend i Paris med søde veninder. Spise croissanter og slentre på boulevarderne og sidde i solen på fortovscaféerne i timevis.
 3. Se Faces Paces i biografen.
 4. Nyde at kirsebærtræerne (forhåbentlig) springer ud og måske endda tage til Sakura-festival.
 5. Reservere en aften i min kalender (en af de dage Nikolaj alligevel er ude at cykle) til lidt solotid inklusiv en ansigtsmaske (måske en hjemmelavet), lidt duftlys, melankolsk musik og måske endda et gensyn med min ungdoms yndlingsfilm Breakfast at Tiffanys.
 6. Dyrke mere yoga. Det føles så godt, selvom jeg bestemt ikke er god til det. Jeg vil afsted mindst en gang om ugen og har for at være på forkant booket timer 1-2 gange pr. uge for resten af måneden hos YO Studios.
 7. Lave kaffeekstrakt til iskaffe så jeg kan lave den bedste iskaffe på ingen tid, at forkæle mig selv med, når altanen er blevet gjort forårsklar. Og det gør den i løbet af denne måned. Håber jeg ;) Måske det ikke er helt kompatibelt med rejser osv. Men lidt har også ret og så må det blive low key til en start. Ville så gerne have været i gang i marts, men der var det alt for koldt for både planter og mig på vores altan…
 8. Blive klogere på krystaller og sten. Jeg er simpelthen så nysgerrig på og draget af dem. Måske jeg skal starte med disse 5.
 9. Købe mine torsdagsblomster hos den bæredygtige blomsterbutik Grønne Hjerter.
 10. Planlægge vores tur til New York. Vi rejser den 29. april. På Nikolajs fødselsdag, så vi skal bl.a. finde et dejligt sted at spise fødselsdagsmiddag.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

(Visited 5.389 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Kære Emily
  Dit kaffeekstrakte er det bedste, og ingen iskaffer slår den, jeg laver på det ekstrakt. Men det tager jo, som du også selv indikerer, lidt tid fra start til færdigt glas, så man er nødt til at være på forkant. Så hvor længe (tør du) lade det stå? I tilfælde af pludseligt godt vejr vil det jo være dejligt, det er der, men vendt kan det også komme mange dage endnu, hvor det ikke er iskaffevejr.
  Kh

  1. Orv hvor er du bare sød! Jeg har den i (skoldede) flasker på køl og har den stående længe. Et par uger er jeg i alle tilfælde kommet op på. Så længe den dufter godt og ser fin ud er den god. Men jeg er altså også meget lidt sart med den slags. Håber du får det bedste iskaffeforår :) Kram E

 2. Det er altid skønt med lidt inspiration til måneden! Jeg skal helt sikkert læse noget mere, rydde op og ud, og så skal jeg virkelig igang med noget mere træning – yoga og løb bliver det forhåbentligt til.

 3. Jeg bor i New York og vil varmt anbefale tastingmenuerne hos hhv. Contra og Lighthouse – begge beliggende i Brooklyn og begge to SÅ lækre! Priserne er også virkelig rimelige med hhv. 45$ for tastingmenu hos Lighthouse og 78$ for tastingmenu hos Contra :-)

 4. Hvad gør du med Penny når du hele tiden rejser så meget ? Vores bliver passet hos mine forældre hvor han har det som blommen i et æg. Han er alligevel ked af det og savner os. Syntes det er svært at forene meget rejseri med ansvaret som hundeejer fordi vi er hans ejere og han savner os. Hvad er din opskrift ? Er penny mere en dele hund mellem dig og din mor ?

  1. Hun er hos mine forældre og elsker det og ja, er nok lidt en delehund, selvom hun er allermest knyttet til mig. Men hun elsker pensionistilværelsen med masser af tid, ture og godbidder. Synd med jeres vaps, der er ikke noget som triste hunde, der kan give dårlig samvittighed. Hvordan kommer hans tristhed til udtryk? Stort knus til jer.

 5. Det lyder da som en hel fantastisk måned, gid man kunne komme med ;). Men det ser ud til sommervejret kommer til Danmark, så det skal nok blive nydeligt herhjemme også.

  1. Ja, mon ikke? Og ellers tager jeg jer lidt med i kufferten her og på insta :) Klem E

 6. Åhhh GLÆD jer til New York. Vi boede derovre i 17 måneder, og det er virkelig en SKØN by. Noget af det bedste jeg har spist på, er Glasserie (https://www.glasserienyc.com/ i Greenpoint, Brooklyn), Lilia (https://www.lilianewyork.com/, Williamsburg, Brooklyn – bestil i GOD tid, hvis det ikke allerede er for sent), Tao Downtown samt Beaty and Essex. Fødselsdags drinks på Wythe Hotel (Williamsburg) kan også anbefales

  Rigtig GOD tur

  Kh
  Maria

 7. Jeg fik, af en Noma-kok, anbefalet Chefs Club, en virkelig fantastisk restaurant i Soho.
  Er også vild med Fette Sau i Williamsburg, et afslappet sted, hvor man ikke kan booke bord i forvejen.
  Rigtig god tur?

 8. Det lyder som en dejlig måned. :)

  Ang. flyveture, så har gode Emma Slebsager skrevet et virkelig interessant blogindlæg om CO2-kompensation, altså ikke CO2-kvoter, men at bruge lidt penge på CO2-kompenserende klimaprojekter, når man flyver.
  http://emmaslebsager.dk/guide-co2-kompensation-din-flyvetur/

  Inspireret af hendes indlæg fik jeg gjort det for min vinterferie, der kostede hele 4 små flyveture (av, klimahjerte). Det kostede faktisk kun cirka 160 kr. at CO2-kompensere for min vinterferie. Jeg gjorde det på: https://www.atmosfair.de/en/offset/flight

  Hvis det har interesse. :)

 9. Må forresten også lige tilføje Llama Inn i Williamsburg – hvis vejret er godt har de den hyggeligste tagterrasse, ellers er selve restauranten i sig selv også ret skøn at sidde i. Og fordi I begge kan lide at surfe, er Surf Bar på North 6.th Street i Williamsburg sjov at slutte sin aften på ☺️