10 ting jeg vil lave i maj

Af hjertet tak for jeres kærlige og rummelige kommentarer på indlægget fra i går. Jeg har læst dem, tudet lidt -blev så rørt og generelt følte jeg mig både lettet og forstået. Tak ♥

Jeg glæder mig til at svare på hver og en, men i dag står den på fridag. Meget apropos. Vi skal op til mine forældre i sommerhuset, hygge med dem og Penny og måske endda en tur i vandet. Rart.

Og så er det også blevet maj. En ny måned fortjener selvfølgelig en ny månedsønskeliste og udover at tage kærligt hånd om mig selv, så drømmer jeg blandt andet om at bruge måneden på et par museumsbesøg. Kig med nedenfor.

Ps. Flere månedsønskelister her.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Besøge det nyåbnede madmarked Reffen på Refshaleøen, der skal erstatte Papirøens madmarked. Og et smut forbi vores bryllupslokation, når jeg er derude. Åh minder!
 2. Plante nogle af mine store planter om og forsøge at dele et par af dem. Wish me luck.
 3. Læse månedens bog, Små, påsatte brande (SÅ god!) i bloggens læseklub færdig. Allerhelst på altanen med en god kop kaffe på siden.
 4. Købe og dufte til pæoner til jeg bliver helt svimmel, mens de er i sæson.
 5. Ud at heppe på maratonløberne i Københavns gader på søndag d. 13. maj. Jeg har jo kun halvmaraton’er på samvittigheden, men ved alligevel hvor uendeligt meget det betyder at folk hepper.
 6. Se Vogue Like a Painting på Kunstforeningen Gl. Strand.
 7. Holde ‘self-care-Sunday’ hver søndag med alenetid, ansigtsmaske, boglæsning og kokosolie i håret.
 8. Nå at være med til Copenhagen Architecture Festival der varer indtil 16. maj.
 9. Gå mange og lange ture i naturen og nyde alt der springer ud. OG værdsætte at jeg (7-9-13) endnu ikke er ramt af min ellers enerverende, faste forårsfølgesvend; pollenallergi. Måske al min hokus pokus, kostomlægning og akupunktur i forbindelse med min PCO, har været gavnlig (også) på den konto.
 10. På Louisiana at se Gabriele Münter-udstillingen.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge den kommende måned på?

(Visited 4.218 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Åh, pæoner! Jeg elsker når du tipper om blomster i sæson :)

  Jeg vil på SMK og se deres symbolisme-udstilling og måske på deres symbolisme-tegne-workshop sammen med min dygtige, seje kusine, der ved en masse om den periode i kulturhistorien.

  Og så vil jeg på Tippen at plukke syrener, til tirsdagsmadklub i Send Flere Krydderier, lede efter det perfekte natbord i Københavns genbrugsbikse, invitere på mormorkylling og syrlig, vaniljet rødgrød og spise is fra Social Foodies.

  Jeg er pjattet med dine månedslister i øvrigt :)

  1. Din returliste var nu heller slet ikke at kimse ad <3 Sikke nogle dejlige ting der er på den! Ville ønske maj var dobbelt så lang, så jeg også kunne lave alle 'dine' ting. Måske med undtagelse af at tegne, det er jeg såååå dårlig til ;)
   Kram og tak for at dele

 2. Det lyder som en dejlig måned, som du har foran dig!

  Jeg vil ud og spise med min meget højgravide veninde, og nyder at have hende ‘for mig selv’ en hel aften, drikke morgenkaffe på altanen, besøge mine forældre og nyde deres have, tilbringe et par fantastiske dage med mine yndlingssøstre, afholde 12 fridage, drikke drinks, og holde lidt ekstra i hånd med min dejlige mandeven.

  – K

  1. GODE planer og hvor dejligt med ferie i maj. Håber du får de bedste fridage ♡ Knus E

 3. Åh, Små påsatte brande ligger virkelig bare og venter på, at jeg får et roligt øjeblik! Håber sådan, at jeg kan nå at læse den inden diskussionen herinde.

  Min maj bliver primært bare vanvittig. Månedens højdepunkt er (selvfølgelig) Eurovision på søndag, men skal også lige afvikle et job, gøre klar til Heartland Festival, fejre en veninde og aflevere mit speciale. Jeg bliver helt svimmel bare af at tænke på det, haha! :)

  Knus

  1. DO IT! Den er SÅ god!!!

   Håber du havde en god Eurovision lørdag og at vi måske render på hinanden på Heartland :) Pøj pøj med specialet! Knus Emily

 4. Den her maj har allerede været helt vild! Jeg er blevet forlænget med et år på mit arbejde i en branche for dagpenge er mere reglen end undtagelsen; min kæreste er kommer hjem efter 4 måneders uddannelse andetsteds i landet OG vi er blevet forlovede. Vi har sågar lige været nede at kigge location, og det er så sindssygt lækket et sted. Desuden har maj bare serveret den ene sommerdag efter den anden og det gør mig så glad. Lad det fortsætte på den måde måneden ud :D

  1. Hvor er det bare lækkert og tak for at du deler, blev helt glad af at læse din kommentar ♡ Vi krydser fingre for at det fortsætter på den måde. Kram og knus

 5. Hej Emily,
  Hvis du går igang med projekt ‘del en plante’ kunne du så ikke tænke dig at lave et indlæg om det på et tidspunkt? Jeg har en monstera som er blevet liiige vild nok, men jeg kan ikke helt overskue hvordan jeg evt. deler den op ;-)

  Jeg læste dit indlæg om muren i går. Kæmpe knus til dig <3 Er glad for at læse at det går bedre! Og tak fordi du deler.

  Knus Maja

  1. Det kan du tro. Nu må vi lige se om jeg får det gjort og om det lykkes, men hvis det gør, så skal jeg nok :)

   Tak ♡
   Klem

 6. Sikke en skøn maj-måned, du har foran dig!
  Maj har allerede vundet mit hjerte med alle de varme dage og lange nætter.
  Jeg skal drikke vin med gode venner og danse til det bliver lyst. Jeg skal trave rundt i min yndlingsby, New York, igen igen – opdage nye steder og gense andre, holde min fødselsdag i selskab med alle dem, jeg holder mest af, og så skal jeg bare nyde, at alt springer ud og at sommeren er på vej!

  1. Tak :) Billedet er fra sidste år, så måske det ikke lige er til at få fingrene i, men t-shirten er fra Sandro (den er faktisk endnu ældre, yndlings-tee) og nederdelen fra Ganni (de har nok ikke længere samme print, men modellen har de stadig) :) Knus

 7. Ser CPH Marathon via live streaming, og jeg elsker at følge med på den måde, når jeg nu bor i Odense og ikke lige kan smutte rundt om hjørnet og heppe, så det er også et højdepunkt for mig i maj.

 8. Maj har indtil videre været dejlig, og jeg satser på det fortsætter, sol eller ej :)

  Jeg har et par dejlige frokostdates med både søskende og veninder i kalenderen, besøg i sommerhus/kolonihave hos både forældre og svigerforældre og uden tvivl et loppemarked eller to. Jeg vil også prøve at få tid til både en krops- og en fodbehandling så jeg er fit for fight til sommer. Derudover en masse kys med kæresten, og ikke mindst koldskål :)

 9. Allermest glæder jeg mig til at bruge maj på
  * at fejre min datters 5 års fødselsdag – det er stort❤️
  *Samme dag som min datters føfselsdag, mindes min far som kunne være blevet 60❤️
  * kæresteweekend – MEGET tiltrængt
  *Prøve Street Food – men i Esbjerg

  1. Åh hvor dejligt med 5-årig pige, det kan jeg altså godt forstå er stort og kram og tanker fra en, der også mangler sin far ♡

   Jeg skal til Esbjerg i slutningen af måneden, så måske jeg også skal forbi den Street Food. Tip mig endelig, hvis der er andre gode steder, man skal besøge.
   Kram E