10 ting jeg vil lave i juni

Juni ♥

Måske min nye yndlingsmåned. For ikke nok med at min allersødeste mor (har selvfølgelig kun én, men hun er altså virkelig sød!), har fødselsdag på Sankt Hans, så er juni også studenter, sommerkådhed, sidste skoledag, danske jordbær, festivaller og andre ting, der har mange stjerner og vækker gode minder hos mig.

Og så blev der jo føjet et ganske særligt juniminde til samlingen sidste år. Vores bryllup. En af de allerbedste dage i mit liv. Hvis ikke den bedste.

Lige midt i juni. I strålende solskin mod alle odds og helt og aldeles fortryllende i det hele taget. Så jeg glæder mig til at fejre vores første bryllupsdag. Til at spise bryllupskage (tak Cath for betænksomt at tage med hjem og opbevare i fryseren), kigge gæstebog og alle bryllupsbilleder igennem og måske endda nappe en lille brudevals.

Jeg glæder mig også til mange andre ting og håber at nå det meste på min ‘juniønskeliste’ nedenfor (og ellers går det nok også an i juli med nogle af punkterne), men jeg glæder mig særligt til det, juni også er uløseligt forbundet med for mig, også selvom det snart er længe siden jeg gik i skole: Begyndelsen på den store sommerferie. Måneden hvor man afslutter og runder af for at holde fri og nyde sommeren.

Ps. Flere 10 ting jeg vil lave i

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1.  Stoppe op og snuse til alle potentielt duftende blomster jeg passerer. Hyldeblomster, rosenbuske osv. Og også forærer mig selv vanvittigt velduftende pæoner en gang eller to, mens de er i sæson.
 2. Ud at sejle i Københavns Havn, spise lækre sager og drikke bobler. Moët har to fantastiske arrangementer på lørdag d. 9. og jeg kan næsten ikke vælge om det skal være Afternoon Tea Cruise  eller om det skal være Grand Dinner Cruise.
 3. Sælge ud af gemmerne, skabene og kælderen sammen med Nikolaj på søndag d. 10. juni på Gentofte Loppemarked. Det er 8-14. Kom kom :)
 4. Læse juni måneds bog i bogklubben, Helle Helles “de”.
 5. Tage i Tivoli en aften. Prøve Dæmonen (den elsker jeg) og sidde på en bænk og spise churros med softice. Og måske en tur i Grøften og spise en mad med fjordrejer. Oplagt onsdagsdate.
 6. Mindes alle gode skiferier i Østrig til Østrigsk pop-up-restaurant med Kaiserschmarr’n til dessert og hele molevitten. 13., 14. og 15. juni.
 7. Lave rosé sangria. Elsker rosé og elsker sangria og dette her er deres kærlighedsbarn.
 8. Fejre vores første bryllupsdag. Vi skal bl.a. til 1-års fødselsdag hos en vis lille prinsesse, der nærmest blev født til vores bryllup og så skal vi på lækkert hotel.
 9. Planlægge vores sommerferie. Vi skal med campingvogn rundt i Danmark (à la Nordjylland og måske med et stop eller to på Fyn) til august.
 10. Spise min favoritsommerfrugt kirsebær, til jeg revner. Og bage med kirsebær også. Bl.a. denne kirsebærtærte og denne cheesecake brownie med kirsebær.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 3.620 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Jeg drømmer bare om at komme nogenlunde helskindet igennem mit speciale-forsvar i næste uge. Det er lidt ligesom om kalenderen kun rækker dertil for mit vedkommende. ??

  1. Det kan jeg godt forstå. Held og lykke og hav den bedste sommer på den anden side af forsvaret <3 Stort klem Emily

 2. Jeg satser på at blive færdig med at male min terrasse. Det har efterhånden udviklet sig til et evighedsprojekt, fordi det er for varmt til at male udendørs, når jeg har tid :-/ #firstwoldproblems

  1. Åh, nederen, men håber at du så får hygget med andre ting, mens du venter (og det er varmt). Kram E

 3. Jeg drømmer om at blive færdig med eksaminer og blive student! Hehe.
  Faktisk nyder jeg læseferien, om end dagens historieeksamen gerne må blive overstået snart…
  Derudover vil jeg bruge måneden på stranden, på at lave lækker sommermad og på at se mine søde veninder. Hvis jeg får tid. Der er trods alt et par eksaminer endnu ;-)
  God juni <3

  1. Åh det kan jeg godt forstå. Men husk nu også at nyde det hele, bedste tid (ved godt jeg lyder som om jeg er hundrede år gammel;)). Pøj pøj med historie. Håber det gik godt og held og lykke med resten. Kæmpe kram E

 4. Hvorfor har jeg aldrig overvejet, at rosésangria var en ting?! Kæmpe fejl. Må hellere tage stærk revanche resten af sommeren ;)

  Knus

 5. Jeg skal fejre fødselsdag i juni. 40 år manner. ? Det er altså lidt vildt at tænke på. Vi fejrer den ved at tage en tur nordpå, til Gloucester, og tage på hvalsafari. At se hvaler har stort set altid været på min bucket list, og hvis der er en anledning til at krydse ting af på sådan én, så er det da en rund fødselsdag, ikke?
  Det var egentlig mit eneste rigtige junipunkt, men efter det her indlæg ryger rosésangria da også lige på med det vuns! ?

  1. Tror rosésangria er meget fødselsdagskompatibelt ;) Håber du får den bedste dag og krydser fingre for at I får set (masser af) hvaler. Mange klem E

 6. Jeg har også fødselsdag til Sankt Hans :) Aldeles fremragende dag at have fødselsdag på.
  Vi skal finde årets Sankt Hans bål, drikke rosé og nyde de lange lyse aftener. Jeg skal finde mine lyse, bløde sommersweatre frem, som skal lune mig sidst på aftenen når duggen falder.
  Jeg skal forhåbentlig også ud og plukke jordbær, så jeg kan lave sommerfavoritten, pavlova-kage ?
  Juni er bare skøn!

  1. Åh det lyder altsammen så dejligt og tillykke til dig Sankt Hans-barn. Og tak for at minde mig om pavlova. Det er også en storfavorit her :) Kram E

 7. Hej Emily,

  Bare en lille melding, hvis du ikke er opmærksom på det:
  Du skal lige være opmærksom på mht loppemarkedet, at man som sælger skal være der tidligt!!!! à la kl. 4.30/05.00 for hér holder bilerne i kø og så får I lov til at køre ind på pladsen kl. 06 og stille frem, og første besøgende bliver lukket ind 07.

  1. Tak hvor er du god. Har godt hørt det er ren ragnarok. Er lidt nervøs for det, men håber det går godt :) Kram E

 8. Sommerferie i Danmark lyder fantastisk! I mine sene barndomsår og gennem alle mine teenageår tiggede og bad jeg mine forældre om at komme til udlandet i sommerferien – det gjorde alle andre fra min klasse, og jeg nærmest flovede mig over bare at skulle tilbringe sommeren i Danmark. Dét har dog i den grad ændret sig, trods jeg kun er 23 år. De seneste tre somre har jeg tilbragt rundt omkring i Danmark, og jeg ELSKER det og kan ikke forestille mig nogensinde at skulle få lyst til andet igen. I år skal sommeren tilbringes i sommerhus på Samsø, som jeg er blevet smaskforelsket i. Samsø er stedet for ro, smuk natur, ø- og landsbyidyl, lækre strande og lækker mad. Det kan varmt anbefales!
  Du skriver, at I overvejer at stoppe på Fyn. Det varmer mit hjerte. Alle mine somre igennem hele min barndom og ungdom er blevet tilbragt ved Bro Strand i Varbjerg på Fyn. Hvor tiden står stille, og der er langt til den nærmeste Brugsen, men hvor der er strande og natur, så langt øjet rækker. Intet fancy overhovedet… ingen smarte butikker eller lækre spisesteder, men bare et lille ishus og ren sommerhusstemning. Så til trods for alle mine protester, som nok nærmere bundede i, at det ville være sejere at komme tilbage fra ferien brun af sydens sol, er det altså den danske sommer, og herunder Bro Strand, der ægte har mit hjerte.
  Altså en lille anbefaling herfra. Glæder mig til at følge med <3