Oktoberønsker

Intentioner og ønsker. I oktober vil jeg…

 • På date night med min mand på Era Ora. Vi var så heldige at få et gavekort dertil i bryllupsgave og nu skal det være.
 • Lave en god og nærende varm drik dagligt. Matcha latte, golden milk, varm kakao med rå kakao og andre gode sager m.m.
 • Til Bogforum med min gode veninde og ditto læsehest.
 • Ligge i min seng kl. 22. Jeg snakker meget om det og jeg elsker når det sker, men virkeligheden er ofte anderledes. Til gengæld har jeg det vidunderligt, når det lykkes.
 • I Drive in bio. Vi bruger den i Lynge, da den er tættest på. Det er fast efterårstradition og det er perfekt nu, hvor det bliver tidligt mørkt, men ikke er alt for koldt.
 • Have pyntegræskar på altanen. Og et par af de store også, udskårne og med lys i.
 • Huske at købe slik, knas og stille ovennævnte græskar ud til Halloween. Gider ikke være hende, der skuffer børnene med rosiner og mandler endnu et år.

Jeg ser især frem til…

 • Barselsvisit hos denne her lækkerbidsken i morgen.
 • At hænge rigtigt meget ud med Penny. Hun er ENDELIG kommet hjem fra sommerhus med mine forældre og jeg glæder mig til ture med hende igen på daglig basis.
 • Skovture med Penny (og Nikolaj) rundt omkring på Sjælland jvf. alle jeres pragtfulde tips til dette opslag ♥
 • Træning med Penny. Gammel cirkushund kan vel også lære nye tricks.
 • Løbeture med Penny. Tiltrængt for undertegnedes kondi.

Månedens outfit…
… bliver helt sikkert noget med strik, skøre bukser og brændte farver à la her og her. Og så er jeg altså frygteligt lun på denne her varme sag med genbrugsdun. Er bare bange for at den er for lang til mig/jeg er for kort til den.

Jeg skal spise…
… kantareller og svampe i det hele taget. Og græskarsuppe i stride strømme.

Det skal jeg lytte til…
… Kim Larsen i alle afskygninger. Og Guds bedste børn af Morten Pape som lydbog, han læser selv højt og det er lige så dystert, trøstesløst og godt som Planen.

Det skal jeg se…
Den store bagedyst, Vild med dans og Bonderøven. Normalt ser jeg ikke så meget ‘rigtigt’ tv, men lige nu peaker mit tv-liv.

Jeg skal læse…
… Merete Pryds Helles Vi kunne alt og Hella Joofs Dage med mildhed, modgang og mirakler.

Månedens drøm…
… er at køre en tur til Berlin (hvor jeg ikke har været siden jeg lavede denne guide) eller Hamborg med Nikolaj og være der en god håndfuld dage. Vi skal bare lige se, hvornår vi kan passe det ind i kalenderen.

Jeg er taknemmelig over…
… endelig at have fået bioaffaldsspand – knuselsker den!!!

… at føle mig rig på venner.

… min nye hverdag, som jeg er næsten lige så vild med som førnævnte skraldespand. Og det siger ikke så lidt.

Jeg gider ikke...
… ordne ægte voksenting som at forholde mig til og sætte mig ind i pensionsopsparing. Men jeg gør det alligevel. Det er en af de der ‘gør noget ved det’-ting, som ikke er til diskussion. Det er især kvinder, der risikerer at blive tabere i ‘pensionsspillet’ (pga færre år på arbejdsmarkedet grundet barsler m.v.), så sæt jer godt ind i det d’damer.

… sammenligne mig med andre. Basta.

(Visited 5.368 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily. Fin frakke fra Arket. Den er også lige mig. Kender du mærket størrelses mæssigt. Er en 36 så mon ikke også her? kh. Tanja

 2. Hvor er det en fin ramme for denne føljeton du har fået skabt! Meget nuanceret, tydeligt formuleret med konkrete mål, ønsker og intentioner. Det inspirerer mig, og det skal du ha et ydmygt tak for. Jeg er vild med det! Og dig, naturligvis ?

 3. Jeg er helt vild med dette indlæg! Så fint, inspirerende, refleksivt, sjovt, let og lunt :)

 4. Hvor ville det være fantastisk, hvis du lavede et indlæg omkring noget så sygt som pension – vi kvinder bliver nemlig tit taberne efter et langt liv med børn, prioritering af en andens karrierer, nedsat tid eller skilsmisse. Lad os snakke om, hvordan vi kan sikre os selv i alderdommen – for vi skal jo også leve længst. #girlpower!

 5. Jeg er lige flyttet til Fyn – og selvom jeg virkelig nyder at bo i hus og have plads til større armbevægelser, så savner jeg virkelig bioaffaldsspanden, som jeg havde, da adressen lå på Vesterbro.
  Det føles helt forkert at smide alt affald i samme spand nu, hvor jeg er vant til det andet :) (jeg krydser fingre for, at Odense kommune snart kommer med på affaldssorteringsbeatet :D )

  1. Det skulle meget gerne begynde at komme her fra årsskiftet, selvom det kommer til at tage temmelig noget tid at få det implementeret i hele kommunen. Jeg glæder mig virkelig også!

   Knus fra endnu en odenseaner :)