Weekly Wanted: Packyard til piger

De vandt godt nok prisen for Byens Bedste Herremode til Alt om Københavns prisuddeling sidste år, men nu er de altså også til piger. I alle tilfælde en lille smule. Det er Packyard, min mands butik, jeg taler om og nu har de et lille, men skarpt udvalg af Stussy samt udvalgte sneakers-modeller fra bl.a. New Balance og Vans til damerne.

Rabatkode
I den anledning har jeg fået lokket 20% rabat (på alt på webshoppen) ud af drengene, så I kan shoppe til jer selv eller jeres mænner (eller begge dele). Rabatkoden hedder selvfølgelig Tukan20 og giver således 20% i rabat på alle varer fra i dag og til og med på søndag d. 15. april.

Reklamelinks:

 1. Jakke i leopardprint fra Stussy
 2. Sneakers Fusion 2.0 Lunar Rock fra Karhu
 3. Badedragt med striber fra Stussy
 4. Lysegrå hoodie med logo fra Stussy
 5. Cropped sweatshirt i gul fra Stussy
 6. Sneakers Old Skool fra Vans
 7. Justerbart bælte med print fra Stussy
 8. T-shirt med logo fra Stussy
 9. Bh med krydsede stropper fra Stussy
 10. Klassiske sorte trusser fra Stussy
 11. Sneakers WRT300 RV Nimbus Cloud fra New Balance
(Visited 4.162 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Hold op, par nummer to er pænt! Også i den anden farvekombination ? Ved du mon hvordan de er i størrelsen? Jeg bruger normalt 36,5 men kan se, at de kun findes i 37. Mon ikke det går? ?

  1. Hej Emma, sorry ser først din kommentar nu. Har ikke selv prøvet Karhu endnu, men jo, tror det går og ellers sender du dem blot retur og får pengene tilbage. Kram E

   1. Hej Emily. Det er helt ok, jeg tog chancen ;)

    De passer så desværre ikke :( Selvom de er vældig fine! Jeg ved godt du ikke er ansvarlig for det, men synes returprocessen er lidt besværlig? Jeg kan måske ikke forstå at man ikke har eksempelvis en forudbetalt label, som så trækkes fra kundens beløb. Nu koster det næsten 70 kr at sende retur med GLS ? Men ja, det er selvfølgelig ikke dig der skal stå på mål for det ? Thumbs up for hurtig levering dog!

    1. Åh hvor ærgerligt. Retur med dem.

     Ej, det kan jeg da godt forstå, det siger jeg videre! Bor du i København? For i så fald kan du returnere dem i butikken i Elmegade, hvis du orker. Kram E

     Ps. Tak for din søde forståelse, for jeg har rigtignok ikke noget med butikken at gøre, men din feedback er givet videre :)

     1. Jeg bor desværre i Aarhus, men det går nok ? Men tak for det, det ville være en god ide fremover! Og tak for en fin rabatkode ellers – ærgerligt de ikke passede ?

 2. Tak! Det er Nice stuff! Er især vild med t-shirts og sko, men leojakken er også fin, var det den du havde på forleden dag?

  1. Hej Stina, ser først din kommentar nu, men nej, ikke i forvejen nedsatte varer. Kram E