Weekly Wanted: Træning & yoga

Fra at have holdt en – på flere måder tiltrængt – træningspause, er jeg nu inde i loopet igen. Men det krævede også en ihærdig indsats lige at få vendt møllen. Det er skægt hvordan det nemt  bliver enten eller. I alle tilfælde for mig. Inden jul havde jeg en skade i håndleddet og var også bare træt. Både i hovedet og i kroppen. Det hele skreg på pause. Gåture fremfor løbeture, lidt rolig styrketræning hjemme fremfor at presse på i center osv. Jeg lyttede til min krop (måske en anelse for sent), men pause fik den og det gjorde den så godt. Altså lige indtil det ikke gjorde længere. For så blev jeg doven. Og hvad der var en nødvendig pause til at starte med, blev så forlænget. Og forlænget igen. For jeg kunne jo altid starte igen “næste uge”.

MEN nu er jeg på den igen og har været det snart et par måneder, så tør godt kalde det en trend. Mit program er lidt mindre ihærdigt end det var sidste forår, men forhåbentligt mere holdbart i længden.

Der er kommet lidt flere hviledage ind i det og lidt mere yoga, men mit elskede løb er selvfølgelig stadig en del af mikset, ligesom jeg er godt tilbage på den tidlige holdhest to gange om ugen i fitnesscentret.

Og jeg har det SÅ godt og har så meget energi igen og kan mærke, at jeg gør noget godt for min sundhed og for mig selv i almindelighed. Tal lige om a training high ;)

Selvom udstyret bestemt ikke er alting, så er det en motivationsfaktor for mange, ligesom nogle ting er nødvendigheder og jeg mangler blandt andet en kasket at løbe med, nu hvor solen atter skinner, høretelefoner der kan tåle sved, sømløse trusser der ikke generer og et par gode træningstoppe. Har nemlig uendelige mængder tights, men nogen spiser tilsyneladende mine toppe… Måske den samme der hapser sokker og hårelastikker?

Reklamelinks:

 1. Drikkeflaske uden BPA fra Eva Solo
 2. Langærmet træningstop fra Kari Traa
 3. Sneakers Zoom Condition Tr 2 fra Nike
 4. Scrunchie med flæser fra Pico
 5. Træningstights fra Under Armour
 6. Sports-BH med medium support fra Röhnisch
 7. Sund vs. slank af Sara Jin Smidt & Mads Persson
 8. Sømløse trusser i åndbart materiale fra Filippa K
 9. Trådløst headset Inspire 500 fra JBL
 10. Seamless top med kryds på ryggen fra Moshi Moshi Mind
 11. Håndklæde til yogamåtte fra Moonchild
 12. Cap med logo fra Nike
 13. Sweater med bindebånd på ryggen fra Lululemon
(Visited 3.575 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Dét er et godt spørgsmål Ida! Kender så godt til problematikken. Har dog ikke prøvet disse, så det tør jeg ikke spå om. Klem Emily

 1. Hvis man er træt af at vaske træningstoppe og t-shirt, så vil jeg anbefale Organic Basics Silvertech-linje. Sølv vævet ind i tøjet gør det lugtfrit (og bakteriefrit) i længere tid. Også smart med t-shirtene, når man vil rejse let :)

 2. Åh jeg kender det der alt for godt! Jeg kom også til at gå lidt overboard med min træning og måtte liiiige tage en slapper, men nu synes jeg godt nok, at det er svært at komme igang igen. Måske erhvervelse af noget nyt gear kunne do the trick – i hvert fald nok til at komme igang? så skal jeg i hvert fald have den fine langærmede fra Kari Traa og nye (gode!) høretelefoner!

  1. Det kan forhåbentlig give et skub i den rigtige retning ;) God fornøjelse med træningen. Kram fra mig