Weekly Wanted: Blomstrede kjoler

Mens vejret fortsat er ubeslutsomt, så tyer jeg til mit forårs-item nummer ét, der både er netop forårsfint, men også kan bruges med strømpebukser og en læderjakke eller deslige, indtil temperaturerne igen mildnes. Det er selvfølgelig blomstrede kjoler, jeg taler om og jeg holder sådan af dem, fordi de er så nemme at style (sådan er det jo med kjoler i almindelighed, så smart) og ikke mindst at dresse op og ned efter behov.

Høje hæle og flotte smykker og man er klar til at gå ud. En chunky strik, læderjakke og sneakers, og man har et afslappet look med en god blanding af feminint og lidt kant. Blomstrede kjoler for president!

Nummer 3 var mit februarkøb (forsøger fortsat, med stor succes, at ‘nøjes’ med ét køb pr. måned), som jeg indviede til et bryllup og den har jeg også været så glad for siden til både hverdag og fest. Glæder mig til snart at bruge den med bare ben og flade sandaler for et helt afslappet look. Men indtil da; strømpebuks og en jakke over.

Reklamelinks:

  1. Lang kjole med tynde stropper fra Just Female
  2. Kortærmet kjole med bindebånd fra Pieces
  3. Wrap-kjole fra Ganni
  4. Kjole med stort blomsterprint fra Storm og Marie
  5. Kjole med knaplukning fra Velvet
  6. Gul kjole med småt blomsterprint fra Samsøe & Samsøe
  7. Lang kjole i blå fra ARKET
  8. Rød kjole med lange ærmer fra & Other Stories
  9. Slå-om kjole med stort print fra Y.A.S
  10. Blå kjole med bindebånd fra Second Female
(Visited 3.657 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer