Weekend-tid

Billede (og en god planteguide) herfra. Er ret besat af hendes blog i øvrigt.

Yippie! Weekend lige om hjørnet. Min bliver skæppeskøn. Det føler jeg mig i alle tilfælde ret overbevist om. Jeg skal nemlig på spa med to veninder senere i dag i Helsingør med overnatning (og rødvin og tøsesnak og deslige bien sûr) og i morgen aften skal Nikolaj og jeg grille hos søde venner. Søndag står den på konfirmation og så skal der selvklart også vandres og slentres med hundedyret, ligesom jeg satser på lidt sofatid med vores nyeste serieafhængighed, Santa Clairta Diet (så sort og morbid, så sjov og letfordøjelig).

Hvad skal I lave? Måske I også har en konfirmation, der skal fejres? Eller vægge der skal males? En altan der skal piftes op? Eller måske bare noget søvn der skal indhentes?

Uanset hvad ønsker jeg jer den bedste weekend!

Ps. Jeg er lidt bagud mht at svare på jeres kommentarer (ELSKER jeres kommentarer ♥), men det får jeg forhåbentlig også rådet bod på i løbet af weekenden.

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Instagram fornyer sig og nærmer sig det gamle, kronologiske feed (forhåbentlig).

Et overset sundhedstip.

Var det noget med en glimmervæg til at pifte op i hjemmet?

Skønne hyggekroge. God inpiration til at forny uderummet.

Er du morgenmenneske?

Skal du holde fest eller har du noget at fejre? Skræddersy din egen øl.

Tips til dig der har PCOS.

Historietime om det smukke magnoliatræ (der forhåbentlig snart begynder at springe ud).

Hvorfor føler vi os nostalgiske? Og er det sundt?

Måske du skulle købe noget fuglefoder i weekenden.

Nu kan du få en behandling, der eftersigende skulle afgifte din hovedbund.

Hjemmelavet Twix med et sundt twist.

Rens luften i soveværelset med planter.

7 tips til at gøre din garderobe forårsklar.

(Visited 4.953 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Det lyder som en herlig weekend. Her står den på arbejde, men et par fridage i starten af næste uge gør bod på den uskik ;)
  Jeg er også helt vild med Lee from America – simpelthen så inspirerende og positivt. Både blog og Instagram, efter min mening
  God weekend!

  1. Det lyder godt med kompensationsfridage, nyd dem :)

   Ja, hun er så optur! Kram herfra

 2. Altid nogle gode og varierende links, du præsenterer i disse indlæg :-) tak og god weekend

 3. Jeg elsker også Lee from America! Kan du egentlig anbefale andre blogs, der har et lidt mere holistisk perspektiv på sundhed? Er altid på jagt efter nye! God weekend. KH

  1. Hun virker så sød! Hmm… altså er glad for Deliciously Ella, men ellers kunne jeg også godt bruge lidt flere. Klem E

 4. Jeg KNUSelsker de her indlæg med en masse inspirerende læsning og tips og tricks til weekenden. Tak for dig og dem! <3

 5. Jeg kom engang til at spise spaghetti med kødsovs imens jeg så Santa Clairta Diet. Såååeh, den fik jeg ikke lige set resten af, det var som om, at det ikke lige skulle være aftensmad-serien.

  1. Åh åh! Ja, den er ikke god. Det er ikke den bedste serie til tv-dinner hehe ;) Knus

 6. Hej Emily :) Mega fedt med tips til PCOS-piger! Har vidst at jeg har PCOS i over 10 år – uden at gøre noget ved det for alvor… Men nu har jeg besluttet mig for at gøre noget. For jeg har det bare meget, meget bedre på en PCOS-venlig kost! Så dejligt med lækker inspiration. “Smugkøbte” for længe siden “spis dig gravid”, fordi det på daværende tidspunkt nok var den eneste bog, som fokuserede på PCOS-venlig kost… Lidt træls at købe som nogen og 20 årig uden graviditetsplaner, så har savnet inspiration til PCOS-piger, som ikke går på graviditet… Synes det er skønt med et større fokus på PCOS, som jo ikke kun påvirker fertilitet, men også humør, energiniveau, hud/hår mm. Følger med ovre på pcoskompas.dk

  1. Det var bestemt så lidt. Har også selv en rem af huden, så det interesserer mig meget. Og du har helt ret, der mangler i den grad ressourcer. Måske det er noget jeg skulle skrive lidt om selv også. Hmm… Klem og knus Emily

  2. Hej Kristina,

   Bogen ‘Spis dig rask’ er også rigtig god og er bogen bag principperne i ‘Spis dig gravid’. Den er især rigtig god hvis du er insulinresistent fordi den forklarer hvordan maden påvirker din krop, især hvis du har PCOS :)

   Mvh,
   Kira