NYC <3 I medgang og modgang

Vores New York-eventyr går ikke helt som planlagt. Æv.

For i stedet for at udforske byen, shoppe vintage sneakers, lege turister på Top of the Rock og spise os halvt fordærvede i donuts, så har jeg brugt det meste af tiden herovre i sengen.  Med de store, grå egern der bor i haven udenfor vores vindue som bedste underholdning. Og har indtil videre præsteret at tabe mig fremfor at tage på, som ventet. Jeg har nemlig fået en meget lidt spændende maveinfektion. Måske har jeg lige akkurat har haft den med hjemmefra, måske den er erhvervet herovre. Alle deltaljer skal jeg nok spare jer for, men søndag gik op i røg, i går var jeg en anelse ude, men måtte hurtigt kapitulere og i dag har eneste egentlige begivenhed været en tur til lægen.

Se det er jo ikke lige sådan det er skæggest at bruge sin ferie og kærestetur i et i øvrigt sommervarmt og herligt New York. Røv og nøgler.

Satser på, at det er ved at være ovre. Men tre dages mistet ferie er nu engang også surt. Krydser fingre for, at det ikke bliver mere. For vil så gerne hænge ud med min mand (der har været halvt på solotur, halvt sygeplejerske) og nyde dejlige NYC ♥

NÅ. Nok om mit (bogstaveligt talt) mavesure brok. I mangel af billeder fra denne tur, så fik jeg lyst til at dele en stak billeder fra tidligere ture hertil. For her er altså så dejligt.(Visited 4.946 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Æv, søde Emily – hvor er det bare surt altså. Ih, hvor jeg håber for dig og jer, at den omgang er på retræte og at I kan komme ud og nyde sammen fra nu af. Jeg prøvede det samme engang på en tur til Barcelona og husker kun alt for tydeligt, hvordan den dag jeg troede jeg skulle vove mig ud igen, endte brat med, at jeg ørlede op ad et træ foran Corte Inglés. ?
  Hvis (nej, NÅR!) du kommer på højkant igen og har mod på lidt kulturel og historisk berigelse, så kan jeg altså varmt anbefale Tenements Museum: https://www.tenement.org
  Det lyder umiddelbart lidt tørt – det syntes vi i hvert fald, da vi læste om det. Men vi bookede en tour fordi vejret var halvsløjt, og vi var SÅ glade for, at vi gjorde det. Det var seriøst en af de mest spændende oplevelser jeg har haft i NYC. Kan virkelig varmt anbefales. Kh og masser af god bedringsknus fra J i samme tidszone. ?

 2. Æv! Håber forsikringen dækker – også selvom det ofte er tiden, der er der største tab, og den kan de jo ikke gøre så meget ved. Håber du er i bedring i dag <3

 3. Ih altså, håber du snart er på benene igen <3
  Er stadig så ærgerlig over, at jeg ikke købte den fine blomstrede kjole på andet billede fra Stories, så hvis du på et tidspunkt vil af med den, må du sige til ;)

 4. Øv hvor irriterende ? Det er aldrig sjovt at bruge sin ferie på at være syg – slet ikke når man ovenikøbet bruger sin ferie i NYC. Håber du snart er på højkant igen, så I kan komme ud og opleve byen sammen ?

 5. Jeg prøvede det samme på en kærestetur til Paris for et par år siden, det var virkelig heller ikke sjovt. Forhåbentlig er du snart helt på højkant igen!

 6. God bedring søde Emily. ?der er da absolut ikke noget værre og mere ærgrligt end at være syg på en ferie som man har glædet sig så meget til. Håber sådan at i du når at få nogle dejlige ferie dage uden sygdom . Kh. Tanja

 7. Øv med maven :/ Håber du kommer hurtig ovenpå igen!
  Lækre billeder! Hvor er dine store sorte solbriller fra som du har på på nr. 2 billede? <3

  1. Tak hvor er du sød. Kan simpelthen ikke huske hvad de hedder og har dem desværre ikke længere, men de er købt i Adelie i sin tid. Knus Emily

 8. øv bøv, blev selv syg sidste sommerferie på Mallorca med salmonella forgiftning, dagen efter min kæreste havde friet endda. Hold da op det var ikke sjovt, men havde da en fin ring jeg kunne nyde, mens jeg sad på tønden;). Rigtig god bedring, håber du snart er på højkant igen

 9. Øv øv, hvor surt :( Min veninde og jeg blev også begge syge på Bali og brugte næsten hele den sidste uge af to i sengen og på hospitalet. Heldigvis fik vi god hjælp af både personale og forsikring, men det var ikke lige den ferie vi havde regnet med. Husk at du kan søge erstatning for ødelagte rejsedøgn hos din rejseforsikring. Vi fik lige omkring 4000, og selvom vi hellere ville have været raske, var det et fint plaster på såret.
  Rigtig god bedring!

 10. Åhh nej da. Det lyder virkelig træls. Jeg fik også en maveforgiftning sidst vi var ude og rejse og det var virkelig ikke morsomt :-( Jeg håber du snart får det bedre <3

  1. Tusind tak og ja, det er altså alt for surt, når man samtidig føler man spilder rejsedage. Kram E

 11. Hallway-billedet er nok noget nær det smukkeste du nogensinde har postet! Og det siger ikke så lidt! Wauw!

  1. Den er fra Elaine Hersby, tror ikke den er på webshoppen længere, men du kan bare skrive til hende, så kan hun sy en til dig :) Klem Emily