Weekly Wanted

Åh sommer! Sommervejret er for alvor kommet over os og jeg nyder det i fulde drag. Eller prøver i alle tilfælde, når vejret er sådan her, har man lyst til at være ude hele tiden, og har lyst til at pjække fra alskens pligter. Lige om lidt, faktisk i morgen, siger kalenderen 1. juni og så er det altså officielt sommer. Derfor er denne uges Weekly Wanted dedikeret til sommervejr og badeture.

Jeg har i den anledning fundet fint badetøj og gode sommeraccessories frem, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at hoppe i denne sommer. De får mig til at drømme om en dag på stranden, hvor jeg kan slappe af med en god bog og hvor der ikke noget at tage stilling til (lige ud over hvem der skal hente is næste gang!).

Reklamelinks:

 1. Badedragt med striber fra Scampi
 2. Gul bikinitop med blomsterprint fra Samsøe & Samsøe
 3. Gul bikiniunderdel med blomsterprint fra Samsøe & Samsøe
 4. Sandaler fra & Other Stories
 5. Stråhat fra Genie by Eugenia Kim
 6. Badedragt med frugtprint fra Ganni
 7. Bikini med striber fra Mads Nørgaard
 8. Solbriller fra Acne Studios
 9. Halterneck badedragt fra Ganni
 10. Sun Body Lotion SPF 30 fra Rudolf Care
 11. Hvide solbriller fra Les Specs
 12. Badedragt med ferskenprint fra Stine Goya
 13. String Bag indkøbsnet i 100% bomuld fra Ørsted & Co
(Visited 2.724 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer