Weekly Wanted: Sommersager

Er det ferie endnu? Jeg har fuldstændig sommerkuller og kan slet ikke vente på at lege ferie til den store guldmedalje. Måske fordi sommeren sidste år ikke var værd at skrive hjem om og måske fordi jeg (helt naivt) tror på at sommeren i år bliver lang og strålende. Og glæder mig til at fejre det på stranden med is og en god, spændende bog. Og til at lufte sandaler og slip-ins sammen med lette sommerkjoler, stråtasker og brune ben.

Reklamelinks:

 1. Tote i flet fra Muun
 2. Kjole i løst fit fra Rabens Saloner
 3. Solbriller fra Selected Femme
 4. Kjole med små blomster fra Pieces x Marie Jedig
 5. Badedragt fra Totême
 6. Let kjole med små stjerner fra Hunkydory
 7. Flade sandaler fra Bianco
 8. N’ice Cream af Caroline Fibæk
 9. Stand up paddleboard fra Billboard (forhandles på bestilling hos Packyard)
 10. Rose Argan Oil fra Bare Origins Skin
 11. Luna håndtaske fra Cult Gaia
 12. Vævet hammam-håndklæde fra Ellos Home
 13. Solcreme SPF 30 fra Aesop
 14. Blå kjole med knapper fra Free People
 15. Nederdel fra Topshop
 16. Kvinden mellem os af Sarah Pekkanen & Greer Hendricks
 17. Slip-in mules fra Flattered x Emily Salomon

 

(Visited 3.002 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Hvis man ingen erfaring har med surf eller anden vandsport hvor svært er det så at stå på det paddleboard?
  Jeg har ok balance yoga/ ballet-træning.
  Drømmer om at prøve det især efter jeg så dig stå der i din fine sommerkjole let som en sommerfugl.
  Må man spørger hvad prisen er på på stand up paddleboard?

  1. Jeg har kun prøvet det 3 gange og synes det er ret ligetil og det tror jeg også du vil synes, hvis din balance er god :)
   Vores er i den ret tunge ende prismæssigt (min mand forhandler dem i sin butik), da det er til at folde sammen/puste op, men man kan få dem i alle prisklasser. Helt ned til under et par tusind, vil jeg mene. Men prøv at leje et først og se om det er noget. Stort knus E

  2. Jeg har lige prøvet min søsters i forgårs – i strid pålandsvind og med lidt bølgetoppe. Det var svært! Meget svært, og jeg røg i flere gange. ;-) Men min søster sagde, at hendes board er for billigt, for smalt og for langt. Man skal åbenbart gå efter et bredt og meget fladbundet board. Så skulle det være meget nemmere. Og så er det naturligvis også nemmest i roligt vand. ;-)

   Jeg blev også forledt af Emilys smukke billede fuldt påklædt og på vej ud i solnedgangen. Det var ikke just den oplevelse, jeg selv fik. Men jeg giver boardet skylden – jeg har nemlig også en fin balance som både yogi og mangeårig rytter. ;-)

 2. Sikke en flot collage – kunne nemt hapse det hele :-) Vi har netop købt et SUP board men ved ikke rigtig hvordan man kommer igang – måske du kunne komme med en lille startup guide – fornemmer at jeg ikke er den eneste der viser interesse :-) Ha en dejlig torsdag!

  1. Tak Trine og fedt med SUP. Det nemmeste er at starte på stranden, hvor man kan gå ud og så sætte sig om på det på knæene (midt på ca.) prøv at padle lidt mens du sidder og rejs dig så op i en bredstående stilling. Men jo, kan da være det skal være et indlæg i sig selv. Kram E

 3. Fin collage – Jeg stemmer også for en indlæg om SUP! Hvordan I bruger jeres, hvad man har på/med og hvordan man kommer igang – og måske et lille fif eller to fra Nikolaj om, hvad man skal være opmærksom på, hvis man gerne vil købe et stand up paddle board. God weekend :)

  1. Der var jeg lige lidt på forkant med weekenden… men god weekend når du selv kommer dertil :)