Vind: Sæt til ren og klar sommerhud – Også på ferien

Godmorgen fra sommerresidensen og fredagsskål i iskaffe. Nuvel, morgen er det ikke heeelt længere (selvfølgelig afhængig af hvornår I læser dette), men det var det, da vi tog billederne her og siden ramte jeg ind i lidt tekniske problemer i form af svigtende net til at uploade billeder. Lige det med internethastigheden kan altså godt svinge, når man ligger i telt. Men ellers så har vi det altså noget så bekvemt her i det ‘lille’ telt, der igen i år agerer sommerhus.

Konkurrence: Der er 3 sæt à en OSA Water Mist og en Micellar Water fra Bioeffect på højkant. Se hvordan du deltager nederst i indlægget.

Vi planlægger at bruge gode bidder af juni her, ligesom det meste af juli også skal tilbringes i ‘sommerhuset’ i Hornbæk, hvis ellers vejret holder. Sidste år lå vi i telt i en ret stor del af den umådeligt kolde og våde sommer og jeg kan godt afsløre, at det altså er noget sjovere i solskin og tørvejr. Hvis det ellers skulle komme som en overraskelse for nogen ;)

I august tager vi med campingvogn rundt i Danmark og dér som i teltet, er det altså et hit, ikke partout at være afhængig af vand, når ansigtet skal renses morgen og aften.  Derfor er jeg også så glad for, i den seneste måneds tid, at have fået lov at teste Bioeffects helt nye rensende Micellar Water og fugtende facial spray, OSA Water Mist, da de er aldeles telt- og campingkopatible. Den lækreste, effektive rens og pleje, der ikke kræver vand – altså andet end det (utroligt) rene, islandske gletschervand de allerede indeholder.

Jeg kan ellers godt være lidt forbeholden overfor micellevand, for selvom det unægteligt er nemt og smart, så indeholder det som oftest afarter af sæbestoffer og eftersom man jo ikke fjerner dem igen (noget vil unægteligt blive siddende på huden), så kan man godt blive irriteret eller endda få sådan en lidt ‘sæbet’ eller fedtet fornemmelse på huden bagefter.

Det oplever jeg heldigvis ikke med denne fra Bioeffect, der indeholder 3 miceller, der agerer magneter for olie og snavs og makeup, men uden at efterlade huden med en klistret fornemmelse. Den bliver bare ren. Sådan rigtigt ren (og mascaraen tager micellerne også) og så føles den tilmed fin og fugtet takket være fugtgivende ingredienser som bl.a. glycerol og sorbitol. Et hit med andre ord. Men den er også – ret skal være ret – en kostbar sag, så den skal altså også være lige i skabet. Aldrig har jeg sparet så meget på en rensevand.

Efter rens holder jeg meget af en god fugtende ansigts-mist inden serum og creme. OSA Water Mist er lige akkurat dét. Udover det rene, rene islandske vand indeholder den bl.a. fugtstjernen hyaluronsyre, der vist ikke behøver nærmere introduktion i disse dage, og så ‘OSA’ – orthosilicic acid, der stimulerer hudens collagenproduktion (ja tak) og elasticitet. Her på de lækre, varme solskinsdage har jeg også haft den som fast følgesvend i håndtasken og givet mig selv et pift, når huden har haft brug for en opkvikker. Så rart.

Jeg er i øvrigt i almindelighed kæmpe fan af Bioeffects produkter, der er lige så innovative og effektive, som de er rene og ‘grønne’ forstået på den måde at deres produktion er bæredygtig, ligesom produkterne er uden hormonforstyrrende, miljøbelastende eller allergifremkaldende stoffer. Hurra! De er også uden parfume.

Hvis man, ligesom jeg, gerne vil have god anti-age (hader stadig det udtryk, men så forstår I hvad jeg mener) og styrkende og fugtbevarende hudpleje, men uden at smøre sig ind i tvivlsom kemi, så er det altså et mærke, der er værd at holde øje med.

Jeg flotter mig en gang om året og bruger deres 30-Day Treatment og det er nærmest som at få ny hud. Til daglig bruger jeg i perioder EGF Day-Serum og Eye Serum, der er ren guf til huden og der, som navnet antyder, indeholder det potente protein EGF, der fornyer og forfiner huden. Bioeffect EGF kommer i øvrigt fra byg (ja, byg!) fra en CO2-negativ (!) produktion, så der er hverken mennesker eller dyr involveret.

Konkurrence
Men nok lovprisninger for nu (men ja, jeg er kæmpe fan!), for I skal da selv have lov at prøve herlighederne. Ville ønske, det var jer alle, men jeg har fået lov at sætte i alt 5 sæt med Micellar Water og OSA Water Mist fra Bioeffect på højkant. 3 sæt her på bloggen og så 2 ovre på min Instagram. Så vil man smide et ekstra lod i puljen, kan man også deltage der.

For at være med, skal man blot lægge en kommentar til indlægget her. Hvert sæt har en værdi af 850 kr.
Konkurrencen slutter på fredag d. 15. juni kl. 12.00 og vinderne får direkte besked på mail.

Held og lykke :)

(Visited 3.483 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

434 Kommentarer

 1. Jeg synes altid at have et eller andet “problem” med min hud. De produkter du beskriver lyder som noget der kunne gøre underværker, uden at være komplicerede eller kradse. Fingrene er krydset!

 2. Orv hvor lækkert- det ville være skønt at vinde sådan et sæt. Krydser fingre ????

 3. Ih, det kunne jeg godt tænke mig at prøve, så jeg krydser for, at jeg er én af de heldige :)

 4. Min hud er så tør efter al den dejlige sol og trænger til en ordentlig gang fugt, det ville være skønt at prøve Bioeffect – har hørt så meget godt om produkterne :-)

 5. Min hud har de seneste år været totalt umulig, og tvivler på at disse produkter er kradse nok, men måske de er dét som kan få has med urenhederne. Det er så absolut et forsøg værd.

 6. Vi skal bo hele sommeren i vores lille bitte og ret primitive sommerhus. Med to børn bliver tiden sikkert ikke til de store hud-forkælelses-rutiner. Dette ville være fantastisk at prøve.

 7. Åh, det er et sæt jeg gerne vil prøve. Det bliver ikke til den store rengøringstur her i varmen. Jeg er også stor fan af Bioeffect’s produkter. Dog har jeg ikke prøvet dem alle endnu, men de er med på TO-TRY listen.
  Teltet ser meget specielt ud. Højt til ‘loftet’ og masser af plads. Selv en kommode har fundet vej :-) Hyggeligt ser der ud.
  Rigtig god sommer

 8. Lyder lækkert og lige noget for min tørre hud! Jeg elsker mists og vil meget gerne prøve og forkæles med den fra BioEffects ???

  God fredag ???✌️

 9. Jeg plejer aldrig at vinde, men jeg gad virkelig vinde dette sæt ? jeg krydser fingre ???

 10. Jeg elsker Micellar water og kunne ikke leve uden min i en travl hverdag, så jeg krydser helt klart fingre.

 11. Min hud reagere på alt – selv vandet i hanen når jeg har været i bad. Så det ville være spændende at se om de her ville virke beroligende.

 12. Det telt ser stadig bare SÅ hyggeligt ud! Og ligesom glampinglivet passer godt med nemme og gode løsninger, så tilføjer jeg hermed 2 drenge på henholdsvis 4 og 9 måneder.
  Dem plus selvstændig biks gør at der skal løbes liiiidt stærkt ? Da kvalitet og lidt luksus bestemt gær det hele lidt sjovere smider jeg hermed et lod i sommer-puljen ??

 13. Har ikke prøvet mærket før, det kunne jeg virkelig godt tænke mig, så håber jeg vinder ?

 14. Det lyder som nogle lækre produkter. Jeg har selv været glad for deres day serum.

 15. Jeg kunne godt bruge et nyt grønt yndlings produkt til min hud, der er lidt for meget ‘træt mor look’ for tiden??

 16. Jeg håber også på lidt held med et lod her. Misten ville være fantastisk til mine lange kontordage, hvor skærmen har sin negative påvirkning på huden.

 17. Ok jeg prøver at smide et lod i puljen, for de her produkter kunne jeg virkelig, virkelig godt tænke mig at vinde. Ofrer sommetider deres Day-Serum på mig selv, og det er så godt, ville meget gerne prøve flere produkter – det virker bare (men er også liiidt dyrt)!

 18. Lyder som nogle lækre produkter! Og så er jeg bare helt forelsket i jeres telt – så hyggeligt altså :)

 19. Har længe gerne ville afprøve bioeffects produkter, så krydser fingre for at jeg er en af de heldige! ??

 20. Det vil være så fantastisk at vinde! Jeg er netop begyndt at interessere mig for det der med hudpleje og det vil være skønt at vinde sådan et par produkter, så den verden kan åbne sig endnu mere for mig! :-)

 21. Det sæt ville jeg så gerne vinde, så jeg ku’ bruge det, når jeg skal på sommerferie. Krydser fingre!

 22. Er også kæmpe fan af produkterne.
  Køber igen og igen. Mangler dog at prøve mist’en, så krydser fingre!

 23. Lækker konkurrence. Min hud er begyndt at slå fuldstændig ud aften en kostomlægning, så timingen for konkurrencen kunne i være bedre :)

 24. Har kun hørt godt om Bioeffect og vil vældig gerne prøve. Håber på at være heldig :) Tak for en dejlig blog☀️ kh. Maria

 25. Hvor ser det tænkt bare hyggeligt ud i teltet. Og elsker Hornbæk, er selv vokset op i Helsingør og Ålsgårde ?
  Deltager gerne om disse lækre produkter ??
  God weekend!!

 26. Det ville jeg supergerne vinde! Har så travlt for tiden, med eksamen, børn og sygdom i familien, så had godt forkælelse;)

 27. Åh det kunne jeg godt tænke mig at vinde! Min hud er træt og grå og trænger så meget til en opfriskende ny rutine! Krydser fingre for jeg vinder! Jeres telt ser altså helt fantastisk ud og den tur i Danmark lyder fantastisk! Der er så mange fine steder at opdage! Min mand ig jeg kimmer fra Itslien og Sverige og nyder at køre på eventyr rundt om i Dk!

 28. Da jeg rammer 30 lige om lidt, kunne det være rart endelig at få styr på huden ☺️?

 29. Uhh er også vild med bioeffect egf serum, så vil da gerne vinde dette sæt afprøve om det er ligeså godt :-)

 30. Bioeffect er så lækkert, og virkningen forrygende. Jeg krydser fingre for at vinde denne præmie :)

 31. Jeg er ikke så god til at huske at rense af, medt fordi jeg synes det blover lidt omstændigt om aftenen hvor jeg de fleste aftener bare er træt træt træt når jeg endelig finder min seng

 32. Det lyder som nogle virkelig gode produkter. Døjer med irriteret hud, så det ville være fedt at prøve produkterne :)

 33. Jeg er også blevet mega fan af at bruge mist til mit ansigt. Lækker konkurrence og lækker sommer i Danmark ;-)

 34. Smider helt klart et lod i puljen. Har aldrig prøvet produkterne før, men sådan som de lovprises ville jeg elske at få fingrene i dem.

 35. Det lyder som noget jeg burde prøve… jeg elsker disse anbefalinger, tips og tricks!!! -og krydser mine fingre for at jeg kan blive en af de heldige ?

 36. Jeg er den dovne type pg er vild med micellarwater og vil vildt gerne prøve Bioeffect’s?

 37. Min hud kunne trænge til lidt ekstra kærlighed i form af disse skånsomme produkukter??

 38. Jeg skal på telt/vandre/hytteferie i Jotunheimen til sommer og selvom fokus er på vægtoptimering, er det bare så rar en fornemmelse at rense sit ansigt efter en hel dag udendørs. Det ville være vidunderligt at kunne forkæle min hud med den lækre og effektive rens og mist.

 39. Det lyder skønt – det er helt sikkert også noget jeg kan bruge når min datter melder sin ankost til Juli ✌️?

 40. Det ville være perfekt her til sommer, jeg synes ofte at det bliver for fedtet her i sommervarmen med ansigtcreme, så jeg tænker at sådan en fugtmist må være vejen frem

 41. Fantastisk præmie. Jeg er også kæmpe fan af bioeffect, og har brugt deres serum on and off i årevis. Fantastiske produkt. Ville elske at prøve deres mist og micellar rens. ???

 42. Det sæt gad jeg godtnok godt vinde – jeg er lidt stoppet på p-piller, så min hud ter sig som om jeg er 15 år gammel igen – hvilket bestemt ikke er tilfældet..

 43. Det vil jeg gerne vinde til min hud, der ikke er helt uproblematisk for tiden. God weekend!

 44. Jeg elsker deres serum (som altså virkelig også er pebret ?), så det ville være så luksus at kunne prøve flere af deres produkter!

 45. Min hud har virkelig ikke været min ven de sidste par uger, så jeg krydser fingre for at jeg måske kommer til at kunne forkæle den lidt med nogle super lækre produkter, så vi igen kan blive gode venner :-)

 46. Island er en kæmpe vinder på så mange måder. Skyr og sweatre, vulkaner og varme kilder, Björk og BioEffect – ja tak!!!

 47. Ej, hvor vil jeg gerne vinde! Det lyder som nogle produkter min hud kun kan blive glad for

 48. Det lyder virkelig som noget min hud har brug for! Krydser fingre ??
  Tak for en god blog – elsker at følge med!

 49. Ville være så dejligt at vinde – med så meget sol, så kunne mit ansigt godt bruge en gang ekstra god pleje ????

 50. Uhhh et lækkert sæt. Det ville jeg virkelig gerne prøve. For min er erfaring er at det er dyrt men også fantastiske produkter. Så krydser fingre

 51. Åh, det ville være den fedeste eksamensgave ovenpå nogle forhåbentlig veloverståede eksaminer!

 52. Ønsker mig det her sæt til min sarte og fine lyse skandinaviske lettere fregnede hud ?

  God sommer Emily ☀️?

 53. Ej Emily, det gad jeg godt at vinde! Min hormonpåvirkede hud er en daglig stressfaktor, og med et SU budget er de produkter lidt uden for hvad jeg normalt ville forsøge mig med. Men de rene produkter uden unødig kemi er så fristende!

 54. Jeg er vild med Bioeffect’s serum, men prisen gør jeg ikke kan bruge det, så tit som jeg gerne ville. Og den miscellar har jeg til gode at prøve endnu, men det lyder fantastisk. God weekend!

 55. Krydser fingre for forkælelse til tiden, når eksaminerne er – forhåbentlig – veloverståede :-)

 56. Det ser hyggeligt ud med jeres sommerhustelt ☀️
  Håber at I får en dejlig sommer i teltet.

 57. Krydser fingre!
  Elsker deres almindelige EGF serum -Men det kunne godt være man skulle forkæle sig selv med deres 30 day treatment, for at prøve at få ny hud ;-)
  Dejlig dag herfra!

 58. Jeg er ambivalent over for denne konkurrence. På den ene side vil jeg frygtelig gerne vinde, da jeg længe har været nysgerrig på egenskaberne ved det islandske vand. På den anden side frygter jeg, at det bliver et temmelig dyrt bekendtskab på sigt ?

 59. Det kunne være lækkert at være sådan et sæt på med sommerens roadtrip i de amerikanske sydstater!?

 60. Jeg har tidligere undgået micellarvand af præcis de grunde du nævner, men det lyder altså ret fantastisk med denne her – og især at den også kan tage en mascara! Ville elske at prøve det sæt :D

 61. Som gravid, går jeg meget op i at bruge allergivenlige produkter uden hormonforstyrrende stoffer, så jeg vil mægtigt gerne vinde ? Desuden har jeg fødselsdag på fredag, så det ville da være en dejlig gave :D Kram herfra

 62. Min meget tørre hud, der glæder sig til sommerferie ovenpå bachelorskrivning (på tirsdag, på tirsdag…!) ville blive kodylt taknemmelig over en sådan gave??

 63. Mine øjenlåg kom til at klø noget så forfærdeligt, da jeg brugte micellar water til at fjerne makeup med.
  Der må være noget krads stads i den, jeg prøvede af. Den røg for øvrigt lige ud i skraldespanden!

  Men den her lyder mild og god, så jeg smider et lod ind.

 64. Årh, det lyder som to virkelig fantastiske produkter, når man er indehaver af to små unger, der kræver ret meget tid i hverdagen. Jeg krydser alt hvad krydses kan, og hvis min 30 årige hud, kunne blive blot halvt så smuk og fin som din, så ville jeg være en glad kvinde ?

 65. Jeg har hørt SÅ meget godt om det mærke, men har aldrig prøvet det – håber det kan blive første gang nu :)

 66. Nøøøj jeg krydser fingre! Min kæreste og jeg skal holde sommerferie på en båd i Frankring og så ville det her sæt da være helt perfekt!

 67. Man skulle da være et skarn, hvis man ikke smed et lod i puljen! ? For Bioeffect’s serum er jo helt fantastisk, så disse produkter må også være ret skønne (og det er de jo, kan vi høre på dig) ?
  Fortsat god weekend!

 68. Jeg har faktisk aldrig været til det der Micellaire før, må dog indrømme at netop på miniferien til Milano med mine dejlige veninder, fik den et forsøg fordi vi rejste kun med kabine kufferter og derfor måtte begrænse vores flydende grej. Det er gået overraskende fint med Embryolisse, meeen Bioeffect ville jeg så gerne prøve☘️☘️☘️?

 69. Vil så gerne prøve produkterne!
  Min hud har virkelig behov efter lange arbejdsdage og for meget sol i ansigtet ? Mit ønske er faktisk, at rejse til Island her til sommer!

 70. Åååh det ville jeg d gerne prøve! Har været flere forskellige igennem både mist og micellar uden at være fuldstændig henrykt! Men denne lover da godt (:

 71. Jeg har prøvet deres serum 1 gang og min hud strålede jo af glæde morgenen efter jeg havde brugt den til natten. Dét virker bare! Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige!

 72. vil være perfekt til vores campingferie i sverige og i en travl hverdag med små børn

 73. Jeg skal giftes til august, så lidt mirakelkur i form af Micellar ville være fantastisk ☺️

 74. Det ville være perfekt at have med i rygsækken, når jeg tager til Vietnam ??☀️

 75. Det er noget af en lækker konkurrence. Jeg har arbejdet i Matas for flere år tilbage, hvor Biotherm forsvandt nemt i mængden af andre lækre mærker. Det virker som om, at de er kommet tilbage med forbedringer, som kan konkurrere med andre mærker.
  Jeg vil utrolig gerne prøve de lækre produkter ?

 76. Krydser så meget fingre, virkelig lækre produkter lyder det til. Håber heldet er med mig ??

 77. Jeg har godt hørt om dem og de står på min ønskeliste… Så kære julemand ?

 78. Jeg er lige nu udstyret med en træt og tør graviditetshud og sådan et sæt ville faldet på et tørt sted eller hud om man vil ;)

 79. Skøn skøn præmie, som jeg krydser fingre for at være en af de heldige vindere af. Mangler virkelig noget lækkert rense og skønhedsgrej til ansigtet. God søndag :-)

 80. Ja tak ? ville være lækkert med lidt god pleje til min lidt tørre sommer hud ?. Er pt igang med at finde produkter som kan tilføre nok fugt uden at jeg skal smører flere gange om dagen ?

 81. God søndag Emily,
  åhh jeg vil gerne prøve lykken med disse water produkter fra Bioeffect uden parfume :-)
  Så fin en test og beskrivelse du har.
  Sejt telt du er i, med møbler og det hele.
  Ved du hvor teltet kan købes?
  Hilsner og en dejlig søndag til du og gemalen:-)

 82. Jeg vil også være med. Jeg er vild med Bioeffects Daytime creme, så det her sæt ville være perfekt at vinde. ??

 83. Life saver for os, der skal på festival og camping, men normalt ikke går på kompromis med hudplejerutinen. Godt tip!!

 84. Håber jeg kunne være så heldig at kunne prøve dette – super lækre produkter de har ????

 85. Det lyder så lækkert :D Min snart-mand og jeg skal bo et halvt år i en Camper-van rundt omkring i Europa, når vi tager på bryllupsrejse, så det ville være helt perfekt at have sådan et sæt med :D <3

 86. Det må da være til mig, jeg vil så gerne prøve.
  Hyggeligt at hilse på dig på loppemarkedet her til morgen – du er simpelthen så pæn;-)

 87. Det kunne være en skøn opkvikning til min hud, inden jeg skal starte på arbejde efter min barsel til august!

 88. Det gad jeg godt vinde, har kun hørt godt om produkterne, men som du selv skriver, er de desværre lidt pebrede ?

 89. Det lyder lækkert! Min hud trænger (altid) til førstehjælp, så jeg krydser fingre :)

 90. Det lyder virkelig lækkert!! :) Jeg har brugt Bioderma’s Miscellar Water og den har også været helt fin, men det er svært i dag at finde ud af hvad der både er godt for en selv og huden, samt også godt for miljøet! Det ville være så lækkert at vinde settet! Jeg har egentlig aldrig gjort mig i en Mist/spray, men det kunne være sjovt at prøve..!

 91. Wuhuuu. Jeg bryder mig heller ikke om ordet anti-age, men det er meget godt at forebygge, selv om man er nogenlunde ung og stadig smuk :D

 92. Ser superlækkert ud :) Håber og prøver lykken. Lyder som om de lige er noget min hud vil elske <3

 93. Har ledt i diverse butikker og helsekost efter noget mist UDEN alle de grimme miljøbelastende og allergifremkaldende stoffer. Så ja tak til at vinde denne, det ville være skønt!

 94. Lyder så skønt! Jeg arbejder også intensivt på en mere fugtig hud og jeg er sikker på at dette vil hjælpe processen godt på vej ☺️

 95. Åh det ville være fantastisk at vinde den serie – er sikker på at den kunne gøre noget godt for min lidt trætte hud??

 96. Sikke en lækker præmie! Min sommerferie kommer til at bliver telttur til Vesterhavet – og disse produkter ville virkelig bringe lidt luksus til teltet ?

 97. Nøj hvor ville det bare være en luksus for min hud, som ellers går en lidt hård sommer i møde! Ærgerligt produkterne er udenfor rækkevidde på en SU <3

 98. Jeg var i Magasin i Odense for at se de nye produkter, men de havde dem slet ikke endnu, så ville være så skønt at vinde :O)

 99. Som nygravid på jagt efter nye plejeprodukter, lyder Bioeffekt lige som noget jeg skal se nærmere på. Så jeg kaster et lod i puljen!

 100. Dejlig gave til min hud, der lige er fyldt 40 år og som tørster efter fugt (evig og altid).

 101. Jeg har længe villet prøve BioEffect, men som du også skriver, så er det jo noget man skal spare op til :) Præmie her ville jo være en perfekt måde at få afprøvet brandet, og det lyder som et lækkert sæt!

 102. Jeg har samme ‘problem’ med de fleste Micellar Water som du også nævner og må altid fjerne med vand inden jeg går videre, hvilket jo ikke er optimalt. Så jeg vil naturligvis også super gerne prøve Bioeffects version og mist’en, som lyder virkelig lokkende. Så hermed mit lod.

 103. Åh, kunne nu godt bruge en god facial mist? Jeg har desværre investeret i et par stykker, der mere fungerer som en regnbyge for ansigtet ????
  Fingrene krydset☘️!

 104. Dejlig konkurrence! Min post-festival-hud kunne godt bruge et ordentligt skud fugt, så jeg krydser fingre :-)

 105. Ville være fantastisk at vinde ???? Efter graviditet og barsel er min hudpleje virkelig forsømt. Så dette ville virkelig være en længe ventet luksus ?

 106. Årh jeg krydser fingre, har virkelig bøvlet med min hud de seneste par måneder, så jeg drømmer lidt om, at en forandring i rutinerne måske kunne hjælpe!

 107. Lyder dejligt, ville elske at få lov til at prøve produkterne. Krydser fingre – og rigtig god sommer :)

 108. Har først efter de 40 år bekendt mig til hudpleje og elsker efterhånden de gode rutiner og nærmest meditative proces hver morgen og aften – og så elsker jeg mist og alle afskygninger på alle tider af døgnet :-) super lækker konkurrencegave. Fortsat god sommer :-)

 109. Min eksamen i oldgræsk (teologi..) er ovre på fredag kl. 13:30. Det ville være en ganske rar ting, at kunne glædes med skønne produkter – måske man kunne få et græsk gudinde-touch. :-)

 110. Sikke en lækker konkurrence! Jeg har nu et lod i puljen både her og på Instragram :) Krydser fingre!

 111. Man bliver vel aldrig træt af, at bruge ting som virker på huden? Efter lige at have været fyldt 27, tror jeg muligvis også det der anti-age snart må blive en del af mine produkter. Det er aldrig for tidligt at gøre en indsats :)

 112. Ja tak – Det ville glæde mig at vinde, passer godt på min hud – Og trænger til lidt hjælp, efter jeg har slået mit hoved ?

 113. Elsker BioEffects serum, men kender ikke de nye produkter. Så lækre – som de fleste ting fra Island ??

 114. Fantastisk! Jeg har længe håbet på Bioeffect ville komme med en rens. At de så også har tilføjer en mist til serien er et stort plus. De skal helt sikkert testes?

 115. Hej Emily,

  Jeg håber at jeg vinder en af de 3 lækre sæt!

  Jeg har altid (siden jeg var teenager- er 26 nu) haft enormt meget problemhud. Jeg er ved at få bedre styr på det, men der er stadig langt vej endnu! Jeg håber derfor på at vinde, så min hud får et skub i den rigtige retning!

  Mange Knus ?

 116. Kommer helt i sommerhus stemning når jeg ser dine billeder. Bioeffect produkter har jeg længe kastet lange blikke efter for de kan vist noget fantastisk må vist snart investere i dem.

 117. Åhhh ælsker simpelthen bioeffect. Det er simpelthen det bedste. Håber så meget ???

 118. Som islænding i Danmark med den medfødte atopiske hud, føles det næsten som om at konkurrencen er laver præcis til mig ;)

 119. Åh, det sæt vil jeg så gerne vinde! Jeg har prøvet deres 30 dages kur, og den var fantastisk. Jeg krydser fingre:)

 120. Nøøj hvor ser det lækkert ud sådan som du bruger det og god idé med iskaffe. Det må jeg snart igang med også :) mums.

  Jeg ville SÅ gerne vinde for jeg har altid haft dum teenager-hud til troda for at jeg nærmer mig de 30. Det er så tosset. Dette ville måske hjælpe.

 121. Jeg vil så gerne vinde dette sæt. Kigger langt efter det og vil så gerne prøve det af, da min hud mangler fugt.

  Mange hilsner C

 122. Jeg er helt overbevist om Bioeffects virkningsfulde produkter, så jeg gad god afprøve de nye “familiemedlemmer” ??

 123. Bioeffect har reddet mig fra voksen-akne og eksem. Bedste produkter ❤️❤️