Beach Night

Jeg er om nogen a beach child. Jeg ved ikke helt hvordan man oversætter det bedst. ‘Strandbarn’ har ikke helt samme konnotationer vel? Men jeg ELSKER at være på stranden. Som barn var jeg ikke til at drive op af vandet, og på trods af at jeg også dengang var en værre frossenpind, så måtte jeg hives op af vandet, når jeg havde været ude at ‘dykke’ og lege i havet i timevis og mine læber var blevet blå. Så var det på tide at blive bagt gennemvarm, svøbt i et håndklæde på det varme sand ifølge min mor. Akkompagneret af et Anders And blad og ærter og vandmelon.

Mine barndoms bedste sommerminder er fra endeløse stranddage. Med streg under endeløse. Hvor vi tog på stranden om morgenen, med madkurv, strandtennis, bøger og spiste morgenmad (en frøsnapper var min faste bestilling) og siden blev der hele dagen. Allerhelst til solnedgang.

Der er ikke meget, der har ændret sig siden og jeg betages stadig over havet og trives mægtig godt med sand mellem tæerne og leg i eller på vandet i hele og halve dage. Og aftener. For kan jeg slutte dagen med en dukkert og tilmed en solnedgang på stranden, så er min lykke for alvor gjort.

Derfor er CLEAN’s nye parfume, Ultimate Beach Night selvfølgelig også lige mig. Den er inspireret af den der perfekte sommeraften, hvor man sidder på stranden omkring et bål og kigger ud over vandet, mens solen går ned og man ønsker, at man kunne fastfryse øjeblikket.

CLEAN Ultimate Beach Night er en limited edition sommerduft og den kan købes hos bl.a. Magasin her og Matas her.

Ingen aftensvømmetur uden lidt at putte sig i bagefter og derfor har vi teamet up med Georg Jensen Damask og det er således deres luksuriøse håndklæder i lækker, tyk frotté og den fineste kimono, jeg har haft fornøjelsen af at svøbe mig i efter gårsdagens sene dukkert. Klar til solnedgangsnydning og at holde i hånd.

Konkurrence
Det er selvfølgelig ikke bare mig, der skal forkæles med kimono, håndklæder og parfume. Det er der også en af jer, der skal. Jeg har nemlig parfumen CLEAN Ultimate Beach Night (60ml) OG to lækre badehåndklæder i egyptisk bomuld samt en kimono fra Georg Jensen Damask på højkant i en rar lille konkurrence. Samlet værdi 1.765 kr.

For at deltage er det blot at drible over på min instagram og følge instruksen ved billedet her.

CLEAN Ultimate Beach Night dufter netop af magiske aftener på stranden. Den er lidt mere kompleks og dyb end CLEAN’s andre dufte og passer således perfekt til lune og lyse nætter og den bliver således min sommerduft nummer ét denne sommer.  Den har noter af bergamotte, citron, appelsin, havtåge, natjasmin, tuberose, syren, lavendel, orangeblomst, violblad, ambra, hvid moskus og brændt drivtømmer. Alle er dufte jeg virkelig godt kan lide og i denne her cocktail er de pragtfulde. Elsker CLEANS dufte der er så herligt rene, enkle og anderledes fra alle andre parfumer. Og jeg ved også, at I er en del derude der er kæmpe fans :)

Endnu et plus er at CLEAN ikke blot hylder det enkle i form og udtryk, men også lever op til deres navn i kraft af en bevidst og bæredygtig tilgang til produktion og emballage.

Beach Child på hjemmebane ;)

(Visited 3.410 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Suk nogle skønne billeder! Jeg har også altid været allermest tilpas ved vandet. Der er noget virkelig beroligende over lydende og duften. Jeg må vist hellere have fingrene i den parfume – på den ene eller den måde ;)
  Nyd sommeren

 2. Hej Emily,

  Med den flotte manke, du har dig, tænker jeg, at der sikkert følger nogle tips og hårrutiner med? ?
  Har ledt bloggen lidt igennem, men måske du kan tippe om de produkter du bruger?

  Hilsen Nina

  1. Hej Nina
   Tak hvor er du sød! Jeg bruger Purely Professional, Rudolph Care og kokosolie :) Klem E

 3. Hej og tak for en dejlig blog! :)

  Jeg vil bare lige sige, at jeg synes, det er lidt ærgerligt, at konkurrencerne oftest er på instagram, da jeg bevidst har fravalgt at have en instagramprofil.

  Kh. Malene

  1. Hej Malene, selv tak :) Det er noteret. Sidst da det var Biotherm, var det både på blog og insta og det skal jeg huske at gøre dem jeg holder konkurrencen sammen med opmærksom på, er en god ide :) Kram E

 4. Wow! flotte fotos – og æv for at være i vagt på lørdag, ville så gerne med til yoga eventet. Jeg kommer næste gang, hvis jeg ikke er i vagt!

  1. Tusind tak Winnie og ja æv bæv, men arbejdet skal jo også passes :) God arbejdslyst. Knus Emily

  1. Av, det ved jeg desværre ikke, det var et, der var på hotellet hvor vi boede i weekenden og så hapsede jeg det med på stranden ;) Kram E

 5. Det er jo nogle fuldstændig vanvittige flotte billeder! Er det husbonden der er så god til at fange dig?
  Det med stranddage er noget helt specielt, hvis man vel og mærke tilbringer dem, med en som er lige så vild med det som én selv. Ellers går lidt af gnisten. Desværre er min kæreste ikke lige så vild med stranden som jeg, men måske en solnedgang kan lokke en dag? :D

  1. Det er nemlig ham. Han er SÅ dygtig :) Åh ja, det kan der være noget om. Min skal helst aktiveres (et eller andet sport på vandet) + have godt med underholdning med, men så går det faktisk fint. Kram