Vind: Det bedste kit til fugtmættet hud med glød

Fugt, fugt og atter fugt. Jeg har snart tudet jer ørerne fulde med, hvor tørstig min hud er. Og hvor let den bliver tør og dehydreret. Det kan jeg dog have svært ved at overbevise folk om ude i virkeligheden, men det er (og sådan noget må man vel godt være lidt stolt over) fordi jeg gør min del, for at modarbejde udgangspunktet. Ja, ja pudser lige glorien. Men jeg gør en hel del ud af min hudpleje og så er det jo også dejligt, når man kan se, at det har en god effekt.

Fugttab er en af de store syndere, når det kommer til hudens aldring på den lange bane og på den umiddelbare konto så er det en af hovedskurkene, hvis huden ser trist eller træt ud og mangler glød. For mig er en fugtmættet hud ikke bare et must fordi den er pænere, men også fordi jeg har brug for at min hud er beskyttet og har en god barriere, når jeg er meget udenfor og lever et aktivt liv.

Vind den nye serum og creme fra Biotherm.
Læs hvordan du deltager i slutningen af indlægget.

Nu nævnte jeg indledningsvis, at min hud er til den tørre side, men jeg må hellere lige understrege, at alle hudtyper har gavn af masser af fugt. Det er ikke fugt, der giver eksempelvis fedtet hud eller urenheder, tvært imod. Når huden mangler fugt, mister den evnen til at forsvare og styrke sig selv. Den kan derfor blive mere tør, uklar og sensitiv og porerne kan virke mere synlige. Men med en god tilførsel af fugt bliver huden beskyttet bedre og ser sund, frisk og strålende ud.

Jeg er jo, som med så meget andet, af den overbevisning, at man ikke kun kan nøjes med at smøre noget udenpå, men også skal tilføre kræs til huden indefra i form af gode fedtstoffer, ordentligt mad og masser af vand, men det er dog også min erfaring at hvis man både tager sig kærligt af indersiden OG ydersiden, så kommer resultaterne for alvor.

Til indersiden handler det i bund og grund om at spise ordentligt og varieret og ikke være for nærig med hverken vand eller sundt fedt. Avocado, fed fisk, hørfrø, nødder og olivenolie er gode steder at starte. Vil man være ekstra hudflink, kan man tage et tilskud af collagen. Jeg bruger det i pulverform i mine smoothies eller i en matcha-latte.

På ydersiden er det vigtigste at være kontinuerlig. At pleje og beskytte huden hver eneste dag. Og allerhelst to gange om dagen. Om aftenen renser jeg grundigt makeup og snavs af og slutter så af med facial spray, serum og creme.

Om morgenen skyller jeg som regel bare ansigtet med vand, dupper det forsigtigt med et håndklæde, men så det stadig er let fugtigt og kommer så Aquasource serum på med det samme. Synes den trænger endnu bedre ind i huden på den måde og så binder den endnu bedre fugten. Derefter Aquasource gel (bruger en federe creme om vinteren, men denne er perfekt for mig om sommeren) der er en ultra let men fugtrig creme og så venter jeg et øjeblik for at lade den trænge ind, inden jeg kommer solcreme på og siden makeup.

Hvis jeg altså lægger makeup. Ofte er det bare øjenvipper og bryn, der får en tur og så svinger jeg en kvast med lidt solpudder. Men uanset om jeg går ‘nøgen’ eller har foundation på, så er jævn og fugtmættet hud altså vejen frem. Og takket være den nye ingrediens i Biotherms Aquasource serum og creme, Aura Leaf og deres signaturingrediens, Life Plankton, så bliver huden styrket og velfugtet (begge har både fugtbevarende og helende egenskaber) og dens naturlige glød bliver fremhævet.

Vind den nye Aquasource serum og gel
Det er ikke kun mig, der skal have poterne i de fugtgivende godter. Jeg har 5 sæt med Aquasource Aura Concentrate serum og Aquasource gel på højkant til jer og alt I skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar til indlægget her.

Præmierne har en samlet værdi af 698 kr. pr. sæt og konkurrencen slutter søndag d. 20. maj. Vinderne får direkte besked via mail.

(Visited 2.720 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

370 Kommentarer

 1. Det lyder som den trylleformular jeg mangler. Har grundtør hud uanset jeg fylder på både inde- og udefra. Har aldrig kigget til Biotherms side for hjælp må jeg indrømme, dejligt med sådan et indlæg.

 2. Jeg har ligesom dig en tør og også sensitiv hud, det virkelig kræver pleje for ikke at gå helt amok. Jeg ville elske at prøve de to produkter ?? Fingers crossed.

 3. Min hud er vist lige som din, og det værste jeg ved, er den stramme maske uden glød, den kan være på de særligt dårlige dage (typisk i frostvejr). Det ville være en virkelig lækker præmie, som jeg ville værdsætte.

 4. Det gad jer så godt at vinde. Synes Biotherms produkter er så dejlige og virksomme, de minder mig om min mor, der altid har brugt Biotherm ?

 5. Min hud savner om nogen fugt efter 4 mdr som nybagt mor. Krydser fingre for lidt selvforkælelse til min barsel. Ha’ en skøn mandag.

 6. Jeg har tendens til fedtet hud, men er all about the glow, så fugt er også alfa omega for mig! ??

 7. Dette er jo et musthave i sommervarmen for enhver kvinde der vil pleje sin hud og fugte den ekstra meget!!
  Ligesom alle de andre dejlige kvinder der læser med, gad jeg også godt have fingrene i disse godter!
  -Håber du får nydt sommervarmen og solen i dag, de største knuser herfra Fyn!

 8. Min hud trænger også til ekstra fokus på fugt her i forårsvarmen (lad os håbe, det varer ved :) ), så jeg vil selvfølgelig enormt gerne vinde disse lækre produkter fra altid gode Biotherm.

 9. Har hørt, at når man runder det skarpe hjørne, så skal der andet til end agurker og vand. Fylder 30 år på søndag, og i den forbindelse ville det være en ret lækker gave. Måske kommer jeg til at ligne en på 20 igen ;)

 10. Den vil jeg gerne prøve. Har store problemer med tør hud, så tror den vil være helt perfekt til mig. Håber jeg vinder -:)

 11. Min hud har virkelig brug for hjælp, så ville elske at vinde dette sæt :) Tak for en rigtig fin blog med alle dens finurligheder og skønne rejser :)

 12. Åh, det ville jeg gerne vinde! Min hud er enten tør eller fedtet, lige meget hvad jeg gør, og den ville helt sikkert have godt af sådan en omgang forkælelse.

 13. Man kan så meget se at din hud bliver behandlet godt. Det kan jeg også se på min egen når jeg altså i gode, lange perioder passer godt på min hud.
  Jeg krydser fingre på den gode fugtpræmie fra Biotherm ?

 14. Min veninde kunne godt trænge til en omgang forkælelse! En baby, der ikke sover og amning har taget sin tørn på hendes hud, så er sikker på at hun ville blive lykkelig for sådan en lækker omgang.

  Jeg krydser fingre??
  God solskinsdag!

 15. Det ville skønt at kunne give huden en hjælpende hånd – også på ydersiden <3

 16. Det kunne min hud virkelig godt trænge til. Min krop er ude af balance grundet sygdom, medicin og masser af eksamener, hvilket også har sat spor på min hud. Krydser fingre!

 17. Hej Emily.
  Det er så skønt, alt det du skriver og lægger ud…. også til at vinde. ?
  Jeg er SÅ GLAD for at følge dig og vil også gerne vinde de lækre produkter!
  Ønsker dig en skøn sommer. ☀️??????????
  KH Hanne????????

 18. Hvor gad jeg godt at vinde sådan et sæt!
  Alt for lidt over en alt for lang periode har sat sit præg…

 19. Det ville være så dejligt! Er virkelig i tvivl om, om min hud får nok fugt. Lidt mere skader nok ikke :)

 20. lyder lækkert. krydser fingre og håber jeg også kan få lidt hjælp til en sund og fugtmættet hud.

 21. Min yngste søn talte mine rynker i panden forleden…. der var mange! Jeg tror helt sikkert mangelende fugt er en af synderne i dette tilfælde. Jeg har først indenfor det sidste års tid opdaget hvor meget min hud kan suge til sig, så jeg nyder al din propaganda omkring fugt til huden ;0)
  Jeg håber selvfølgelig på at vinde denne konkurrence :D

 22. Jeg har været til kosmetolog for første gang i mit 35 år lange liv. Og fik tudet ørerne fulde om, at jeg skulle blive MEGET bedre til at fugte min hud. Så jeg kunne virkelig godt bruge sådan et lækkert sæt -og håber at min kosmetolog vil kunne se forskel næste gang jeg kommer ??

 23. Det kunne min hud godt bruge – måske er jeg heldig, ellers er der heldigvis nogle andre der er :-) Kh og god dag.

 24. Trænger til at efterse min hudplejerutine.
  Ville mægtig gerne starte ud med dette lækre kit :-)
  Knus

 25. Ej, det ville være så lækkert at vinde! Døjer altid med irriteret og tør hud, så det ville være skønt med med lidt luksus til den :-)

 26. Det ville være så skønt med et fugtboost til min hud, der ligesom din har tendens til at udtørre :)

 27. Ville elske at prøve det nye lækre sæt fra biotherm. Krydser virkelig alt hvad der krydses kan ? knus fra Tanja

 28. Åh. Jeg kæmper altid med at få fugtet min hud tilstrækkeligt. Dette sæt kunne være en god tilføjelse til rutinerne.

 29. Ej hvor pudsigt: Har lige stået og overvejet om jeg skal prøve at kaste mig ud i nogle nye hudprodukter (bruger Melissas naturlige hudprodukter, men det her ser da også godt ud!) Jeg må krydse fingre for at være en af de heldige.
  Du må have en dejlig solskins uge. Og tak for dit tidligere, personlige og følsomme emne. Det ramte lige i hjertet :-)

 30. Man kan i hvert fald se på dog at du er grundig ift fugt og hudpleje, super fin glød ?. Jeg er i slut 30’erne og slår mig lidt i hovedet over ikke at have været mere pligtopfyldende ift rens, fugt og solbeskyttelse da jeg var i 20’erne. Det koster dyrt nu desværre. Vil super gerne vinde et sæt og min hud er også altid klar til mere fugt.

 31. Jeg har en meget tør hud, og det kan være svært at lægge make up på. Jeg synes det ville være fantastisk at vinde lækkerier fra Biotherm???

 32. Min hud har også virkelig brug for fugt og her om sommeren synes jeg egentlig, at det kan være lidt svært. Fordi hvis jeg tager for meget creme på, så fedter min hud bare mere i varmen. Men måske disse produkter, kan mætte min hud uden at gøre den unødigt fedtet. Jeg krydser i alle tilfælde!

 33. Har selv store problemer med tør hud, og i tiden efter to dødsfald i familien og svigerfamilien, er min hud gået helt amok. Det ville være så lækkert med lidt forkælelse til at rette op på dette <3 Tak for den skønneste blog!

 34. Kigger lige nu på kost og vandbaserede cremer for at få bugt med min tørre hud, så det ville være fantastisk at vinde!

 35. Jeg bruger Biotherm i forvejen og elsker det! Dog har jeg ikke prøvet den serum. Men jeg kan kun forstille mig, at den er lige så lækker, som alle de andre produkter! Jeg vil i hvert fald bede en lille aftenbøn for at jeg er en af de heldige vindere :D

 36. Hvor lyder det bare som et par lækre produkter, min trætte og fugtdrænede hud ville sætte meget stor pris på! Så jeg krydser fingre – og sender alverdens gode tanker til min yndlingsblogger <3

 37. Min hud hungrer også altid efter fugt og det er efterhånden en jungle at finde det helt rigtige produkt. Måske kan Biotherm være min redning. :)

 38. Som nybagt mor trænger min hud i den grad til lidt fugt og kærlighed.

  Ha’ en dejlig sommer.

 39. Eeeej det vil jeg gerne vinde! Jeg går masser af ture med barnevognen, og jeg elsker det, solen gør ved huden i form af solkyssede kinder og fregner – men det betyder også, at jeg er ekstraopmærksom på at passe godt på den! Selvfølgelig først og fremmest med solcreme hver dag, men også fugt og pleje!

 40. Jeg er ved at få “voksen-hud” og kan mærke, at der skal mere og mere fugt til. Vand, kost, søvn og motion gør det ikke alene :-) Jeg har brugt de samme produkter i mange år efterhånden og kunne godt tænke mig at prøve Biotherms produkter igen. Det skulle være godt med afveksling, har jeg hørt, og jeg brugte mange af Biotherms produkter i mine yngre dage :-)

 41. Min hud har haft det så svært denne vinter og det kunne virkelig være lækkert at få startet en god hudplejerutine op med denne lækre serie :)

 42. Hej Emily. Dejligt samarbejde! Hvor ville jeg gerne vinde. Har en evig kamp med min hud, der aldrig synes at tilfredsstilles.
  Anja

 43. Konsistensen af den dagcreme lyder perfekt til mig.
  Jeg får ofte en følelse af, at min hud ikke kan trække vejret ved brug af “normale” dagcremer, når vejret bliver varmere og luftfugtigheden stiger. Men brug for fugt har den jo altså i den grad stadig.

 44. Nøj, det vil jeg gerne vinde! Min hud er altid tør og jeg synes efterhånden jeg har prøvet ALT. Måske min glutenallergi spiller ind – jeg tror i hvert fald der er noget indefra som bøvler. Derfor vil jeg da vildt gerne høre hvilket collagen-pulver du bruger?

 45. Krydser fingre for at vinde det fine sæt??

  Rigtig god dag☀️

  I øvrigt rigtig stærkt indlæg den anden dag om din svære tid. Ønsker dig det bedste?

 46. Åhh en skøn præmie og lige hvad min hud sukker efter pt. Krydser fingre og ønsker en skøn og herlig dag ????

 47. Uh, hvor lækkert! Min hud opfører sig mærkeligt for tiden og kunne SÅ godt bruge et fugt-boost. Krydser fingre for, at jeg kunne være en af de heldige ???

 48. Uhh jeg elsker Biotherm og håber at jeg får muligheder for at prøve disse produkter over sommeren ☀️

 49. Sikke en dejlig præmie ? Det ville være helt perfekt at gå sommeren i møde med lækkert nyt på badeværelseshylden ?

 50. Åh, en lækker præmie! Jeg krydser sådan fingre. Efter lang tid i behandling trænger min hud til lidt forkælelse <3

 51. Åh, den ville jeg gerne vinde! Men ikke til mig selv, den skulle pakkes fint ind og gives til min rare veninde?? Fortsat god og solskinsrig mandag, søde Emily.

 52. Jeg køber mig fattig i diverse cremer til min tørre sarte hud og ender som regel med at give dem væk, fordi jeg ikke kan tåle dem.. det kunne være rart at prøve noget helt gratis :)

 53. Krydser fingre! Og udnytter så også lige denne kommentar til at give dig ros og sige tusind tak for at have skabt så vidunderligt, inspirerende og ærligt et blogunivers <3

 54. Uhhh, det ville sørme være dejligt at gå sommeren i møde med sådan et godt ‘fugt fundament’ til ansigtet ?

 55. Sikke en dejlig præmie, og tak for de mange gode råd. Jeg skal især være bedre til det med den indvendige pleje tror jeg, det glemmer man let. :)

 56. Jeg døjer selv med sensitiv hud med tendens til rødme, og for at afhjælpe det, er fugt vist nol vejen frem, så jeg ville da super gerne vinde :-)

 57. Ejjjj jeg ville elske at vinde. Min hud er tør som en rosin og det ville sikkert sikre en god sommerkulør med et fugtboost til kinderne:-)

 58. Jeg håber jeg bliver den heldige vinder af sættet, for jeg døjer ret meget for tiden med min hud i ansigtet, både når det kommer til tørhed og mangel på fugt og glød, men også lidt knopper og røde plamager på kinder og hage.

 59. En lidt dum og pinlig kommentar. Trods at jeg vejer för MEGET, så behöver min hud FUGT. Men mor brugte olivenolie, men er lidt for fedtet. Håber at vinde denne gang. Kram

 60. Åh, hvor ville det falde på et tørt (hehe) sted, idet jeg for kort tid siden fik af vide hos min kosmetolog, at min hud er tør og godt kunne trænge til noget fugt.

 61. Sikke en dejlig konkurrence :)
  jeg skal være mor lige om det, og mon ikke at det betyder hurtige alderstegn, derfor håber jeg sådan jeg vinder de skønne produkter :)

 62. Uh, det ville jeg gerne vinde!
  Har tidligere elsket biotherms aquasource creme, men som jeg begyndte at studere blev det skiftet ud med de noget billigere alternativer fra Kiehls, urtegaarden osv, men nu hvor jeg er ved at være færdig og min hud er blevet mere voksen, overvejer jeg at gå tilbage til Biotherm… Det er bare mange penge at “satse” hvis nu min hud har udviklet sig så meget, den er jo gået fra teenage-fest til voksen-liv på de år der er gået :-)
  Jeg vil i hvert fald sætte rigtig stor pris på en genforening, alene for den Biotherm duft der stadig kan gøre mig helt glad i låget!

 63. Det høres ut som noe min tørre hud hadde satt veldig pris på! Det trengs alltid litt reparasjon etter er kald, norsk sommer! ;)

 64. Jeg synes det er en kamp at fugtet sin hud godt nok, især nu hvor vejret pludselig er skiftet til sommer. Det kan min hud godt mærke. Ville elske at prøve biotherm i min kamp.

 65. Det ville være dejligt at vinde det lækre sæt! Er altid på udkik efter ekstra fugt til min meget tørre hud… Og det er min fødselsdag på søndag! Krydser fingre for, at jeg er heldig! God sommer herfra! :-)

 66. Det kunne virkelig være dejligt at vinde dette sæt! Jeg døjer også MEGET med tør hud, og jeg synes, det er svært at finde noget der virker, så vil meget gerne prøve dette af ?

 67. Det er simpelthen sådan en flot kampagne, du har lavet for Biotherm og jeg kan godt forstå, at du er udvalgt som modella!
  Min eksamenstrætte (og tørre!) hud kunne virkelig godt bruge et boost, så krydser fingre :)

 68. Krydser fingre for at være den heldige! Det med hudpleje er jeg virkelig dårlig til og ved hverken hvor jeg skal starte eller begynde – så måske denne kan hjælpe mig igang. God dag derude :-)

 69. Elsker mange af Biotherms produkter, men disse to frækkerter kender jeg ikke.
  Det gider jeg gerne ❤️

 70. Du er simpelthen noget af det smukkeste.

  Jeg vil gerne være med i konkurrencen.

 71. Åh hvor dejligt! Jeg ville forkæle min mor med en ekstra morsdagsgave hvis jeg bliver den heldige vinder ???

 72. Åh, fugt er lige hvad min hud savner. Min hud er altid tørstig, så den er klar til forkælelse.
  Jeg er stor fan a Biotherm.

 73. Jeg vil elske at vinde et sådan kit! Efter adskillige år med angst og depression er jeg langt om længe begyndt at se fremad og have overskud til at passe bedre på min krop, så det vil være helt perfekt med lidt ydre velvære ?

 74. Woow. Har altid gerne ville prøve Biotherm, og den serie lyder da lige noget for min hud ? Send den gerne en omgang til Nordjylland ???

 75. Wee elsker konkurrencer, da jeg er en fattig studerende håber jeg at jeg bliver den heldige. Jeg har vild tør hud og er fan af biotherm så jeg krydser fingre???? Klem Tina

 76. Min hud bliver mere og mere tør jo ældre jeg bliver, så det ville da være fantastisk med nye hudgodter ????

 77. Åha det ville være en luksus gave at få, når budgettet ikke rækker til de gode fugtgivere <3

 78. Nogen gange har jeg det som om at min hud er evigt tørstig, så jeg gad virkelig godt vindet sådan et sæt der :)

 79. Det lyder som en virkelig fin præmie, den gad jeg godt at prøve! Jeg kom til at tænke på, om du kender til en solcreme til ansigtet, som kan sprøjtes på? Lidt á la en face mist bare med solfaktor i? Jeg gad jo egentlig godt at kunne supplere op med solcreme på i løbet af dagen, men hvis jeg har make-up på, bliver det noget rod.

 80. Ser bare skøn ud- den flacon. Lige til at lave et hovedspring ned i – og drømme sig på snorkelferie ved Middelhavet. Den vil jeg gerne prøve.

 81. Åh, ville være super dejligt at vinde, synes altid, at min hud har brug for mere fugt! Krydser fingre ???

 82. Lyder skønt – det ville min tørre hud elske at prøve, så jeg krydser fingre!
  Kh

 83. Lækker, lækker konkurrence! Jeg er endelig, i en alder af 33, begyndt at gå op i gennemfugtet hud, så jeg ville elske at vinde denne fine præmie.

 84. Hvor ville jeg ønske, at det var mig der var heldig at vinde. Aldrig har min hud været så træt og tør, som den er efter jeg er blevet mor. Kolik og uafbrudt søvn sætter sine spor.
  Jeg ønsker alle en god aften :)

 85. Trænger virkelig til pleje af mit ansigt efter disse dejlige (men hårde for ansigtet) solskinsdage☀️

  KH Anne W.

 86. Jeg har også PCO og bøvler med hormonelle udbrud selvom jeg virkelig forsøger at leve sundt -Er det mon hemmeligheden bag så flot hud? ‘Bare’ fugtmæt, i så fald er jeg 100% på ??‍♀️??‍♀️

 87. For et par år siden sprang min hud ud som teenager (jeg er i slut tyverne). Jeg har altid haft fuldstændig ensartet og pæn, sund hud men nu er der gået ren 16’årig i den. Jeg prøver stadig at lære den at kende og finde ud af hvad der er godt for den. Og det kunne dette sæt måske hjælpe mig med. Det håber jeg at jeg får mulighed for at finde ud af!

 88. Wauw! Jeg så godt videoen med dig på Facebook og tænkte: “Sikke et labert produkt, du får lov til at teste her!” Jeg har altid været for nærig, men hvilken fryd det ville være at vinde til mit evigt tørre fjæs???

 89. Det ville være skønt at vinde lidt luksus til huden – det kunne mit vinterblege ansigt godt trænge til :-)

 90. Jeg er en værre creme nørd. Elsker lækre cremer, serums, masker og olier.
  Og er altid klar på noget nyt lækkert til min hud.
  Ville elske at prøve den tørsslukker ??

 91. Åh det lyder så lækkert og som lige præcis dét min hud har brug for efter en lang skisæson!

 92. Jeg er nok et af de mennesker ude i virkeligheden, der er svær at overbevise. Eller var. For jeg har der sidste års tid prioriteret hudpleje højere og set resultatet. Og dit indlæg både overbeviser og frister yderligere.

 93. Åhr, biotherm kan altså bare et eller andet med at udstråle renhed og fugt. Jeg elsker også deres eau thermale serie til kroppen og ville nyde at forkæle min også noget tørstige hud med det her. Jeg krydser fingre!

 94. Tak for altid god inspiration fra dig:) Det gælder alt fra mad, til tøj,, til beautyrutiner. Og når det kommer til det, og jeg skal vælge nye produkter, så læser jeg altid lige med hvad du har prøvet. Jeg blev mor for første gang her i marts, og med en graviditet og nu amning, er min hud blevet ligeså tør som saharas ørken, derfor ville det med stor glæde for min hud, være skønt at vinde sådan et sæt??

 95. Jeg er vild med Biotherms produkter, så jeg krydser mine fingre for at mig og min hud er heldige og bliver forkælet :-)

 96. Jeg har for nylig fundet ud af de gode ting ved en facial spray! Jeg giver dig ret, fugt er godt :-)

 97. Jo tak, den ville jeg da gerne vinde. Men det gør jeg nok ikke. Jeg vinder aldrig noget. Eller måske ku jeg vinde denne gang. Ej, probably not. Nu har jeg også jinxet det totalt for mig selv. Søde Emily, pick me. Please.

 98. Min tørre, men faktisk pæne hud, fordi jeg også prøver at være god ude og inde, ville elske at prøve den lækre serum og creme. Krydser fingre :)

 99. Det vil jeg rigtigt gerne vinde!
  Jeg har altid super tør hud, fordi jeg udsætter den for lidt for meget svømmehal, sol og “frisk” trafikluft, så jeg tror virkelig at jeg ville have gavn af at prøve det ;)

  God dag <3

 100. Efter en periode med allergisk eksem har min hud brug for alt den fugt, den kan få. Så jeg krydser fingre!

 101. Uh det kunne være lækkert at få genoprettet fugtbalancen igen. Et par måneder i Afrika uden helt rent vand gør altså intet godt for ens hud ?

 102. Skøn konkurrence. Jeg har længe været på udkig efter ny hudpleje-favorit, så krydser fingre for at jeg er en af de heldige vindere :-) Det kunne være lækkert med sådan et sæt til sommeren.

 103. For pokker, man skulle da være et skarn, hvis man ikke smed et lod i puljen her ? Særligt min pande er kronisk tør (selvom det er værst om vinteren), og jeg er konstant på udkig efter gode fugt-produkter. Disse lyder spændende, så jeg krydser fingre! ?

 104. Det er da virkelig lige noget jeg kunne bruge til at forkæle min hud med :-) Det trænger den til! Håber jeg vinder :-D

 105. Lille chance i denne lækre konkurrence, men det ville være tiltrængt at prøve dette :) Kæmper med tør og og lidt slidrt hud efter jeg er blevet færdiguddannet.
  Kh og tak for god blog. Sejt du delte dine udfordringer den anden dag. :-*

 106. Min hud er også så tør – selvom jeg spiser rigtigt og fugter alt, hvad jeg kan! Ville vildt gerne prøve Biotherms produkter :)

 107. Nøøøøj, det lyder bare super lækkert! Masser af luksus og fugt til huden her så man er klar til at sommeren indtager DK ;-)
  Tak for en inspirerende blog med skønne billeder.
  Krydser fingrene meget herfra!
  Mange hilsner fra Louise

 108. Sikke en lækker fugt bombe.. Den kunne jeg godt bruge her til sommer. Så jeg krydser fingre og nyder sommervejret :-)

 109. Efter et hårdt forår med renovering af lejlighed, ville det være dejligt med lidt produkter, som jeg kunne forkæle mig selv lidt med :)

 110. Det lyder virkelig til at være endnu en omgang lækre produkter, Biotherm er kommet med der! Ville være helt perfekte til at have med på sommerens mange solferier :-)

 111. Det lyder som lige det jeg mangler. Har SÅ tør hud uanset jeg smører på både inde- og udefra. Har aldrig kigget til Biotherms side for hjælp – Dejligt med indlæget.

 112. Uhh hvor lækkert – jeg har netop lige indledt en seriøs kamp for den smukke sommerglow alle render rundt med og jeg er sikker på at Biotherm ville hjælpe gevaldigt på sagerne! Jeg krydser i hvert fald fingre :)
  God uge <33

 113. Jeg er for nylig begyndt at tage min hud mere alvorligt – og heri passer Aquasource-produkterne perfekt ind :)

 114. Hvor lyder det til at være nogle gode produkter. Håber at jeg er en af de heldige:-)

 115. Lyder som nogle enormt lækre produkter! <3

  Ps. Tak for en virkelig skøn blog – nyder at følge med!

 116. Nøj hvor gad jeg godt at vinde det! Jeg er på barsel med min anden søn, og min hud er ikke så glad for den manglende søvn og dage, hvor der vist ikke bliver drukket helt nok vand. Jeg er lige løbet tør for serum og er på udkig efter noget lækkert, så det ville være perfekt med dette sæt. Jeg krydser fingre ?

 117. Min barselstid er ved at rinde ud, og jeg skal derfor sørge for mig ansigt er klar til et helt nyt job ? Synes det mangler glød, efter at have haft en baby som førsteprioritet (naturlig) i meget lang tid. Jeg elsker desuden Biotherm, og lavede fagprøve i det i mine Matas dage, det er fantastisk ?

 118. Åh, dette ville være det perfekte tidspunkt at debuttere som vinder af en konkurrence (hvis jeg tillader mig ikke at medregne det par waders i str 44, jeg vandt i en tombola, da jeg var 7 år og sendte lange blikke efter en lyserød bamse, jeg havde udset mig…skuffelsen var stor! ;-))!

 119. Nøj hvor lyder det lækkert! Min hud kunne virkeligt godt bruge et boost fugt ?☀️? Især i disse dage med ekstra sol og saltvand.

 120. Jeg har også indset vigtigheden af en god hudplejerutine, og med ordentlige produkter med gode ingredienser. Og ja, Biotherm og Aquasource her hører klart til i den kategori, så jeg ville elske at kunne forkæle huden med dem. Min hud er nemlig også gladest for lette cremer om sommeren, og ikke mindst masser af fugt!

 121. Kan altid bruge nye og spændende opdagelser når det gælder hudpleje. Med årene er jeg selv blevet mere bevidst om, at gøre noget ud af hudplejerutinen og få renset og fugtet ordentligt. Det føles i hvert fald bedre, omend jeg ikke helt selv har set en forskel endnu :)

 122. Sådan et sæt vil jeg gerne have fingrene i ? Min hud er nemlig også lidt til den tørre side og har brug for ekstra fugt

 123. Så flotte billeder og sikken fin præmie! Den kunne jeg meget godt tænke mig at vinde :-) Rigtig god aften <3

 124. Jeg er vild med Biotherms produkter. Jeg ville elske at afprøve disse nye produkter. Fugt er det vigtigste. Krydser fingre ???

 125. Hjælp! Min hud skriger på fugt! Efter jeg har passeret de 30, er det helt vildt en forandring! Har prøvet diverse produkter, nen har ikke fundet min favorit endnu! Ville elske at prøve Biotherms nyeste skud på stammen, har hørt virkelig godt om det ????

  Rigtig god sommer ☀️

 126. Jeg har altid selv været så dårlig til at drikke vand og generelt fugte min hud, men her indenfor de sidste par år har jeg fokuseret virkelig meget på at huske det, og man kan virkelig se en forskel!
  Men jeg har aldrig prøvet Biotherm, så de kunne være virkelig lækre at prøve! :)

 127. Jeg nyder simpelthen det her skønne vejr, vi beriges med. Men jeg føler min hud længes efter mere fugt og dertil ville disse uden tvivl kunne skabe lykke :)

 128. Jeg er simpelthen lige så tør, som en god væskefyldt agurk, men som lige i enden, hvor den bliver skåret, bliver lidt tør og kedelig. Det kunne være dejligt ikke at være sådan :D

 129. Jeg ror kajak og tilbringer derfor meget tid på vandet, hvor sol og saltvand gør sit til at dræne min hud. Så ekstra fugt fra Biotherm ville være helt perfekt. Jeg har været afhængig af deres Deo Pure i mange år, og alle deres produkter dufter simpelthen så godt! ?

 130. Jaaaa Den skal jeg da vinde ! Jeg har sååå længe haft kig på den i butikken og drømt om den. Jeg har ikke lige haft råd til en dyr serum på det sidste, men jeg er tæt på de 30 og min hud er nærmere tæt på de 60 ! Hahahaha. Ja lidt overdrivelse fremmer forståelsen. Men den ser super lækker ud ! Mums

 131. Det kunne virkelig være en dejlig måde at gå sommeren i møde på efter afsluttede eksaminer :-)

 132. Uuuh håber lige jeg kan nå at få et lod i puljen:-) min hud er knastør selv om jeg forsøger at fugte den igen og igen i løbet af dagen

 133. Uh dét sæt ville jeg gerne vinde ? jeg ønsker mig i forvejen et lækkert serum der giver masser af fugt så det kunne ikke passe bedre.