Glow On

Mens jeg har været knapt så heldig med helbredet, så har vi til gengæld været umådeligt heldige med både vejret og maden herovre. Høj sol og hedebølge over hele linjen med undtagelse af de første par dage og selvom restaurantbesøgene har været noget mere sparsomme end planlagt, så har de været helt vildt gode. Bl.a. hos De Maria i morges hvor billedet nedenfor er fra. Mad der nærer både krop og sjæl. Og øjne og hud. Jeg fik den lækreste, cremede kokoschiagrød, banana bread, pocheret æg og avocado (ja, ja er en kende sulten, efter ikke at have spist i 5 dage). Ren guf også på den indvendige skønhedskonto.

Og apropos skønhedskonto, så har jeg med på rejsen (og til morgenmad tydeligvis ;)) også Biotherms helt nye Aquasource serum og creme, der er mit grundlag for en pæn, strålende og fugtmættet hud. Se med i videoen nedenfor og så glæder jeg mig til at fortælle jer mere om de to banditter og hvordan jeg bruger dem, henover de næste par uger :)

Især Aquasource Aura Concentrate serum, er jeg vildt glad for og den har været guld værd mod udtørret hud på flyveturen og i New Yorks varme gader. For selvom jeg har brug for en lidt lettere creme og serum, når det er varmt, så er fugt, fugt og atter fugt stadig vejen til pæn hud med masser af glød.

Og til en pæn makeup, hvis man er til det.

Når dagen starter med god morgenmad til indersiden og god fugt til ydersiden. Hurra!

(Visited 3.442 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Sikke en lækker morgenmad? og en fin video?Er cremen let? Absorberes hurtigt?nyd de sidste dage!

  1. De Maria kan varmt anbefales, hvis du kommer til New York! Cremen er super let og serum ligeså, de trænger lynhurtigt ind. Tak hvor er du sød <3 Knus Emily

  1. Serum er et hit til alle hudtyper, mens cremen er bedst til normal/kombineret hud. Sidstnævnte fungerer perfekt til min hud nu hvor det er blevet varmere, men er lidt for let, når det er koldt, da jeg har ret tør hud. Kram E

 2. Tak for en god blog. Jeg ved godt, at du skal leve af det – men creme på bordet på ferie? Det bliver måske lidt kunstig spons efter min smag.

  1. Selv tak :) Haha… jamen har altid creme med til morgenmaden. Det var nu egentlig videoen, det skulle handle om, men kunne ikke dy mig for et billede af vores fine morgenmad (inkl den til huden) og en lille ferieupdate. Klem Emily

 3. De lyder rigtig lækre! Men hvordan er de i forhold til ingredienser? Er de fri for alt det skadelige?

  1. De opfylder selvfølgelig mine kriterier om at være fri for hormonforstyrrende stoffer. Men der er parfume i, det generer ikke mig, men hvis det er noget man ønsker at undgå er den info hermed givet videre :) Klem Emily