Den lækreste yoghurt… til benene

The Body Shops Body Butter er efterhånden en klassiker på badeværelseshylden og det er da også 25 år siden, at den allerførste krukke ramte hylderne. I hele gymnasiet og lang tid derefter sværgede jeg til den med sheasmør. Den dufter nemlig vidunderligt, intet mindre. Sådan lidt af dessert, men på den absolut lækre måde. Man har lyst til at spise den. Og derfor var den i særdeleshed et must, når jeg skulle på date. Smurt ind i den, følte jeg mig uimodståelig. True story. Ja, ja sådanne lykkeamuletter kan være guld værd for en teenagepige.

Og det var ikke kun duften, der kunne noget. Body Butteren giver silkeblød og gennemfugtet hud. Jeg er lige begyndt at bruge den igen og den virker altså stadig. Og jeg får også stadig lidt af samme følelse, når jeg smører den på. Utroligt hvad duftminder kan gøre for en. Og den der fornemmelse af uimodståelighed, er heller slet ikke at kimse ad. Så er det lille weekendtip givet videre ;)

Eneste anke er, at den, som andre kropscremer med butter/balm-konsistens, er lidt lang tid om at trænge ordentligt ind. Især til jeans-dage. Kender I det, når man smører sig ind efter morgenbadet og skal trække hurtigt i tøjet bagefter og føler at jeans’ne klistrer til benene? Ikke rart.

Det dilemma har Body Shop løst med deres helt nye Body Yogurts, der kommer i butikkerne 1. maj. En let, forfriskende gelcreme, ja nærmest med yoghurtkonsistens, der trænger lynhurtigt ind.

15 sekunder tager det, så det passer perfekt med, at man kan smøre sig ind, tage undertøj på og så snuppe jeans på umiddelbart efter. Helt uden klisterfornemmelser. Har også haft den med til træning, hvor bade- og omklædningstid også skal holdes nede på et minimum og der er den også genial.

Mit bedste tip er at bruge den på fugtig hud lige efter badet. Så trænger den endnu bedre og hurtigere ind og dens indhold af en af mine yndlingsingredienser; hyaluronsyre, hjælper med at binde fugten i huden.

Til sommer vil jeg også prøve at komme den på køl inden brug. Tænker at den vil fungere som en lækker, kølende og opfriskede gel på den måde. Perfekt til en varm dag, hvor man ikke vil stå og smøre sig ind i fed creme.

Body Yogurts kommer i Strawberry, Mango, Coconut, Moringa, Brithish Rose og Almond Milk og så i en Special Edition Banana. Hele serien er 100% vegansk. Den gode, fugtbevarende glycerin i produkterne er således også af vegetabilsk oprindelse. Og så indeholder de alle Community Trade ingredienser. Økologisk mandelmælk fra Spanien går igen i alle de forskellige yogurts og i flere af de andre er der Community Trade frugtekstrakter. Sidst men slet ikke mindst er de fri for paraffin og mineralske olier.

Min favoritvariant er Almond Milk, der også er særligt velegnet til sensitiv hud.

Psssst… Apropos Body Shop, så er det stadig ikke for sent at skrive under på Forever Against Aninal Testing ♥

(Visited 2.410 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Ej, dem glæder jeg mig til at prøve! Særlig den med banan ? Jeg er stor fan af Bodyshops creme, men den er ret fed i det – som du selv er inde på.

  Ved du mon hvor længe den med banan er i butikkerne? Og hvad prisen bliver på dem? :)

    1. Hej igen,

     Jeg har selv været forbi butikken, der kunne fortælle, at den først kommer til juni/juli og bliver et par måneder ? Til gengæld havde de ikke fået den med kokos. Ved du mon hvornår den kommer? ?

     Undskyld jeg sådan spammer og god ferie ?

     1. Nej men hører da også lige ad med den. No worries og mange tak :) Klem E

     2. SÅ er der svar. Der var desværre problemer med kokosversionen, så den er taget af hylderne igen, men kommer forhåbentlig snart tilbage. Jeg glæder mig også. ELSKER kokos <3 Kram E

     3. Fedt fedt, tusind tak for svar, omend et lidt ‘kedeligt’ et, haha! :D Jeg glæder mig også til den kommer igen ;)