Iskaffetid

Nikolaj fortalte mig forleden (han er min personlige Voldborg og vejrguru) at juli og august i år bliver spået til at blive de tørreste og varmeste i mands minde. Sommeren fortsætter med andre ord. Det betyder endnu mere altan- og telttid og meget mere iskaffe for mit vedkommende. Foruden dyp i hav og havn. Bær og is i lange baner og alt det andet, der for mig er tæt knyttet sammen med sommeren.

Men tilbage til den der iskaffe for den er altså noget nær essentiel og rimer på sommer i min bog. Og selvom jeg ikke afholder mig fuldstændig fra at købe den ude, så vil jeg faktisk allerhelst lave den selv. Så den ikke bliver for sød (og så jeg kan søde den med stevia, hvilket jeg foretrækker), så forholdet mellem mælk og kaffe er perfekt (til min smag) og så jeg kan lave den med mandel- eller havremælk, hvilket jeg bedst kan lide.

Normalt kan jeg bedst lide cold brew iskaffe, da det har en rundere, mildere smag (det er som om det bitre er bedst til varm kaffe), men det tager en krig at forberede og derfor gør det mig også noget så glad at Nespresso i år har lanceret to typer af kaffekapsler særligt til iskaffe. Så man kan lave iskaffe i en håndevending og ikke behøver at vente på den kolde bryg, når iskaffetrangen melder sig. Selvfølgelig kan kaffen i disse kapsler også drikkes varm, men de egner sig særligt godt til iskaffe, netop fordi deres smag er blød og lækker med noter af bl.a. kakao og nødder. Mmmmm….

Begge kaffevarianter er inspireret af italiens sommer og kaffekultur og mens Ispirazione Shakerato er god med lidt sukker og rystet over is, så gør Ispirazione Salentina sig godt med is, sirup og mandelmælk.

Læs min store kaffeparlør her.

Min creamy iskaffefavorit
1 Ispirazione Salentina kapsel
1/2- 1 spsk kokossmør (coconut butter/cream of coconut)
Ca. 1/4 tsk stevia
1 dl mandel- eller havremælk
3 Nespresso isterninger (ca. 4-5 alm isterninger)

 • Kom kokossmør og stevia i et glas.
 • Bryg 40 ml kaffe (svarende til en espresso) ned i glasset og lad kaffen opløse kokossmørret.
 • Tilsæt isterninger og mælk.
 • Nyd ♥

Kokossmør gør iskaffen lækkert cremet og søder let. Synes man det er for mystisk med kokossmør, så udelader man bare, den smager også herligt uden.

Tilsæt evt collagenpulver for et sundhedsboost eller ægte kanel for en dejlig, krydret variant. Lidt vanillepulver er heller ikke tosset.

Vind et iskaffekit
Sammen med Nespresso sætter jeg et lækkert sommerkit – inkl. en Nespresso-maskine med mælkeskummer – på højkant bestående af:

For at vinde hele herligheden, der har en samlet værdi af 2.539 kr., skal du blot lægge en sommerlig kaffehilsen til indlægget her. Konkurrencen slutter d. 22. juni kl. 12.00 og vinderen får direkte besked på mail.

(Visited 6.279 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

536 Kommentarer

 1. Jeg har aldrig før prøvet at lave min egen iskaffe, men denne variant lyder så god og perfekt til den forhåbentlig varme sommer!

 2. Må vi håbe på at det lækre vejr fortsætter så. Så bliver man også ekstra kåd og i hyggehumør, hvis regnen kommer frem en dag. God sommer fra pigen, der lige har slugt ti glad iskaffe. ?☀️☀️

 3. Ahhhhh iskaffe er uden tvivl også min sommerfavorit og et iskaffe-sæt deluxe står derfor højt på ønskesedlen.
  Skønne sommerhilsner
  Anne

 4. Jeg drikker faktisk ikke rigtigt kaffe. Men iskaffe, det er en anden sag – SÅ skønt på en varm sommerdag!

 5. Ville elske at vinde det sæt, nu hvor min barsel starter. Så jeg kan nyde en iskaffe på altanen i ro og mag, lidt endnu :)

 6. Ej, sikke en fantastisk præmie! Den vil jeg elske at vinde. På grund af det evige stress og jag på medicinstudiet drikker jeg uanede mængder af kaffe, og det ville være perfekt at kunne forsøde læse- og sommertiden med sådan et kit. Jeg krydser alt, hvad jeg kan. Ønsker dig en dejlig sommer i Danmark <3 Kram

 7. Jeg er helt enig med dig, iskaffe er en af de vigtigste og dejligste drikke i varmen! Jeg krydser fingre for dette skønne kaffesæt og ønsker dig en fantastisk sommer, både vejr og iskaffe-mæssigt☀️

 8. Iskaffe med en strejf af lakrids skal nydes på vores terrasse med udsigt til mine unger der plasker rundt i badebassin☀️??

 9. Det ville da være en opgradering fra min nuværende instant iskaffe ?? Perfekt til eksamenslæsning i det dejlige vejr! God sommer ☀️

 10. mhh iskaffe, ville være fantastisk at vinde sådan et vidunderkit, når man for mit vedkommen bruger liiiiige rigelig med penge på at købe dem ude ;) god sommer :)

 11. Jeg er også blevet helt tosset med iskaffe og satser på at drikke det i lange baner hertil sommer :-)

  Lige et måske dumt spørgsmål til disse særlige iskaffe-kapsler :D Laver man dem bare som normalt – som et varmt kaffeshot – eller laves de på koldt vand (og kan de i så fald du til alle nespressos maskiner)?

  God weekend!

 12. Jeg elsker iskaffe!!! Og min kaffemaskine er lige gået i stykker, så denne konkurrence kommer som kaldet. God sommer :)

 13. Jeg sidder faktisk med en kop kaffe i hånden mens jeg læser dette ? Men har haft lyst til at lave is kaffe i noget tid nu ? jeg har allerede en nespresso maskine, og jeg ville elske dette kit ? God sommer ?

 14. Jeg drikker ikke kaffe… Men min mand gør og han elsker iskaffe. Jeg har forsøgt at lave det til ham. Men det er ret svært når man ikke selv kan lide det. Så det ville være helt perfekt med sådan et sommer iskaffekit. Så kan det “næsten ikke gå galt”:-)

 15. Jeg er på barsel med min skønne søn på 4 måneder. Jeg nyder at gå ture med barnevognen i det sommerlige vejr vi har og kaffe i kopholderen er nødvendig, da jeg ikke får mere end to-tre timers sammenhængende søvn. Det er lidt dyrt at købe alt kaffen som to-go, og jeg når sjældent at få den brygget selv på min stempelkande. Så en nespresso-maskine ville være genial ?????

 16. Jeg drikker normalt ikke kaffe, men iskaffe er sammen med jordbær og masse is et must i den varme sommersol ?

 17. Åhh pleeease lad det være mig der vinder! :D Hvad jeg ikke efterhånden ville gøre for en kaffemaskine? pulverkaffe funker jo også helt fint, men nu begynder studiet snart, og kaffe må der altså til! Så kunne det jo være fedt med ordentlig kaffe????

 18. Årh hvor smart! Iskaffe er så lækkert her i varmen, men jo altså ikke lige altid man får husket at tænke fremad og forberede noget cold brew. Godt tænkt af nespresso.
  Hvordan er du kommet på at tilføje kokossmør? Det lyder både lidt lækkert og lidt mystisk ?

 19. Hej søde Emily

  Jeg er ny i kaffeverdenen og især iskaffe har haft en stor betydning for denne opvågning. Nu kan jeg ikke undværre kaffe generelt. Jeg håber derfor på at få fingrene i sådan et lækkert sommerkit så jeg ikke skal tørste denne sommer. :D

  God sommer til alle!

  Mvh. Minna

 20. Åh, det ville være perfekt til sommeren. Og jeg ELSKER iskaffe, men er lidt utålmodig, så det her lyder helt perfekt til mig!

 21. Det eneste kaffe jeg har kunnet lide i min graviditet er iskaffe – og det er altså en kende hårdt for en kaffe-passionist. ? Så det kit måtte hjertens gerne bo hos mig. ?

 22. Hav en herlig og kærlig sommer fyldt op af de gode stander, der (for mig) ofte kommer med iskaffen!

 23. På varme dage nyder jeg også en god iskaffe. Da jeg pt er på barsel er det desværre knap med tid så det kunne være lækkert at vinde en sommer iskaffe Kit til de mange ture ud i sommervejret med barnevognen. God sommer?

 24. Åh ja, iskaffe og bog på altanen, så er det sommer?

  Jeg har lige lavet iskaffe med den sidste nespresso lakrids-julekaffe, så nye forsyninger ville være meget velkomment?

 25. Åh manner, jeg elsker også iskaffe om sommeren. Og den kan bare være dyr på caféerne, så jeg ville også elske at vinde sådan et sommersæt. God sommer :-)

 26. Enig, sommer=iskaffe ?
  Kunne være lækkert med et iskaffe kit og ny nespressomaskine da min gamle er ved at trænge til at blive udskiftet.

 27. Jeg elsker iskaffe! Min laves gerne på doubleshot og havremælk?
  Jeg håber du får en dejlig sommer fyldt med sol og gode oplevelser❤️

 28. Jeg brygger jævnligt iskaffe-ekstrakt efter din opskrift her på bloggen! Jeg ville elske at prøve nespressos version!

 29. Åha et koldt glas kaffe, og så er jeg solgt. Allerhelst med dobbelt espresso og havremælk – der er ikke meget, der kan slå at have iskaffe lige ved hånden – Fingers crossed ;))

 30. Årh det gad jeg godt vinde. Efter en del problemer med mine hormoner og en hormonspiral, der driller meget, har jeg skåret markant ned på kaffen, men de få kopper jeg drikker om ugen sætter jeg også høj pris på, hvorfor denne konkurrence falder i SÅ god jord. Krydser alt hvad jeg har. Gode sommerhilsner til dig :D

 31. Uhhh, det lyder godt og nemt ! jeg laver coldbrew iskaffe efter din opskrift, men med den maskine er det vist lidt hurtigere :-)
  Fin kjole by the way

 32. Danmark er bare dejligst når solen skinner! Der er VM i fodbold med kolde øl og rosé og vi står bag vores hold :)
  Jeg mangler at finde min sommersang, som skal synges mens jeg cykler gennem KBH på de dejlige sommeraftner til og fra park og brygge – hertil kunne jeg bruge selskab af forfriskende iskaffe.

 33. Nikolaj er hermed også blevet min personlige vejrguru, for den spådom er da vejr at lytte til! :-) God sommer! KH.

 34. Er netop gået i gang med en kostomlægning, så is i solen er desværre nedsat til et minimum, men iskaffe er min guilty pleasure og et “lettere” alternativ til at få lidt lækkert på en varm dag ☕️?
  God sommer til dig og dine ☀️
  Kh Rikke

 35. Åhh iskaffe <3 Og jeg har lige besluttet mig for, at skulle skaffe mig en nespresso maskine, så dette ville være perfekt!

 36. Iiiih jeg elsker iskaffe og alt hvad der følger med den af sol, sommer, hav og hygge☀️

 37. Mmm jeg er også pjattet med iskaffe og vil nyde at udforske og eksperimentere med en Nespresso maskine ☀️

 38. Åh Iskaffe-kittet vil være perfekt til at give min kæreste; han skal på barsel med vores lille datter, og varme drikke er ikke en god kombi med en lille pige på 6mdr der rækker ud efter alt – så iskaffe er jo genialt ??❤️

  Ønsker dig den dejligste sommer ??

  Kh en MANGEÅRIG læser ?

 39. Jeg har faktisk aldrig smagt is kaffe, men nu har jeg virkeligt lyst til at prøve det her i det skønne vejr? rigtig dejlig sommer til alle?

 40. Rosé og iskaffe hører alle gode sommerdage til! Tak for en fin opskrift! Jeg håber du får indfriet dine sommerforventninger. Mange sommerhilsner herfra!

 41. Jeg elsker Iskaffe! Især i de her uger, hvor jeg er stor og tyk og venter på at skulle føde tvillinger! Så gør det altså godt med noget koldt at drikke?

 42. Jeg har ikke prøvet kokossmør i iskaffe – jeg bruger som regel kondenseret mælk. Men det må prøves, det lyder herligt. Glædelig sommer :)

 43. Det lyder som en dejlig iskaffevariant, som jeg ville elske at prøve, hvis jeg vandt. Rigtig god sommer. :)

 44. Åh hvor ville det være en skøn sommergave☀️ Håber du får en rigtig rigtig skøn sommer! Tak for altid dejlig læsning her på bloggen.????❤️

 45. Jeg må prøve din variant! Jeg elsker iskaffe, men den variant med letmælk og vanillesirup jeg plejer at lave, er sådan en man ikke bør drikke for meget af. Desuden er det lidt omstændigt, da jeg brygge kaffen på stempelkande hver gang jeg skal have en kop. Rigtig god sommer ☀️

 46. Skøn konkurrence! Lækker Iskaffe ville virkelig forsøde min sommer der primært består af speciale :)

 47. Årh, ville nyde en skøn kold kop iskaffe på terrassen i vores skønne sommerhus i Løkken – så krydser fingre for den danske sommer holder helt til slutningen af juli! ??

 48. Hvis sommeren bliver så varm som DMI spår, vil jeg elske at kunne nyde iskaffe på et varmt kontor ☕️☀️

 49. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg er selv så glad for min Nespresso kaffe, at jeg har slået min første Nespresso maskine ihjel efter godt 2,5 års daglig brug ?
  Jeg krydser fingre for, at det gode sommervejr snart kommer igen, så jeg også kan få lov at nyde det, nu hvor jeg endelig har sommerferie (den sidste sommerferie som studerende – gisp!) og ikke er spærret inde indendørs med eksaminer.
  God sommer :)

 50. Siden jeg tilbage i 2006 arbejdede på cafe, har iskaffe haft en særlig plads i min sommer – og Nespressos kapsler egner sig virkelig fint til netop iskaffe.

 51. Ville elske at nyde en hjemmebrygget iskaffe på terrassen under en skyggende parasol ?☀️

 52. Nyd sommeren søde Emily, med alt hvad der hører til i din verden – iskaffe er også superlækkert..og is..og bær…. :-)

 53. Dejlig med lidt inspiration! Fik et rør foræret forleden men har ikke taget mig sammen til at få det afprøvet – med disse to opskrifter er der ingen undskyldning :-)

 54. Er blevet rigtig glad for din opskrift for vold brew, men som du selv siger, tager det tid, og jeg glemmer at brygge en nu portion, når jeg har drukket op. Derfor kunne denne gevinst lune herhjemme :)

 55. Orv hvor lækkert! Jeg ELSKER iskaffe og ville nyde at vinde dette sæt, så jeg kan få iskaffe i solen.

 56. Det lyder så lækkert? elsker iskaffe om sommeren? og perfekt med to go når man skal ud med barnevognen.

 57. En lækker iskaffe med en kugle kokosis i er altså en himmelsk combi til en sommer fyldt med søde jordbær, sand mellem tæerne og solvarme kinder :)

 58. Jeg har allerede drukket litervis af iskaffe i år, for jeg er vild med det ? Jeg laver den dog med nescafé, så det vil da være en for vild opgradering med sådan en nespresso-fætter! Jeg krydser fingre ????

 59. Krydser fingre for at min sommer skal være fyldt med sol, varme og ikke mindst masser iskaffe ?☀️☀️

 60. Hvor lyder det megalækkert – det ville være fantastisk at vinde sådan en omgang lige inden vi skal fejre fødselsdag, så kunne mine gæster forkæles lidt ekstra :-) <3

 61. Jeg eeelsker iskaffe, og har drukket absurde mængder den seneste måned, hvor jeg har været på barsel ?

 62. Årh en lækker fin præmie! Perfekt sommerkonkurrence – så tilsætter jeg selv mini inflatable pool ??

 63. Uuhhh, jeg er SÅ vild med iskaffe, så det kunne være så lækkert at vinde! God sommer <3

 64. Åhh jeg elsker iskaffe – ville elske at prøve de nye varianter fra Nespresso. Dejlig solrig sommer til dig ☀️

 65. Årh iskaffe ❤️ Den bedst sommerdrik til dagstimerne, hvor det ikke er passende at drikke rosé ?❤️☀️

 66. Jeg elsker iskaffe, men må købe mig til det, da jeg mangler udstyret derhjemme. Derfor krydser jeg fingre for at vinde, så både min pengepung og miljøet bliver gladere, og jeg stadig kan få min iskaffe :-)

 67. Aaaah! Iskaffe….det eneste der gør en lang varm sommer på kontoret til at holde ud. God sommer til alle dem som har ferie og rigtig kan nyde det – og selvfølgelig også til alle dem der arbejder hele sommeren!

 68. Mmm, jeg elsker også iskaffe og skal snart have brugt det cold brew-sæt, som min mand og jeg købte sidste sommer på starbucks i Californien (sidste sommer var jeg gravid og kunne pludselig ikke udstå kaffe, så det blev ikke til så meget iskaffe der…) :-)

 69. Fantastisk tip med kokossmør! Jeg synes det bliver for sødt med flødeis, men lidt for “vandet” når man bare bruger mælk :) Det kunne være skønt med en kaffemaskine til varme (og kolde) sommeraftner <3

 70. Jeg knus-elsker iskaffe! Og at kunne nyde sådan en variant som overstående, vil jeg kun elske endnu mere på en varm og dejlig sommerdag! :o)

 71. Lad os håbe at Nikolaj har ret, så der bliver massere af dage hvor der kan drikkes lækker iskaffe ??

 72. Ville elske at vinde sådan en pakke til specialekontoret, hvor jeg desværre skal tilbringe det meste af den kommende, forhåbentlig solskinsfyldte sommer! Det ville uden tvivl gøre det en my mere udholdende ;)

 73. Overvejer meget seriøst at iskaffe skal erstatte min sommer coca cola som yndlingsdrik. God sommer

 74. Har endnu ikke lært at drikke kaffe, men det kunne da være jeg skulle kaste mig ud i noget iskaffe

 75. Rigtig god sommer til dig og dine, kære Emily ☀️??Med tak for en hyggelig og inspirerende blog❤️

 76. Jeg håber, at denne skønne pakke vil forsøde min sommer :) tak for den bedste blog! God sommer.

 77. Ih hvor ville jeg gerne vinde, køber mig fattig i starbucks iskaffe her i varmen alså den fra supermarked?

 78. Når det er så varmt, som det er i øjeblikket, så er iskaffe et must!? Så det kunne være fantastisk at bruge mere tid på at nyde den end at lave den hvis man havde sådan et sæt ? God sommer alle sammen?

 79. Vi er begyndt at lave iskaffe på job på de rigtig varme dage ☀️ Det tager et hyr uden en nespresso-maskine ?

 80. Ej jeg eeeelsker iskaffe, alle slags, men har aldrig lavet det selv??!?

  Din opskrift ser simpelthen så lækker ud, det må prøves:-)

  Er på barsel hele sommeren, så hvis det er rigtigt det bliver en varm tør sommer, så må jeg virkelig lære selv at lave min egen perfekte iskaffe;-)

 81. Med modvind på livets cykelsti kunne denne giveaway virkelig gøre regnvejrsdagene gode igen ❤️?

 82. Årh altså… kaffe kan man bare ikke få for meget af på barsel med lille baby. Det ville være så lækkert hvis man kunne erstatte den kolde ‘varme’ kaffe med iskaffe – som er kold med vilje :-)

 83. Iskaffe er det bedste når solen skinner. Har allerede drukket en masse i år. Håber at kunne drikke meget mere i solen ☀️❤️

 84. Jeg er rimelig lun på iskaffe, og er om muligt blevet endnu mere hooked på det i år. Både pga. den hede sommer, men også fordi mit nyerhvervede hus med terrasse med udsyn til både marker, stort rosenbed, heste og min haveglade hund indbyder til stille stunder med en god kop kaffe.

 85. Med udsigt til en varm og tør sommer kan man jo ikke undvære ISKAFFE (c: Så et iskaffe-sæt deluxe ville være så herligt at vinde – Go’ sommer

 86. Jeg øver mig stadig på at drikke kaffe – er sikker på denne maskine og en varm solrig sommer kan være med til at kickstarte mit kaffe-eventyr!
  Rigtig dejligt sommer!

 87. Wow det kunne være skønt at vinde! Jeg er også vild med cold brew, men er ikke rigtigt kommet i gang i år.

 88. Åh, jeg elsker cold brew iskaffe, men synes at det ville gøre sommeren lidt bedre, hvis jeg også havde muligheden for at lave en hurtig kop iskaffe ? og så elsker jeg at tage en lydbog under armen sammen med iskaffen ud i det gode sommervejr som gerne skulle fortsætte de næste måneder ☀️

 89. Jordbær, koldskål og iskaffe – tre ting som går hånd i hånd igennem sommeren ☀️ Jeg elsker kaffe – men jeg eeeeeelsker iskaffe og foretrækker faktisk også, at lave den selv. Med nespressos nye varianter, gør de det meget nemmere at lave dem der hjemme – jeg kan drikke dem morgen, middag og aften ?

 90. Mmh iskaffe ?☕️, sol ☀️ og mine to piger der bader ?‍♀️? Skønneste sommerdage ?☀️?

 91. Ville lave iskaffe til mine unge mennesker og deres superfar❤️ Så bliver sommeren ekstra dejlig?

 92. Uh, jeg elsker iskaffe… det er et must på varme dage! Ville elske at vinde dette sæt ?? Tak for en fin blog & nyd sommeren

 93. Nespresso isterningbakkerne er også gode at fylde med kaffe = genvej til en hurtig iskaffe :o)

 94. Herligt med et iskaffekit til nydning henover sommeren. Ønsker dig den bedste sommer ☀️

 95. ISKAFFE <3
  Er allerede kommet til at bruge en del penge på herligheden.. Men har du prøvet en islatte fra Kafbar i Birkegade? MUMS altså!
  God sommer kære Emily :)

 96. Hvor lækkert – vil elske iskaffe i den varmeste sommer længe ?????? Skøn sommer til alle!

 97. I min mødregruppe har vi netop snakket om, at morgenkaffen skal skiftes ud med iskaffe! Det ville være så lækkert med en iskaffe i hånden, når baby skal have en lur i skyggen, mens mor nyder det fantastiske vejr. Hav en dejlig sommer ?

 98. Jeg håber sommeren bliver fuld af dejlige stunder på altanen med iskaffe i glassene og gode venner!

 99. Ønsker dig en skøn sommer med masser af sol og iskaffe. Tak for dejlig blog☀️ kh. Maria

 100. Mums hvor lækkert! Jeg laver dem også helst herhjemme.
  Jeg bruger ofte soyamælk med vanilje (den blå karton). Så er den allerede lidt sød fra start :)
  Vile elske at vinde sådan et kit :)

 101. Glædelig iskaffe-sommer ☀️ Jeg håber, at Nikolaj har lige så godt styr på vejrer som Voldborg – for det her sommervejr er da fantastisk!! ?

 102. Det lyder godt nok lækkert! Jeg håber sommeren fortsætter et par måneder endnu, da vi – ligesom jer – skal tilbringe den i Danmark. Og der er jo ikke noget bedre sted, så længe vejret er godt:) Krydser fingre for, at jeg vinder?

 103. Jeg glæder mig også til en tør og varm sommer, som selvfølgelig indbyder til masser af iskaffe! Jeg kan personligt rigtig godt lide lidt vaniljesirup i min, og brygger den altid med et skud espresso direkte fra espressokanden – mums :-D

 104. Jeg elsker kaffe og især iskaffe! Og min Nespresso maskine er gået i stykker :(
  God sommer

 105. Sommerens små lyspunkter… Iskaffe, ro og nydelse! Glædelig sommer ☀️

 106. Jeg elsker iskaffe, og med en lille en på armen vil det være perfekt at kunne lave det hurtigt – god sommer ?

 107. Jeg er gravid og skal gå igennem flere af de kommende varme/hedebølger i tredje trimester, så jeg beder virkelig de store kaffeguder om at jeg kan vinde mig noget iskoldt at støtte mig til ;);)

 108. Hvor ville sådan et lækkert sæt, der skulle nydes på min nye altan. Hav en skøn og iskaffe-læskende sommer!

 109. Den opskrift skal jeg helt klart prøve at efterabe, haps! Og så fryder jeg mig herligt over din mands spådom om sommervejret, jeg gik allerede og frygtede, at det var på vej retur. Hurra, og god sommerweekend til dig, Emily!

 110. Fantastisk præmie – ville elske at kunne forsøde min sommer med masser af iskaffe :)

 111. Det lyder som verdens bedste opgradering for en, hvis iskaffe består af nescafé og minimælk. Jeg krydser alt hvad jeg kan for, at dette fantastiske sæt vil forsøde min sommer ?

 112. Jeg ELSKER også iskaffe! Sommeren står for mit vedkommende på arbejde for den afdeling jeg har skrevet bachelor hos (og som jeg kan kalde mig selv om 2 dage!), men med en god iskaffe fra Nespresso kunne man jo passende få sneget en god portion sommer ind (for ikke at tale om øget koncentration til arbejdet)!
  Rigtig fed gave, og rigtig god dag til dig/jer :-)

 113. Fantastisk gave! Elsker min nespressomaskine og iskaffe, så det ville være et match made in heaven! ❤️

 114. Sikke en fin præmie – den ville jeg elske at vinde! Jeg ville stille maskinen på kontoret, så mine søde og hårdtarbejdende kollegaer også kunne få glæde af den! Det er alligevel også der jeg drikke det meste af ugens kaffe – iskaffe en særlig favorit!

 115. Tak for lækker kaffeinspiration Emily og dine fine sommerbilleder. Jeg kan særligt godt lide, at din opskrift har fokus på den gode kaffekvalitet, rarhed og selvforkælelse :) Må sommeren blive god og rar, og vigtigst af alt, fyldt med dejlige og nærværende oplevelser med ens tætte mennesker.

 116. Jeg drak så meget Nespresso iskaffe på mit gamle arbejde sidste år. Jeg brugte bare to kapsler og tilsatte isterninger og koldt vand. Det var lækkert – kan slet ikke forestille mig hvordan det ville blive med kokos! Tak for tippet. Krydser fingre for en lækker iskaffe og jordbær fyldt sommer med dansk sommervejr til din og din mands Danmarks tur.

 117. Lyder som et lækkert sæt til at kunne have iskaffe med på alle sommerens gåture med mand og klapvogn ? håber du får en lækker varm sommer uden et eneste dårligt bær ?

 118. Jeg elsker iskaffe, men er på SU, så det er begrænset, hvor mange kapsler jeg køber… ;-) Jeg ville derfor ELSKE at vinde det her sæt!

 119. Jeg er vild med iskaffe, og til den skønne sommer vi har i vente, ville sådan et sæt være perfekt. Må du have en dejlig weekend med skønne mennesker og store smil <3

 120. Efter min mening så er iskaffe en essentiel del af eksamenslæsning, og det ville være noget af en opgradering i forhold til min (gud forbyde det) instant-coffee iskaffe, som den lige nu står på, eftersom jeg går og mangler en kaffemaskine. Kort sagt: Det ville være en velkommen tilføjelse til mit hjem.

  God sommer! Håber du og resten af jer får en herlig tid

 121. Hej Emily. Dejligt at vide jeg har en fellow sirup-nægter, der også bedst kan lide at brygge sin kaffe derhjemme, så forholdet mellem mælk, kaffe og sødning bliver helt perfekt. Der er ikke noget værre end en kvalm vanilje-iskaffe, når man bare gerne vil friskes op i mund og krop :P Vejrudsigterne fra din drømmemand lyder helt klart skønne, men om to uger er jeg lige landet på Bali og skal nyde tre uger sammen med min lillesøster, hvor vi bare skal være spontane og hygge os med hinanden. Jeg glæder mig noget så meget, men håber også jeg får en snert af det tørre sommervejr, når jeg har fødselsdag i august. Hav en dejlig weekend og sommer <3

 122. Det lyder så lækket og ville elske at nyde det med min store datter på vores nye altan ❤️???

 123. Jeg eeelsker iskaffe!! Et godt tip hvis man vil lave en ekstra luksus udgave er at putte en kugle vanilleis i kaffen også! Det er død lækkert!!
  Jeg har længe ønsket mig en nespressomaskine og ville nyde at kunne forkæle mig selv hen over sommeren med lidt ekstra luksus og til de sene studieaftener når uni starter igen! God sommer!

 124. God weekend Emily:-)
  Is kaffe er dejligt forfriskende og jeg skal prøve din opskrift med kokossmør mv.
  Jeg elsker også en kop stærk kaffe uden noget og så rolige omgivelse til at nyde den i.
  Ønsker dig en skøn weekend med alt hvad som hører til :-)

 125. Jeg er også mest til cold brew iskaffe, men ja årh det tager bare så lang tid når man bare gerne vil have sin iskaffe med det samme ? jeg må prøve de nye kapsler ?

 126. Jeg ELSKER også iskaffe – især de hjemmelavede, hvor man kan få det præcis som man bedst kan li’ ;-) Jeg laver selv, næsten dagligt, en iskaffe med banan, instantkaffe, havremælk og isterninger som blendes sammen. Det er vildt lækkert og banan med kaffe kan klart anbefales, fordi bananen (som bekendt) giver dejlig sødme :-))

  Kh Freja
  Med et ønske om en sommer fuld af lange solskinsdage, strandture, lækker mad i sommerhus og alt det andet gode der følger med en rigtig, dansk sommer!

 127. Åh det sommerkit ville jeg elske at vinde – det ville vitterligt være den perfekte studentergave til min søde og dygtige kusine, som qua sit barristafritidsjob ivrigt eksperimenterer med kaffevarianter, som hidtil ikke-kaffedrikkende jeg vil kunne lide – senest var en kold variant netop en stor succes. <3

 128. Ville elske at forkæle min kæreste med sådan et sæt. Han elsker iskaffe her i varmen. God sommer til dig.

 129. Lækker konkurrence! Er lidt afhængig af iskaffe, men drikker faktisk ikke normal kaffe. Men det er klart et must til en varm sommer☀️

 130. Mums, for en skøn præmie. Vil elske at lave skøn iskaffe til kontoret hele sommeren, vi har virkelig brug for en opgradering, fra den skrækkelige pulverkaffe???

 131. Mmm, lækker præmie :) Tak for vejr-tip – så vil jeg også gå all in på iskaffe denne sommer (og jordbær, is, rosé, hav-dyp, hånd-i-hånd-gåture, grillet fisk, veninder og aften-gårdhave-hygge… :)

 132. Sikke en herlig præmie :) Rigtig god sommer til dig, din mand og Penny og så håber jeg, at der kommer meget mere solskin, så I kan hygge i teltet <3

 133. Ummm, iskaffe, findes der noget bedre på en varm sommerdag.

  Jeg laver ofte min egen sirup til at søde med og drikker den helst med soyamælk. ❤️

 134. Overvejer lidt om denne sommer skal være den, hvor jeg ikke kun lave en fantastisk god kom kaffe til min kæreste. For det elsker jeg. Men måske skulle jeg også prøve – i hvert fald ind imellem – at lade en kaffe tage pladsen for min elskede te. Din iskaffe-opskrift frister mig helt sikkert med skud af sunde og helt nye ingredienser for mig i kaffesammehæng.

 135. Iskaffe er for mig totalt lig med sommer. At sidde på min nye altan, med sådan et glas – så er (sommer)lykken altså gjort :)

 136. Lad os satse på, at din vejrmand har ret ☀️☀️☀️ Det kunne være fantastisk – når man ikke skal ud og rejse, men nyde vores skønne Danmark ❤️ Jeg ønsker alle en lækker sommer fyldt med iskaffe ??

 137. Sommer, sol og iskaffe – findes der noget bedre? ? kunne være lækkert med sit eget personlige iskaffe kit!

 138. Sikke en drøm af en konkurrence! Min iskaffe bliver “brygget” på instantkaffe, hvilket er en lidt trist version af den skønne skønne drik. Krydser mine fingre ? (Selvom jeg aldrig har vundet én eneste konkurrence i mit liv)

 139. Åh en skøn præmie! Iskaffe er et must når det er varmt og maskinen ville passe perfekt ind i vores nye hus. God sommer til dig!

 140. Jeg elsker iskaffe på en varm sommerdag – og dette kit vil derfor være perfekt ?☺️?☀️

 141. God sommer, og god kaffe – jeg håber virkelig at din personlige Voldborg har ret i at vejret fortsætter ? Og så lige et rejse-kaffe-tip: i Vietnam er iskaffe MEGA lækkert (syntes jeg i hvert fald)

 142. Iskaffe er nok min favorit kaffe og har drukket en hver dag siden det gode vejr startede. Ups?

 143. Aj, det ville være fantastisk at vinde – ikke kun for iskaffens skyld, men også til kaffen resten af året! God sommer Emily ?

 144. Hoooold da op en vild konkurrence! Jeg ville elske at gå sommeren i møde med kaffesættet og mit eksamensbevis som uddannet pædagog der også er klar den 22. Juni! Glædelig sommer til dig og alle andre. Kh. Vandhunden der altid elsker en dukkert og en iskaffe??

 145. Rigtig dejlig sommer til dig og dine kære – cold brew er nu også min favorit, men ville alligevel blive så glad for denne maskine, til de travle dage ???

 146. Orj jeg ville elske at kunne lave iskaffe med den lækre nespresso maskine?? Synes aldrig den jeg får lavet herhjemme bliver særlig god? Og en lækker iskaffe, kan altså rede en hver sommerdag☀️

 147. Iskaffe er smagen af sommer, og jeg tænker, at det vil gå perfekt sammen med min genopfundne lyd af sommer: “Young Hearts Run Free” af Candi Staton ❤️ Hvis man har en dårlig dag eller brug for solskin i regnvejr, så smager det nummer altså af varme solstråler og glade sommeraftener ? Ligesom iskaffe.

  God sommer, Emily ????‍?☕️

 148. Da jeg så din story igår tænkte jeg at jeg måtte vide, hvor man fik en isterningebakke der kunne lave så firkantede isterninger og nu fik jeg svaret ? må i få en fantastisk sommer med masser af iskaffe i verdens hyggeligste telt ☕️?☀️

 149. Ih hvor jeg håber at være den heldige. Ville være helt perfekt til sommer i haven. Som ufrivilligt hjemmegående kunne jeg godt bruge lidt hjemlig forkælelse i form af nem og lækker iskaffe. Haha.. Ps.jeres telt ser alt for lækkert ud.

 150. En kærlig sommerhilsen til dig – elsker at følge med på din Instagram og her på bloggen ???

 151. Det kunne være lækkert at kunne lave sin egen iskaffe, og samtidig spare penge når man er fattig studerende ????

 152. Uh, hvor ville min kæreste og jeg være glade for at vinde dette sæt. Han har endelig lært mig at drikke kaffe ved at introducere mig til iskaffe – men vi drikker stadig sidste års iskaffevarianter fra Nespresso, så det kunne være så skønt at prøve de nye også ?

 153. Kære Emily
  Tak for evig dejlig inspiration ⭐️
  Jeg håber, at sommeren i år varer helt til oktober, så jeg får rig mulighed for at dyppe mine tæer (og resten af mit korpus) i det skønne danske vand og nyde solen i kombination med uendelige mængder iskaffe ☀️?☕️
  De bedste hilsner
  /Simone

 154. Jeg har i flere år ønsket mig en nespresso maskine, så nu håber jeg det er mig der bliver den heldige vinder :). Jeg elsker elsker elsker iskaffe så sommerkittet ville være den perfekte sommergave for mig :). Desuden holder både min kæreste og jeg meget af en god kop kaffe eller en latte så lykken ville være gjort :). Både en latte og en iskaffe er et hit herhjemme uanset årstiden ;).

 155. Sommeren er lig med lækker iskaffe, hvorfor dette sæt ville være ideelt til formålet, i de, forhåbentlig, varme måneder vi har i vente, som du beskriver i starten og til at tage med på arbejde en varm sommerdag ☀️❄️☕️?

 156. Hej ?
  Det er altid en fornøjelse at læse med ved dig, da din blog indeholder lidt af det hele ?
  Jeg håber, at du får en dejlig sommer, fyldt med alt det du allerbedst kan lide ??☕️??
  God sommer fra Jylland ☀️

 157. Iskaffe er min favorit og købes ofte, så et lækkert hjemme-iskaffekit vil virkelig blive brugt og nydt ? Glædelig iskaffe-sommer! ??

 158. Det ville simpelthen være det lækreste at vinde sådan et sæt til det der forhåbentlig bliver den bedste sommer længe! ☀️❤️

 159. Jeg drikker faktisk iskaffe året rundt, men må nøjes med at købe den ude til min SU-økonomis ærgelse. Jeg ville elske at vinde dette sæt, det ville helt sikkert være prikken over i’et på min sommerferie.
  Krydser fingre ?

 160. Jeg ved ikke noget bedre end at tage en veninde under armen, finde et spot i solen, have en iskaffe i hånden og så lige snakke om alt og intet ☕️?

 161. Håber at din mands spådom går i opfyldelse så der endnu engang kan drikkes iskaffe☀️ God sommer og kaffedrikning ??

 162. Håber på at Nikolaj har ret og det gode sommervejr fortsætter de næste mange måneder ?☀️
  Jeg ville elsker og nyde en lækker iskaffe i den flotte to-go-kop mens jeg solbader på Bryggen med veninderne ???
  God sommer ??

 163. Sommerhilsen fra kaffeelskeren,
  Jeg elsker kaffe, varm kaffe, filterkaffe, cafe latte, espresso, iskaffe og jeg kunne blive ved. Mit kaffehjerte banker for sommerens varme dage og kaffe i alle former, men specielt iskaffe. Har prøvet alverdens opskrifter og den næste jeg skal afprøve er din, Emily, og med et starterkit fra nespresso vil min sommer være reddet og jeg parat til at invitere veninder på perfekt iskaffe.
  God sommer til dig og Nikolaj ❤️

 164. Når vejret bliver varmere i det, kan jeg godt have det lidt svært med varme drikke, men jeg har stadig den sædvanlige kaffetrang. Og med udsigt til de varme temperaturer i juli og august ville denne maskine være redningen på mit kaffedilemma.

 165. Er lige blevet mor til nr 3 – trænger i den grad til kaffe, kaffe, kaffe. Og det geniale ved iskaffe er at den ikke behøver at blive indtaget lige med det samme (hvis man, helt hypotetisk, skulle blive afbrudt) Vil tage iskaffekitet med i vores sommerhus og nyde at sidde i solen med legende unger omkring mig, kaffe i hånden og smagen af sommerferie ?

 166. Åh en herlig gevinst! Både min kæreste og jeg sætter stor pris på god kaffe. Må din sommer blive fyldt med grin helt ned i maven, gode mennesker, god kaffe (både varm og is-), jeres skønne telt, gode bøger og langt mere☕️⛺️☀️

 167. Sommer er for mig mig lig med kolde kaffer – en græsk frappé med mælk er at foretrække (men kun hvis den er lavet i Grækenland) så en dejlig iskaffe ville bestemt gøre de skønne sommerdage herhjemme endnu bedre.
  Dejlig sommer til jer alle :-)

 168. Det lyder som det perfekte kit til mig som skal tilbringe sommeren hjemme i Danmark. Jeg nyder Nespresso kaffe hjemme ved mine veninder, men har desværre ikke en selv ? Jeg har til gengæld lavet iskaffe efter din opskrift i går, bare med stempel kaffe og den er helt perfekt ? Tak for opskriften og god sommer ?

 169. Studenterhuen skal på mit hoved denne sommer, så en studentergave af denne kaliber ville være fantastisk! ?
  Må alle have en skøn sommer fyldt med lune sommeraftner, stranddage, gode grin og kærlighed ❤️

 170. Det ville være SÅ lækkert at vinde dette ‘kaffekit’ – perfekt til den kommende danske sommer :)

 171. Jeg har selv for et par dage siden købt Nespressos to nye iskaffe-kapsler, fordi jeg i maj måned levede af iskaffe i varmen :) Men lige siden købet har solen (nærmest) været pist væk i Aarhus! Så smider en dejlig sommerhilsen med håb om, at solen vender tilbage, hvis nu sættet blev vundet af en jyde (mig). Haha. God sommer Emily!

 172. Åh, sikke en helt FANTASTISK konkurrence, især til en seriøs kaffeentuiast som mig – det bliver ikke større!

  Jeg går en vildt dejlig sommer i møde, i år får jeg besøg af min familie (sjovt nok den 22. juni) som bliver nogle dage og fejrer min bror’s og min fødselsdag. Det bliver første gang i nogle år, at jeg får lov at dele den dag med dem og jeg glæder mig enormt meget. Jeg har sådan cirka samme forhold til iskaffe som dig, og vil forberede lidt iskaffe inden jeg får besøg, så jeg kan servere lækkerier til en kop kold, lækker kaffe.

  Krydser lange og korte lemmer og ønsker dig og dine kære en god sommer med masser af sol, kys, grin og ikke mindst, ISKAFFE!

 173. Ih, det her sæt vil helt klart hjælpe mig igennem en laaang eksamensperiode! Forhåbentlig bliver din sommer fuld af sol, strand og en god mængde kold rosé ?

 174. En sommer uden iskaffe er som skinkepizza uden ananas…. en mulighed, men ikke særlig rart!
  Håber du får en dejlig (varm) sommer med en masse pænt sommertøj, som kan inspirere alle os andre SoMe-tilhængere ☀️

 175. Mega god konkurrence. Elsker kaffe og især iskaffe i varmen. Den vil være helt perfekt når min kæreste og jeg bliver forældre i august, og måske får lidt mere travlt end det langsomme barista-liv som vi har kørt indtil videre fordrer. Tænker også den er så fiks og lille at man kan tage den med på tur og vi regner med at skulle bruge 4 ugers barsel i sommerhuset, hvor den vil være helt uundværlige til at give det daglige skud koffein ? ?

 176. Iskaffe var det der fik mig med på kaffevognen ☕️ Og hvad er bedre end god iskaffe på varm sommerdag ☀️

 177. Nøj en cool gave, den vil jeg vildt gerne vinde… vores gamle maskine er begyndt at sige lidt mærkelige lyde, så det ville passe helt perfekt. ?? Tak for hyggelig læsning også. ☀️☕️?

 178. Jeg håber din personlige Voldborg får ret! Rigtig god sommer – Jeg må vist have prøvet din creamy Iskaffefavorit :-)

 179. Jeg ÆÆÆÆÆLSKER iskaffe, men har endnu ikke knækket kode til hvordan den bliver perfekt, må prøve din version så jeg kan nyde hjemmelavet iskaffe i de lange lyse lune sommeraftener

 180. Elsker nespresso’s univers ☕ Men har endnu ikke prøvet iskaffe sættet – jeg krydser fingre for denne smukke gave ?

 181. Som tidligere barista, og fortsat-kaffeelsker, er iskaffe om sommeren noget af det bedste jeg ved. Jeg er forholdsvis en forholdsvis ny følger, men synes din blog, og særligt Instagram, er både inspirerende og rigtig hyggelig.
  Ønsker dig en dejlig sommer med, is-kaffe og forhåbentligt en masse sol ☀️
  De bedste sommerhilsner,
  Sara

 182. Jeg er netop lige stoppet som barista, da jeg skal studere efter sommeren. Så jeg kommer VIRKELIG til at savne min daglige iskaffe! Det er bare ikke det samme når man må nøjes med pulverkaffen og isterninger…. og på SU bliver jeg da ruineret hvis jeg skal købe en iskaffe ude hver dag ;)
  Du må have en dejlig og kaffefyldt sommer <3

 183. Jeg elsker iskaffe – laver den faktisk som cold brew efter din opskrift! ☀️ Ville elske at vinde en Nespresso-maskine – både til iskaffe og til helt almindelig dejlig kaffe ?

 184. Jeg må indrømme at jeg drikker alt alt for lidt iskaffe, selv om jeg er en kaffeholic med stort K. Jeg ville elske at eksperimentere med at lave min egen iskaffe, så jeg kan holde mig velhydreret henover sommeren sammen med alle de bobler jeg også har planlagt at skulle drikke ?☕️?

 185. Ville være intet mindre end en fornøjelse at nyde en god kop iskaffe her i sommerens hede. Må vi nyde det danske vejr og håbe at Nikolajs vejrforudsigelser holder. God mad og god sommer herfra ?

 186. Sommer og iskaffe går uden tvivl hånd i hånd ❄️☕️ Og jeg ville elske at kunne servere en rigtig kvali iskaffe til veninderne med Nespresso kittet! ??

  God sommer ?☀️✌?

 187. Ih, det gad jeg godt vinde. Er så misundelig på din lækre iskaffe, og jeg har selv forsøgt mange gange at lave det, men uden stor succes. Kan virkelig godt bruge dit kit, så jeg kan nyde en tiltrængt sommerferie med en masse iskaffe! Så slipper jeg også for at gå på Lagkagehuset, når jeg skal holde afhængigheden ved lige :-)

 188. Hvor ser jeres store telt bare dejligt og indbydende ud!
  Håber I får en dejlig sommer med gode aktiviteter, masser af bobler, sommerbær ( og -vejr!) og ikke mindst Penny-tid i lange baner :)

 189. Jeg har endnu ikke lært at bryde mig om det dersens kaffe, men hvis man nu skulle være så usandsynligt heldig at vinde et sådant sæt, kunne det jo være, jeg skulle give det endnu en chance ;) Under alle omstændigheder har jeg et par meget kære forældre, der ville blive noget så glade for at få serveret spandevis af lækker, lækker kaffe!

 190. My oh my, sikke en konkurrence! Jeg har netop lært at drikke kaffe og iskaffe med mandelmælk og karamelsirup er min favorit, så denne præmie ville falde i så god jord herhjemme. Håber Nikolajs forudsigelse holder stik, for i min optik er der ikke noget skønnere end Danmark klædt i solstråler ☀️ God sommer ?

 191. Ih det ville være skønt at vinde?. Min ældste datter og jeg elsker iskaffe❤️. Hele familien skal I år holder sommer i Danmark. Holder normalt i udlandet, så satser virkelig på at den vejrprognose holder??. Du og dine ønskes en skøn sommer?

 192. Kære Emily, jeg ønsker dig en fantastisk sommer fyldt med smil, grin, sommerkjoler, drinks og iskaffe i ubeskrivelige mængder ☀️☀️☀️

 193. Jeg elsker iskafffe, som jeg drikker især her i de varme og lune sommerdage?? Så ber til at varmen forsætter her i DK så jeg kan drikke endnu mere af den dejlige iskaffe?

 194. Det ville være skøbt at vinde, så det kan gå lidt hurtigere med at lave iskaffe ?? God sommer ?

 195. Ej, det geniale sæt vil jeg SÅ gerne vinde! Jeg drikker ikke særlig tit varm kaffe, men iskaffe er uden sammenligning min (gravid)craving nummer ét, og det bliver bare ikke særlig godt med instant kaffepulver.

  Kh
  W

 196. Varm og tør sommer det kan vi lide, særligt når årets ferie går til jylland?
  Is og kaffe går bare altid hånd i hånd om kaffen er varm eller kold om det er vinter eller sommer☕️?

  Nyd det hele

 197. Iskaffe redder min læseferie og gør eksamenslæsningen en smule bedre. Det er bare lidt mere motiverende at læse Iliaden og Medea med et glas iskaffe til

 198. Elsker nespresso kaffe – iskaffe må være det mest sommerlige og hyggelige i denne dejlige danske sommer varme vi har nu

 199. Ønsker alle en vidunderlig sommer. Om den så bliver tør, kold, våd eller varm, så passer en iskaffe altid ind ?‍♀️?☕️❄️

 200. Fineste konkurrence – så skønt med en lækker is-kaffe, når sommeren endelig er på besøg! Hav en dejlig sommer ???‍♀️?

 201. Jeg ELSKER kaffe. Både varm og kold. Selv på den varmeste dag kan jeg foretrække en kop kaffe fremfor andet. Ønsker alle en dejlig sommer ☀️☕️

 202. Når jeg drikker kaffe skal den være god – ellers vil jeg hellere springe over. Jeg plejer at bruge en del tid på at fikse en god kom brygget åen god gammeldags caffetiere. Men når baby 2 melder sin ankomst til oktober, ville det være vidunderligt med sådan en maskine at brygge en god – og hurtig- kom kaffe på. kold eller ej :-)

 203. Årh det lyder som en god iskaffe du får lavet – det skal jeg også igang med på min Nespresso maskine! Hav en fortsat god sommer :)

 204. Jeg er helt pjattet med iskaffe, og ville være lykkelig over at kunne medbringe en til når jeg skal i havnebadet, og gå ture i mit nye hood henover sommeren ?☕️ Kærlige sommerhilsner A

 205. Kaffe er en essentielt ingrediens i min hverdag ?☕️ Kaffe kan ALTID gøre enhver dag, lidt ekstra speciel. Kold eller varm , afhængigt af det danske sommervejr ? Kaffe er for mig, hygge med venner, familie eller en dejlig stund for mig selv ?? God sommer ?

 206. Ja, tak! Godt vejr, god iskaffe, frisk frugt og aftensmad på altanen. Jeg kan se det for enden af eksamenstunnellen ;)

 207. Prøver lige at kommenterer igen og IKKE sætte hak i notifikationer på mail. Måske stopper den så med at sende mig mails.. Kan ikke få lov at slå dem fra via linket i hver mail om ny kommentar ?

 208. Flot kit! ?? Ha’ en herlig rekord varm sommer med iskaffe a la nespresso og masser af ‘chiller’ tid. ??✨

 209. Et godt is-kaffe tip er at lave kaffe-isterninger, så bliver den ikke vandet i varmen ?

  God sommer! ☀️

 210. Jeg har lige smagt en iskold Espresso-Tonic for første gang (mega lækker!) og vil meget gerne kunne lave den igen herhjemme til alle mine gæster, så krydser fingre for at vinde konkurrencen :D

 211. Iskaffe til at overleve en arbejdsfuld sommer. ☀️ Hemmeligt trick 1: lav isterninger af kaffe, så iskaffen ikke fortyndes. ?
  Hemmeligt trick 2: brug din nespresso mælkeskummer til at skumme den kolde mælk ??‍♀️

 212. Det bedste ved sommeren, foruden solskin?, grill, aftenbadning ??‍♀️, is ?og bær i alle afskygninger??er, at Nyde en kold hjemmebrygget iskaffe med kanelsirup under den skyfrie himmel☕️? især efter en lang arbejdsdag indendørs- så bliver hverdagene bare lige dét bedre ??

 213. Iskaffe er fantastisk og skal den være ekstra god så put en smule vanilleis i istedet for mælk ?Rigtig god sommer til alle ☀️

 214. Jeg kom ved en fejl til at bestille en americano forleden. Jeg var rimelig meget ved at dø af varme. Næste gang husker jeg at bestille en iskaffe!

 215. Jeg ELSKER iskaffe ? og er enig i at det rimer på sommer ☀️
  Og der skal altså nogle stykker til for at holde trit med min halvanden årige datter henover sommeren ??

 216. Tak for dejlig inspiration i hverdagen til mere end bare kaffe – men dén ligner nu ogås en jeg gerne vil servere for veninderne på terrassen ???

 217. Sikke en skøn konkurrence! Jeg plejer at sværge til din iskaffe opskrift med kaffeekstrakt, som jeg laver hver sommer. Det er dog ikke blevet til en omgang endnu, da jeg er i slutspurten af min specialeskrivning. Men med sådan en smart fætter ville det jo være let som en leg at lave masser af iskaffe til de lange skrivedage! :-)

 218. Må sommeren blive solrig, varme, fyldt med is og iskaffe! Jeg har aldrig selv prøvet at lave iskaffe – så krydser fingre for at jeg kan kaste mig ud i det med Nespresso ?

 219. Kunne være vanvittigt lækkert! Bruger min mors Nespresso maskine flittigt, når jeg er hjemme – meget gerne til iskaffe. Det kunne være vildt fedt at have min egen!
  Sommerlige og solskinsrige hilsner herfra <3

 220. Det er sjovt som man udvikler sine smagsløg med alderen. Da jeg var yngre sværgede jeg på at sommer rimede på Kæmpe Eskimo, men nu vil jeg gladeligt bytte den for en iskaffe. Muuuums, hvor ser den lækker ud. Totalt summer must-have ?+☕️=?

 221. Hmm, en kaffe-kommentar;-)
  Det er næsten helt pinligt det her, men min kaffe når at blive kold flere gange, hvorefter jeg opvarmer den i mikroovnen – og nej, jeg har såmænd tid nok til at drikke den, jeg glemmer det bare.
  Men jeg gad da godt bruge lidt mere tid på at lave lækker kaffe, noget jeg forbinder med det at være rigtig voksen (jeg er snart 45 år…)
  God weekend.

 222. Hvor blev jeg glad da jeg læste vejrprognosen i dette indlæg. Hele maj gik med eksamenslæsning, så jeg håber solen kommer retur så jeg kan nyde en masse iskaffe :-)

 223. Ej en dejlig konkurrence! Iskaffe er en favorit herhjemme hos både mig og min kæreste ❄️☀️

 224. Kære Emily,
  Må din sommer bliver solrig, mindefuld og fyldt med kærlighed ☀️??
  Kram fra Camilla

 225. Jeg har lige fået øjnene op for iskaffe. Det smager gooooodt! Men al, det tager 100 år at lave hjemmelavet coldbrew.
  Jeg ønsker mig virkelig din præmie – det ville være den perfekte start på sommerferien ☀️

 226. Jeg håber for både dig og mig og resten af Danmark at det bliver iskaffe-vejr fra nu og mange måneder frem ?

 227. God sommer til jer! Må den være fyldt med gode øjeblikke og masser af god iskaffe ?☕❣?

 228. Bliver helt iskaffe-tørstig af bare at læse indlægget hehe. God sommer til dig, drømmemanden og ikke mindst søde Penny <3

 229. Iskaffe er bare det bedste ✌️ Og når nu sommeren holder vil det være perfekt med sådan et kit ?

 230. Solskin og Iskaffe går også hånd i hånd hjemme hos os. Glæder mig til at nyde endnu flere på terrassen i løbet af sommeren.
  Skøn sommer til dig og din hubby.

  .. solskins knus

 231. Lyder skønt med den vejr-prognose! Så må jeg hellere krydse fingre for at det er mig der vinder et iskaffesæt – helt perfekt til eksamenslæsning! ? god sommer til dig ☀️❤️

 232. Det er sommer, solen skinner ☀️
  Glæden kommer, det giver røde kinder ?

  Rigtig god sommer til jer begge!

 233. Uh, har drømt om en nespresso-maskine i en evighed! Har indtil videre måtte nøjes med min egen laves på nescafé, men det kan være den tid snart er ovre… fingers crossed og GOD sommer! ??

 234. Iskaffe er jo det bedste om sommeren (næsten på lige fod med Is og Aperol) ;)

  Jeg bruger tit en frossen banan til at søde min iskaffe med – så bliver den dejlig lækker cremet og ikke for sød :)
  Mange sommerhilsner,
  Cecilie

 235. Åh jeg ville elske at vinde det her sæt! Jeg er ligesom dig, også helt vild med iskaffe og er særligt vild med havremælk, da jeg synes, det gør iskaffen lidt sødere men uden at bruge sukker.
  Jeg krydser alle mine fingre ????
  Rigtig skøn sommer til dig

 236. Jeg har faktisk allerede prøvet kapslerne, og jeg er vild med dem! Men hele sættet ville være så lækkert at vinde ☕️?

 237. Ville være SÅ fedt med en kaffemaskine og god kaffe til at få mig igennem mine sidste eksaminer og min bachelor. Især at kunne nyde en god iskaffe i sommervarmen imens jeg læser til eksamen.
  Fingers crossed! :-)

 238. Hvor ville det være skønt at vinde sådan et sæt lige op til sommerferien! ☀️☕️

 239. Jeg har netop denne sommer for alvor fået øjnene op for iskaffe, og da det gode vejr ser ud til at blive, ville det være så skønt at kunne lave det selv, når lysten melder sig ☀️

 240. Er vild med en god kop kaffe – både den varme og den kolde i solen.
  God sommer.
  Vh Mette

 241. Jeg foretrækker også at lave min egen iskaffe. Så bliver den ligesom man gerne vil have den ?
  Jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om collagen pulver. Jeg synes man hører flere snakke om det ?

 242. Ej! Jeg er højgravid, og her i sommervarmen er det eneste, jeg drømmer om at drikke, iskaffe. Det ville være fantastisk at vinde ?

 243. Iskaffe er også en yndlings her! Rigtig god bryllupsdag i morgen søde Emily, måske med en iskaffe on the side ;)

 244. Sweet konkurrenceguder og sommervibes!

  Bring me this machine asap!
  Èn gang om dagen, kan jeg nyde en iskaffe ( det er en graviditets last ? gav min jordemoder lov, drak jeg iskaffe hele dagen ) men når min søde mand er på dagvagt, må jeg vente hele dagen på, at han kommer hjem og laver en iskaffe til mig, da jeg ellers er sengelagt. Men her kunne jeg lave den kaffe der skulle til i løbet af dagen, uden at skulle være ude af sengen for længe ??

 245. Iskaffe drikker vi alle glade
  Blandt jordbær, solskin og bøgeblade
  Den kølige væske slukker min tørst
  Det er en drik, der altid kommer først
  Mange liter ryger i maven hvert år
  Men tænk engang, hvis jeg et Nespresso kit får
  Det vil virkelig oppe mit iskaffe-game
  Sommeren ville aldrig blive the same
  Legende let ville kaffen fylde kruset
  tanken gør mig næsten helt beruset

  Må alle gå dejligt i sommeren ind
  og må solen altid strejfe din kind

 246. Min nespressomaskine er lige brændt sammen – og sammen med kombien at jeg elsker iskaffe, så ville jeg så gerne vinde! ☕️❄️☀️?

 247. Elsker iskaffe og det er så nemt med nespresso. Må din sommer blive fyldt med sol og dertilhørende iskaffe ☀️

 248. Enig! Sommer = iskaffe? Jeg vil elske at vinde sådan et sæt, det ville gøre min sommer helt fantastisk! Jeg håber du får en dejlig sommer, og så håber jeg, at din Nikolaj har ret i forhold til sommeren ? God sommer!

 249. Har netop fået gjort altanen hyggelig og sommerklar, og det ville være perfekt at nyde en iskaffe fra Nespresso derude med gode veninder. ?☕️??

 250. Sommer er så skønt med dejligt vejr, badning og iskaffe. Det vil være lækkert at vinde dette iskaffekit ?

 251. Ej for pokker altså nu er det min tur til at vinde, jeg kan mærke at det sæt vil bo hos mig! God sommer ?

 252. Jeg elsker også iskaffe! Både købt og hjemmelavet, bare den ikke er får kunstig og sød- godt tip med kokossmør, det må jeg prøve! :)

 253. Iskaffe hører sig virkelig sommeren til!! Varianten med mandelmælk lyder god! Det vil jeg prøve.

 254. Intet er bedre end iskaffe på en dejlig varm sommerdag☀️
  Sådan et kit ville bestemt ikke være dårligt!

 255. Nikolajs vejrprognose er dagens bedste nyhed her på matriklen ☀️?- vi holder nemlig sommerferie i DK hele juli. God sommer til jer smukke E ?⛱⛺️?

 256. Det lyder som en virkelig lækker variation med kokossmør, det vil jeg prøve næste gang, tror jeg:) jeg har en sød tand og elsker at drikke iskaffe med en smule sirup i og lidt skummet havremælk – mmmhh. Lækkert at man kan variere i smag, så det aldrig bliver kedeligt at drikke iskaffe:) rigtig god sommer til dig.

 257. Min kaffemaskine er faktisk i stykker – så den gave ville lande på et tørt ( Hæ Hæ) sted ?

 258. Håber du får den dejligste sommer med alt det du lige præcis ønsker dig ?☀️❤️ Har deltaget i din konkurrence om denne lækre maskine en gang før, så krydser finde for, at jeg bliver den heldige denne gang ?? Iskaffe er den eneste form for kaffe, der dur om sommeren – og kaffe skal man jo ha’ ?

 259. Med forhåbninger om at vinde dette lækre sæt, ønskes I alle en dejlig lang sommer med solkysset hud, sand mellem tæerne og kold kaffe i maven ?☕️?

 260. Iskaffe i alle afskygninger er et must i de varme sommermåneder! Og hvor er det fantastisk med udsigt til dansk solskinssommer ??☀️ Jeg ønsker mig dette kit, som jeg tænker ville være en perfekt bachelorgave til mig selv ??♥️

 261. Jeg ELSKER Nespresso, men min gamle maskine er netop stået af efter næsten 8 års tro tjeneste, så den her præmie ville simpelthen være det fedeste at vinde! Jeg kan i øvrigt virkelig også anbefale Nespressos “Rosabaya”-kapsel (den lyserøde) til iskaffe i en snæver vending :)

  Rigtig god sommer; jeg glæder mig sådan til at følge med i jeres Danmarkstur.

 262. Ej det kunne da gøre en dejlige varm sommer lidt dejligere at vinde sådan et iskaffe-kit ❄️☕️ Jeg krydser fingre ??

  Må jeg forresten spørger hvad du tager dine billeder med smukke Emily?✨

 263. Jeg elsker bare kaffe SÅ meget, og det ville være helt fantastisk at vinde dette skønne sæt. En kæmpe kaffehilsen herfra <3

 264. Håber min sommer bliver fuld af iskaffe ???? Og at jeres bliver fuld af varme, glæde, kærlighed og masser af penny tid❤️

 265. Uhh, en dejlig konkurrence ☀️ Den er perfekt til sommervejret, så må det bare gerne komme igen

 266. Er så glad for at nespresso er kommet med en ny limited edition kapsel i år – efter jeg spottede de gamle fra sidste år i en af dine stories? Sommer og barsel rimer på iskaffe i min verden, men det bliver så dyrt i længden, så derfor vil det være helt fantastisk at kunne lave dem hjemmefra med sådan et lækker iskaffe-sæt?☀️?

 267. Hej Emily ?
  En lille sommer hilsen fra Thy (cold hawaii, you know ??‍♀️)
  Jeg skal nyde sommeren i vores nye hus og der ville jeg elske at nyde lidt for mange iskaffe på terrassen!

  God sommer
  – Anna ?

 268. Når iskaffen er god, er alting godt ;-)

  Glædelig sommer ? må den være fyldt med solskin ☀️ bær i lange baner ? havvand i håret ? græs mellem de bare tæer ? og forhåbentlig et dansk VM eventyr ⚽️

 269. Håber, at sommeren bliver varm og solrig, så man virkelig kan nyde iskaffen udenfor☀️

 270. Ih det kunne være dejligt at vinde sådan en. Både til mig selv, som “kandidatgave”, men bestemt også til min kæreste, som tak for at have holdt ud i specialeprocessen ? ville elske at nyde en kop lækker iskaffe, når vi sidder og nyder de lune sommeraftener på altanen ???

 271. Drømmer om at nyde de skønne sommerdage på landet med børn og svigersøn og naturligvis et dejligt glas iskaffe ?☀️??

 272. Det lyder som verdens bedste sommeriskaffe, håber jeg får lov til at prøve den ? god sommer til alle kaffeelskere ❤️

 273. Jeg skal bruge hele sommeren på at gå i skole og undervise anbragte børn på sommerlejr, så rigelige mængder iskaffe kan blive nødvendigt ☀️

 274. Jeg har aldrig helt forstået, hvordan man kan have lyst til en varm kop kaffe i sommervarmen – derfor længe leve iskaffe herfra !

 275. Lad os håbe på lækkert vejr og iskaffe i lange baner, mens vi nyder synet af sommerglade mennesker i byen og solens stråler ☀️?
  Præmien ville dog kunne redde enhver sommer ❄️☕️

 276. Du ønskes en mega dejlig sommer i dette lækre solskinsvejr! Det ville absolut ikke være en skidt præmie at vinde✨??☕️

 277. Det er først i år at jeg rigtig har fået øjnene op for iskaffe og nu kan jeg ikke undvære det ? Dog bliver det lavet med pulverkaffe, havremælk og lidt karamelsirup.
  Håber du får en dejlig sommer fyldt med sol og gode stunder ☀️

 278. Elsker iskaffe ❤️❤️❤️. Så jeg ønsker at det supergode vejr fra maj måned kommer igen og at jeg vinder denne konkurrence. Så skal jeg nyde ferien i solen, drikkende iskaffe. ?☕️?

 279. Sikke du sommerstråler i den kjole! Håber at vinde, så jeg (forhåbentlig) kan stråle om kap med dig ;-)

 280. Wau en lækker præmie. Den vil jeg elske at vinde og både selv nyde og forkæle mine gæster med lækre kaffedrinks. Sikke nogle skønne billeder :-)

 281. Det er sommerens bedste konkurrence☀️ Jeg elsker iskaffe og drikker massevis af det i sommerperioden, men min egen hjemmelavede er bare, rent ud sagt, r** kedelig ift hvad din bliver på den maskine. Min iskaffe os sommer vil lige blive 80% bedre hvis jeg vinder?

 282. Mmm, iskaffe.
  Jeg plejer at lave cold brew (fra den opskrift du postede for flere år siden og som har fulgt mig – og flere og flere af mine veninder som jeg har påprakket den – lige siden). Hver gang jeg har brygget for meget kaffe fryser jeg dem til isterninger, og blandet med min cold brew, et skvæt mælk og lidt stevia/sødemiddel og shaket godt og grundigt får jeg den lækreste, billigste og kalorielette iskaffe. Og iskaffen bliver ikke tynd, når isterningerne smelter!

 283. Hej Emily
  Virkelig fed konkurrence!
  Jeg elsker virkelig iskaffe, så krydser fingre for jeg er den heldige ??
  Jeg ønsker dig en god sommer med dejligt vejr, glade dage og iskaffe i hyggelige omgivelser. ☀️☀️

 284. Jeg er egentlig ikke så glad for iskaffe, men har en kollega, der helt sikkert ville sætte pris på kaffekapslerne! Du ønskes en skøn sommer med hunnivuf, telt (som jeg er megamisundelig på), solskin og skønne oplevelser. Tak for en dejlig blog, som jeg virkelig nyder at følge med i!

 285. Udsigten til en lang, varm sommerferie, med litervis af lækker iskaffe, helst i selskab med min søster eller en god veninde, det lyder fantastisk!
  (Jeg er mor til to børn under 3, så der er i øvrigt en kæmpe fordel ved at drikke læskende drikke med sukker OG koffein ?)

 286. Iskaffe eller frappé som de siger i Greece, skal nydes hele sommeren, det er indbegrebet af sommer, sol, saltvand i håret, lyse nætter, musik i lejet, og kærligheden ❤️

  Rigtig dejlig sommer ??

 287. Jeg håber din personlige meterolog får ret, for så vil jeg glæde mig til mange svalende iskaffer på terrassen?

 288. Åh hvor lyder det lækkert med endnu mere sommer. Herhjemme står den oftest på instant kaffe med en sjat mælk. Det skal gå hurtigt i en børnefamilie og der ryger ofte rigtig mange kopper kaffe ned. Derfor kunne set også være rigtig lækkert med et iskaffe kit. Så er der lidt ekstra forkælelse nu vi snart har ferie.

 289. Iskaffe er min life saver i disse varme tider!❄️☕️ Har altid Iskaffe med når jeg skal køre bil, eller på picnic sammen med en dejlig bog. ☀️?
  Elsker elsker elsker nespressos iskaffekapsler! Min maskine har maaange år på nakken og der ville være så dejligt med en opdatering!

  Håber at du og Nikolaj får en herlig sommer med masser af tid sammen(måske i jeres hyggelige telt?)!?
  I virker bare være de bedste på at lave ting sammen og i inspirerer mig i mit parforhold. ?❤️

  Kram ❤️?

 290. Jeg elsker iskaffe og især til de hede dage oppe på 4. sal i min hyggelige lejlighed. Det kan nemlig hurtigt blive til et drivhus, så iskaffe redder den altid! ?☕

 291. Jeg har altid været kæmpe iskaffe fan og denne sommer glæder mig til at prøve en ny udgave… tak for tipsene:)

 292. Jeg elsker iskaffe, og for mig er iskaffe et ægte tegn på sommer ?☀️ Jeg ville elske at brygge iskaffe på en Nespresso maskine!

 293. Det var da den bedste sommernyhed du kunne komme med! Jeg er fan af din vejrmand?☀️ Jeg er i gang med at lære at drikke kaffe og har derfor kastet mig ud i iskaffe og denne lyder helt klar som en der skal prøves?

 294. Skøn kaffe-konkurrence du har sat igang ☕️ Ville elske at opgradere maskinparken herhjemme ??‍♀️

 295. Sikke en skøn sommerkonkurrence. Jeg ville elske at kunne nyde en kold iskaffe i de (forhåbentlig) mange varme solstråler, der kommer til at præge sommeren ☀️

 296. Intet bedre end iskaffe på en varm sommerdag. Laver min egen version med pulverkaffe, isterninger og mælk, det får virkelig glæden frem i en, præcis samme glæde som dine blogpost giver når man skal slappe af ?

 297. Må sommeren blive fyldt med skønne oplevelser, ture ud i det danske land, hoppe i bølgen blå, duften af sommerregn og nyslået græs, varme sommeraftner, kærlighed og spandevis af iskaffe?

 298. Iskaffe er er must på denne tid af året – og er enig i, at den hjemmelavede slags er bedst! ??

 299. Vil elske at nyde sommeren med massere af lækker iskaffe – intet er bedre til at køle en ned i sommervarmen ☀️☕️❄️

 300. Eksamen er veloverstået og sommerferien står for døren. Hvor lyder det lækkert med en lækker iskaffe lige klar til at nyde på altanen med en god bog! Perfekt eftermiddags-treat i en forhåbentlig lun dansk sommer.

  Rigtig god sommer!

 301. Sikke en lækker præmie ?? Jeg har ikke haft det største held med at lave mine egne iskaffer, så det kunne være ret fedt at vinde det der!??
  Håber din kære mand har ret med vejret ☀️☀️ Rigtig god sommer til jer begge ?

 302. Åh sommeren fortsætter – perfekt! Mine største sommerfugle i maven er for tiden rettet mod Roskilde Festival og to uger i Kroatien med min kæreste. Udover de to fantastiske planer, kunne resten af sommeren nemt gå med at drikke iskaffe to go eller to stay ❤️

 303. Der er ikke noget som slår en dansk sommer, og når den så bliver en forlægnet én af slagsen, så skal der virkelig laves iskaffe. Og gerne to go.

 304. Her i min graviditet, der er ikke noget bedre end de 2-3 kopper kaffe jeg nyder hver dag! Det er som om at når antallet er lidt begrænset, så glæder man sig endnu mere til det! Mit bedste tip til iskaffe er at putte sukker eller honning i kaffen med det samme, så det får lov at blive opløst. God sommer ?✌??☕️

 305. Jeg ønsker dig en herlig sommer med masser af solskin, havdyp, jordbær, kølig rosé og lange lyse aftener i selvskab med dem, du holder mest af. Jeg elsker at tage min morgenkaffe med ned på Bryggen, når jeg hopper i om morgenen. På varme dage kunne det meget vel være en variation af iskaffe.

 306. Hav en dejlige sommer med hyggelige kaffestunder i forhåbentlig masser af dejlige solspots:)

 307. Sikke en fin konkurrence.
  Vi er meget glad for iskaffe hjemme hos mig, så det ville være skønt at vinde.

 308. Sommer betyder sol, varme og kjole
  Helt uden arbejde eller skole
  Måske en tur i zoo – se en løve og en giraffe
  Men hvad vil den være helt uden iskaffe

  Det er hvad jeg spørger mig selv om
  Når jeg føler mig træt og tom
  For sommeren er også slut på barsel
  Og så er min Nespresso netop stået af uden varsel

  Krydser fingre for et sommermirakel
  For med to små børn er mit hjem et stort spektakel
  Kapslerne ligger allerede og venter
  De mangler bare en ny maskine og en ICE-blender

  Kun ét navn skal blive kaldt
  Man har vel lov at håbe at mit bliver valgt

 309. Iskaffe er for mig den bedste måde at blive nedkølet på i disse skønne sommerdage. Jeg drikker det i stor stil og i mange varianter, -og laver den næsten altid selv.
  Med dette kit vil et andet stort ønske gå i opfyldelse: en nespresso maskine, som vil gøre det nemt at få en god kaffe med om morgen -kold eller varm:-)

 310. Iskaffe, duften af sommerregn, friske bær købt ved vejen – everything nice sugar and spice ?
  God sommer!

 311. Iskaffe, duften af sommerregn, friske bær købt ved vejen – everything nice sugar and spice ?
  God sommer!

 312. Kære Emily! Jeg ønsker dig en sommer fyldt med brune ben, græs mellem tærene, stjerneskud på den klare nattehimmel og morgenbadning. Kæmpe knus Helene

 313. Jeg elsker kaffe og om sommeren er min foretrukne variant uden tvivl iskaffe. Min egen version (sort kaffe, isterninger og kokosmør i en blender) kan sagtens bruge en opgradering. Jeg foretrækker at nyde min iskaffe på min terasse, i solen og med en god bog ved hånden eller et spændende podcast i ørene.

 314. Ville elske at vinde det sæt!! Jeg elsker Iskaffe.
  Jeg nyder at drikke Iskaffe på arb, hjem, og veninde. På arbejde plejer vi at skifte at lave Iskaffe og vi driller altid hinanden hvem er det bedst at lave Iskaffe hehe. Iskaffe er ❤️???

 315. Fra en iskaffe elsker til en anden – lav isterninger ud af kaffe, så bliver den færdige iskaffe ikke vandet. God sommer :-)

 316. Tak for et fint, brugbart indlæg. Jeg håber på at kunne forsøde den sidste specialetid med italiensk inspireret iskaffe. Hav en god sommer :)

 317. Ejj hvor dejligt med lidt forhåbninger om mere sol til dejlige Danmark. Krydser fingre!!!! Dansk sommer kan intet slå når solen står højt, men med iskaffe i hånden er det prikken over i´et.

 318. Hvis sommeren bliver så tør og varm som Nikolaj “lover”, så håber jeg virkelig maskinen kommer og bor hos os ☀️

 319. Krydser fingre for din vejrguru får ret, så sommeren fortsætter og dermed en god undskyldning for at lave iskaffe ☀️

 320. Øj, dét sommerkit gad jeg godt at vinde! Min mand og jeg blev forældre til en lille dreng i mandags, og god kaffe er særdeles tiltrængt i disse dage..

  God sommer!

 321. Åhh et kold iskaffe i denne varme! :D Hvis din kære Voldborg-mand har ret, vil en sådan Nespresso-gave blive mere end værdsat herhjemme – Krydser fingre og god sommer :D

 322. Min datter og jeg har lige drukket stempelkaffe sammen…ville være skønt at vinde kaffesættet…

 323. Jeg skal helt sikkert prøve din opskrift og nyde et glas på terrassen. Håber, vejrudsigterne holder, så vi får en fantastisk sommer. ???☀️?☕️

 324. Jeg ønsker, at denne sommer bliver “nok”? Nok sol, så vi ikke brokker os over regn, nok regn så vi ikke brokker os over sol, nok fester så vi nyder de stille stunder, og selvfølgelig nok kaffe… ☕️✨

 325. Ej hvor lækkert. Sådan et sæt kunne jeg rigtig godt bruge her til sommer! Elsker iskaffe og nespresso kaffe generelt ??☕️

 326. Wauw, det lyder som smagen af sommer – med et par danske jordbær ved siden af!

  De bedste sommerhilsner
  Julie

 327. Mmh, jeg elsker iskaffe, men som du selv nævner, bliver det altid til at større projekt at koldbrygge selv. Jeg krydser fingre og håber at vinde, så jeg kan nyde iskaffe lige så snart lysten trænger sig på!

 328. Jeg holder ferie i DK i år. Denne basse kunne være perfekt til at holde mig selskab og nedkølet – i hvad der forhåbentlig bliver en fantastisk dansk sommer ???

 329. Iskaffe = sommer ? Da varmen var på sit højeste i maj måned planlagde jeg mine løbeture ved 21-22-tiden, så temperaturen var udholdelig. De fleste af turene endte med afkøling på altanen og iskaffe i hånden inden sengetid – helt perfekt! Håber på meget mere af det hele sommeren ☺️

 330. Ahhhh – iskaffe er min yndlingssommerdrik nummer ét. At vinde et kit til fremstilling af denne gudedrik ville være fantastisk!

 331. Elsker iskaffe ? kunne være så lækkert at vinde sådan et fedt kit til en dejlig sommer ☀️☀️

 332. Waaauw det ville jo være den mest fantastiske sommergave hjem til os! Og tilmed fødselsdagsgave til min søde mand ❤️Vi er vilde med kaffe og en iskaffestund på altanen er simpelthen den dejligste måde at komme ned i gear og op i humør på! Vi krydser fingre og siger tak for god inspiration til det fremtidige kaffe-game! ☕️

 333. Åh, en fantastisk mulighed- vil elske at vinde ??
  Kaffe er en fast del af min hverdag, særligt om sommeren nyder jeg min kaffe på tessassen imens børn og hund leger med vand i haven. Om aftenen sidder min mand og jeg og får en kop kaffe i vores pallesofa udenfor og nyder stilheden. Når det er rigtig varmt, nyder jeg også en iskaffe – glæder mig til at prøve din opskrift!

 334. Jeg elsker iskaffe. Og kaffe generelt. Så meget, at affogato er min yndlingsdessert ;) Jeg håber, at alle får en skøn og solrig sommer – og aldrig løber tør for kaffe ;)

 335. Wow… sikke en konkurrence. Ville elske elske elske at vinde dette kit. I en travl hverdag (… Hvor der er brug for meget kaffe) ville netop dette kit forsøde ekstra meget:)

 336. Det ville være et helt fantastisk kit at vinde! Hvis sommeren fortsætter som den har gjort, er det jo næsten uundværlig!

 337. Hvor ser det bare skønt ud, den bedste overraskelse til min nyuddannede iskaffefrælste kæreste. Så må vi håbe sommeren bliver ligeså skøn som den har været til nu!

 338. Ihhh hvor lækkert. Den ville ramme spot on på kaffedrikkende-SU-mig, der bare elsker kaffe på alle måder. Sommerhilsener og forhåbninger fra mig☀️⭐️❤️

 339. Jeg skal sidde inde og skrive opgave hele sommeren, så sådan et kaffe-sommerkit ville være perfekt til at sørge for iskolde forkælelser på læsesalen sommeren lang <3 Krydser fingre og rigtig dejlig sommer!

 340. Det ville jeg gerne vinde, er nemlig i gang med at lære mig selv at drikke kaffe :-)

 341. For tiden hælder jeg al overskyden stempelkaffe fra morgenkaffen i en kande i køleskabet, så jeg kan få stillet mine cravings for iskaffe – men tænk engang, hvis man kunne få lov til at lave lækker nespresso iskaffe derhjemme i stedet! Glædelig weekend i hvert fald!

 342. Juhuuu! Med sådan et sæt og en varm sommer, tror jeg faktisk, at det vil lykkes mig at få min kæreste med på “kaffevognen” efter ni år sammen uden “hæld” ?

 343. For det første, hjerteligt tillykke med papirbrylluppet :) Jeg håber I har en skøn dag!
  For det andet, eg håber at din Drømmemands-Volborg får ret med vejret, og så er det selvsagt klart, at der skal iskaffe til. Jeg ønsker jeg en fantastisk (varm!) sommer og bryllupsdag, som naturligvis kan køles med iskaffe.

  /Anne Sofie

 344. Når det er sommer skal der drikkes iskaffe ? Håber at vinde denne fine konkurrence ? Rigtig god sommer!

 345. Åh det her er virkelig en konkurrence lige efter mit hoved! Jeg er tosset med iskaffe, men synes også oftest at den bliver for sød og kaffesmagen forsvinder lidt, hvis den bestilles ude. Jeg vil elske selv at kunne bikse en sammen, når lysten melder sig! ☕️

 346. Igen meget flot opsat indlæg på din blog; tak for det Emily fra en kvinde, der kunne være din mor ? og som gerne vil være med i Nespresso-konkurrencen ?

 347. Jeg håber din vejrguru har ret hvad angår sommer i juli og august ??☀️ Jeg vil prøve din opskrift næste gang vi skal drikke iskaffe ? god sommer

 348. Har allerede købt mig et rør af hver iskaffevariant og har allerede drukket et par kapsler af begge :) Herligt at læse, hvilken type iskaffe begge varianter egner sig bedst til! Krydser fingre for præmien, for jeg kunne bestemt godt bruge flere rør henover sommeren :))

 349. Iskaffe for mig er = sommer og sol, så forhåbentlig bliver det en pragtfuld, solrig sommer så man kan nyde mange forfriskende, kolde kaffer :D

 350. Ej, hvor lækkert! Jeg har den seneste måneds tid eksperimenteret med at lave den optimale iskaffe hjemme, er sikker på, at jeg ikke ville behøve at eksperimentere længere.

 351. På torsdag har jeg min sidste eksamen og har derefter 9 ugers sommerferie, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til! ☀️☀️ Den står blandt andet på flytning fra Nørrebro til Østerbro, og en Nespresso-maskine + tilbehør til iskaffe, vil være den perfekte indflytningsgave ?
  God sommer ??☀️

 352. Det er alt for lang tid siden, jeg har lavet og drukket iskaffe sidst – det skal der helt sikkert laves om på denne sommer :-)

 353. Den ville jeg elske at vinde, og dele med mine roomies – herhjemme er det mig der er iskaffeguru, og vi kunne godt trænge til at få opdateret lidt

 354. Krydser alt hvad jeg har også fingre ?
  Denne lækre giwe away og jeg vil være et match in heaven ❤️ Jeg har lige “tabt” min nespresso ved skilsmisse og vil elske at denne lækre model flytter ind i mit køkken hvor vi samme kan udforske iskaffens lyksagligheder ?

 355. Glædelig sommer til ALLE❤️
  – Må den bestå af masser af solskin, havdyp, blomster, kærlighed og familietid (& vennerne)?
  Og masser af iskaffe?☕️

 356. Krydser alt hvad jeg kan for at vinde, er lige flyttet på landet efter 15 år i Kbh og S A V N E R iskaffe

 357. Normalt ikke den store kaffedrikker – men iskaffe kan et eller andet ? Kunne være så rart en varm sommerdag i kolonihaven.
  Må dig & Nikolaj få en fantastisk sommer – måske som lidt turister i det nordsjællandske ?

 358. Jeg er meget kaffeglad, og ville godtnok gerne være den heldige vinder – det ser så lækkert ud.

 359. Min sommer skal være fyldt af dit iskaffeekstrat – og forhåbentligt også nespressovarianten. Isbakken skal være en gave til min mand, for har ønsker sig den ?

 360. Jeg elsker min nespresso maskine, og laver ofte iskaffe om sommeren, primært fordi jeg er lidt kræsen med min kaffe og foretrækker min egen, fremfor den jeg kan få på kontoret eller to-go.

  Håber du får en fantastisk sommer :)

 361. Iskaffe er noget af det bedste jeg ved ? Plejer dog at ty til den skrabede variant med instant og brun farin, når den er “hjemmelavet” ?- så det ville være noget af en opgradering ?

 362. I sommeren tager jeg med mine forældre til Tversted, Nordjylland på camping. Mon ikke, det ville falde i god jord at medbringe et iskaffe kit? :-))

 363. Varme sommerdage og kold iskaffe <3 Det er faktisk først i år, at jeg er begyndt at kunne lide iskaffe, så det ville da være ekstra dejligt at vinde sådan et sæt netop i år.

 364. ✨?✨?✨?✨?✨?✨?

  Man ved, at det er rigtig sommer,
  når den nye Nespresso-iskaffe udkommer.

  Det bedste ved sommeren er
  at invitere på iskaffe og bær’
  ☀️???☕️❄️

 365. ☀️☕️ Uh, stort sommeønske her! Sommeren nydes på barsel -med dertilhørende korte nattelure -, så et iskaffe-kit er kærkomment ?????

 366. Selvom jeg efterhånden laver en ret habil iskaffe brygget på nescafé (nescafe azera – den med det orange låg – MUMS!) vil jeg da meget gerne opgradere mit kaffe-game! :-D
  Rigtig glædelig (iskaffe)sommer til dig, Drømmemanden og Penny! :-)

 367. Åhh jeg ELSKER iskaffe!! Krydser fingre for at min sommer skal forsødes med at vinde denne lækre konkurrence!!! :)

 368. Iskaffe, ijs koffie, Café glacé, Πάγος καφέ, Caffè di ghiaccio – ligegyldigt hvilket sprog, så er iskaffe bare en ægte sommerklassiker.
  Ville elske at vinde det iskaffe kit. <3

 369. Sommer og koldbrygget is-kaffe går hånd-i-hånd, men tænker denne opskrift skal prøves. De bedste sommerhilsner

 370. Jeg giver et fif videre, om at tilsætte en knivspids kanel til iskaffen eller hvis det skal være mere mættende en halv banan blendet med iskaffen – men den helt klassiske iskaffe kan altså også noget ;) Elsker at drikke min iskaffe nede i min gård med en god bog!
  God sommer derude

 371. Jeg laver min iskaffe med kondenseret mælk, vanilie og sødmælk. Ikke det sundeste, men den smager SÅ godt :-)
  Rigtig glædelig sommer og tak for smukke billeder, gode tips, ærlighed og stemming <3 <3 <3

 372. Der er da næsten ikke noget så skønt, som en iskold iskaffe på en varm dag :-) lad os håbe, at vi får flere af sådanne sommerdage!

 373. Lyder som der perfekte iskaffe kit. Tak for tip med kokosmør, bruger selv en anelse kokosmælk foruden alm mælk. Det og så vanilje er nok sødning for mig. Selvom hjemmelavet saltet karamel også er godt.. og så har jeg lige smagt White Russian med dobbelt nespresso shot. Og det kommer ikke til at være den sidste så lækkert det var ?.

 374. Fantastisk præmie! Laver pt mest nescafé og det er bare ikke lige så godt til iskaffe. Og iskaffe er helt sikkert en af de bedste ting ved sommeren. God sommer!

 375. Det lyder så lækkert, og ikke mindst nemt på denne måde. Perfekt til at nyde på altanen, hvor jeg har den dejligste morgen/formiddagssol. Rigtig god sommer til dig!

 376. IIIIIH dét håber jeg, at jeg får lov at vinde og prøve! Og så lige op til min fødselsdag, så kan jeg inviterer på iskaffe og kage☀️??❄️☕️

 377. Jeg ELSKER dansk sommer, de gyldne marker, folks glade smil og selvfølgelig iskaffe❤️

 378. Rigtig god sommer Emily, må den bringe både sol, strand og vand, mand og hund og masser af skaffe.

 379. Kunne fandme være lækkert med en sådan maskine i køkkenet, plus alt det lækre tilbehør! Ville helt sikkert forsøde hverdagen! <3

 380. Din “gamle” iskaffeopskrift har længe været vores faste go-to herhjemme. Kunne være skønt også at prøve den nye version til lange eftermiddage og aftener på altanen. God sommer!

 381. Jeg skal for første gang holde sommerferie i sommerhus, og det ville være perfekt med et iskaffekit :) Jeg har nemlig også hørt at sommeren bliver skøn her i lille DK!!
  Ha’ en dejlig sommer.

 382. Åhh elsker også bare iskaffe ? Det vil være så lækkert at vinde et helt iskaffe kit, som kan nydes på dejlige sommerdage ☀️?

 383. Uhm lækkert – jeg elsker iskaffe og jo stærkere, jo bedre:) Har du smagt den med lidt salted caramel i? Så lækkert

 384. Ummm elsker iskaffe og kaffe og sol og sommer ☀️☀️Ønsker dig og dine kære en fantastisk sommer❤️

 385. Åh jeg håber sådan at du (eller måske rettere ham din drømmemand) har ret og at denne sommer bliver fuld af sol og glade dage! Og så kunne sådan et Nespresso-sommerkit være perfekt i min lille studiehybel. ☀️

 386. Håber at vi får en fantastisk sommer og nogle dejlig lune aftener med plads til hygge med gode venner. Iskaffen skulle nydes i fulde drag, blandet med skønt selskab og gode grin ☀️☀️☀️?☕️

 387. Jeg drømmer mig tilbage til Vietnam, hvor de laver den vildeste, lækreste iskaffe med kondenseret mælk. Det vil jeg gerne kunne gøre dem efter med en Nespresso-maskine. Hurra for en lang, varm og skøn dansk sommer :)

 388. åååårh! Herhjemme bestået den daglige iskaffe af instant-kaffe med brun farin og havremælk. Men det der, det gad jeg virkelig godt have hjem i mit køkken

 389. Eeeelsker iskaffe! Jeg plejer at lave en bund klar af en god mørk espresso og kondenseret mælk lavet til karamel. Det står i køleskabet og er altid klar til at blande op med mælk og isterninger :)

 390. Jeg er, ligesom dig, ret vild med iskaffe – for hvem er ikke det ;)

  Jeg laver den ret ofte med rismælk, fordi mælken allerede har lidt sødme i sig – så behøver man ikke at spæde til med så meget andet sødt.

 391. Jeg læser det her indlæg som overspringshandling i min eksamensslutspurt og tanken om iskaffe løftede lige mit humør med 100 procent. Tak for det og god sommer <3

 392. Jeg elsker iskaffe og drikker (alt) for mange for tiden! Gad virkelig godt prøve nespressos varianter, de lyder lækre ??

 393. Wow, det er godt nok en lækker præmie ? Jeg elsker Nespresso, men har endnu ikke smagt deres iskaffekapsler. Ville gerne sidde og nyde sådan en kop i eftermiddagssolen på min altan ?☕️☀️

 394. Jeg glææææder mig til en varm dansk sommer, modsat den depri- sommer vi havde sidste år.