Små ting

{Sidste store job inden sommeren. Havde den bedste dag i fotostudiet omgivet af smukke blomster og gode mennesker}

Sidste uge på arbejde inden der står ferie i min kalender. Eller hvad der minder om det, men det skal jeg nok fortælle mere om, når vi kommer nærmere. Først skal jeg nemlig nå alt det sidste denne uge; lave en venindebog  der udkommer efter ferien med Petra Nagel, svare på spørgerunden (tak for alle spørgsmål), udgive en håndfuld andre indlæg, jeg har i støbeskeen, skrive et par artikler færdig og til diverse sommermiddage og -arrangementer i arbejdsregi. Heriblandt vores serie-klub med en masse af jer på torsdag. Glæder mig!

Hvad med jer? Har I allerede ferie? Og hvis ja, hvad skal I så lave/hvor skal I hen?

Jeg håber, ferie eller ej, at I får en mageløs, ny uge ♥

{Ude i naturen med min lille vaps. Det bedste}

{Onsdagsdate i Tivoli inklusiv pivdyre fjordrejer og tandsmør}

{Og churros selvfølgelig}

{Glemte helt denne i sidste uge. Fineste gave fra Moët, min yndlingschampagne, customized til vores bryllupsdag}

{Lagrer sommeraftenerne både indeni og på telefonen}

{Se lige den buket. Fortryllende. Og skoene (reklamelink) også selvfølgelig ;)}

{På weekendeventyr på min bryllupsdagsgave. Den er ikke lavet af papir, bare rolig. Vi padlede ud til Sluseholmen og spiste frokost og så hjem igen. Spår at jeg får nogle meget tonede arme denne sommer}

{Det var skægt, men også udfordrende at være ude i havnen, hvor der både var vind, strøm og masser af trafik i form af både og havnebusser at tage hensyn til. Definitivt en god workout}

{Pizza og en spand G&T hos Cathrine og Adam, som opvarmning til Beyoncé og Jay-Z}

{Jeg hyggede mig gevaldigt på tagterrassen}

{Ren magi. Vildeste koncertoplevelse til dato. Tror sågar den slår Manu Chao OG Patti Smith på Roskilde og det siger altså ikke så lidt, når det kommer fra mig ;)}

(Visited 4.002 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily ☺️
  Kunne du have lyst til at vise din bogreol frem? Selve reolen er mega flot og indholdet er spændende – antager jeg ud fra det du læser i din bogklub ?. Det ville være fedt at høre lidt om hvordan du sorterer dine bøger (farve/alfabet/genre) og hvordan du vælger bøger til bogklubben og evt lidt om hvilke historier dit ynglingsnips har❤️ Vh Signe

  1. JA det kunne jeg også ønske mig, at du gjorde. Jeg har det vildeste bogreolscrush på din! Det er jo virkelig G.O.A.L.S!

   Desuden GLÆDER jeg mig til venindebog med Petra, Hun er så skøn!!

   God fredag og god ferie!

   // Mette

 2. Hej Emily!
  Ved du om Möet laver customized flasker på bestilling? :) Kunne være en rigtig fin morgengave til min kommende mand nemlig.

  1. Det tror jeg desværre ikke, men jeg er til gengæld ret sikker på, at du kan købe lignende stickers og selv gøre dem kunsten efter :) Skal I giftes snart? Så spændende <3 Kram

 3. Ej må man godt paddle boarde i havnen ved Islands Brygge? Det skal jeg da så meget! Men har hørt det ikke er lovligt?

  1. Det har heller ikke været tilladt tidligere, men der er lige åbnet op for at man må nogle steder i havnen: http://www.byoghavn.dk/sup

   Jeg sejler selv i motorbåd i havnen, og der er ikke ret meget plads, når der både er havnebus, kajakker og SUPer over det hele, så det gælder om at holde hovedet koldt ;-)

   1. Haha… ja, jeg syntes også det var liiiige vel spændende med al den trafik, men folk virker til at være søde til at vise hensyn til hinanden, så det gik. Vink til mig, hvis du ser mig derude :) Knus E

  2. Du må gerne være mellem Langebro og Sluseholmen, men ja, det er ret nyt :) Klem E

  1. Men nordpå, familie og telt lyder nu også som en rar gulerod. Ønsker jer den bedste tur, når I kommer så langt. Knus E

 4. Kunne du ikke fortælle lidt mere (i et indlæg) om at stå/padle på paddle board? Synes, det ser så hyggeligt ud, så kunne godt tænke mig nogle tips og tricks til at komme igang :)

  God sommer!

  1. Jeg ved ikke helt om jeg når det, inden jeg selv smutter på ferie, men om ikke andet vil jeg gerne love at der kommer noget på et tidspunkt.

   Ellers ved jeg at der både er udlejning og begynderkurser i Amager Strandpark :)

   Tak og i lige måde :D
   Kram E

 5. Som altid et skønt indlæg med så meget hverdagsglæde! Jeg står selv overfor årets travelste uge på arbejde, men glæder mig så til gengæld til at koble af og have en fest på Roskilde lige om lidt! :))
  Må du have en dejligt uge og ferie, lige om lidt