Små ting

{Aftentur på brættet}

Novra, for en godbid. Altså sidste uge. Den var alt godt på én gang og lidt til. I særdeleshed var den et virkeligt dejligt walk down memory lane og jeg kunne helt levende huske, hvordan jeg havde det sidste år på denne tid. Inden, under og efter brylluppet. Good times! Og titusind sommerfugle i maven.

Vi havde den bedste bryllupsdag i søndags i forlængelse af en mere end dejlig weekend i sommerhus og til fødselsdag. Selve bryllupsdagen må næsten have sit eget indlæg, har i alle tilfælde taget så mange billeder, at alt ikke kan være med her ;)

Denne uge har jeg alle mine sidste jobs og en enkelt fotoskydning, inden klokken mere eller mindre ringer ind til ‘sommerferie’ og om ikke andet så til Beyoncé og Jay Z på lørdag. Så der er virkelig tryk på kedlerne alle hverdage op til, men så er belønningen til gengæld også lige inden for rækkevidde.

Jeg håber, at I også får en god (og produktiv) uge ♥

{Til beauty-pressemøde hos Rabens Saloner, der har den bedste skønhedsafdeling i butikken på Gl. Mønt. Smut op på 1. sal og kom i (niche)skønhedshimmelen}

{Når Penny og jeg diskuterer, hvor langt vi skal løbe. Hun siger altid + 10 km. Jeg siger altid 5…}

{Benzin efter løbetur hos Grød. Jeg fik dhal, Soffen fik gulerodsrisotto}

{Ondagsdate på Restaurant M i Store Kongensgade. Og i et farverigt outfit}

{Torsdagsblomster}

{Solnedgangsmagi ved Damhussøen}

{På vej i biffen med mit bedste damehold. Vi så Isle of Dogs og den var mageløs. Se den, hvis I kan lide hunde og/eller Wes Anderson!}

{Serieaften på altanen}

{Fredagsforkælelse hos yndlingsstedet Pure Senses, hvor man kan få magiske ansigtsbehandlinger i kombination med zoneterapi}

{Frokost på Granola. Chevre chaud er ret højt på min liste over favoritfrokostretter}

{Min livredder ♥}

{Til Lilys 1-års fødselsdag…}

{… og se lige det kagebord}

{Det helt store smil fremme ovenpå den bedste uge}

(Visited 3.598 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily, tak for din blog – og tak for den altid meget ærlige måde du fremstiller dig selv på – samtidig med du formår at la vie en rose – det er meget inspirerende :)

  Jeg er lidt nysgerrig på, hvad du har givet Nikolaj i bryllupsgave – så han havde givet dig nogle gode af slagsen. Jeg står nemlig selv og skal ud i en lignede gave-begivenhed – og jeg er helt på bar bund :)

  xo, Lisbet

  1. Sikke en flot ros, mange, mange tak <3

   Haha... ej jeg var også helt på bar bund, så gav ham et nyt surfboard (det gamle var knækket), til vores surfferie til sommer. Men han bliver så glad for gear! Knus og kram :)

 2. Har set billeder og film af hunde, der er med ude og surfe – så skal Penny ikke med ud på SUP’pen? :)
  Så trænet og velopdraget hun er – kan hun så ikke finde ude at ligge stille på brættet imens? :)

 3. den der everyday oil (på billedet fra besøget hos rabens saloner) er seriøst det bedste produkt.
  har brugt den over et nu og jeg elsker elsker elsker den.
  håber du fik en ; )

  1. Det gjorde jeg ikke ;) Men må da hellere se at købe en, kan jeg godt høre :) Knus