Små ting

{Den fineste stikling, jeg fik, da jeg besøgte Emma i sidste uge. Har plantet den i en potte og den lader til at trives, omend den hænger lidt med de nederste blade efter en noget varm og hård hjemfart. Håber den vokser sig lige så stor og fin, som planten den kommer fra}

Wrooom! Sidste uge var en hvirvelvind. Det var forventet og jeg var forberedt, så føler mig ikke helt kørt over, men juni minder mig altså på mange måder om december. Alt skal afvikles og ordnes, inden det for alvor bliver sommer og Danmark går på ferie.

Så der bliver trukket i én fra alle sider. Det er ok. Sidste uge lykkedes det at få passet lidt langsomhed ind i alt det hurtige, få sovet, trænet, spist, badet (altså i havet, går skam i bad hver dag, også når jeg har travlt) og mediteret og sat ind på den godgørende konto. I modsætning til forrige uge, hvor hjertet bankede lidt for stærkt og jeg glemte at trække vejret ned i maven.

I går gik det dog pænt stærkt trods alt og jeg kan heller ikke prale med, at jeg fik nok søvn. Vækkeuret ringede kl. 04.00 og med fire timer på øjet og en klapsammen med peanutbutter i hånden, kørte vi mod Charlottenlund og satte stand op på Gentofte Loppemarked. På papiret starter det først klokken otte, men allerede fra halv syv og inden jeg overhovedet havde fået hængt tøj op, var ‘min butik’ fuldstændig proppet med kunder og da klokken var halv ni, lignede det, at der havde været en græshoppesværm forbi. Jeg havde nærmest ikke mere tilbage.

Uden tvivl den vildeste loppeoplevelse, jeg hidtil har prøvet og jeg var helt ør og mør, da vi – efter at have fejret med en is – kom hjem igen i går eftermiddags. SÅ hyggeligt at hilse på alle jer, der kiggede forbi. Tak for de søde ord, I gav mig med på vejen. De vejede helt og aldeles op for de lange fingre, der nappede min lysegule yndlingsstrik.

I dag har jeg taget den helt med ro. Nusset rundt i blødt tøj, snakket lidt med planterne på altanen, været meget taknemmelig over at arbejde hjemmefra, drukket almindelig kaffe, iskaffe og en flat white, passet mailen, lagt rent på sengen, læst i “De” (månedens bog i læseklubben), spist avocado på ristet rugbrød med smilende æg og tallerkensmækkere, støvsuget og vasket gulv og blogget. Og så har jeg glædet mig til resten af ugen. Med bryllupsdag, date night, biftur med veninder, 1-års fødselsdag, hotelophold og alskens andre gode sager. Foruden lange ture med hundemåsen, yoga og måske en tur eller to på vores SUP.

Jeg håber, at I også får en rigtig rar uge ♥

{Mine sko. Er så stolt og glad}

{Fejrede fars dag, ved at mindes min far og kigge på det her billede af os, der er et af mine favoritter. Det er altid lidt ekstra hårdt at mangle på sådanne mærkedage, men også en god anledning til at tænke på alt det gode, der var. Det er snart 17 år siden, jeg mistede min far og når der er gået så lang tid, begynder minderne at blive lidt udtværede i kanten (ting som hvordan hans stemme lød eller hvordan han duftede) også selvom savnet stadig er stort}

{Ugens Flower Power. Afskårne monstera holder for evigt og ser fine ud sammen med et par blomster eller solo}

{Sommerdage på La Banchina. Good times!}

{Pizza og Aperol og gode anti pasti med et lige så godt damehold på Pizzeria 54}

{SUP i solnedgangen i Amager Strandpark. På date night med Drømmemanden naturligvis}

{Kaffe og kage. Træstammer er noget af det bedste jeg ved – hindbærsnitter donerer jeg til gengæld gerne til andre. Er ikke så god til glasur}

{Åbne døre dagen (og natten) lang. Sommerlykke}

{Mine duftlathyrus spirer fint og de fleste er snart klar til at blive sat ud. Om alt går vel har jeg fine, duftende blomster på altanen til august ;)}

{Majskolber med chilimayo, ost og limesalt à la Blue Taco ude på Reffen. Må prøve at gøre efter derhjemme}

{Når Nars og Erdem slår pjalterne sammen, er jeg naturligvis fan. Produkterne her er en gave. Smukkeste limited edition makeup-kollektion}

{Fejrede World Oceans Day med en tur på stranden med Penny, hvor vi badede og samlede skrald på stranden. Det sidste var mest mig, men måske jeg kan udstyre Penny med en lille kurv, næste gang vi skal samle skrald, så hun kan bidrage lidt ;) På den anden side er det ikke hunde, der smider skrald på stranden, så måske hendes ansvar ikke er lige så stort…}

{Fineste strandlegetøj. En tusch eller lidt kridt med og så er man kørende}

{Havde en kæmpe fest lørdag til landskamp (og ja, 13 er mit lykketal), hvor Danmark kvitterede med to flotte mål mod Mexico på Brøndby Stadion. Frede havde inviteret i anledning af at hendes mega seje tv-program Min klub har fået premiere}

 

(Visited 3.795 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Hej Lykke, det er jeg vel nok ked af at høre, det tager normalt ca. 5 dage, da de sender fra Sverige. Det bedste du kan gøre, er at svare på den bekræftelsesmail, du har fået fra Flattered og spørge, så kan de også give dig Track & Trace. Ellers skriv til deres kundeservice her: webshop@flattered.se
   Håber du får dem snart og at du bliver glad for dem :) Kram E

 1. Det lyder som verdens dejligste mandag :) Jeg havde desværre en lang og hård dag med får lidt søvn, en opsigelse, der skulle gives, og manglende koncentration. Så krydser fingre for en bedre dag i dag – ellers så må jeg i hvert fald selv forsøge at skabe lidt luftrum både på kontoret, og når jeg er hjemme igen med inspiration fra dig. God tirsdag <3

  1. Puha, det lyder ikke rart. Krydser fingre for at du kan få pustet lidt ud i dag <3 Mange kram E

 2. Hvilket mærke og model er jeres sup og er det godt? Vil du måske skrive et par tips til at vælge et sup-Board? Vil gerne overraske min far med et til vores sommerhus. Vi er nybegyndere, så vi skal lige prøve det af med et nemt, ikke for dyrt Board (men stadig godt), tænker jeg.
  Kh Anna

  1. Hej Anna
   Vores er et Billboard, så smart fordi det kan foldes sammen til ingenting og så pustes op, når man skal bruge det. Men ikke billigt. Jeg ved meget lidt om SUP, har kun prøvet det et par gange og vi har først lige købt vores, så er desværre nok ikke den rette at spørge, men lyder som sådan en god idé med din far. Kram E

 3. Min far døde også alt, alt for tidligt … Rart ikke at være alene om at savne sin far.

 4. De så kønne de indlæg her, og en god reminder om, at de fine ting i livet også findes i hverdagen og i de små ting :)
  Jeg er meget interesseret i at høre lidt nærmere om de ture på SUP board ved Amager Strand, dig og Nikolaj ofte er på.. er det boards I lejer eller selv har? Bor nemlig selv lige ved Amager Strand, og jeg har så længe ville lokke manden med på sådan et SUP board. Det ser så sjovt og udforende ud :)
  Hav det god. Kram herfra

  1. Dejligt at du kan lide mine ‘små ting’.
   Det er vores eget, men der findes også et sted hvor man kan leje derude. Så skægt og hyggeligt og en relativt nem vandsport at give sig i kast med :) Kram tilbage

 5. Jeg elsker simpelthen dit SUP-outfit. Personligt ville jeg nok have behov for noget mere svømmeegnet ;-)

 6. Dejlig uge ser det ud til, og godt du også får tid ind til langsomhed :)
  Jeg må lige høre, hvor kan man købe afskårne monstera? De ville stå så godt i en kæmpe vase hjemme hos mig.
  Det er et rigtig dejligt billede af dig og din far <3

  Ps. Jeg er helt med dig, i forhold til træstamme vs. hindbærsnitte hehe