Små ting

{Yndlingssted og yndlingsven}

Kan I undgå at komme i feriestemning af det her vejr? Det er som om strand og lyse nætter trækker lige vel rigeligt synes jeg. I alle tilfælde når der er masser af opgaver og deadlines på arbejdsskemaet. Lige nu prøver jeg at få det bedste af begge verdener, hvilket i praksis betyder at jeg brænder mit lys lidt for meget i begge ender. Men det er altså svært ikke at blive fristet af strandliv, rosé-aftaler og filmaftener på altanen.

Men, men, men kan også godt mærke, at jeg er lidt træt i dag. Så må nok hellere prioritere lidt solotid, meditation (var kommet ind i sådan en god vane, men har helt glemt det de sidste par uger) og godt med søvn den næste tid.

Den der nyvundne balance i både hovede og hormoner er nemlig stadig en lidt skrøbelig størrelse synes jeg og jeg vil nødig sætte det hele over styr. Heller ikke selvom det rent faktisk ER sjovt, at der er tryk på alle kedler lige nu.

Alt med måde og jeg ved godt, hvad jeg synes der er vigtigst. Trods alt ;)

Denne uge har godt nok mange aftenaftaler, men de er i den meget hygsomme genre og ellers forbereder vi os herhjemme på at vi sælger ud af gemmerne på Gentofte Loppemarked på søndag og så håber jeg også at vi skal ud at prøve vores nye SUP. Nu siger jeg vores, men det er rent faktisk Nikolajs. Men altså vi er jo gift så…

Jeg håber, at I også får en rolig og hygsom uge ♥

{Altankontor er et kæmpe hit. Og abstrakt latte art bliver en ting. I så det her først ;)}

{Min yogatime onsdag morgen var aflyst, men så kan man jo altid prøve kræfter med det selv efter bedste evne}

{Frokostsalat à la Emily. I var så mange, der spurgte om opskrift på Instagram, så satser på at få flikket den sammen her til bloggen denne uge}

{Heartland var et kæmpe hit i min bog og en enkelt dag var slet ikke nok. Satser på at udvide bekendtskabet næste år}

{H&M Conscious havde inviteret på den fineste frokost i skoven omkring Egeskov. Ren magi og sådan skulle mit bryllup være, hvis jeg skulle holde et til. Det skal jeg ikke ;)}

{Varm hund og ok, kølige bukser. Jeg skal lige nå en sidste omgang laser på benene inden sommeren, så der er ingen sol til mine stænger før da. Jeg havde ikke lige kalkuleret med sommer i maj, da jeg lagde den plan…}

{Fra mit skoevent i fredags. Hyggeligste feriestemning i en københavnsk baggård}

{Og med croissanter og fine fusser selvfølgelig}

{Weekenden brugte vi i kælderen på at rydde op (hvordan kan man samle så mange ting sammen, gisp!) og så ellers hos søde venner og vi nåede tilmed et smut i sommerhus}

(Visited 3.678 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Så flittig du er og så skønne billeder:-)
  Og jo det er meget sommer og meget til dase og holde fri, om muligt:-)
  Rigtig god aften til du og gemalen og nyd vejret.

 2. Så fine billeder! Glasset på billede 2 vækker dejlige barndomsminder fra bedsteforældrenes have, da vi altid fik serveret saft i dem :-)
  Hvem er det nu, der står bag de fine glas?

  1. Det er Iittala. Min farmor havde dem også, så blev helt varm om hjertet, da jeg genopdagede dem for nyligt. Mine er købt fra nye i Illums Bolighus, men man kan måske også være heldig at finde dem på loppemarked. Kram E

 3. Ej hvor sjovt, har lige læst en post om loppemarkeder over hos Christina Dueholm og tænkt, at jeg måtte afsted på søndag – og så er det næste jeg læser, at du (min yndlingsblogger;-)) kommer med en bod på Gentofte på søndag – det er da bare dér jeg skal hen!?☀️ God dag søde Emily – jeg håber vi ses på søndag!

 4. Jeg elsker de her indlæg og ser altid frem til at læse med. Altid så fine og stemningsfyldte billeder – de emmer af sommer og glade øjeblikke. Jeg kender ALT for godt følelsen af, at man vil så meget i det her vejr. Aperol og gode veninder til langt ud på den lyse sommernat er jo altså fristende – og vinder tit over søvn ;)