Små ting

{Is må der (også) til}

Bortset fra at der var alt for lidt Penny i mit liv (hun er i sommerhus med bedsteforældrene) i sidste uge, så var den altså skæppeskøn. Den var hypersocial, noget vejret indlader til synes jeg og stod på både tidlige morgenmadsdates med veninder, date night med Drømmemanden og såmænd også middagsaftaler med veninder flere aftener inden vi i weekenden drog til Esbjerg og Fanø og nød Vesterhavet, livet og hinanden. Ja, det er ren fløde. Men det kan jo heller ikke være hundeallergi, hormonelle ubalancer og stress det hele og man skulle være et skarn, hvis ikke man nød det i fulde drag, når man rent faktisk har det godt.

Derovre på Vestkysten kunne vi heller ikke sige os helt fri fra at kigge lidt på huse. Mest for sjov, det bliver nok trods alt for langt væk. Også selvom jeg har rødder i Esbjerg, min fars familie var derfra og jeg har besøgt min oldemor dér mange gange i min barndom, mens hun stadig levede. Hun blev 102 og boede hjemme og lavede selv mad til hun døde. Sejeste, sødeste Ella. Nu er jeg generelt ud af en familie af madinteresserede, men Ella tog prisen som den største madelsker. En samtale med hende, hvad end det var ansigt til ansigt eller over telefonen, bestod altid af adskillige nysgerrige spørgsmål om hvad man havde fået at spise til de seneste 3 måltider. Minimum.

Men tilbage til det med husene. For vi kigger altså stadig og er klar på at rykke lidt ud. Måske endda ganske langt. Nok ikke helt til Vestjylland, men det er skægt at sondere terrænet og overveje muligheder og hvad der kan lade sig gøre. Vi har ikke travlt og kan snildt se os selv blive boende på Islands Brygge et par år til, men kommer det rigtige, så kan det selvfølgelig være vi slår til. Det er egentlig en rar måde at gøre det på. Også fordi jeg, der egentlig troede jeg skulle på i København hele livet, så lige kan nå at vænne mig til tanken ;)

Denne uge har jeg deadline og dermed slutspurt på bryllupsbogen, en dag på Heartland på torsdag og så bliver ‘mine’ sko også lanceret denne uge. Yay! Glæder mig sådan til at vise jer dem!

Jeg håber, at I også får en dejlig, ny uge ♥

{Tidlig kaffe mandag morgen med veninde inden vi skulle på arbejde}

{Selvbunden buket à la mark}

{Onsdagsmorgenmad på Grød med Soffen}

{Og siden onsdagsdate på Antidote. Hyggeligste vinbar og spiseri på Nørrebro. Anbefales!}

{Jeg spiste mere ude end hjemme sidste uge (og skyder skylden på vejret) og torsdag var jeg med min madklub ‘Pigerne fra Bryggen’ på Au Bistrot på ja, Bryggen. Kan også anbefales}

{Tosserne på tur. Her i kajak}

{Endnu et virkelig godt måltid ude. Rankin Park i Esbjerg}

{Ved ikke hvad den posering hedder, men dem har jeg mange af på min kamerarulle ;)}

{Souvenirs fra loppebiks på Fanø}

{Beach Heart}

{Solnedgangene vestpå. Magi}

(Visited 3.550 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Jeg synes, jeres koncept med onsdagsdate er så fantastisk – dem må I endelig holde fast i. Da jeg var barn blev vi børn altid hentet af min farmor om onsdagen og brugte eftermiddagen og aftenen hos hende, mens mine forældre havde date, hvad end det være sig et par ekstra arbejdstimer og en bid brød eller det helt store. Det gav dem tid sammen, og jeg har et meget tæt forhold til mine bedsteforældre i dag, en ren win win :)

  1. Åh sikke nogle gode forældre (og bedsteforældre!!), det lyder som et eksempel til efterlevelse. Og ret hyggeligt og skægt at deres dag også var onsdag <3 Stort knus E

 2. Det virker som en så hyggelig uge, du har haft dig! Og en dejlig en du er gået ind i likewise. Jeg skal også på heartland, måske ser jeg dig, så vil jeg prøve at være sej nok til at turde hilse :-D God solskinsdag til dig! Kh

 3. Hej Emily,
  Kunne det tænkes at du ville lave et “Wednesday Date” indlæg med en liste over alle jeres dates? Jeg synes det er svært at finde på, og det virker som om, at I hver onsdag formår at finde på noget sjovt og nyt at lave :-)

 4. Jeg synes det er vildt inspirerende, når du er turist i eget land! Der er så meget at opleve uden man behøver flyve om på den anden side af jorden hver gang.

  1. Ih hvor er jeg enig! Så meget dejlige Danmark opfanget af din linse, og jeg tror egentlig der er rigtig mange danskere, der f.eks. aldrig har været på Fanø eller sejlet i kajak ud for Hjerting

   1. Haha… det tror jeg du har ret i Trille ;) Og hvor dejligt, at I kan lide det. Det er nu også et taknemmeligt at vise Danmark frem i disse fantastiske sommerdage <3 Kram

  2. Det er jeg så glad for at høre Ida. Jeg har ikke altid været så god til det og skammede mig før i tiden over, at jeg aldrig rigtigt havde været rundt omkring i Danmark altså udover København og Nordsjælland, men er blevet bedre her på mine ‘gamle dage’ og har været godt rundt i Jylland de seneste par år. Og giver dig helt ret, man kan opleve fantastiske ting herhjemme, samt i nabolandene/Europa uden det behøver at involvere lange flyveture :) Vores sommerferie i år bliver også i Danmark. Har aldrig været i Skagen og dét skal der blandt andet rådes bod på. Klem E

   1. mine forældre havde den holdning da os børn var små, at vi skulle opleve Danmark inden udlandet. Det er jeg egentlig ret glad for som voksen, men som yngre var det da lidt pinligt aldrig at ha været i udlandet. Men hvis sommeren er god i Danmark er der vitterligt intet sted jeg hellere vil bruge min sommer. Nu bor jeg i Nordjylland og for pokker vores årlige sommertur til skagen for at spise skaldyr på havnen, en gåtur gennem byen, en tur på grenen, forbi Tversted strand og det blå ishus lige meget hvor mæt man er, er noget jeg ser så meget frem til. Generelt vestkysten fra skagen og ned til blokhus er et af mine favoritområder som desværre er på lånt tid. Men ellers Bornholm om sommeren. Ej bliver helt glad med tanke på hvor dejligt et land vi egentlig bor i. Det skal vi sætte pris på :-) tak for dit indlæg. Det gjorde mig helt nostalgisk og patriotisk.. haha. (Har måske også liiiige født en baby, så hormonerne er lidt weird)

 5. Åhh, emily – you’re speaking to my heart!
  Jeg er oprindelig fra Vestjylland – bor i København – men gud hvor jeg elsker Vestjylland, vesterhavet, menneskerne osv.! Husene er heldigvis ikke så dyre derude – så man kunne måske købe et (sommer)hus som en slags kompensation i stedet for at flytte permanent. Det drømmer jeg om! hæ

  1. Ja jeg kom altså også til at drømme gevaldigt, da vi var der forrige weekend. Lige så meget som jeg elsker Nordkysten her på Sjælland, så kan Vesterhavet altså også noget helt særligt <3 Stort knus E

 6. Kære Emily!

  I mine midt tyvere var jeg en flittig bloglæser og ikke på den passive “lurer-lige-mens-jeg-er-på-toilet”-facon, som voksenlivet med fuldtidsjob, barn og alt det tidsrøvende jazz kun knapt tillader. Jeg tror dog ikke kun, det er fordi tiden er knap, at jeg læser meget få blogs og sjældent kommenterer i dag, men også fordi jeg med alderen – og det stigende antal tilbud på blog-fronten – nok er blevet lidt mere krævende og således ønsker læsning, der både kan inspirere og repræsentere noget, jeg kan spejle mig i. Det får jeg hos dig!

  Jeg tror, det er et evigt dilemma, hvordan man som blogger, der med årene får succes, kan blive ved med at være en spejling for de læsere, der oprindeligt forelskede sig i netop det relaterbare. På flere blogs har jeg i dag en oplevelse af at søge dertil for underholdning og for at drømme mig væk i lækkert tøj og dyre rejser – som var det et afsnit af Sex & the City. Men for virkelig at blive fastholdt og interesseret har jeg brug for noget mere “Girls”. ;-) – Der skal være en autenticitet, og når ægtheden er der, er det fuldstændigt lige meget, om jeg spiser havregryn, mens du tager smukke billeder af acai bowls. Og det er helt lige meget, om (/at – let’s be real! ;-)) de fleste af mine og min mands date nights post baby foregår i sweats med Netflix, der provokerende spørger: “Ser du stadig…?” – For jeg ved, du kender min virkelighed. Det er nemlig en styrke, jeg har lagt mærke til over årene; at uanset i hvilke sammenhænge du optræder, virker du ikke bare rummelig og fordomsfri; du har også gang på gang vist så stor og oprigtig interesse i dine omgivelser og læsere, at du forstår, vi alle kommer fra forskellige steder. Med den viden går du aldrig på kompromis med, hvem du eller bloggen er, men du forputter dig heller ikke i dit univers; nok inviterer du ind, men du stikker i den grad også hovedet ud til os! Derfor kan du både være en spejling og en stor inspiration, når jeg besøger din imponerende æstetik og forbilledlige oprigtighed. Tusind tak for det!

  Jeg har været så ked af at læse om din svære periode, og jeg vidste, jeg måtte fatte til tasterne. Og nej, jeg sidder ikke engang på toilet, så her er virkelig tale om en prioritering! ;-) Tak for din åbenhed og altid fine balance mellem privat og personlig. Det glæder mig helt oprigtigt, som var du en kær veninde, at du har det bedre, og jeg ønsker alt godt for dig!

  Masser af kh’er og klem til dig, drømmemanden, Penny og dit fine univers her!

  1. Kæreste Anna,

   Blev fuldstændig rørt og helt og aldeles rørt, at at læse din kommentar. For pokker for en flot omgang ros, som jeg prøver at tage til mig og være stolt over, så godt jeg kan. Men den omsorg din kommentar rummer er det, der slår mig allermest og måske netop det der gør, at jeg elsker det her medie (den gode gammeldags blog) så meget. For nok kender vi måske ikke hinanden i virkeligheden, men hvis vi nærer omsorg og interesse for hinanden, så er man måske alligevel en slags veninder omend ikke i ordets klassiske forstand. Tak ♡

   Jeg ønsker dig, den allerbedste uge ♡ Og baby, mand og Netflix lyder slet ikke som en dårlig pakke i mine ører.
   Mange kram
   E