Date Night

Siden vi kom hjem fra vores bryllupsrejse, har min mand (har stadig ikke helt vænnet mig til at kalde ham det) og jeg været på date sammen hver onsdag. Det opstod for at komme de post-bryllups(rejse)-blues til livs, som de fleste vist oplever ovenpå at noget stort og fantastisk er slut. Og så blev vi så glade for det, at vi besluttede, at gøre det til en fast tradition.

At det blev onsdag er ingen tilfældighed. For det første passer det godt ind i forhold til vores andre aktiviteter og så er det også noget så dejligt, altid at have noget at se frem til dér midt i ugen og på en helt almindelig aften.

I går blev det hjemmehygge med champagne og sushi. Det føltes herligt ekstravagant på en onsdag.

Moët & Chandon Brut Impérial komplementerer sushi særligt godt, fordi det er en brut champagne (tør champagne).

Vil du lære mere om champagne og hvad du skal spise til, så læs min store champagneguide.

Vi har været på rulledisko, til skate-konkurrence, på altanen og til minigolf på vores onsdagsdates. Og også ‘bare’ ude at spise (og i biffen). Som regel er det bare os, men et par gange har det også været på dobbelt- eller endda tripple-date med venner. Jeg vil gerne snart på date i Zoologisk Have og så tænker jeg, at en tur på museum eller i teateret er oplagt her i løbet af efteråret.

Men af og til er det altså også rart bare at være hjemme. Så det skal der også være plads til af og til på vores onsdags-dates. Og hygge, gøre lidt ekstra ud af det og være på date i egen stue. Og hvor den eneste forberedelse er at lægge en flaske gode bobler på køl om morgenen og så lade den der smutter senest fra arbejde hente sushi på vejen hjem. Eller – hvis man er heldig og har sådan nogle – når børnene er lagt i seng.

Så sådan gjorde vi i går. Et lille vakuum for to med champagne og sushi à la picnic i stuen. Ret herligt på en ellers ganske almindelig onsdag. For det bliver altid lidt festligere (og vi havde gode ting at fejre) med bobler i stedet for ‘bare’ at drikke vin.

I stedet for at trække i hyggebukserne og fjerne makeuppen (noget jeg er svært forfalden til så snart jeg træder ind ad døren), tog jeg i stedet en pæn kjole på og ‘gjorde mig i stand til date’ og så mødtes vi eller i stuen og tændte stearinlys, åbnede champagnen og spiste, snakkede, grinte og glemte tid og sted.

Måske onsdag er min nye yndlingsdag.

Ps. Vi har sådan en prop, der holder champagne og bobler friske, så man blot kan nyde et glas eller to og så gemme resten på køl til weekenden.

(Visited 5.213 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. I virker sgu så søde, Emily. ❤️ Og ja, date nights er altså toppen. Min mand og jeg har været sammen i snart 13 år og gift i otte (shit, hvor forsvandt tiden lige hen?) og vi prøver at komme ud at spise sammen, bare os, i hvert fald en gang om måneden. Vi bor i USA, så vi har ikke lige familie om hjørnet til at passe børnene, men heldigvis har vi en håndfuld skønne babysittere.
  Jeg GLÆDER mig hver gang til de dates. Helt vildt. Jeg duller håret, finder en fin kjole og tager hæle og røde læber på. Det er så hyggeligt og roligt og nogle af månedens bedste aftener.

  1. Tak det bliver jeg både glad og rørt over at læse! Og hvor er det bare optur at I har jeres egne date-nights og ikke mindst at I gør noget ud af det. Så herligt at høre. Jeg håber næste date også bliver et kæmpe hit. Med hæle, røde læber og det hele! Kram Emily

 2. Hej fine Emily,

  Det ser overdrevet hyggeligt ud med datenight-konceptet!
  Noget HELT andet (men også vigtigt ;)) er, hvor din utroligt fine top er fra? :)

  Kh. Isabella.

 3. Den der prop bliver du nødt til at fortælle mere om!
  Min mand og jeg forsøger også at have et par gange om måneden, hvor vi laver noget god mad (sammen med vores unger -de er 8 og 10, så det bliver natmad, hvis vi skal vente til de er gået i seng) det er noget vi alle ser frem til.. måske ikke så date-agtigt, men det giver altså noget til os som familie og det er bestemt ikke at kimse af!

 4. Synes det er så hyggeligt at I gør noget ud af jeres dates.

  Vi har været forældre i 8 år og har aldrig boet i nærheden af bedsteforældre eller reelt haft mulighed for barnepige tidligere. Men nu har vi en aften om ugen, hvor vores hjælper laver mad og putter børnene og så har vi mulighed for at komme ud. Det er oftest restaurant besøg, men planen er feks. at spille tennis indimellem istedet.

  1. Ih hvor hyggeligt at I nu har muligheden (og bruger den) og hvor lyder det som en god idé at mikse med lidt tennis af og til også. God fornøjelse! Klem Emily

 5. Det lyder bare så tophyggeligt. Og det ser også sådan ud på de fine billeder :-)
  Skøn idé og dejlig inspiration :-)

 6. Så hyggeligt, flotte billeder og så fin en ide ?
  Hvad er mon det særlige I fejre ? Hvis det er, at en ny lille surfer der er på vej , så kæmpe og hjertelig tillykke ❤️

  1. Tak <3 Haha du er sød, nej ikke sådan en endnu, når/hvis det bliver må vi også hellere lade være at drikke ham fuld fra start også selv om det er i dejlig champagne. Mange kram og knus Emily

 7. Hvor ser det hyggeligt og dejligt ud <3

  Det ser ud til at være den perfekte dosis onsdagslykke, og så endda på ugentlig basis – min kæreste og jeg har ikke en fast ugedag, men vi finder alligevel ofte tid til at holde lidt kærestetid. Det hjælper mere på hverdagens travle tempo, end man skulle tro :)

  Jeg bliver lige nødt til at spørge hvor den SMUKKE kjole er fra?

  Knus fra Emma

  1. Hvor dejligt at I (også) er flinke til at lave noget særligt sammen <3

   Kjolen er fra Just Female og er også den perfekte julefrokostkjole, når vi kommer så langt. Kram Emily

 8. Det er simpelthen verdens bedste idé – intet mindre..:) Vil du ikke lige linke til sådan en prop? Jeg syntes det er sådan en skam, at resterne af en flaske bobler skal “gå til spilde”..:(

 9. Efter inspiration fra dig har jeg (efter megen) overtalelse fået min kæreste med på at holde “date night” en gang om ugen eller hveranden og faktisk lidt i samme ånd: en hverdag midt på ugen med muligheden for at opleve noget nyt (eller velkendt) med hinanden. Vi skiftes så til at overraske hinanden med en plan for daten. Glæder mig!

  1. Ih hvor hyggeligt, håber I får masser af dejlige aftener sammen på den konto <3 Klem Emily

 10. Hej piger, skal nok lige finde en lignende prop at linke til. Jeg vender tilbage :) Klem Emily

  1. Den er fra Just Female, hedder Davy Wrap dress og er i farven Stormy Blue :) Klem Emily