Månedens skønhedsfavoritter

Et hybenkerneoliemirakel, en yndlingscreme i let sommervariant, en lækker badeven, åndbar neglelak uden dum kemi, en 30-dages superkur til ansigtet,  den smukkeste blush, solkys på flaske, en god gammeldags lermaske, stjernedrys til øjenlågene, den smukkeste blush og en beroligende, søvndyssende godnatcreme, er allesammen blandt den seneste tids skønhedsfavoritter.

Og mange af dem er kommet for at blive på min badeværelseshylde.

Det er nok liiiiidt mere end en måned (eller to for den sags skyld) siden jeg sidst har luftet beauty-yndlinge, så det er altså en ordentlig flok, I bliver præsenteret for her. Af og til ville jeg ønske, jeg havde et ekstra ansigt at teste sager på. Og så alligevel ikke, ville nok se underligt ud ;)

Flere af produkterne herunder (det er ca. 50/50) er nogle, jeg har modtaget til test. Jeg modtager MANGE produkter hver eneste uge og det er kun dem, der lever op til mine krav (rene og ingen hormonforstyrrende stoffer m.m.), jeg tester sammen med dem, jeg selv køber. Efterfølgende er det så kun dem, jeg kan lide og oplever gode resultater med, som jeg anbefaler videre til jer. Det er altså ret få sager, der slipper gennem nåleøjet og ender på bloggen.

Når det er sagt, så ER hud, hår og æstetik for den sags skyld individuelt, så hvad der virker for mig, virker ikke nødvendigvis for dig. Men det gælder jo med snart sagt alting i livet ♥

Ps. Flere månedens skønhedsfavoritter.

Wild Rosehip Seed Oil
Først skal vi lige tale om denne her. Min absolutte favorit denne måned og ja, måske i år endda. Generelt er jeg blevet helt vild med olierne fra Bare Origin, men denne her er et lille mirakel. Min hud bliver helt utroligt pæn øjeblikkeligt, efter jeg har smurt et par dråber på. Og effekten holder, ligesom den virker til at have en gavnlig virkning over tid også. God glød, bouncy, dewy, gennemfugtet. Elsker den. Intet mindre.

Den består ‘kun’ af 100% ren, naturlig hybenkerneolie, no nasties.

Fås hos Bare Origin her.

Sound Sleep Cocoon
Natcreme og søvnterapi i én. Lækker og let natcreme (det er faktisk snarere en gel), der er beriget med søvndyssende og afslappende æteriske olier, bl.a. lavendel, der virker som en naturlig sovepille på mig. Den er proppet med fugtgivende og -bevarende ingredienser og arbejder med at udglatte huden, mens man sover. Den indeholder (ret skal være ret) lidt mere silikone* end jeg normalt bryder mig om, men det kan jeg næsten tilgive den, når den nu ellers er så lækker og effekten er så god. Sidstnævnte synes jeg er en fællesnævner for Dermalogicas produkter. Elsker både deres Retinol (men ikke noget med at bruge den om sommeren!) og deres Gentle Cream Exfoliant.

Fås bl.a. i Magasin, hos kosmetologer og her hos Dermalogica.

*Silikone er hverken farligt eller dårligt som sådan, det er bare, hvis I spørger mig, lidt kedeligt ‘fyld’ der giver en øjeblikkelig, lækker effekt, men ikke rigtigt gør noget på sigt. Jeg så hellere at pladsen i krukkerne og på tuberne blev brugt til noget rigtigt guf for hud, hår og deslige. 

Nailberry L’Oxygéné
Neglelak uden for meget skidt og kanel og tilmed åndbar. Det lover den i alle tilfælde. Har ikke kunnet spørge neglene om de er enige, men farverne er virkelig smukke og holdbarheden er tilmed rigtig fin, hvilket ellers kan være dér, de mere ‘grønne’ neglelakker halter.

Denne er i farven Cherry Chérie, sommerfarven til tæer og fingre.

Nailberry fås bl.a. hos Magasin, Greenskin og her hos Blossom.

Bath Mitt
Skrubbehandsken fyldt med velduftende sæbegodter er noget nær badelykke også til de (semi)travle og vi, der ikke er så heldige at have badekar. Det er lidt som at være i tyrkisk bad i et snuptag, men følelsen er stadig luksuriøs og virkningen til at mærke på. Ren, blød hud og afslapning til øverste etage. Sæben indeni holder rigtig længe (husk at skylle den godt efter brug) og selve posen er nærmest umulig at slide op og kan bruges sammen med en shower gel, når den er tom.

Synes også den er alletiders værtindegave eller en sød barselsgave til den nybagte mor, der måske ikke har så meget tid til selvforkælelse eller egenpleje.

Fås bl.a. hos Magain og her hos Livingshop.

Lid Star
Selvfølgelig var jeg ikke i New York uden at besøge Glossiers pink herlighed af et showroom og ud over et par gamle travere som Boy Brow og Milky Jelly Cleanser, måtte jeg også købe den nye Lid Star med hjem. Og det er hvad den er. Nem glow og øjenskygge, der holder og holder. Og farverne. Så utroligt pæne. Jeg valgte Herb en smoky grøn med guldpigmenter, der er helt perfekt her til sommer.

Fås hos Glossier her – OBS: Glossier sender ikke til Danmark endnu, men det gør de fra august (hurra!), jeg skal nok holde jer opdaterede :)

Clay Mask
L:A Bruket laver både pæne, rene og gode produkter og lermasken her er ingen undtagelse. Selvom jeg også er voldsomt glad for sheet masks, fugtmasker og deslige, så er en rigtig ansigtsmaske for mig,  altså stadig en god gammeldags lermaske med kaolin. Hvor man nærmest kan mærke hvordan den suger skidt og snavs (og en hudorm eller to, hvis man er heldig) til sig, mens den virker.

Fås bl.a. hos Bahne, Magasin og her hos L:A Bruket selv.

Gradual Tan
Trenden med selvbrunerdråber, man let selv kan dosere og blande i sin egen dagcreme er kommet for at blive og forståeligt nok. Resultatet bliver pænt og naturligt (med mindre man er for gavmild selvfølgelig) og man slipper for endnu et lag i serien af creme/serum/solcreme/makeup og hvad man nu ellers bruger. Selvbrunerkongen James Read har selvfølgelig også en variant og den er god er den og har foruden selvbrunende egenskaber, også lidt lækker hyaluronsyre og aloe vera at byde ind med.

Fås bl.a. her i Matas.

Loves me Blush
Når Nars og Erdem slår pjalterne sammen, kan man kun blive glad og det er der da også kommet den smukkeste makeupkollektion ud af. Min favorit er blush’en i farven Loves me der er en opbyggelig, frisk pink med lidt guld-shimmer. Der giver meget fine sommerkinder!

Fås bl.a. hos Sephora og måske også hos Nars i Illum, men har ikke kunnet finde den online.

Moisture Delight
Man kan jo kun blive varm om hjertet, når ens yndlingscreme, kommer i en let, men tørstslukkende (for huden altså) sommerversion. Jeg er afhængig af Acai Anti-Stress creme fra Rudolph Care, men lige i sommermånederne er den et nummer for rig og derfor er jeg næsten himmelhenrykt (ja, ja det er jo stadig bare creme) over Moisture Delight, der er et lettere alternativ, men stadig med masser af fugt.

Fås bl.a. i Matas, Magasin og her hos Rudolph Care.

30 Day Treatment
Bioeffects stjerneprodukt fikser det hele og lidt til på en måneds tid. Jeg bruger den som kur en gang om året og den holder, hvad den lover: Huden er bedre fugtet (og kan holde på fugten), den udjævnes og linjer glattes ud, porrerne trækker sig sammen og strukturen bliver generelt forbedret. Den er også edderdyr, så man skal lige lukke øjnene, når man lægger den i kurven. Men den er det værd.

Fås bl.a. i Magasin og her hos Bioeffect.

(Visited 3.987 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Elsker virkelig de her indlæg og ville ønske at de kunne komme en gang i måneden:) men dejligt at du virkelig udvælger de bedste og så må vi jo bare vente lidt længere for virkelig at få de udvalgte bedste produkter. :) dejlig inspiration .. knus

    1. Så dejligt at du kan bruge det Tanja og må se om de kan komme lidt hyppigere ;) Kram og knus fra mig