Mine efterårsforsætter

Jeg har pirket lidt i det allerede, men jeg bliver altid lidt kulret, når kalender siger efterår. Altså kulret på gode, men også ret forandringslystne, måde. Jeg bliver helt vild efter at rydde op, lave om, forbedre, gøre ved og ændre.

Og mens jeg slet ikke rigtigt er fan af nytårsforsætter, så er jeg topmotiveret til den slags på denne her tid af året. Ovenpå sommer, sol, saft og kraft, så føles det enkelt og lige til at give tingene én over frakken og prøve nyt.

Eller sådan har jeg det i alle tilfælde.

For ikke bare at rende rundt om mig selv som en forvirret høne, har jeg forsøgt at lave en lille liste over mine efterårsforsætter. Så jeg har et par konkrete mål og så jeg har noget at holde mig selv op på.

Hvis I har lyst til at være med på legen, så del gerne jeres forsætter nedenfor :)

Mine efterårsforsætter

 • Få klippet pandehår. Har talt om det i flere måneder efterhånden og nu skal det altså snart være. Hvor galt kan det lige gå? Og hvis det går galt, så vokser det jo heldigvis ud igen.
 • Løbe mere kontinuerligt. 2-3 gange om ugen. Og tage fat i de lidt længere ture igen. Savner lørdagens 10’er, som jeg ikke har været ude på i mere end et halvt år.
 • Bestille gardiner til vores stue og køkken. Vi har levet uden i to år. Med den dårlige undskyldning, at de skal laves på mål og at det var noget biks. Men nu må der gardiner, solafskærmning og privatliv til.
 • Gå mere med læbestift. Tænker Håber, det vil se smart ud sammen med mit nye pandehår. Sådan på den franske måde.
 • Tilbage i en god yogapraksis ovenpå sommeren. I starten af sommeren kunne jeg virkeligt mærke hvor meget det rykkede for mig både indeni og udenpå, men så kom ferien og jeg var væk hjemmefra. Nu vil jeg love mig selv at komme til Vinyasa, Hatha eller Yin minimum 2 gange om ugen.
 • Dyrke mit yndlingslook, så længe den går: Chunky strik og bare ben/fødder.
 • Have flere gæster. Tilsammen har Nikolaj og jeg en ret stor venneskare og vi bliver ofte inviteret ud. Nu vil jeg gerne gengælde og invitere hjem til os. Både til hurtige hverdagsmiddage og større weekendfestivitas à la aften eller brunch.
 • Planlægge en lille efterårsrejse. Til et sted vi kan køre til eller nå med tog. Måske Berlin? Der har jeg ikke været længe og det er en af mine yndlingsbyer.
 • På jagt efter 4-6 brugte Wegner Y-Stole. Og sælge de spisebordsstole vi har nu.
 • Gøre mere af det, der gør mig glad. Til eksempel er jeg for nyligt begyndt at undervise i hundetræning igen og selvom det ikke giver direkte mening i forhold til tid og deslige (det er frivilligt foreningsarbejde), så elsker jeg det bare og henter så meget glæde i det. I at gøre en (lille) forskel for nybagte hundeejere og deres hvalpe.
 • Kysse mere ♥

Foto: Julie Bjarnhoff

Reklamelinks:

Strik | Bash Paris (fra butikken i Illum, gave)
Kjole | Second Female
Taske | Goyard
Sko | New Balance
Jakke | Anine Bing

 

(Visited 4.822 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Jeg går i den modsatte grøft med et forsæt om at arbejde mere. Sgu! Der er gået hyggeklub i den i varmen, og det skal have en ende, så den velbegrundede dårlige samvittighed også kan ryge sig en tur :)

 2. Jaaaa for chunky strik og bare ben! Lige nu vælter regnen godt nok ned over Odense, men der må og skal blive plads til de bare ben inden vinteren sætter ind, haha.

  Mit helt store efterårsforsæt må være at skifte titlen som “nyuddannet/ledig” ud med “fastansat” hurtigst muligt! Ellers tror jeg det skal inkludere noget med at anskaffe mig en trimmer, så jeg kan holde min nye “buzz cut” ved lige, suge til mig af efterårets smukke farver og huske at bruge al den inspiration, som strømmer omkring mig lige for tiden. Efterår gør noget herligt ved sjælen :)

  Knus

  1. Ahmen det er bare den bedste kombi ikke?
   Stort pøj pøj med jobjagten <3
   Kram og knus E

 3. Sikke en dejlig strik , hvad er den lavet af?
  Skønne billeder , med fint lys?Åh det skal vi nyde , så længe vi har det, dagene er blevet så korte…

  1. Uld og cashmere, så den er ikke en kradsefrans, så lækker. Og mange mange tak og helt enig <3

 4. Pandehår ville være helt utrolig fint til dig, tror jeg. Især når du har lidt fylde allerede. Lidt a la Sneglcille, som har noget virkelig pænt hår – der fungerede det også godt!

  Og jeg er med på den med løbeturene. Jeg skal selv have struktur på det hele og har lige selv skrevet et indlæg om det i forrige uge. Altså om at finde fokus i sin træning.

  1. Tak hvor er du god og enig i at Cecilie har pænt hår! Tak for sammenligningen ;)

   God fornøjelse med løberiet <3 Klem E

 5. Gode gode ting! Har det lidt på samme måde :)
  Mine efterårsforsætter må være at starte til yoga igen, selvom mine hypermobile og gigtramte led ikke er vilde med det. Derudover vil jeg bestræbe mig på at lade være med at shoppe, maks ting jeg rent faktisk mangler, strikke mere, læse mere (der ikke er studie), gå flere ture og finde en god, bæredygtig shampoo der ikke koster kassen ;)

  1. Oh my god hvor vildt!
   i et lille øjeblik kom jeg i tvivl om jeg havde kommenteret det her blog indlæg allerede. Det er så meget også mine efterårsforsættere(med undtagelse af yogaen, her er det gymnastik i stedet for)
   Jeg hart slugt den dyre pris på økoshampoo og har prøvet mig frem med en shampoobar men den dyre økoshampoo vinder altså, selvom den er røv dyr(ikke at shampoobaren var billig).

  2. Okay Sofie og Sofie I er for søde altså <3 Må I begge få det bedste efterår fuld af yoga, gymnastik og god øko-shampoo. Kram E

 6. Gode fortsætter!

  Hvilke spisebordsstole har I mon nu? Vi skal flytte og er på udkig efter spisebordsstole, men de skal selvfølgelig passe ind i vores lejlighed :)

 7. Hej Emily, jeg kunne rigtig godt tænke mig et lille indlæg om din hundetræning – gerne med MASSER af billeder af hvalpene på holdet …???. De er da bare så heldige at få dig som træner ??,
  Mange hilsner fra en hundeven og læser af din blog – i Christiansfeld?

  1. Haha… hvor er du sød. Det ved jeg ikke helt om jeg kan efterleve, altså både at tage billeder og undervise er ikke heeelt kompatibelt, men lad os nu se. Men lidt mere hundetræning her vil jeg gerne love. Knus og klem Emily

 8. Jeg dur ikke rigtig forsætter eller at blive/holde mig op på mål. Men jeg kan virkelig godt lide ideer og intentioner! Og jeg kan godt lide dine takter :)

  Jeg vil også gerne have flere gæster! Og så vil jeg holde fast i mit august-forsæt om ikke at købe nyt tøj i seks måneder (og dyrke min indre genbrugshaj!) og dyrke mere yoga :)

 9. Uh, vil det være muligt at få et indlæg om hundetræning?
  Vi står herhjemme til at skulle have hvalp i november, og jeg gad sørme godt have nogle gode tips og tricks!

   1. Sejt! Alt hjælp modtages med kyshånd. Selvom vi læser og læser på området.
    Jeg glæder mig som et lille barn. <3

 10. Virkelig gode billeder! Og gode forsætter. Jeg prøvede yoga for første gang for nogle uger siden, det må gerne blive en vane hver uge. Yoga, styrketræning – og så håber jeg at komme i gang med at løbe. Og at komme på en efterårsrejse til Tyskland..

  1. Det er også en virkelig god kombination af træning. God fornøjelse med det hele og hav det bedste efterår <3 Kram

 11. Hej søde Emily, sikke nogle spændende fortsætter, er helt klart med på løbefortsættet? jeg har nogle forslag hvis du stadig arbejder på en mere grøn linje. Rasul vaskeler koster ikke ret meget, er vildt drøjt i brug og kan bruges til hele kroppen og håret i stedet for sæbe og shampoo. Det er godt for hår, hovedbund og hud. Det næste er vaskenødder i stedet for det miljøbelastende vaskepulver. De er drøje i brug, koster ikke ret meget og vasker helt rent. Det hele fåes i Matas og helsekostforretninger. Klem Tina

  1. Sikke dejlige tips Tina, har længe overvejet Rasul, så tak for at give mig skubbet. Synes du vaskenødderne vasker godt? Kram Emily

 12. Ååååh, hvor ville jeg gerne have dig som hundetræner. ❤️ Vi har lige fået vores hvalp for tre uger siden, og selv om jeg virkelig har forberedt mig og gør mit bedste med hjemmetræningen, så glæder jeg mig altså til, at vi for alvor kan komme i gang med hvalpetræning. Heldigvis behøver hun ingen træning for at være ultranuttet – det er medfødt. ?

  1. Det er det hyggeligste i hele verden med hvalp <3 Held og lykke med det hele og husk at det allervigtigste du kan lære hende er at hun altid er tryg sammen med dig og at du har hendes ryg. Og at du er sjov at lege og være sammen med. Så skal alt det andet nok gå ;) Kram E

 13. Rigtig fint indlæg. Jeg selv får også altid lyst til at købe nyt til garderoben, få ryddet ud i skabene og nyde det sprøde vejr. I år tager jeg dog en måned ud af kalenderen og laver frivilligt arbejde i Costa Rica, så efteråret i Danmark må vente til November, hvor jeg forudser at det er blevet så koldt, at jagten på striktrøjer for alvor går ind :)

  1. Det lyder vel nok vidunderligt og spændende! Ønsker dig den allerbedste tur <3 KRam E

 14. Skønne billeder!! Synes det er så hyggeligt med dine lister, så bliv endelig ved med det.

  Ift. hundetræning, hvor er du træner? Eller hvis du ikke vil ud med det (fx af private årsager), kender du så nogle gode steder?

  1. Tusind tak Mette, det bliver jeg glad over at læse <3

   Jeg underviser i Amagerlands Agility- & Lydighedscenter. Og ellers kan jeg varmt anbefale Københavnersnuden samt Hund & Træning (sidstnævnte har hundetræning over hele landet).
   Kram E

 15. Emilys løbe klub! Har netop købt løbesko og leggings og en langærmet – har aldrig dyrket løb før, men NU skal det være tænker jeg. Og så kombi med yoga ?

  1. Hvor er du sej!!! Håber du bliver glad for din nye rutine :) Hvad kunne du ønske dig af en Emilys Løbeklub? Kram

   1. Haha ingen anelse, det er bare rart at have en at se op til og blive inspireret af. Måske inspo til flotte løbeture omkring i KBH – Tanken at løbe samme rute i frb. Have er lidt kedelig. Men måske der er hemmelige flotte ruter på Amager man kan tage metroen til!