Brun onsdag

“Jeg tror ikke du mangler flere brune ting.” Sådan sagde Nikolaj til mig i weekenden, da jeg sendte lange blikke efter en brun bluse. Jeg kiggede uforstående på ham. Forkærlighed for brun? Mig?

Men da jeg kun en times tid senere, fandt mig selv stående ved kassen i en anden butik i færd med at betale for en brun pude og en buket brune stearinlys, med min brune taske over armen, mine (delvist) brune sneakers på fødderne og med min brune yndlingscardigan over skuldrene, kunne jeg godt se, at han måske havde en pointe.

Billederne her siger det nok også meget godt. Og ja, jeg elsker brun. Både når det kommer til påklædning, accessories og ting man kan spise og drikke. Og sager til hjemmet åbenbart.

Så nu vil jeg prøve at slå et slag for den flotte chokoladefarve og gøre brun lidt mere sexet. Så jeg ikke skal skamme mig over min præference.

Det bliver nok ikke uden udfordringer. ‘Brun onsdag’ klinger bare ikke helt lige så labert som ‘pink onsdag’ vel? Om ikke andet er brun og lyserød pæne sammen. Se bare her.

Billederne her er fra en af de vidunderlige sensommerdage i sidste uge. Jeg insisterer fortsat på bare ben. Brune bare ben ;) Så længe det overhovedet er muligt. Så kan man jo tilsætte lidt strik og en jakke, men så længe jeg kan slippe for sokker og strømpebukser, så gør jeg det.

Kram fra det brune punktum

Ps. Skulle vejret finde på at lege sommer igen, så kan jeg anbefale koldskålsisen fra Olufs. Den er flot til brunt.

Foto: Julie Bjarnhoff

(Visited 3.502 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Mon ikke vi allesammen har en farve svaghed? Den som lige præcis får huden til at se frisk ud og øjnene til at stå lidt mere frem, jeg sværger til blå/grønne nuancer også i min indretning, øver mig på andre farver, men det fanger bare ikke??

 2. Du er godt også pæn i brun. Og brun og gul er også et flot match Hvor er den fantastiske kjole fra?

  1. Hvor er du bare sød Hanna, den er fra Gai Lisva. Den minder mig om Lunas telt, altså på en god måde <3 Knus

 3. Alt er pænt her, du, kjolen og alle isene???og brunt er så fint?
  Og Nikolaj, trænger han til mere sort??

  1. Tak hvor er du rar. Hahaha… dét var dagens kommentar. Det må jeg lige spørge ham om ;) Kram E

  1. Den var SÅ god. Hvis det bliver ‘sommer igen’ i næste uge, som de lover, så skal jeg forbi og have en til :) Kram og god weekend