Vinternyheder til garderoben

Jeg holder simpelthen så meget af overgangsperioder. Dér hvor man lige akkurat kan fornemme, at næste årstid ligger på lur, men stadig nyder godt af den forgående. Som nu. Hvor der er brændte efterårsfarver og dagene er badet i gyldent lys, men der også er begyndt at være rimfrost på græsset om morgenen og andre små tegn på, at vinteren lurer om hjørnet. Jeg kan godt lide dem alle. Alle årstiderne. Og jeg føler mig heldig, ved at bo et sted, hvor man for alvor oplever og mærker dem.

Det kræver selvklart også forskellig påklædning til de forskellige temperaturer, men jeg prøver mere og mere, at gå efter noget der ikke er alt for årstidsbestemt og som jeg kan se mig selv i, i mere end 3 måneder ad gangen. Men derfor er det nu stadig dejligt med lidt nyt af og til. Så længe det nye også kan være aktuelt en god slat ud i fremtiden.

Me & the Met har netop fået masser af nyheder til vintergarderoben hjem. Både af den mere praktiske karakter, gode og lunende sager til den kolde årstid, men der er også masser af festlige sager til julefrokoster og nytår.

Her i indlægget kan I se mine fire favoritter blandt de nye varer: En brun bucket taske til hverdagsbrug fra Michael Kors, de hyggeligste, varme støvler til kolde dage fra Sofie Schnoor, en lyseblå kjole med de smukkeste detaljer og en strikklassiker i vinterhvid fra Ganni.

Støvlerne er nok det eneste, der ikke er helt kompatibelt med andre årstider, men kjolen, strikken og tasken kan nemt bruges året rundt.

I skrivende stund er jeg ved at snøre de varme støvler for at tage Nikolaj under armen og stikke i Tivoli (sammen med resten af Danmark, gisp), hvor vi skal mødes med min svigerinde og svoger og alle ungerne. Glæder mig til efterårshygge, varme churros og til at bruge en hel dag på at lege.

Jeg håber, I også får en vidunderlig søndag ♥

 

Taske fra Michael Kors, kjole og strik fra Ganni og støvler fra Sofie Schnoor.

(Visited 4.296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Den lyseblå kjole er fantastisk! Den minder mig om min lyseblå skjortekjole, som for længst er slidt op. Jeg elskede den kjole, selvom den nok bare var en billig h&m-sag. Den turnerede rundt med mig i hele min ungdom, og har været med til rigtig mange af de rigtig gode fester. Sjovt, at man pludselig kommer i tanke om den slags, når man ser noget der minder om.

    God søndag!

  2. Vil bare sige, at du ser virkelig flot ud med det nye pandehår!! Har også længe overvejet at kaste mig ud i langt-pandehår-med-midterskildning, det er så pænt jo..! Måske man skulle ta springet..

  3. Elsker tasken, strikken og støvlerne, men udsigten til en times strygning i selskab med alle de lyseblå flæser ville nok få mig til at glemme kjolen ( den er ellers yndig)?