Læseklub: Syv sind + vind bogen

I forstår slet ikke hvor glad, jeg er for at læseklubben er i gang igen ovenpå en lang (sen)sommerpause. Og jeg glæder mig umådeligt til snart at diskutere seneste læseklubsbog med jer. Men allerførst vil jeg tippe jer om den bog vi nu skal i gang med. Så I lige kan få tid til at skaffe eller låne den. Ja 10 af jer, kan faktisk endda vinde den. Jeg har nemlig fået 10 eksemplarer at udlodde til 10 heldige starutter. Det kan I læse mere om nederst i indlægget.

Men nu til bogen, for det er jo trods alt den, der er hovedpersonen. Vi skal læse Syv Sind, der udkommer på torsdag d. 15. november og er tredje og dermed sidste del af Lotte Kaa Andersens trilogi om, der startede med Hambros Allé 7-9-13, som vi også har læst her i bloggens læseklub for et par år siden. Det var på opfordring af min søde mor, der også er en flittig læser.

Jeg har også slugt (og kan anbefale) midterromanen, 100 dage, men har man endnu Lotte Kaa Andersen til gode, så frygt ej. Det kan uden problemer eller forviklinger på hjernebarken lade sig gøre at læse Syv Sind uafhængigt af de andre bøger i den lille serie. Får man smag for fortællingerne, kan man snildt hoppe tilbage til start efterfølgende og læse de to første.

Jeg håber, I har lyst til at læse med. Selv glæder jeg mig umanerligt til atter at dykke ned i, hvordan det nu går hos overklassen, som Lotte tegner et lun og empatisk, men også skarpt, billede af. Det er lidt som at få lov at være en flue på væggene hjemme hos andre og den slags kan jeg ikke undsige mig fra at synes om. Især ikke når det er i bogform.

Vi læser Syv Sind i løbet af november og december. Jeg kommer med diskussionsoplæg d. 15 december (inklusiv en hyggelig hilsen fra forfatteren) og vi snakker om bogen i kommentarfeltet til førnævnte oplæg, så længe vi gider. Kan man ikke nå det til 15. december sharp, så kommenterer man bare senere, når det passer. I juleferien eller i det nye år. Hvis man overhovedet vil ‘snakke’ med. Man er som sædvanlig også mere end velkommen til at læse med i stilhed og helt i eget tempo. Vi er meget large i denne her læseklub. Bare I læser ♥

Syv Sind kan fås hos alle boghandlere fra på torsdag og på biblioteket, hvis I er hurtige.

“I en grå Audi Stationcar på vej mod Kastrup Lufthavn, går det op for Cille, at hun er et frit menneske. Hun ved selv, hvad hun vil være med til. Og hun vil ikke sidde her og lade som ingenting.”

Fra bogens bagside:

Cille lever en priviligeret tilværelse med mand og børn, men efter et skænderi med Ask gør hun noget radikalt, for visse ord kan ikke trækkes tilbage. Kaare nyder livet på sin bakketop i Klampenborg, men en nabostrid forpester den gode stemning, og hvordan får han en mand ud af sønnen Lukas? Line og Peter er flyttet til Dubai, men kroppen, tankerne, hele eksistensen smelter i ørkenvarmen, noget er ikke helt, som det skal være.

Syv Sind handler om tvivl, opgør og forbudte tanker. Om syv menneskers stræben efter at lykkes på deres egne og på andres præmisser.

Syv Sind er trejde og sidste bind i Lotte Kaa Andersens trilogi, der begyndte med Hambros Allé 7-9-13 og fortsatte med 100 dage. Tilsammen udgør de et satirisk og underholdende portræt af livet på solsiden i årene omkring finanskrisen og frem til i dag.

Vind et eksemplar af Syv Sind

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen om en bog, så er det blot at lægge en kommentar nedenfor med en læseglad hilsen. Der er 10 eksemplarer på højkant og konkurrencen slutter allerede på fredag d. 16. november. Præmien har en værdi af 249 kr.

Vinderne får direkte besked via mail.

Rigtig god læselyst allesammen ♥

 

(Visited 2.915 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

193 Kommentarer

 1. Har læst de to tidligere, vil elske at vinde den her ?? Nyder virkelig at koble helt af med en bog fra tid til anden, og øver mig i at blive bedre til at vælge bøger frem for tv og telefon.

 2. Spændende bog især med tvistet på bekostning af. Den ville jeg gerne læse i kølvandet på de øvrige to:-)
  Det er dejligt at høre, at du er så glad for læseklubben:-)
  Aften hilsner!

 3. Denne lodtrækning vil jeg gerne være med i! Har slugt de to første bøger i serien og vil elske at kunne være med i diskussionen – for jeg går ikke ud og køber en bog til mig selv så tæt på jul :-) Vinder jeg den ikke, skal den på ønskesedlen. God læselyst til alle!

 4. Ja, hvor er det fedt, at vi skal læse Syv Sind. Jeg har forudbestilt bogen for længe siden og glæder mig sådan til den lander i min postkasse på torsdag. Sikke en god idé altså!

 5. Jeg er altid på udkig efter nye forfatterbekendtskaber, så jeg krydser fingre for, at dette er starten på en ny “læsemakker” ;)

 6. Ej, jeg gad SÅ godt læse den og Lotte Kaa generelt. Efter en alt for lang periode med for meget arbejde og for lidt fritid er jeg endelig begyndt at læse igen, og jeg er blevet mindet om hvor gennem-glad det gør mig. Krydser fingre for, at jeg kan føje en ny til samlingen ??

 7. Jeg glæder mig meget til at læse den sidste, har nydt de første to og jeg har sådan ventet på at finde ud af hvor Lukas ender, han stod ved en skillevej i slutningen af 100 dage ???? Så skønt med en læseklub OG en konkurrence ?

 8. Jeg krydser fingre for at “Syv sind” bliver min læsning på min ferie i december. Mangler en god bog at tage med, og denne her lyder spændende! Og så tænker jeg, at den ku’ blive starten på et nyt forfatterbekendtskab. Synes det er spændende at dykke ned i den samme forfatters forskellige bøger.

 9. Godt bud på første bog i læseklubben efter en sommerpause. Jeg slugte de to første bøger i trilogien. Er ved at læse de sidste sider i Byens spor af Lars Saabye Christensen (virkelig god bog), og kan heldigvis nå at læse med her:-) Glæder mig til kollektiv læsning og diskussion.

 10. Efter opfordring fra min mor slugte jeg 7-9-13 og derefter 100 dage – derfor ønsker jeg mig selvfølgelig 7 sind som tidlig julegave til min mor – og jeg kan helt sikkert få lov at låne den af hende bagefter ;)

 11. Hej Emily,
  Jeg læste den første og anden bogen da du anbefale dem i din læseklub, og synes de var helt fantastiske. Jeg er så spændt på hvad den sidste bog i serien har at byde på.

  Kh.

  Victoria

 12. Har ikke læste de to andre, men vil fluks skrive dem på læselisten.
  – Og så kunne det jo være fantastisk, at vinde denne helt nye i trilogien. Den lyder i alle tilfælde god, så jeg krydser fingre :-)

 13. Ej hvor spændende med en bog mere fra hende – jeg slugte “100 dage” i sommerferien og så snart mit studie levner tid (Julefrrie hurra), så vil jeg virkeligt gerne læse både “Hambros alle 7-9-13” samt denne nye bog ?❤️

 14. Blev mor for 1 måned siden og er blevet beriget med en datter der sover laaaange lure. I stedet for bare at tjekke Instagram når hun sover, håber jeg at komme igang med at læse lidt igen. Det vil denne bog hjælpe til! :)

 15. Jeg har læst de to første og blev ellevild, da nummer tre med annonceret. Jeg håber virkelig at få lov til at dykke ned i det skønne persongalleri i en et af dine 10 eksemplarer ???

 16. Elsker at læse og har glædet mig til denne bog efter at have læst hendes 2 første i triologien. At læse er det bedste – det er fantastisk at blive suget ind i en bog og dens personer ??

 17. Den første i serien var rigtig god, så vil meget gerne læse denne også i de mørke vintermåneder

 18. Uuhh, den kunne jeg godt tænke mig at vinde, så jeg havde noget hyggelæsning til de mørke måbeder?

 19. Tak for boganbefalingerne herinde. Jeg har aldrig læst Lotte Kaa Andersen, men det vil jeg overveje nu. Hvis jeg oven i købet kunne vinde bogen, ville det jo være helt perfekt.

 20. Jeg har Lotte Kaa Andersen til gode, men er inde i en god læsestime, så det ville være dejligt at forsætte den med Syv Sind

 21. En gang imellem får jeg fordybet mig helt ned i en bog, og elsker det når det sker, og ville ønske det var oftere. Ville elske at læse denne indpakket i et tæppe, med varm kakao ved min side i december ?

 22. Nøj den ville jeg gerne vinde ??? Jeg elsker at læse, men er pt gået død i de bøger, som jeg er i gang med. Men denne bog lyder god ????

 23. Den vil jeg meget gerne læse med min lille nyfødte på armen. Og så lige op til jul. Hurra!

 24. Jeg har allerede læst de to første og glæder mig til at læse denne også.
  Jeg elsker at læse. I en travl hverdag med børn, arbejde, hus og en mindre zoologisk have er det at sætte sig ned med en god kop kaffe og læse i en bog virkelig mit pusterum. Nogen gange bliver det kun til et par sider, før jeg bliver afbrudt, men giver mig noget ekstra alligevel.

 25. Bøger er et kæmpe hit her hjemme og enhver lejlighed med sovende baby udnyttes til det fulde ?

 26. Nøj, hvor lyder den god! Har slet ikke stiftet bekendtskab med Lotte Kaa Andersen, men det skal jeg da helt sikkert i den nærmeste fremtid ?

 27. Jeg har læst forfatterens to andre bøger ud fra dine anbefalinger, så jeg ville rigtig gerne vinde den her bog til de mørke decemberdage.

 28. Uh, den vil jeg gerne være med til at læse! Jeg læser en semi-dårlig bog for tiden, og derfor vil den falde på et perfekt tidspunkt ;-)

 29. Jeg håber, at denne skal være min december bog! Jeg elsker at følge med i læseklubben ?

 30. Den lyder spændende! – og så kan den give mig en god grund til at læse andet end akademiske tekster i december måned! :)

 31. Jeg ville elske at vinde denne bog. Jeg har læst de to første bøger – den sidste da jeg var højgravid og på barsel. Nu er min søn 13 mdr. og overskuddet til at læse er så småt kommet tilbage, så det ville passe perfekt at starte den med denne bog. /Laura

 32. Jeg var vild med de to første bøger, og krydser fingre for chancen for at vinde denne. Tænker at det må være perfekt læsning til mørke novemberaftener! God læselyst til jer alle. Kh

 33. Ej det kunne være så fedt at vinde bogen! Prøver virkelig at få læst noget skønlitteratur, især med et studie med alt for meget faglitteratur ? krydser fingrer! ??

 34. Jeg er vild med din læseklub. Det er så god inspiration og interessant at læse andres meninger og tanker om en bog!
  Jeg har ikke læst de to andre bøger i triologien, men de lyder spændende og det gør Syv Sind også.

 35. Jeg har lige sat mig for at læse den første i trilogien, så jeg ville elske at vinde denne og få læst dem alle sammen :-)

 36. Jeg hørte igår på vej i min bil en bid af et spændende interview med forfatteren uden at vide, hvem hun var. I dag dukker hun så op her hos dig Emily. Livets skønne synkronicitet.
  Så den bog vil jeg selvfølgelig gerne eje.

 37. Jeg krydser fingre for at vinde “7 Sind”, da forgængerne var virkelig velskrevne og gav både stof til eftertanke og smil på læben.

 38. Har mes glæde læst de to første bind, så håber at vinde, så jeg kan få det hele med. En rigtig god serie til at slappe af med :)

 39. Jeg elsker at læse bøger i denne her tid, så jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige ????

 40. Tak for, at dele ud af din hverdag – med både små og store ting. Jeg følger flittigt med :-)

  Jeg slugte hurtigt de to andre bøger, og var helt vild med dem! Er ellers mest til udenlandske forfattere, men liiiige Lotte Kaa Andersen fanger mig – så jeg krydser fingre for, at jeg kan hygge mig med den under dynen og en varm kop te, her i de kolde vintermåneder??☺️

 41. Det, jeg elsker så meget ved Lotte Kaa Andersens forfatterskab er, at jeg koncentrere mig så meget om sprog i litteratur, at jeg glemmer hvor fed en god historie også er. Og Lottes serie har begge dele: geniale replikker, humor, varme, en identificerbar historie og et ram på en tidsnerve. En tidsnerve hvor netop sprog – og mangel på samme mellem mennesker – er en form for kerne. GLÆDER mig til at læse den nye!

 42. Efterårer total yndlings årstid – det er sætte sig ned en bog, en kop varmt og det brune blogger tæppe fra hogm er bare lidt lettere ??

 43. Jeg leder altid efter nye gode litteraturtips, for jeg kobler sådan af med en god bog. Denne ville jeg glæde mig til at læse!

 44. Jeg læste med på Hambros Alle 7-9-13, da den var her på bloggen ? kan godt lide stilen og vil gerne læse denne også. Dejligt bogklubben er i gang igen ?

 45. Uhh, er på jagt efter nye bøger og nye forfattere i øjeblikket, så er sikker på denne bog er et glimrende sted at starte <3

 46. Krydser fingre for at jeg vinder bogen???? Jeg er ved at læse Hella Joofs nye bog: “Dage med mildhed, modgang & miraklet”, så denne bog vil være helt perfekt at kunne starte på bagefter?

 47. Ej fedt, vidste ikke det også kom en 3’er. Har læst de to andre bøger, som er virkelig gode ?

 48. Denne konkurrence vil jeg gerne være med i! Har læst de to første bøger og vil elske at kunne være med i diskussionen. Jeg vil gerne have noget dejlig julehygge-læsning. Den er i hvert fald også på ønskesedlen.

  Ha’ en dejlig dag

 49. En læseglad hilsen herfra. Jeg elsker at læse, men var desværre kommet lidt langt væk fra det – det sker jo nogle gange. Så 1. januar besluttede jeg mig for at lave mit livs andet nytårsforsæt. Den første var ikke at have tømmermænd hele 2015! Jeg besluttede mig for at læse minimum 12 bøger i 2018, og det viste sig at være alt for lavt sat. Men ikke desto mindre mangler jeg snart den næste og Syv Sind kunne være et rigtig godt bud! God læselyst herfra. Kh Maja

 50. Jeg elsker din lille fine læseklub. Du er så god til at vælge spændende litteratur ud til os. Jeg læser enormt meget faglitteratur til hverdag, men du kan vist godt tage æren for, at der også sniger sig lidt skønlitteratur ind.
  Sidste nytår var mit nytåtsfortsæt at læse en skønlitterær bog om måneden, og det er faktisk blevet overholdt. Og mange af dem har været en del af læseklubben her ?
  Jeg har allerede læst de første 2 bøger i trilogien, og vil elske at læse den sidste ?

 51. Det ville være fantastisk at vinde en bog, så jeg kan få læst noget andet end de pensumbøger, som bogbudgettet ellers går til ?

 52. Årh jeg vil gerne vinde den! Er på jagt efter noget godt at læse (som man jo altid er!) Men det jeg finder duer ikke rigtig. Måske denne bryder forbandelsen?

 53. Den bog lyder lige som en bog for mig! ?
  Elsker at læse men gør det kun på svensk så det kunne være dejligt at begynde med danske bøger også, efter 5 år i Danmark. ?
  Kan mærke at jeg bliver nødt til at købe de to første bøger. ?
  Hvor synes du det er bedst at købe bøger? I Sverige købte jeg altid på Bokus.com, men det er jo også sååååå meget billigere med bøger i Sverige. Hvilket jeg synes er godt, alle skal have mulighed for at læse, det er jo bland det bedste som findes! ?❤️

  Jeg krydser fingre og håber at jeg er den heldige vinder. ?

  Hav en dejlig torsdag ?

 54. Jeg er i starten af min barsel og er kommet godt i gang med at læse.
  Vil elske at vinde den her :D

 55. Jeg nød at læse de andre to, og jeg er sikker på denne heller ikke vil skuffe! Jeg håber jeg vinder, for så vil jeg læse den i mit nye hus til lyden af min nye, knitrende brændeovn :-)

 56. Uh, det er altid skønt at få nye biganbefalinger. Jeg har ikke tidligere læst noget af Lotte Kaa Andersen, men det må jeg da få lavet om på. Det bedste ved denne årstid er, at det er helt legitimt at putte i sofaen under et tæppe og hygge med en god bog – gerne med stearinlys på bordet og lidt snacks inden for rækkevidde.

 57. Jeg er altid på udkig efter nyt læsestof, og denne bog tænker jeg kunne falde i god jord hos mig. Krydser fingre ???

 58. Jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen – har tidligere læst de første to bind i serien og vil meget gerne fortsætte den gode læseoplevelse med Syv Sind, hvis jeg skulle være så heldig :)

 59. Glædelig læselig vinterlig tid til at læse denne vidunderlige Bog som jeg vil elske at læse i tiden der kommer

 60. Hvor lyder den god! Jeg glæder mig til at komme i gang med den – og måske endda vinde den! :)

 61. Jeg håber at vinde bogen, da jeg elsker at følge med i bogklubben – dog uden rigtig at være aktiv. Så får jeg læst nogle af de nye bøger som jeg måske ikke lige selv ville læse.
  Har læst 100 dage – den var god og glæder mig til at læse de to andre bøger.
  Dejligt at læseklubben stadig eksisterer.

 62. Min læselyst kommer og går lidt (nok i takt med hvor travl man er…) men en ny fin bog håber jeg vil kunne sætte gang i læsningen igen ?

 63. Sikke en lækker konkurrence, jeg elsker simpelthen at læse, så håber meget at være en af de heldige vindere.

 64. Jeg var vild med de to første, så jeg vil elske at dykke ned i “Syv sind”. Jeg krydser fingre <3

 65. Jeg ville elske at kunne læse 3. bind i serien, når jeg går på ferie til januar efter et langt og benhårdt semester med en masse fysiologi og udregninger. Vil tage hjem på ferie hos min forældre, sætte mig foran pejsen med hunden ved mine fødder og læse den om dagen – låne min mor den om natten – og så kan vi holde vores egen læseklub med input fra bloggen. Kram og ha’ en dejlig dag.

 66. Åh det ville være skønt. Har en dejlig vinterferie i kalenderen og er så småt begyndt at planlægge hvad der skal pakkes af læsestof til om aftenen når min datter sover :)

 67. Jeg har læst de to første med stor fornøjelse og vil meget gerne læse den 3. Bøger er den bedste måde at komme igennem det mørke og triste vejr ! :)

 68. Jeg er pt. jobsøgende og forsøger at udnytte, at jeg har så god tid med at få læst nogle bøger imellem jobsøgningen :)

 69. Lotte Kaa Andersen er for mig endnu ikke udforsket og vil nyde at få et nyt pust til bogreolen til de kommende hygge weekender med stearinlys, æbleskiver og glögg ☺️?????

 70. Jeg læser hver dag og er nærmest afhængig af bøger. Så jeg vil super gerne vinde den nye bog?

 71. Den vil jeg rigtig gerne vinde! ☺️??? Perfekt til den kolde årstid! Jeg har også elsket de to første ??
  Og rigtig fed blog btw! ?

 72. Uh, den vil jeg gerne vinde! Jeg mangler en ny “serie” hvor jeg ikke skal nøjes med en enkelt bog, så at vinde 3’eren ville jo helt automatisk betyde jeg skal ud og købe 1 og 2 = perfekt til årstidens weekender i sofaen :-) Krydser fingre!

 73. Jeg har genvunden min læseglæde og lyst, og denne har jeg haft med i læse-overvejelserne ? kunne være skønt med denne bog og være med i læseklubben ???

 74. Finder altid god inspiration til læselisten i bogklubbens arkiv, og Syv Sind lyder bestemt som et godt bud at kaste sig over, når læselysten rammer :)

 75. Jeg er desperat efter en ny god bog og Syv Sind lyder smadder spændende.
  Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre for, at det bliver mig der vinder :-)

 76. Den vil jeg så gerne læse! Har læst Hambros Allé, men mangler også 100 dage, som jeg lige må nå at læse i midten for ikke at gå glip af noget. :-)

 77. Ejjjj, jeg håber sådan, at jeg kan være så heldig at vinde Syv Sind. Jeg har desværre ikke læst de to tidligere udgaver, men kunne håbe, at denne bog måske kunne vække interessen for de to andre! Jeg nød at læse Hellas bog i sidste måned, da jeg fik den i fødselsdagsgave, og jeg er kæmpe fan af bogklubben, så jeg ville simpelthen bare elske at kunne være med igen! :-)

 78. Min barsel har budt på mange gode læsestunder, når lillepigen har sovet lur. Nu lakker barslen mod enden, og det ville være så fint, hvis den kunne sluttes af med “Syv sind”.

 79. Jeg savner min læselyst. Den er forsvunden lidt, og må indrømme at jeg har haft svært ved at komme i gang med at læse igen. Men vil rigtig gerne i gang igen, da jeg tidligere har fundet det som en hyggelig og afslappende ting at gøre. Det lyder som en spændende bog, og som en god mulighed for at tage læsningen op igen???

 80. Har læst de to første og ville elske at vinde syv sind. Jeg går på barsel på fredag, så tænker at det vil være skønt at slappe af med en god bog inden baby kommer..

 81. ??? Jeg vil elske at kunne læse den 3. bog i rækken! Vinder jeg den ikke, må jeg vist hellere få den skrevet på ønskelisten!

 82. Ville være dejligt med en ny bog man kunne sluge og bagefter have stående på bogreolen ??

 83. Jeg er vild med de to første bøger, de blev slugt på et par dage. Det var gået min næse forbi, at der kommer endnu en bog om de herlige karakterer på Hambros Allé – det er da bare så skønt og jeg vil glæde mig til at læse den! :)

 84. Jeg krydser fingre for at “Syv sind” bliver min læsning på min ferie i december. Jeg prøver på, at læse mere og udnytte de mørke timer med godt læsestof under en varm dyne i hulen derhjemme <3

 85. I efterår/vinter bliver læsning bare lidt hyggeligere med tæpper, varmt at drikke og sutsko i sofaen, selvom jeg nu også nyder det på en strandstol! ? Jeg glæder mig til at læse tredje bog i rækken ?

 86. Jeg er vild med din læseklub, der er altid god inspiration at hente og den giver mig ideer til bøger som jeg ikke ellers ville få læst ?

 87. Som studerende på teologi er der jo rigeligt med læsestof, men det er jo mest det faglige.. derfor nyder jeg at kunne dykke ned i det mere skønlitterære. På mit kollegie har vi faktisk “læseklubben” så mon ikke vi skulle give os i kast med denne? :-)
  God november til dig! ?

 88. Åh, jeg trænger sådan til en ny bog jeg kan fordybe mig i – har haft alt for travlt på studiet det sidste tid, så nu længes jeg efter noget andet end fagbøger ??

 89. Ej, den bog gad jeg godt vinde – og læse, naturligvis. :) Jeg har læst ‘Hambros Alle 7-9-13’ og bliver da mindet om, at jeg må få fat i nr. 2. :)
  Jeg elsker at læse og har læst alt fra romaner til digte, faglitteratur og aviser siden jeg lærte at læse. Det indre landskab og mennesker, der dukker frem, er en anden og mere personlig oplevelse end at se film og serier.

 90. Jeg trænger til at få vækket min indre læsehest igen og det lyder som en spændende bog at starte ud med igen!

 91. Jeg elsker din bogklub og ville blive så utroligt glad for at vinde denne tredje i Lotte Kaa Andersens triologi, for jeg slugte nemlig også Hambros Allé 7-9-13 og 100 dage :)

 92. Det ville da være en dejlig bog at vinde. Jeg har indtil videre kun læst Hambros Allé 7-9-13, men den kom jeg også hurtigt igennem, så jeg har høje forventninger til de andre to i trilogien.
  I år er jeg for alvor kommet tilbage til bøgerne og har skiftet ligegyldig tv-kiggeri ud med at læse om aftenen. Det er skønt!

 93. Efter at have måttet tage afsked med vores kæledyr pga sygdom trænger jeg i den grad til lidt adspredelse.

 94. Elsker at følge med i læseklubben men må indrømme at jeg sjældent læser med da tiden i hverdagen ikke rigtig er til at få læst lige nu med to små børn. Til gengæld bruger jeg din bogklub som inspiration til bunken af bøger der bliver læst i ferier mm.

 95. Har ventet så længe på 3. bind så vil sluge bogen hvis jeg er så heldig og vinde den ???

 96. Ih, den vil jeg gerne vinde ? Jeg har læst Hambros Allé, men har stadig toeren tilgode – ja og så den her.

 97. Uh, den kunne jeg godt tænke mig at læse! Jeg har hørt de to første som lydbog, men en ægte bog mellem hænderne kan virkelig også noget! :-)

 98. Åh, den gad jeg godt vinde! Ligger med kold lungebetændelse og er ved at løbe tør for læsestof ??

 99. Jeg vil elske at denne bog skal være min næste at læse her i november.

  Med en kop the og et tæppe, så mangler jeg bare bogen…
  Krydser fingre!

 100. Sikke en glædelig nyhed, at der kommer en fortsættelse!! Jeg var så vild med de foregående <3

 101. Sikke en fed gave. Jeg læste 100 dage på 1 dag i sommers ;-) Hun skriver medrivende og skarpt, jeg var virkelig ret vild med den. Håber så meget jeg vinder! :-)

 102. Vil vildt gerne vinde Syv Sind. Har læst de to øvrige i serien og er så spændt på at følge Kaare, Ask og Sille og de andre – især Silles udfordringer med at jonglere med familie og karriere som det er kommet ud i de uddrag fra bogen, jeg har læst. Er selv “tilflytter” nordjyde til Kbh ligesom forfatteren Lotte og synes hun virkelig formår at skildre familiernes op- og nedture med et skarpt og kærligt blik ?

 103. Jeg har nydt at læse de to tidligere bøger i serien og vil glæde mig til at læse denne også ?

 104. Efter 5 år på CBS havde jeg fuldstændig mistet læselysten. Det tog mig et år på arbejdsmarkedet at genfinde den, og lige før sommeren købte jeg en ordentlig stak bøger – stort set alle sammen på din bogklubs anbefaling. Og jeg endte med at sluge en bog om ugen ved siden af arbejde. Så tak for det (og tak til det gode vejr, der lagde op til at læse i haven)! Og nå ja, ovenstående bog vil jeg også virkelig gerne læse ?

 105. Har læst den første, vil meget gerne læse mere fra denne forfatter, kunne være sjovt at læse den “sammen” med læseklubben??

 106. Har endnu ikke læst Lotte Kaa Andersen – det vil jeg glæde mig til!
  Pt læser jeg ‘Glæden med skeden’, den er både underholdende og informerende.

 107. Dejlig konkurrence! Jeg skal helt klart læse Syv Sind uanset, om jeg vinder eller ej. Egentlig var jeg ret skeptisk, inden jeg i sin tid læste Hambros Allé 7-9-13, og frygtede, at det ville være en dårligt skrevet ‘damebladsbog’, men det blev gjort til skamme, så jeg slugte både den og senere også 100 Dage.

 108. Jeg har ikke læst de første to, men jeg vil elske og sidde i min læsehyggestol med tæppe, te og stearinlys på bordet, mens mørket falder på?

 109. Uh, jeg ville rigtig gerne have fingrene i den bog. Jeg går på barsel i næste uge, og vil så gerne nå lidt læsetid inden den lille melder sin ankomst. Bog, varm kakao og benene oppe må være den ultimative måde at nyde lidt alenetid på :-)

 110. Jeg har aldrig rigtig været nogen læsehest, men efter jeg nu har været sygemeldt gennem de seneste 2 år, er jeg jævnligt på biblioteket og har virkelig fået øjnene op for, hvilken enorm glæde det kan give fordybe sig i en bog. Har stadig Lotte Kaa Andersens triologi til gode, så ville elske at vinde Syv Sind :-)

 111. Jeg er inde i en god periode, hvor jeg sluger den ene bog efter den anden. Jeg var meget begejstret for de to tidligere bøger, så jeg kan ikke forestille mig andet, end jeg ville elske den nyeste. Jeg krydser fingre!

 112. Midt i opgaveskrivning har jeg hver dag et frikvarter på 30 minutters lystlæsning. Læsning der intet har at gøre med faglitteratur. Derfor ville det være så dejligt at kunne hygge mig med den tredje Hambro-bog ???

 113. Det lyder som en god bog, som vil være perfekt at læse her i de mørke vinter aftener ☺

 114. Vil vildt gerne være med i konkurrencen om et eksemplar ;) Snupper de sidste ulæste bøger fra bogreolen med på ferie i næste uge, så mangler lidt nyt læsestof, når jeg kommer hjem igen ??

 115. ARGH en virkelig optimistisk læsehund krydser fingre! Så dejligt at være med i “læseklub”

 116. Syv Sind vil jeg inderligt gerne vinde et eksemplar af. Jeg længes efter at komme i gang med at læse igen efter en lang periode med alt for meget arbejde. Og den lyder som en bog efter min smag!

 117. Den lyder lige noget for mig! Har ikke haft kendskab til forgængererne, men det skal en læsehest som mig da vist have næsen i ? God læselyst derude ?

 118. Har læst hendes tidligere romaner, og glæder mig til at følge de forskellige familier endnu engang.
  Hvis jeg vinder, skal det være min godnatlæsning det næste stykke tid ???

 119. Mørketid = læsetid.
  Det bedste ved ikke at være studerende mere er, at jeg nu har tid og lyst til at læse for sjov. Heads up for en god læseklub

 120. Den gad jeg godt at vinde :-) Kunne godt tænke mig at læse noget satirisk om netop den tid vi lever i nu…

 121. Wauw, den lyder spændende og anderledes. Har læst flest krimi-bøger, men forsøger at begi mig ud i noget nyt ? Jeg håber jeg er heldig! Knus

 122. Har læst de to andre og skal da helt sikkert også læse denne, så ville være dejligt at vinde noget nyt reolen og til afstressning fra hverdagen ??

 123. Åhhh glæder mig sådan til at læse den. Elskede de andre to bøger, og mangler en ny bog på natbordet efter at have afslutte min bog i går aftes.

 124. Der er ikke meget tid til læsning, med en lille 1 årig derhjemme. Men når det er muligt – ligger jeg mig midt i dynerne og slapper helt af med en god bog :-)

 125. Jeg ville elske at kunne nyde de mange mørke aftener og den kommende juletid med en spændende bog i hånden.

 126. For mig er bøger – både de jeg læser og de jeg hører – ren selvforkælelse. Krydser fingre for at jeg kan blive den heldige vinder af Lotte Kaa’s bog ???

 127. Jeg øver mig i at læse flere bøger og se mindre Netflix. Det kræver godt læsestof, som fx en god bog i en konkurrence på en blog??‍♀️

 128. Jeg vil så gerne være med i bogklubben og læse denne – det kunne være så hyggeligt og motiverende her midt i min barsel. Jeg krydser fingre :)

 129. Jeg arbejder på at blive en bedre og skarpere udgave af mig selv, at tage den mere med ro og koble mere fra. Heriblandt at læse flere bøger og være mindre på Instagram – men hvor Instagram er min hjemmebane, er bøger mega udebane. Så ja tak til at deltage i denne konkurrence, da jeg snart er færdig med den bog, jeg er i gang med, og da jeg har brug for alle de bog-inputs, jeg kan få. ??

 130. Jeg har læst de to første bøger og blev så glad da jeg opdagede der kom en tredje :) Vil så gerne læse den på vores kommende skiferie – vil være perfekt ferielæsning når der skal slappes af i kroppen efter en lang dag på ski :)

 131. Ej har sådan glædet mig til at bogen skulle udkomme, de to første er supergode.
  Så det ville være perfekt at vinde den til decemberlæsningen.

 132. Ih hvor hyggeligt, den ville være perfekt til efterårslæsning. Kan man mon melde sig ind i bogklubben, eller hvordan fungerer det? :D

  1. Du er automatisk med, hvis du vil :) Vi læser den samme bog i den angivne periode og efterfølgende lægger jeg et indlæg op med hvad jeg syntes om bogen, samt nogle spørgsmål til jer og så ‘snakker’ vi sammen om den i kommentarfeltet :)

 133. Jeg har desværre ikke læst de 2 første bøger i serien – men jeg elsker en god bog, så jeg håber jeg er heldig at vinde ?

 134. Hej Emily og klub.

  Jeg vil umanerligt gerne vinde Syv Sind, fordi jeg i 2018 virkelig har fået dyrket min læseambitione mere end normalt. Jeg elsker at læse, men falder som de fleste hurtigt ud af rytmen, når først hverdagen rammmer. Men det sidste halve år har jeg endelig fået prioriteret det, og wow hvor har det bare givet mig så meget mere end blot en stak læste bøger.

  Ro, afslapning, noget at glæde sig til, alenetid, kvalitetstid og selvfølglig en masse gode fortællinger.
  Lotte Kaa har jeg desværre ikke haft fornøjelsen af endnu, men jeg vil helt sikkert elske at give det et skud med sådan en ny bog på hylden.

  Jeg krydser i hvert fald fingre.

  KH Laura

 135. Jeg glæder mig til at jeg skal læse gode bøger i juleferien, når jeg får lidt pause fra pensumlæsningen på mit studie. Her ville denne bog helt sikkert blive et hit :)

 136. Jeg synes altid der bliver anbefalet gode bøger i læseklubben, så håber på at vinde denne! ?

 137. Havde næsten ikke turde håbe på, at der ville komme en afsluttende og tredje bog. Har læst de to andre på din opfordring og kom alt for hurtigt igennem.

  Ville elske at vinde den sidste, skal under alle omstændigheder have fingrene i den.

 138. Sikke en fin læsegruppe ide. Dette vil være min første bog, men jeg savner SÅ meget at komme igang med at læse igen -nu må jeg igang, på 3. barsel? jeg kan mærke det er nu :)
  Tak??

 139. Har læst både Hambros Allé og 100 dage, så jeg glæder mig til at få afslutningen med. I mellemtiden har jeg kastet mig (lidt forsinket) over “Den der lever stille”.

 140. En konkurrence som falder på et tørt sted hos mig ? jeg har været på barsel i otte måneder nu og jeg har ALDRIG fået læst så meget som i min barsel ? alle de bøger jeg igennem årene på studie og med arbejde har følt at jeg ikke kunne tillade mig at læse (fordi der er altid er noget vigtigere at læse), dem har jeg slugt nu. Jeg tror at det er blevet til omkring 20 bøger- alt fra Solsjernetsyn til Knud Romer til Jo Nesby er blevet fortæret.. og nu ved jeg ikke hvad den næste skal være ?‍♀️ Man kan måske sige at jeg er i… syv sind? ?

 141. Som studerende er der sjældent tid til at læse skønlitterære bøger. Men efter at have skruet ned for blusset, grundet en periode med al for meget stress og jag, er der igen lyst til bogfordybelsen. Jeg ville elske, at læse og eje denne bog!

 142. Har læst de to tidligere med stor fornøjelse så ville elske at vinde den, særligt nu hvor jeg ligger syg med feber ;)

 143. Jeg elsker at læse – men har virkelig ikke får det gjort de sidste 1,5 år, da min lille søn kun sover meeeeget kort tid af gangen. Nu er lurene dog længere og det ville være dejligt at kunne bruge en af ‘pauserne’ til at smide fødderne op og gå i krig med en spændende bog <3

 144. Årh ville elske at vinde! Jeg har en travl hverdag, så bøger er virkelig det frirum jeg har hver dag. Der hvor jeg kobler af. Mangler dog en november bog ;) Har forøvrigt læst de to forrige og knuselsker dem!

 145. Ihhh altså – jeg er altid lidt bagud i forhold til læseklubben – det er lige med at få det hele til at hænge sammen – men jeg eeeeelsker at følge med.. :)

 146. Den vil jeg så gerne læse. Bruger dine anbefalinger om bøger, og læst mange af dem du har skrevet om.
  Tak fordi du giver mig læselyst :-)

 147. Var helt vilde med de to første – og har læst dem flere gange.
  Vil elske at vinde den sidste ☺️☺️

 148. Den lyder næsten som en åbenbaring til mit eget liv lige nu ?? Og så vil det samtidig være den perfekte debut til at være med i jeres læsebogklub, som jeg længe gerne har ville være med til! Det er en virkelig god måde at give sig selv tid til at læse lidt i en travl hverdag – så det ikke kun er sommerferierne der bliver brugt til at give sig hen til en spændende bog! Jeg krydser fingre ??

 149. Startet på Storytel med den første i serien og er på venteliste til Syv Sind… Håber jeg vinder den til sikker læsning i november! ?✨

 150. Uhh håber jeg kan nå at være med. Den lyder rigtig spændende. Kunne være godt læsestof til juleferien :)

 151. Har læst de første 2,og ville elske at kaste mig over denne. For tiden bliver det kun til faglitteratur, men i juleferien skal der læses en masse gode bøger.

 152. Altid dejlig med inspiration og debat fra b(l)ogfællesskabet. Det er yderst værdsat!
  God weekend

 153. Jeg slugte de to første bøger rådet, så jeg vil se frem til afslutningen på trilogien?

 154. Ved ikke om jeg lige kan nå at være med her på falderebet?

  Jeg elsker at læse og især at blive inspireret af ny læsning, så det kunne være fedt at vinde denne konkurrence og prøve kræfter med en ny forfatter for mig :-)

 155. Årh den vil jeg gerne vinde. Elskede de to første bøger; så fed en måde at gøre pis med al snobberiet i Hellerup – og alligevel fængende og dybe historier ❤️

 156. Jeg har læst de to andre bøger på nul komma fem, så jeg glæder mig meget til at læse denne. Skønt bogvalg i læseklubben :-)
  Vh Katrine