Læseklub: Urmagerens datter + vind bogen

Så skyder vi læseklubben i gang igen ovenpå en lang vinterpause. Og jeg glæder mig umådeligt til atter at læse med jer, synes altid I har så gode betragtninger og det er spændende at høre om andres læseoplevelser.

Min største luksus er at hive en time eller to ud af lørdagen til at læse, men det meste af min læsning foregår faktisk i hverdagene. Omtrent tyve minutter om aftenen, inden jeg skal sove (glæder mig altid til at komme i seng, så jeg kan læse) og så er jeg også begyndt at læse lidt om morgenen. Bare en ti minutters tid i forbindelse med morgenmaden. Noget jeg gerne står lidt tidligere op, for at kunne nå.

Men nu skal det handle om den bog, vi skal i gang med. Hvis I har lyst til at være med i læseklubben selvfølgelig. Så I lige kan få tid til at skaffe eller låne den. Ja 3 af jer, kan faktisk endda vinde den. Jeg har nemlig fået 3 eksemplarer at udlodde til 3 heldige starutter. Det kan I læse mere om længere nede.

Og det er altså ikke sådan et læseeksemplar à la paperback, som jeg har her på billederne, der er på højkant. Niks, det er selvfølgelig lækre, indbundne bøger, der er i puljen.

Vi skal læse Urmagerens datter, af den bedstsælgende australske forfatter Kate Morton. Jeg har endnu selv Mortons forfatterskab til gode – altså med undtagelse af denne roman, som jeg har smuglæst en hel del i allerede for at se om den var noget for mig og læseklubben. Morton er kendt for kløgtigt at væve fortid og nutid sammen i fængslende romaner om familierelationer, skjulte hemmeligheder og spørgsmålet om, hvad der driver gode mennesker til at gøre onde ting.

Jeg håber, I har lyst til at læse med. Selv glæder jeg mig umanerligt til at dykke ned i Mortons populære univers. Tror det er den perfekte bog til påskeferien.

Vi læser Urmagerens datter i løbet af april og den er således oplagt som påskeferielæsning. Manner hvor jeg glæder mig til at læse i lange baner og spise påskeæg til den store guldmedalje.

Jeg kommer med diskussionsoplæg d. 8. maj og vi snakker om bogen i kommentarfeltet til førnævnte oplæg, så længe vi gider. Kan man ikke nå det til 8. maj sharp, så kommenterer man bare senere, når det passer. Hvis man altså overhovedet vil ‘snakke’ med. Man er som sædvanlig også mere end velkommen til at læse med i stilhed og helt i eget tempo. Vi er meget large i denne her læseklub. Bare I læser ♥

Urmagerens datter kan fås hos alle boghandlere og burde også være til at fange på biblioteket, hvis I er hurtige.

 

Vind et eksemplar af Urmagerens datter

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen om en bog, så er det blot at lægge en kommentar nedenfor med en læseglad hilsen. Der er 3 eksemplarer på højkant og konkurrencen slutter allerede på søndag d. 31. marts. Præmien har en værdi af 299 kr. pr. stk.

Vinderne får direkte besked via mail. Har man ikke fået en mail på mandag d. 1. april (nej, det er ikke en aprilsnar) og vil man stadig gerne være med i læseklubben denne omgang, må man altså ud at skaffe bogen på anden vis.

Rigtig god læselyst allesammen ♥

 

“Mit rigtige navn er der ingen, der husker. Sandheden om hvad der skete den sommer, er der ingen andre, der kender.”

Om bogen:

I sommeren 1862 slår en flok unge kunstnere sig ned i maleren Edward Raddcliffes idylliske hus ude på landet på bredden af floden Themsen. Deres plan er at tilbringe en måned sammen og lade kreativiteten flyde frit i hinandens gode selskab lang væk fra verdens larm. Men inden sommeren er omme, er en kvinde blevet dræbt af et skud, en anden kvinde er sporløst forsvundet, et kostbart arvestykke er væk og Edward Raddcliffes liv er lagt i ruiner.

Over 150 år senere falder den unge arkivar Elodie Winslow på sit arbejde over en gammel lædertaske, der indeholder et sepiatonet fotografi af en smuk, ung kvinde i victoriansk påklædning og en kunstners skitseblok, der blandt andet indeholder den fineste tegning af et gammelt hus ved en flod. Hvorfor virker huset så bekendt på Elodie? Og hvem er den smukke kvinde på billedet? Og hvad er forbindelsen mellem billedet og skitseblokken? Begge ting har så stort tiltrækningskraft på Elodie, at hun gør noget, der er absolut forbudt: Hun smugler dem med hjem og starter sin egen private efterforskning.

Urmagerens datter er en ny, stor roman fra den australske stjerneforfatter Kate Morton.

En medrivende fortælling om forbrydelse, kunst og kærlighed, om jalouise, bedrag og tab. Og ikke mindst om et hus og en række skæbner, hvis historie væves sammen gennem generationer.

 

(Visited 2.563 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

160 Kommentarer

 1. Dejligt at læseklubben er tilbage. Den har været savnet! Det er nogle af mine favorit indlæg, alle dem om bøger. Jeg håber jeg vinder men læser med alligevel ?

 2. Ej den kunne jeg godt tænke mig ? jeg skal på skiferie og med 20 timer i bil, kunne det være lækkert med noget godt læsestof! God aften

 3. Virkelig en skøn konkurrence! Jeg er lige begyndt at læse bogen Letfærdig og Løsagtig af Birgit Kirkebæk, men har været nødt til at låne den på Bilboteket fordi jeg simpelthen ikke kan finde den nogen steder, er lidt i krise.
  Men det kunne være lækkert at vinde denne bog, elsker nemlig at læse! Har min egen “lille” samling allerede!
  God dag og læselyst til dig.

 4. Den ville være en god sommerferielæsning. Jeg skal bruge min sommerferie hjemme på hunde-barsel og en god bog vil være velkommen.

 5. Den ville jeg elske at vinde ??

  Jeg holder meget af at læse og har altid gjort det. Læseriget har dog været på pause nogle år, mens vi har fået 4 børn. (Stort tillykke med graviditeten). Nu hvor børnene er blevet lidt større, bruger jeg det at læse som mit helt eget frirum og pause i hvad der til tider kan være et meget livligt hjem?

 6. Jeg har altid været – og vil altid være en læsehest! Så en mere til samlingen ville være virkelig dejligt.
  Selvom jeg helst ikke vil vente til 31. November med at få svar ?

 7. En god bog er altid en god idé, og jeg trænger til nyt læsestof. Jeg håber derfor at være en af de 3 heldige vinder ???

 8. Har elsket bøger så langt tilbage jeg kan huske❤️ At blive mor og at opleve ens snart 6 årige datter elsker bøger lige så højt som sin mor, det er simpelthen lykken. Jeg har så mange bøger, som jeg glæder mig til at introducere min Karla for.
  Jeg har læst alle Kate Mortons romaner og hun er fantastisk til at væve nutid og fortid sammen til en rigtig god bog.

 9. Jeg har lige læst om bogen, og overvejede at købe den. Nu krydser jeg i første omgang fingre for at vinde den ??

 10. Vil gerne i gang med lystlæsning igen når jeg bliver færdig med indeværende modul af min diplomuddannelse.

 11. Jeg håber sådan at vinde bogen, jeg holder i øvrigt meget af at blive inspireret af Læseklubben, så dejligt med et nyt indlæg?
  Hvis jeg er en af de heldige, skal den med på sommerferie i Østrig.

 12. Den vil jeg gerne vinde :-)
  Jeg har haft stor glæde af dine bogforslag og er lige nu i gang med Millionæren fra Singapore.

 13. Jeg læser også om aftenen. Det gør, at jeg falder lettere i søvn. Og så er jeg faktisk også begyndt at læse om morgenen inden arbejde. Det er virkelig en perfekt måde at starte dagen på :)

 14. Uh uh! Har kun hørt godt om Kate Morton men har ikke haft chance til at læse nogle af hende så det vil være fedt hvis jeg får lov til at læse Urmagerens datter. Jeg har læst løs hele vinter og det stopper jeg nok ikke med foreløbeligt selvom det er “forår” nu ?

  P.s. Jeg håber at du mener d 31 marts, ikke november ?

 15. Urmagerens Datter lyder som en fantastisk dejlig bog! Den gad jeg mega godt tage med på sommerferie. Jeg elsker god inspiration til læsningen – derfor er bogklubben genial! Her kommer i øvrigt en anbefaling direkte tilbage – jeg er netop igang med Murakamis Norwegian Wood. Den er virkelig et læs værd! ♥️

 16. Sikke en skøn konkurrence, det ville være enormt dejligt at vinde bogen! Det lyder som en bog “right down my alley”, og som jeg vist må ud og købe selv hvis jeg ikke er så heldig at vinde. ☺️? Glæder mig til at følge med i bogklubben! ??

 17. Har savnet læseklubben, så dejligt at den er tilbage. Og så med en rigtig god forfatter. Hun skriver super godt.
  Held og lykke til alle :-)

 18. Åh hvor skønt med en læseklub (jeg er nyere følger!) Jeg har også en på arbejdet, og har netop “plyndret” biblioteket for bøger til næste ferie- kan snildt pakke en ekstra bog ned (fordelen ved 30kg og kun strandtøj = mange bøger)! Håber jeg vinder og ellers må jeg vist lige omkring biblioteket igen :)

 19. Ikke et sekund i tvivl om at du glæder dig til at spise påskeæg??, og læser gør du jo altid???

 20. Sikke en dejlig præmie! Hvis jeg vinder, vil jeg dele med de af mine læseglade venner, som jeg plejer at låne bøger af – og som låner af mig.

 21. Jeg ville så gerne vinde den! Har lige genstartet min indre læsehest efter en lang studietid uden samme lyst til at læse, så nu samler jeg på læseværdige bøger! ❤️

 22. Åh en skøn konkurrance – den dejlig undskyldning for en mig stund i ny og næ midt i mommy life ?

 23. Er lige startet en bogklub med min veninde – den her bog ville være perfekt til listen ?

 24. En af de ting der for mig er hverdagsvelære er, at priotere min tid sådan, at jeg har mulighed for at læse 20-30 min om dagen. Det er noget af det bedste jeg ved. Især inden jeg skal sove, da jeg kan mærke det forbedrer min søvnkvalitet. Jeg ville elske at vinde denne bog, da jeg meget snart færdiggøre Den, der lever stille.
  God læselyst til dig også ???

 25. Den lyder simpelthen for spændende – den ville jeg godt nok gerne vinde og læse med fornøjelse!

 26. Jeg har alle dage været meget glad for at læse bøger, men jeg er desværre gået lidt i stå efter jeg blev mor. Hvis jeg vandt bogen, kunne det være en oplagt mulighed til at komme i gang med læsningen igen ??

 27. Dejlig konkurrence! Jeg læste The Lake House af Kate Morten for nogle år siden, og det er en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst! Krydser fingre for at jeg er en af de heldige, der vinder hendes nye bog ??

 28. Yay, har glædet mig til at læseklubben kom igen, så jeg kan prøve at være med. Vi er 10 veninder der har startet en læseklub og holdte igår første diskussionsaften, hvilket gik over alt forventning. Jeg er på barsel og når at læse meget mere end de andre, så det er jo perfekt at være med her også ?

 29. Så fint billede og dejligt præmie – når nu det sådan inspirerer til at få plads til læsetid ??

 30. Dejligt med endnu en anbefaling. Jeg vil gerne igang med at læse igen for at finde lidt ro i hverdagen, så det ville være super heldigt at vinde bogen, m ellers lyder det som en der skal bestilles hjem fra biblioteket ?

 31. Den lyder vildt spændende – den kunne jeg godt tænke mig at læse og være med i bogklubben! Og endnu bedre hvis jeg kan vinde den her.

 32. Ja tak! Jeg har fået prioriteret læsningen igen det sidste års tid, men det er lidt hip som hap, hvornår jeg får læst. Jeg kan godt lide at læse en bog om dagen, men det er svært at nå i weekends :-) Måske skulle jeg følge dit eksempel og læse lidt ad gangen. Jeg synes slet ikke, jeg har hørt om Kate Morton, så det ville være et spændende bekendtskab! Altid godt at få udvidet sin horisont lidt.

 33. Altid dejligt med denne læseklub :-)
  Jeg vil meget gerne putte et lod i puljen og håbe på den medrivende fortælling :-)
  Aften hilsner og glæder mig til at læse med igen.

 34. Jeg er vild med læseklubben, og jeg er så glad for, at jeg igen er begyndt at prioritere læsningen – ville elske at føje denne til natbordet :-)

 35. Efter en alt for lang læse pause (pga alle de sædvanlige ligegyldige dårlige undskyldninger) lyder det som en fantastisk bog til at komme tilbage i sporet i ??

 36. Dejligt, at du er tilbage med læseklubben, som jeg er stor fan af.
  Denne bog lyder rigtig god og jeg krydser fingre for, at jeg er en af de heldige tre vindere, så jeg kan være med i diskussionen :-)

 37. Som relativ ny følger vil jeg glæde mig til at følge med i læseklubben! Det er sltid skønt med lidt ekstra motivation læsning i hverdagen :-)

 38. Denne bog falder på et tørt sted – jeg blev færdig med en Ken Follet mobbedreng i går, så jeg er klar til at gå i gang med en ny, god bog :-) god dag ønskes I allesammen

 39. Uhhh den lyder virkelig spændende, den bog – og så er den ovenikøbet også smadder flot!? Jeg vil vildt gerne læse med denne her gang. Jeg har aldrig været med i læseklubben, på trods af at jeg faktisk elsker at læse i en god skønlitterær bog. Især om aftenen, som du også skriver, lige inden sovetid. Men jeg har været studerende på et ret læsetungt studie de sidste 6 år, og så orker man ikke rigtig at læse videre, når man har læst alt det faglige – synes jeg. Så det har mest været i længere ferier jeg har gjort det. MEN, i slutningen af januar blev jeg færdiguddannet, så NU skal det igen være og jeg har allerede gnavet mig igennem halvanden bog? GLÆDER mig til at læse med her også!!
  God dag Emily☀️

 40. Den lyder vildt spændende! Jeg er ikke så god til at få læst i hverdagene, men i ferier er det den største luksus :-)

 41. Uh, pick me pick me ?? Jeg er netop startet på barsel og er særdeles lidt mobil, så mine dage går med at læse og strikke og prøve at undgå at se Beverly Hills sådan dagen lang ?

 42. Jeg elsker at læse! Det er det vildeste sus at få fat på en god bog, der river en med. Når jeg læser, så bliver jeg tabt for omverden. Min kæreste er enormt fascineret af den måde, jeg bliver total suget ind i historien. Jeg selv elsker det sol et pusterum og en verdensudvidelse. Jeg vil derfor meget gerne være med i konkurrencen ? – og i læseklubben.

 43. Hvor skønt! Jeg håber at vinde, så jeg har en skøn bog at læse mens min datter (forhåbentlig) sover mega lange lure i barnevognen! ?

 44. Dejligt med mere læseklub igen. Er altid spændende når andre vælger eller inspirere bøger for en. Det slå sjældent fejl, hvis bare man ikke et kræsen. :)

 45. Juhuu, den kunne jeg godt tænke mig at vinde! Tænker også den går an som poollæsning, og jeg snart til Portugal.

 46. Det er altid så dejligt med en konkurrence på en god og fin bog, så nu håber jeg bare at være en af de heldige ??
  Og hvor er det dejligt, at læseklubben er tilbage. Jeg er vild med at læse med i debatten og finde gamle indlæg, efter jeg har læst en ‘gammel’ bog – og listen af bøger er så god inspiration ?

 47. Jeg ville elske at bruge påsken på at fordybe mig og forsvinde ind i et andet univers, det er det jeg elsker ved at læse. Dine anbefalinger og læseklub har før været en stor succes for mig. Tak for det ?

 48. Jeg læser på min togtur mellem Slagelse og København hver dag. Der bliver ekstra meget togtid her i april og maj pga sporarbejde, så det ville være helt perfekt at vinde en bog. Jeg har før læst bøger du har anbefalet, som har været virkelig gode. Ligenu læser jeg Pat Conroy’s “The Prince of Tides”, som jeg også gerne vil anbefale. Jeg har aldrig læst med i din læseklub før, men måske er det på tide!

 49. Jeg vil elske at vinde bogen, og den er jo helt oplagt til påskeferien! At læse er mit totale frirum, hvor kreativiteten spirer og hverdagen sættesvlidt på pause, så ville nyde at få endnu en bog til samlingen ?

 50. Yay. Den vil jeg gerne vinde. Jeg skal to uger på påskeferie i en hytte hvor planen bare er at læse, så det er helt perfekt med læseklub.

 51. Den lyder spændende, og helt perfekt til at læse sig ind i en anden verden og få lidt aflastning til hovedet, hvor bachelorprojekt og valgfag ikke fylder. Skøn konkurrence!

 52. Ja tak ? Jeg har ikke så mange bøger tilbage på min reol, som manglet at blive læst og jeg stifter hellere end gerne bekendtskab med en ny, spændende forfatter ?

 53. Hvor godt at læseklubben er tilbage! Det er en gave at kunne lade sig drage ind i et helt andet univers, end det man befinder sig i. Jeg starter altid dagen rigtig tidligt med at stå op, lave mig en kom kaffe og sætte mig tilbage under dynen og læse i 30 min <3 Fantastisk start på dagen.

 54. Den lyder enormt spændende! Jeg har ikke tidligere været så god til at læse med i læseklubben herinde, men denne bog er da en oplagt mulighed for at begynde :)

 55. Ihh det kunne være så dejligt at vinde denne bog, synes den lyder så spændende! Jeg skal på påskeferie i jylland med min mand og min datter på 3 mdr, så mon ikke der bliver en lille stund hvor jeg kan læse lidt, nu hvor bedsteforældrene også er der til at passe ?
  Tak for en skøn og altid inspirerende blog ❤️

 56. Jeg har aldrig været med i læseklubben men har læst om den i et blad og har set frem til, at den startede op igen. Glæder mig til at læse bogen – ville være mega fedt at vinde den ;-)

 57. Jeg elsker at læse, og forsøger at bringe det ind i min hverdag. De bedste dage slutter simpelthen med en bog i hænderne☺️

 58. Uh, den lyder god :-) Og som den perfekte bog til påskedage, hvor eneste plan er kaffe og at læse. Den vil jeg gerne vinde.

 59. Dejligt at læseklubben er igang igen? Lyder som en spændende bog jeg glæder mig til at læse.

 60. Den ville jeg gerne vinde??

  Tak for god læseinspiration! Jeg har for nylig købt “Millionæren fra Singapore” – og kan ikke vente med at læse de første sider ?

 61. Bogen skulle min søde mor have – hun ligger hjemme med foden i vejret, efter en operation i hendes knyst. Tror hun ville værdsætte en bog højt! :-)

 62. Orv den gad jeg godt vinde. Lyder som herlig forårslæsning. Jeg krydser alle lemmer, der kan krydses <3 God weekend. Knus!

 63. Jeg vil glæde mig til at læse med og håber da at jeg kunne være så heldig at vinde et eksemplar

 64. Årh den lyder vildt god! ville elske at vinde den. Er lige blevet færdig med bogen “stolthed og fordom”. Det ville være så dejligt at have en ny bog jeg kunne begynde på, så jeg kan holde et lille pause for at mit eksamens stress. Jeg elsker at læse, jeg læser hver aften, men da det er min første eksamen her til sommer. Har jeg ikke haft så meget tid til det for tiden. Men lige meget om jeg vinder den eller ej vil jeg meget gerne læse den og være med i “snakken” den 8 maj. <3

 65. Læser altid Kate Mortins bøger på ferie ? jeg er ikke så god at læse i hverdagen, men ville gerne blive bedre til det! Jeg bliver bare altid helt opslugt af det, så det er rart at kunne bruge en hel dag fordybet i bog, som man kan på ferie ✨

 66. Jeg har ikke taget del i læseklubben endnu, men har luret med i indlæggene.. tihi.. Men nu må være tiden hvor jeg tager del i dette fantastiske initiativ! Tak for evig læseinspiration.. Kram herfra

 67. Det sker ofte at jeg tager på besøg i din læseklub, Emily. Både gamle og nye indlæg inspirerer mig til ønskesedler og bestillinger på biblioteket. Er vild med den bredde der er i din læse-nysgerrighed, den lader jeg mig virkelig inspirere af efter jeg opdagede, at jeg lidt for ofte lander i biografi-genren. Livet og boghylden skal have lidt mere balance :-)

 68. Hvor er det skønt, at læseklubben endelig er tilbage!! Jeg er så vild med at kunne få inspiration til ny læsning ✨ Jeg krydser fingre for, at jeg vinder denne konkurrence. Det ville være et dejligt afbræk fra eksamenslæsningen.

 69. Jeg elsker også at læse, men det bliver ikke til ret meget imens jeg har undervisning og en masse læsestof til studiet, så jeg glæder mig også helt vildt meget til både påskeferien og sommerferien, hvor der skal læses så meget som muligt! ❤️

 70. Jeg har slugt rigtig mange skønlitterære bøger det sidste års tid. Det er vel og mærke samtidigt med at læsemængderne og opgaverne på studiet (+ BA-projekt pt.) er blevet mere omfangsrige. Men det passer mig så godt at slå hovedet fra læsningen med læsning. ;-)

 71. Jeg elsker læseklubben og håber på at vinde et eksemplar til denne måneds læseklub. Jeg låner som regel bøgerne på biblioteket for at spare lidt penge, men kan bedst lide ikke at stresse over at skulle nå at læse bogen inden den skal afleveres igen, så derfor håber jeg at vinde ?

 72. Uh den lyder god den bog; håber jeg bliver en af de heldige vindere – bøger og læsetid er nemlig også min yndlingsbeskæftigelse :)

 73. Elsker alle Kate Mortons bøger og glæder mig sådan til denne. Desværre er jeg ret langt nede på bibliotekets reserverings liste. Tak for en dejlig blog – nyder at følge med:-)

 74. Jeg elsker du giver ny inspiration til bøger, jeg glæder mig til læse med, uanset om jeg vinder den eller ej???

 75. Det lyder som en fantastisk bog!
  Som barn læste jeg altid meget, men gik i stå igen da jeg begyndte at studere. Efter jeg er kommet ud på den anden side og har været på arbejdsmarkedet i nogle år, er jeg efterhånden kommet tilbage til mit originale default læse-niveau, som er forholdsvis højt :) Jeg gør det samme som sig – læser under morgenmaden inden arbejde og inden jeg falder i søvn om aftenen – det er en dejlig ramme om dagen :)

 76. Det lyder som en bog, der vil forsinke alle mine praktiske gøremål for april! Men ikke desto mindre lyder det som den perfekte bog at læse i forårsolen under en dyne på min lille altan :-)

 77. Efter at være flyttet på landet, har min nye pendler-status givet mig en time hver dag, hvor jeg kan sidde og læse i fred og ro. Denne bog ville helt klart komme med i tasken.

 78. Den ville jeg utrolig gerne vinde, den lyder SÅ spændende !? jeg har genfundet mine læseglæde i efteråret og ville elske at lægge denne bog i bunken over kommende læseoplevelser ? det kunne måske komme til at passe fint med påskeferien, hvor der bare skal slappes af på svigerforældrenes gård i Jylland ?

 79. Har endnu ikke prøvet at være en del af læseklubben. Det ville være ideelt at vinde bogen, så er der i hverfald ingen undskyldning! :)

 80. Vil gerne vinde bogen, da jeg elsker at læse. Jeg er en læsehest med æselører:-)
  Det er et frirum at læse, da man kan lukke alt andet ude.
  Hilsen
  Anne

 81. Jubii, læseklub-opstart! Det har jeg glædet mig til – og sikke en start, hvis man vandt bogen (ellers er jeg sikker på, det bliver en god start alligevel). :) Mange hilsner til dig, Emily.

 82. Jeg er så enig i, at læsning er en kæmpe hverdagsluksus! Jeg ser desværre ofte, at læsning bliver glemt, nedprioriteret eller erstattet af et hurtigt serie-fix, og det skal folk selvfølgelig helt selv om, men for mig er der simpelthen intet, der kan konkurrere med at forsvinde ned i et skønlitterært univers. Jeg håber at vinde bogen!

 83. Det lyder lige som en bog for mig.
  Jeg har været sygemeldt i 1,5 år og har derfor en stram økonomi.
  Krydser fingre!!

 84. Jeg er i gang med at (gen)læse Harry Potter serien, så jeg kan næsten heller ikke komme hurtigt nok i seng om aftnen. Det er den skønneste måde at falde ned på inden jeg skal sove

 85. Åh, Husker da jeg for mange år siden læste “Den glemte have” af samme forfatter. Den var så spændende! Har kigget efter “urmagerens datter” men har kun set at den ikke var udkommet i Sverige endnu, så jg blev såååå glad da jeg læste dit opslag. ?
  Håber jeg bliver den heldige vinder, ellers så må jeg gå til biblioteket, mit favoritsted. ? hav en dejlig dag ❤️

 86. Jeg elsker Kate Morton og har allerede læst the Lake House. Den var vidunderlig. Nu drømmer jeg om, at få urmagerens datter med mig i rygsækken til Nepal og Annapurna bjergene i april, så jeg kan hvile fødderne efter et langt trek med en god bog og bjergtagende udsigt.

 87. Øj den ku jeg godt tænke mig at vinde ;) 2019 har vist sig fra sin bedste side, jeg er endelig blevet mega god til at læse bøger ( igen ) og fordyber mig mere i at læse bøger en sociale medier. Jep skærm fri tid er slået til, og nu fokusere jeg på at læse fremfor al den tid jeg bruger på instagram osv :)

 88. Hej Emily:) Jeg blev ret inspireret af at læse dine tips til god nattesøvn. Det er virkelig noget jeg personligt gerne vil blive bedre til og derfor har jeg også lavet den regel, at jeg skal ligge i sengen og læse en halv times tid (i stedet for at se på skærme) inden jeg slukker lyset.
  Ønsker at denne bog kan indgå i min nye rutine:)

 89. Jeg er i gang med at udfylde min bogreol, som indtil videre kun består af bøger, jeg har lånt at mine mor, der i mange, mange år har været medlem af Gyldendals Bogklub. Er kæmpe fan af at kunne låne bøger af min læseglade familie og venner, fordi bøgerne for mig er lige så stor en del af indretningen som selve fornøjelsen ved at læse bogen. Det er en nem måde at ændre udtrykket i mine stue bare at ændre lidt på sammensætningen af bøger, der står fremme. Jeg er sikker på, at Urmagerens Datter ville pynte så fint i min reol og så ville jeg bruge noget af min påske på at dykke ned i hendes univers, i de pauser jeg skal have fra afslutningen af min ph.d.-afhandling :)

 90. Jeg har læst de fleste af hendes bøger, hun er så god! Altid velskrevet, et godt plot og personer man kommer til at holde af. Glæder mig helt vildt til at læse den nye ☺️

 91. Dejligt at læseklubben er tilbage, det er så hyggeligt at følge med i litteraturopdateringerne ? jeg håber på at vinde! ??

 92. Med hjernerystelse på 4. Måned og derfor endnu ingen læste bøger i 2019, håber jeg at denne bog kan blive min første i år. For Søren hvor jeg savner at læse! Heldigvis har jeg kunne høre en masse lydbøger – det kan også noget, men det er bare ikke det samme som at læse en fysisk bog.

 93. Jeg er igang med at skrive speciale pt. og der er så meget ‘faglig’ læsning der skal overstås at jeg får helt dårlig samvittighed hver gang jeg åbner en ‘lyst’ bog. Jeg kan dog alligevel ikke helt lade være, for jeg elsker simpelthen at læse. Den ting jeg glæder mig ultimativt mest til ved at være færdiguddannet er skamløst at kunne læse lige præcis og alle de bøger jeg har lyst til ♡

 94. Hvis jeg vinder skal Kate Morton være min motivation til at komme i gang med hyggelæsningen igen, da jeg i lang tid kun har læst fagligt, men jeg nyder begge dele.

 95. Jeg har læst alle hendes bøger – hun skriver så godt. Det ville være dejligt at vinde denne :)

 96. Åhh den vil jeg gerne vinde. Elsker hendes bøger og har læst dem allesammen. Ville være en skøn gave i denne tid hvor jeg er sygemeldt med en opereret albue??

 97. Skøn konkurrence! Endnu en bog til stakken af bøger, der er på min “goodreads” læseliste anno 2019.

  VH

 98. Har med glæde læst en del af de bøger du anbefaler. ?Det er så rart at få nye læseoplevelser, har altid elsket at læse og for en tid være i andres univers. Derfor vil jeg gerne lægge et lod og håber at vinde “Urmagerens datter”!!!!!! Nyder osse at følge med på din blog, det gør du godt og KÆMPE TILLYKKE med graviditeten!! Dejligt at se maven vokser. KH. Dorte ?

 99. Åh, den mail på gerne lande i min mailbox og bogen må gerne lande i min postboks læs -kasse…

  Herhjemme læser jeg og mine drenge 20 minutter i hver vores bog hver aften inden de skal i seng. Superhyggeligt.

 100. Jeg læser rigtig mange e-bøger , men forsiden er simpelthen så flot i farverne, at den vil være skøn at have og kigge på, og så vil jeg også rigtig gerne læse den.

 101. Jeg elsker, du har har skabt denne virtuelle læseklub, og jeg ville elske at vinde bogen til læseklubben i april :-)

 102. Jeg er ENDELIG kommet ind i en god læserytme igen, og har også fået smag for lydbøger som ‘selskab’ på min gåture, der nu ofte bliver længere end tidligere, fordi jeg lige skal have et kapitel mere med. Lige nu lytter jeg til “Folkets skønhed” og er netop startet på “Idioten” som almindelige bog, og så vil jeg gerne læse “Urmagerens datter” bagefter. Synes dine anbefalinger er spot on :-)

 103. Den vil jeg gerne vinde.
  Jeg har lige købt Millionæren fra Singapore, da du plejer at anbefale virkelig gode bøger, så den glæder jeg mig til at komme i gang med i aften.

 104. Den gad jeg godt at læse! Krydser fingre! Er lige blevet færdig med “Smaragdsliberen” af Anne-Cathrine Riebnitzsky, den var virkelig god :)

 105. Den lyder super god, den vil jeg vildt gerne vinde. At læse er også en af mine største fornøjelser. Jeg har lige SLUGT “Den hvide død” af Robert Galbrait/JK Rowling, det er altså en serie jeg virkelig kan anbefale (selvom jeg ikke generelt er til krimier).

 106. Det lyder som den perfekte påskelæsning, til at tage med på ødegården i Sverige, foran pejsen. Om den så vindes eller skal købes, med skal den!

 107. Jeg er i konstant søgen efter en bog med en åben og inddragende fortælling. En fortælling der fører mig ind i en ny verden, måske væk fra den verden jeg lever i. Jeg håber at få lov at læse Kate Morten!

 108. Dejligt at læseklubben er tilbage! Det er altid inspirerende at følge med i. Jeg krydser fingre for mit held, så jeg kan læse med på sidelinjen af de sidste eksamener ?

 109. Jeg elsker de her indlæg! Har købt mange gode bøger ud fra dem ? Ligenu er jeg i gang med “Argumenter imod kvinder” – virkelig spændende, hvis man er til den slags.

 110. Elsker Kate Mortons bøger og den måde hun væver fortid og nutid sammen på. Ville elske at vinde denne og bruge de første uger af min barsel før baby kommer på at læse den – gerne på mit yndlingsspot: trappen foran terrassedøren med en kop kaffe og en solskinsstråle on the side.

 111. Jeg glæder mig til sommerferie fra studie, så jeg endelig har tid til at læse andet end pensum :-) efter jeg startede mit studie er det ikke blevet til meget ‘fri’ læsning i løbet af et semester, så jeg får altid samlet mig en god bunke til sommerens lange ferie.

 112. Jeg har lige taget hul på tre ugers ferie, og det giver mig lyst og tid til at dyrke skønlitteratur noget mere. Noget jeg holder af, men som jeg har forsømt lidt gennem unitiden og kun været forbeholdt ferier. Håber jeg vinder en bog :D

 113. Jeg ville elske at læse den bog. Har hørt så meget godt om den!
  Foråret er endelig begyndt at vise sit ansigt, og jeg mangler en ny bog til de solrige timer på altanen.
  Krydser fingre!

 114. Jeg elsker også at læse for at få nye perspektiver, lære mere – eller simpelthen bare slappe af med en god historie :) Det seneste år er det dog mest blevet til faglitteratur, men jeg forsøger at finde flere skønlitterære værker til læsning før sengetid.

 115. Jeg har samme læserutine som dig – det med lige at læse 15 – 20 minutter inden jeg skal sove er noget jeg ser frem til i løbet af dagen, og en fantastisk måde at slutte dagen på.
  Jeg har endnu Kate Mortons forfatter skab tilgode, men vil elske at give mig i kast med Urmagerens datter – jeg elsker at få inspiration til nye forfattere. Pt. læser jeg Nattog til Lissabon af Pascal Mercier, den er ret anderledes end noget jeg tidligere har læst, meget filosofisk og dyb, men jeg fik den af en person, som betyder rigtig meget for mig, og som jeg deler mange læseoplevelser med, og denne kan altså anbefales. Min all time favorite er dog Niksen af Nathan Hill, den er intet mindre end fantastisk.
  P.s. Din graviditet klæder dig helt utrolig godt.

 116. Jeg ELSKER at læse!!! Især når der ligger en spændende roman og venter på mig, som man sletter ret ikke kan rive sig løs fra. Det ville være så kærkommen i en tid, hvor bachelor og tunge litteraturstudier fylder, og hvor jeg bare for en stund inden sengetid kan få lov til at dykke ned i bog med uden andet formål end at nyde og slubre ord i mig :-)

 117. Så sent som i formiddags læste jeg ved et tilfælde en anmeldelse af denne bog og tænkte – den må jeg have fat i, så jeg kan komme i gang med at fordybe mig i læsning igen. Derfor blev jeg så glad, da jeg så, at det var denne bog, som aprils læseklub går i dybden med. Krydser fingre for, at jeg kan vinde den. Kh

 118. Den gad jeg godt læse i påskeferien når jeg skal i sommerhus ?? Lige for tiden læser jeg Rødder om Nedim Yasar. Barsk, men god ?

 119. Meget inspirerende med den læseklub; det giver mig virkelig lyst til at læse bøgerne – og Kate Morton er ret skøn. Kan anbefale “Den glemte have”??ville elske at læse hendes nye bog?❤️

 120. Den lyder spændende. Jeg kender ikke til hendes forfatterskab, men det kan der jo laves om på.
  Krydser fingre!

 121. Håber jeg bliver den heldige vinder, da man som læsehest jo altid mangler gode bøger at gå i gang med, og du plejer altid at inspirere til de helt rigtige typer af bøger. God læselyst til alle derude :-D

 122. Jaa, den ønsker jeg mig! Det kunne være en god bog til næste gang, jeg skal vælge en bog i bogklubben :)

 123. Jeg bruger også 15-20 min hver eneste morgen på at læse. Det er sådan en god start på dagen, så det ville være skønt at vinde denne bog. :-)