Monthly Wanted: Påskefeber

Jeg ved godt, jeg allerede har pippet (hehe) en hel del op om påske og det er helt sikkert et anfald af noget graviditetsnoget, at jeg glæder mig så umådeligt til påskeferie og alt der relaterer sig til påske. Eller dvs. er ikke videre troende, så må nok indrømme, at det mere er samvær, påskeæg og -frokoster, læsetid, spirende forår, sommerhus, blomster og alt andet jeg forbinder med påskeferie, som jeg glæder mig til.

I den anledning har jeg samlet lidt påske(agtige)sager foruden læsestof (påsketid er læsetid) og forårskjoler både for dem med og uden maver.

reklamelinks:

 1. Unik kjole fra Sissel Edelbo
 2. Biernes historie af Maja Lunde –  den har jeg stadig til gode og GLÆDER mig til at læse
 3. Gul skjorte fra & Other Stories
 4. Kunsttryk i A5 fra Pernille Folcarelli
 5. Påskepynt til at hænge på grene/buket fra Juna
 6. Lysegul øko-t-shirt fra Sissel Edelbo
 7. Silkekjole i libertyprint fra Arket
 8. Solen og hendes blomster af Rupi Kaur
 9. Påskeæg med 18 økologiske chokolader fra Summerbird
 10. Prikket kjole fra Isabella Oliver – I er flere der har tippet om dette mærke og de laver det smukkeste ventetøj
 11. Buket af bæredygtige, lokalproducerede blomster fra Vilde Violer

 

(Visited 3.342 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Biernes historie skal du glæde dig til, den er god! elsker også Rupi Kaur, har du allerede fået læst lidt i Solen og hendes blomster og hvad synes du om den i forhold til Mælk og honning? (mener at kunne huske du også anbefalede den engang).
  Kh. fra en fellow læsehest og glad læser af din blog :)

  1. Dejligt at høre! Nej, har ikke fået læst i den endnu, men håber jeg bliver lige så begejstret :) Kram E

 2. Biernes historie den skal jeg da SÅ meget læse da selv er biavler??? har endda titlen som den første hijab klædte biavler i danmark ???

 3. Jeg kan stærkt anbefale “Biernes Hemmelige Liv”, hvis du ikke allerede har læst den <3
  Det har dog intet med klimaet at gøre, men er derimod en superfin fortælling. Jeg læser bogen ca. en gang om året, da jeg bare ikke kan lade være.