Monthly Wanted: Godnat- og undertøj

Med ganske få undtagelser er jeg ‘skyldig’ i kun at sove i gamle, hullede, udvaskede reklame t-shirts. Hvilket var fint nok, hvis jeg nu rent faktisk syntes, det var et hit. Men for at være helt ærlig, så knuselsker jeg den ene pæne pyjamas jeg har, ligesom jeg for alvor føler mig meget bedre tilpas (og af og til sexet i tillæg), når jeg sjældne gange sover i en pæn chemise eller lækker natkjole.

Jeg kan nemlig godt lide at være ‘klædt pænt på’ til natten, og det er således noget, jeg gerne vil prøve at prioritere lidt mere. Derfor røg alle de gamle, udrakkede tee’s til genanvendelse, da jeg ryddede op i skabet for nylig og nu vil jeg gerne anskaffe lidt men godt af noget, der både er flot og rart at sove i.

Og jeg har samme mission for undertøjsskuffen, der sandt at sige også er en noget sølle forsamling efterhånden.

Det er ikke fordi det behøver at ligne noget fra en voksenfilm. Altså hverken undertøj eller nattøj. Men det skal være lækkert, pænt, behageligt og lavet i ordentlige materialer.

Jeg har prøvet at samle lidt fra min ønskeliste til natten og inderst inde her, men tip mig endelig, hvis I kender gode mærker, I kan anbefale.

Reklamelinks:

 1. Stribet natskjorte i bomuld fra Arket
 2. Bh af SilverTech og økologisk bomuld fra Organic Basics
 3. G-streng af SilverTech og økologisk bomuld fra Organic Basics
 4. To vaskeposer i forskellig størrelse fra Ellos
 5. Langærmet trøje i lyocell fra H&M
 6. Undertrøje i 100% økologisk merinould fra Dilling
 7. Trusser i 100% økologisk merinould fra Dilling
 8. Sort bh med blondedetaljer fra Triumph
 9. Sorte braziliantrusser med blonder fra Triumph
 10. Grå top fra Femilet
 11. Bralette uden bøjle fra Woron
 12. Højtaljede trusser fra Woron
 13. Trekantsbh i mesh fra Moons & Junes
 14. Trusser i mesh fra Moons & Junes
 15. Sovemaske i silke fra I Love Beauty
 16. Stribede pyjamasbukser fra Ellos
 17. Underkjole fra Underprotection
 18. Shorts i 100% økologisk bomuld fra Aiayu
(Visited 4.155 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Jeg elsker idéen om natkjoler som 17’eren, men jeg kan simpelthen ikke holde ud, hvis nattøj ikke er elastisk. I praksis er jeg derfor på noget, der ligner 10’eren :-) Jeg kan anbefale Icebreaker Siren undertrøjen. De er i en uldblanding og holder både form og farve i årevis.

  1. Det er også godt, at kende sine begrænsninger ;) Og tak for anbefalingen. Kender slet ikke mærket, men det vil jeg tjekke op på. Klem E

 2. Hej Emily,
  Jeg er lige netop i samme proces som dig! Jeg har dog længe haft undertøj fra organic basic. Jeg er virkelig glad for det, jeg har fra dem. Jeg synes dog deres silvertech g-strege (den udgave med bomuld) er meget stramme/uelastiske. Toppen/bh’en er jeg tilgengæld super glad for! :-)

 3. Har altid sovet i pyjamas og elsker det. Kan godt lide både Lady Avenue og Change. Vasket et utal af gange og holder i mange år, i hvert fald hos mig.

 4. Woron har lige lanceret loungewear som jeg tænker også vil være så lækkert som nattøj ? og så har jeg lige fået deres kimono /wrap kjole til at pakke om bulen. Så lækker blød ??