Monthly Wanted: Sommer

Jeg er fortsat syg og hjemme, omend i bedring. Heldigvis. Jeg hader virkelig at være syg. Både fordi man har det dårligt selvfølgelig, men også fordi det føles så unyttigt og fordi jeg er vildt dårlig til for alvor at få zonet ud og så både stresser over ikke at slappe ordentligt af OG over alle de ting, jeg går glip af.

Til gengæld kan man jo så drømme om sol, sommer og strand-, have- og altanliv. Og dét gør jeg. I stor stil (mens jeg spiser sodavandsis, der er favorit sygespise nummer 1). Alt hvad jeg har sået på altanen indtil videre, er netop begyndt at spire så fint og jeg må indrømme at jeg glæder mig så uendeligt til lange stranddage à la strandet hval, lige så snart vejret er til det. Og til at kunne komme i vandet. Åh det bliver så skønt. Jeg har været lidt i svømmehallen, men der er altså intet der slår havvand.

Sommer kom bare an!

Ps. Tjek lige nummer 1. Det er ‘mine’ sko som i år er at finde i den smukkeste cognacsbrune farve. Jeg ville så gerne have haft en brun med i sidste års kollektion, men ingen troede rigtigt på brun da. Men i år. I år fik jeg lov ♥

Reklamelinks:

 1. Slip-in mules fra Flattered x Emily Salomon
 2. Ankelkæde fra Pernille Corydon
 3. Stribet håndklæde i hør og bomuld fra H&M
 4. Gul kjole i hør fra & Other Stories
 5. Edge Pot fra Skagerak
 6. Shell Potte i off-white fra Ferm Living
 7. Skjorte med striber i økologisk bomuld fra Aiayu
 8. Badedragt i ECONYL fra BoobDesign
 9. Rope Slip On sandaler fra Nomadic State of Mind
 10. Kjole med stjerner fra Stine Goya (tænker den kan være flot både med og uden mave)
 11. Noa Classic Havana fra RETRO
 12. Figentræ fra Greenify
 13. Stribet midi-nederdel i økologisk bomuld fra Selected Femme
(Visited 2.953 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Goya kjolen er perfekt både med og uden bule – og hvis man nænner det kan man klippe et lille hul under draperingerne, så kan man også bruge den til at amme i. Jeg har den i et par forskellige print og med både korte og lange ærmer – alle brugt flittigt før under og efter 2 graviditeter.

 2. Et lille tip med Stine Goya kjolen; jeg havde den også, da jeg var gravid og nu har jeg klippet et lille hul under hver drappering, så nu kan der også ammes i den ???