Monthly Wanted

 

Har I også gallopperende sommer på hjernen? Jeg har nærmest den der helt feriekulrede fornemmelse, som jeg forbinder med sidste lille bid af eksamensperioden i gymnasiet og på universitetet, og inden jeg for alvor kunne boltre mig i sommer, ferieliv og festival.

Apropos festival, så er jeg simpelthen sådan i tvivl. Vil så gerne på Roskilde (har været der hvert år siden jeg var 16), om ikke andet bare for en dag, men kan ikke finde ud af om det er dumt med under tyve dage til termin på det tidspunkt. Altså sådan en billet er jo dyr, hvis jeg overhovedet kan få fat i en nu, så ville også være ærgerligt, hvis den gik til spilde, fordi jeg slet ikke er fit for fight på det tidspunkt… Erfaringer og besyv modtages gladeligt!

Nå, men uanset om man er en klar festivalreje eller en varmeramt højgravid, så har jeg samlet 13 sommersager her, som jeg hellere end gerne ville pakke i kufferten og tage med ud i sommerlandet.

Vi har ikke rigtigt lavet sommerferieplaner, da vi jo ikke ved, hvornår baby kommer, men jeg går så småt på barsel start juli og så satser jeg på, at vi skal være on/off et par uger i sommerhuset inden Tarzan melder sin ankomst.

Har I dejlige sommerferieplaner?

Reklamelinks:

 1. Gul badedragt med knapper fra & Other Stories
 2. Sololie SPF 30 fra Meraki
 3. Let striktop i llama-uld fra Aiayu
 4. Grøn skjorte, der også kan bruges som jakke fra Selected Femme
 5. Klipklappere i beige fra Havaianas
 6. Badedragt af genanvendt plastik fra Copenhagen Cartel Swimwear
 7. Beholder med serveringshane til vand, drinks mm. fra H&M
 8. Lang kjole fra Baum und Pferdgarten
 9. Stråtaske fra Arket
 10. Badehåndklæde fra Toteme
 11. Et rigtigt liv af Kathrine Marie Guldager
 12. Rund crossbody-bag fra & Other Stories
 13. Flæsekjole fra Arket

 

(Visited 3.913 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Jeg stod selv i Roskilde dilemmaet sidste år med ca. 3 uger til termin. Jeg ville så gerne have haft en en-dags billet, men da dagen kom var jeg egentlig ret glad for, at det ikke blev. Det var sindssygt varmt og selvom jeg ikke var synderligt besværet, så havde jeg brug for at få benene op nogle gange om dagen og sørge for at blive kølet af. Desuden skulle jeg tisse konstant, fordi jeg også indtog meget væske og ville ikke kunne overskue at stå i tissekø til festivaltoiletter den halve dag. Så selvom jeg savnede det på dagen, så var det helt klart den rigtige beslutning at blive hjemme.

  1. Tusind tak for at dele Stephanie <3 Og lyder egentlig som om du havde det meget, som jeg har det. Tænker nemlig også at det kunne være så dejligt, men i praksis er det måske knapt så skønt... Kram E

 2. Hej fineste du,
  Jeg var til Maroon 5 koncert fra kl 19-22 ca., for 2 uger siden, med kun 20 dage til termin.
  Det var hårdt, både under og efter! Jeg har en nem graviditet, men det var altså en belastning for kroppen at stå op de timer, kunne mærke det i kroppen flere dage efter… Fik endda en hæmo af det ? Fulde folk tager heller ikke megen hensyn ?
  Men har du nu mulighed for, at have en campingstol med (hvis man må det?) og trække dig ud til siden af og til, så tænker jeg nok du ville kunne klare en god dag på festival ?

  1. Tusind tak for at komme med dit besyv Mette. Og gode overvejelser. Tak <3 Og kram til dig og din lille baby. E

 3. Du skal have kæmpe ros for de her indlæg! Hvor jeg tidligere sprang alle indlæg over, som lugtede af ligegyldigt ‘mersalg’, så ‘sparer’ jeg nu på disse indlæg fra din hånd af og læser dem flere gange. De ting, du finder frem og inddrager,, er velvalgte og oser af kvalitet. Det er ikke altid ting, jeg fluks får lyst til at købe, men samlet inspirerer de mig. Stor cadeau til dig for at hæve niveauet for shoppingindlæg ?

  1. Ej hvor er jeg glad for at høre det! Laver dem også kun ca. en gang om måneden nu og prøver at kræse for dem og håndplukke nogle få godbidder, så det er så herlig feedback at få. Tak ♡ Stort knus E

 4. Gør det, dyrk dig igen han kommer til verden! Jeg havde min højgravide faster med på festival et år, også med kort tid til termin. Hun nød det virkelig, trods hun havde det varmt. Hun var så glad for hun gjorde det!

 5. Jeg stod selv i Roskilde dilemmaet for et par år siden, og endte med at droppe det. Når man er højgravid er det bare ikke fedt at stå mast sammen med en masse fulde mennesker, som ikke nødvendigvis tager hensyn. Jeg var til koncert et par uger før Roskilde, og dér kunne jeg mærke, at det var det rigtige ikke at tage til Roskilde. For bare efter én koncert var jeg smadret og træt. Og som der er en der også skriver, så er ens blære tit også lidt presset, og så er Roskilde slet ikke det sjoveste sted at være.
  Jeg ville lade Roskilde være Roskilde og så tage afsted næste år istedet.

  1. Jeg hører dig. Særligt den med fulde mennesker. Var på Heartland for en lille måneds tid siden og det var så fedt, men også lidt hårdt. Og bliver jo ikke ligefrem mindre gravid inden Roskilde… Kram E

 6. Hmm Roskilde…
  Jeg tænker det er værd at huske at man kan føde hvad tid det skal være på det tidspunkt. Og føde er lidt at betragte som en slags marathon, altså en kæmpe kraftpræstation.
  Det er ikke fedt at føde natten efter man har presset sin gravide krop til grænsen ( selvom man egentlig har det godt!) så er man altså træt før man overhovedet er begyndt…
  Jeg har i mine to graviditeter øvet mig lidt i at spare på kræfterne i den tid og være lidt ekstra blid og kærlig ved min krop. Der er en tid til alting…
  Og glæd dig, det er fantastisk at føde.. ?

  1. God betragtning med at spare på kræfterne op til fødslen <3
   Yay! Dét gør jeg også og dejligt at du skriver det! Er SÅ spændt <3 Klem Emily

 7. Var til Grøn Koncert 4 uger før termin sidste sommer, er selvfølgelig ikke så stort (eller dyrt) som Roskilde, men nød en dag med manden og musik.

 8. Umiddelbart tænker jeg at du skal lytte efter, hvad din krop fortæller dig, at du skal gøre.. Det kan måske være svært allerede nu fordi, du ikke ved, hvordan du har det til den tid. Men ja, det er faktisk mit bedste råd. Min oplevelse er at kroppens (ur)instinkt er værd at lytte til når man er gravid.

  Selv har jeg været meget aktiv og haft det rigtig godt gennem alle mine 4 graviditeter. Så jeg ville ikke umiddelbart frygte de fysiske ting ved at skulle til Roskilde – at sku stå længe op, tissetrang mm. For mig ville det helt sikkert være den psykologiske del, der ville gøre udslaget. Ville jeg virkelig have lyst til at komme afsted med min (høj)gravide mave? De sidste små 2 uger af mine graviditeter har jeg feks altid haft det sådan, at jeg ikke ville ret mange kilometer væk fra vores hjem. Og jeg kunne nærmest gå helt i panik, hvis min mand fik den vanvittige tanke, at han tog ret mange kilometer væk fra mig ? Jeg havde det bare bedst med at være i nærheden af ham, min pakkede ventende sygehus taske og vores hjem. Helt klar en fornemmelse af, at tiden var nær.. Men den fornemmelse indtraf altså lidt senere end dine 20 dage før termin. Og det er måske en meget fin forskel i min bog – jeg ville nemlig passe på med ikke at sætte mig selv alt for meget i baby-venteposition alt for tidligt, men forsætte med at leve mit liv som jeg plejer så længe det overhovedet er muligt. Ellers kan ventetiden blive virkelig lang – der er jo ingen, der ved om, man går 14 dage over tid..

  Pøj, pøj med det hele. Håber det blir en fantastisk god fødselsoplevelse for jer alle tre.

  1. Tusind tak Jette og tak for de gode input <3
   Må finde balancen mellem ikke at gå i venteposition, men stadig også ære mit begyndende behov for at trække mig lidt/være i den trygge rede.
   Og hey, sejt gået med fire styk!
   Stort knus E

  2. Er sikker på at du vil mestre den balance til fulde. Følger dig på ugentlig basis og blir virkelig inspireret af din måde at skabe balance i dit liv – og lytte til dig selv. Jeg øver mig. Men hold op hvor kan det være en kunst ind imellem! Så jeg kommer til at savne dig og dine input når du går på barsel <3

   Må du nyde din graviditet den sidste tid – og baby når han kommer :)