Min ønskeseddel

Jeg har fødselsdag om lige knap to uger og i den anledning, er det vel ikke et sekund for tidligt med en lille ønskeseddel vel? Ikke at jeg forventer gaver fra jer ;) Men jeg plejer at dele den og I plejer at synes, det er hyggeligt. Og så har jeg også en færdig og fin ønskeseddel at sende til venner og familie, hvis jeg skulle være så heldig, at de efterspørger sådan en. Og ja, jeg er altså lidt af et barn, når det kommer til fødselsdag. Tror simpelthen mine søde forældre har gjort det FOR godt, da jeg var lille, for glæden og begejstringen hænger ved. Men heldigvis vågner jeg ikke klokken fire om morgenen af bare spænding længere. Det gjorde jeg gennem hele min barndom…

Reklamelinks:

 1. Vikle i bomulds- og silkeblanding fra Artipoppe
 2. Epsom Badesalt fra Sard Kopenhagen
 3. T-shirt i økologisk bomuld fra Envii x GirlTalk
 4. Skærebræt i sildebensmønster af teaktræ fra Skagerrak
 5. Håndsæbe 03 med pæon og tranebær fra Humdakin 
 6. Shay pude fra Ferm Living
 7. Stegepande med kemikaliefri belægning fra GreenPan
 8. Omrids af Rachel Cusk
 9. Massage-tool i rosenkvarts fra Solaris Lab N.Y.
 10. Keramikkop med bryster fra Chandini (kan også købes hos HéLT)
 11. Slå-om-nederdel i rødt/hvidt print fra ARKET
 12. Neglelak Saffron fra Kure Bazaar
 13. Tændstikæske fra Be-pôles
 14. Rå ametyst fra Uraguay
 15. København pude fra Ferm Living
 16. Hårspænde fra Trine Tuxen Jewelry
 17. Kop fra Peter Shire (kan bl.a. købes i Kokoon på Gammel Kongevej)
(Visited 6.168 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Takker og ja, sådan et fint sæt. Har dog de andre ting allerede, så det ville være spildt på mig, men sådan en god gaveidé :) Klem E

 1. Hvis ikke du får viklen, kan du jo overveje at købe en brugt, eller måske endda en dansk vikle fra fx levate eller lollik ✌?