Vind: Bæredygtig Auronde seng fra Auping

Novra hvor har jeg bare glædet mig til denne her konkurrence. Jeg har udloddet mange flotte præmier i bloggens historie, men denne slår vist det meste. Der er nemlig en helt igennem pragtfuld, luksuriøs og tilmed 99% bæredygtig (mere om det om lidt) Auronde seng fra Auping på højkant. Til en heldig en af jer.

Auronde er en moderne klassiker, designet af Frans de la Haye i 1973 og er siden blevet den mest solgte designseng i Europa. Hvilket jeg tilskriver både det faktum, at den er virkelig smuk og tidløs og i tillæg ekstremt holdbar. Den er nemlig lavet i 16 lag formbøjet træ med alluminiumsdetaljer og er let at montere og afmontere.

Designikonet Auronde har netop kunnet fejre 45-års jubilæum og i den anledning blev der skabt er hovedgærde til sengen og mulighed for selv at customize detaljer. I år kommer så Auronde i eg i 5 farver.

Og det er sådan en, en af jer kan vinde.

 

En ‘vugge til vugge’ seng

Auping er virkelig seje og ikke mindst super ambitiøse, når det kommer til genanvendelse, bæredygtighed og CSR i det hele taget. Og det er de stolte af og med rette.

Auronde-sengen er udført i 100% genanvendelige materialer og produceret på Aupings bæredygtige fabrik i Holland. Den er således ikke bare god for nattesøvnen, men også for samvittigheden og den er minimalt belastende for miljøet og produceret med stor respekt herfor.

Auping arbejder bl.a. efter cradle to cradle-principperne og altså ‘fra vugge til vugge’ i stedet for ‘fra vugge til grav’. Det betyder oversat til noget knapt så billedsprogligt, at affald ikke kasseres, men i stedet bliver byggesten for noget andet og således indgår i et cirkulært kredsløb af materialer. Man tilstræber således et uendeligt kredsløb af råstoffer og materialer, i stedet for at noget bliver tabt eller går til spilde. Et virkeligt attråværdigt projekt.

Skal du have ny madras, så tager Auping også din gamle retur og genanvender den i stedet for, at den blot bliver sendt til forbrænding.

Læs mere om Aupings bæredygtighedsarbejde.

Ps. Sov bedre.

 

Auping Auronde i farven natural eg. Her vist med hovedgærde.

KONKURRENCE

Vil du sove (ekstra) dejligt, så deltag i konkurrencen om den lækreste seng fra Auping.
Du deltager ved at lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller mig, hvornår du sover allerbedst.

Præmien er sengen Auronde fra Auping i 140 cm i eg i farven natur med plane sengebunde og Auping Inizio-madras, der sikrer god ventilering. Præmien har en værdi af 19.995 kr.

Konkurrencen slutter d. 23. maj.

Vinderen bliver fundet ved lodtræning umiddelbart efter og får direkte besked via mail.

(Visited 4.417 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

940 Kommentarer

  1. Jeg sover aller bedst med min søn på 4 mdr. liggende imellem min kæreste og mig ?

 1. Sikke en god konkurrence! :) Jeg sover allerbedst, når min kæreste og datter ligger ved siden af og begge ikke henholdsvis snorker og sparker for meget. ☺️

 2. Sikke en lækker seng :) Jeg sover bedst sammen med min kæreste, og aller bedst og hyggeligst er det, når vi begge har været i nattevagt og kan vågne op sammen op ad dagen og spise morgenmad sammen og tage den helt med ro :)

  1. Når der er lagt rent sengetøj på, og min mand, jeg og vores to små piger sover sammen ❤

 3. Jeg sover allerbedst med åbent vindue og min søde kærste ved min side.
  Vi er lige flyttet sammen og begge vores senge skal helt klart skrottes – en Auping kunne være et optimalt start på et forhåbentligt langt liv sammen.

 4. Den bedste nat jeg kan forestille mig, er skørt nok noget af det mest trivielle, der findes i en børnefamilie. Et langt karbad med plasken og leg min 2-årige datter Emily, efterfulgt af en god kop mynte-the med honning og så bare lade sig synke helt ned i dynen med min mand ved siden af. Lyden af åndedrættet fra de to mennesker man elsker aller mest, må være noget af det mest beroligende, der findes <3

 5. Hold da op en konkurrence!
  Jeg sover bedst ved siden af min kæreste, førhen sov jeg bedst alene, men nu sover jeg virkelig dårlig når han er væk. Jeg tænker, at jeg kommer til at sove bedre, hvis jeg vinder den flotte seng! :-)

 6. Jeg sover bedst efter en dag med gang i, åbent vindue, mørkt værelse og to dyner til at varme mig ??

 7. Jeg sover nok allerbedst når jeg faktisk ikke sover i vores egen seng.
  Min kæreste og jeg er netop flyttet sammen og med os er min 10 år gamle seng, med næsten ingen fjedring tilbage, flyttet med. Dét betyder at den er aaaalt for blød OG vi sover praktisktalt i et hul, haha.

  Derfor vil den her seng også være som sendt fra himlen til to studerende der er ved at spare op til ny seng!

 8. Jeg sover allerbedst med en pude imellem knæene – også selvom jeg ikke er gravid mere. Men det er en af de ting fra graviditeten, som jeg simpelthen ikke kan lægge fra mig igen. For hvor er det bare meget mere behageligt!

  Hvor er det en smuk seng. Den gad jeg godt, at min kæreste og jeg skulle ligge i.

 9. Hold nu op hvor kunne det være lækkert at vinde en flot og lækker seng! Og det ville være en skøn overraskelse at have til min kæreste, som bliver kandidat lige om lidt :)
  Med alle de helligdage vi har for tiden sover jeg ekstra godt. Det er bare dejligt at vågne op til en ekstra fridag, hvor man kan blive liggende under dynen sammen med ham den søde og lytte til fuglene, som kvidrer løs lige udenfor vinduet. Vi ville uden tvivl sove endnu bedre, hvis min gamle boxmadras med min kærestes gamle topmadras blev skiftet ud med en flot seng fra Auping, som oveni købte passer i størrelsen til vores lille lejlighed :D

 10. Fantastisk. Jeg sover allerbedst når jeg kan mærke en lille sommerbrise fra en halvåben altandør, og helst i nyt sengetøj. en helt vidunderlig følelse. ville være en kæmpe gave at få sådan en lækker ny seng

 11. Hold nu op for en konkurrence! Jeg sover bedst ovenpå en rolig aften, hvor jeg har lavet en lille smule yoga, drukket te og læst i en bog, allerhelst med min dejlige kæreste lige ved siden af mig <3

 12. Jeg sover allerbedst, når jeg har været god ved mig selv i løbet af dagen. Dvs. fået trænet, grint med min kæreste, spist sundt og husket de små pauser. ❤️
  Lige for tiden hjælper det endnu mere på søvnen at skrue lidt ned for væskeindtaget i løbet af aftenen, da jeg har termin en uge før dig, så jeg i det mindste kan få nogle få, men gode timers sammenhængende søvn ;)

 13. Jeg sover allerbedst, når jeg tager en lur lørdag eftermiddag efter en eller anden form for træning. Det med, at jeg ikke skal “pligtsove”, fordi jeg skal op næste dag og samtidig kan tillade mig at sove der midt på dagen, fordi det ikke gør noget, at jeg så kommer meget senere i seng. Jeg elsker det!

 14. Jeg sover helt klart allerbedst, når jeg først og fremmest har været til en yogatime om aftenen, så min krop og mit sind kommer godt ned i gear. Derefter hjem og i et varmt bad, og så måske en kop te og en god bog i sengen i en times tid inden jeg lukker øjnene i. Selvfølgelig også rent sengetøj – hvis det endda har hængt til tørre udenfor, er det helt ideelt.
  Krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder! Jeg ville sætte så stor pris på en ny seng, da jeg skal flytte fra mit fremlejede værelse lige om lidt og ikke har en seng til min nye lejlighed.

 15. Jeg sover allerbedst i et rent værelse med rent sengelinned og frisk luft. Jeg falder bedst i søvn, når min mand ligger ved siden af og mine store drenge er hjemme.

 16. Skøn konkurrence! Jeg gad virkelig godt vinde den seng. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj, der har hængt til tørre udenfor, og med vinduerne åbne.

 17. Jeg sover allerbedst med åbent vindue, øjenbriller og ørepropper på plads. Lyder jeg som én, der sætter pris på ensomhed i sengen? ;-) Ja, det gør jeg vist. Men jeg elsker-elsker nu også, når mine børn lister sig ind til mig og putter ♡

 18. Sikke en vild konkurrence! Jeg sover allerbedst når jeg får mig en middagslur – eller når min kæreste og jeg har sat en film på, så sover jeg skønt i mens filmen kører :D

  /Louise

 19. Sover allerbedst når manden min ligger ved siden af mig, den ene kat er kravlet under dynen og putter op ad mig og den anden kat ligger ved siden af mandens pude og bobler. Så er alt godt!! ❤

 20. Sover allerbedst når det ikke er meningen at jeg skal sove – lørdag formiddag lige efter morgenmad eller når jeg sover ekstra længe på en pjække-mandag :i

 21. Jeg sover allerbedst, når jeg har brugt min krop og mit hoved til noget i løbet af dagen, efter en meditation og sammen med min kæreste.

 22. Jeg sover allerbedst (og tryggest) på mit barndomsværelse hjemme hos mine forældre. Er det mon noget man nogensinde vokser fra? Kh. en 30-årig udeboende på 12. år.

 23. Jeg sover allerbedst når jeg ligger ved siden af min søde kæreste!
  Men vi sover dog ikke så godt som vi kunne for tiden, da vores seng er gammel og vi falder ind mod midten!
  Vi har længe ønsket os en seng fra auping!! Så krydser alt hvad jeg har for at vinde denne fantastiske præmie ??

 24. Jeg sover bedst i en lækker hotelseng, hvor dynen er kæmpe og madrassen tilpas blød :-D

 25. Jeg sover bedst når jeg har dyrket restorativ yoga eller mediteret inden sengetid og min kæreste ligger ved siden af mig?

 26. Jeg sover allerbedst hjemme i mine egne dejlige, trygge rammer ? Og de dage, hvor jeg har formået at være ekstra produktiv og aktiv, sover jeg endnu bedre. Drømmen har længe været en seng fra Auping! ?

 27. Jeg sover allerbedst som “lille-ske” med min kæreste. Vi er to skeer der proportionelt er skabt for hinanden :)

 28. Ihhh den ville jeg smaddergerne vinde! Står netop og skal flytte sammen med min helt egen drømmemand, og så skal sengen altså være ny (ud med mentale aftryk fra tidligere ‘beboere’, eks’er og den slags haha). Men selvom jeg elsker at sove hjemme i min egen seng, så sover jeg faktisk stadig allerbedst, når jeg er hjemme hos min mor i Sønderjylland. Der er bare helt stille og roligt, ingen trafikstøj eller menneskelarm.. Zzzzz

 29. Min nattesøvn er klart bedst, når jeg er i psykisk overskud og har fået parkeret mit arbejde (problemstillinger mv. inden jeg er kommet hjem – svært da jeg arbejder med mennesker), der er blevet luftet godt ud i soveværelset, vinduet står på klem, der er rent sengetøj på, jeg har været i bad og ikke stenet mobil en halv times tid inden sengetid.

 30. Vi er lige flyttet og skal bruge en ny seng. Vores gamle med opbevaring er simpelthen blevet for klodset i det nye rum, og opbevaringen er ikke længere nødvendig. Jeg drømmer om en Auping! Og allerhelst i 140, da man ellers kommer alt for langt fra hinanden :) jeg sover bedst en døsig søndag midt på dagen uden tømmermænd. Der er noget usædvanligt luksuriøst over sådan en lur. Bare fordi man kan. Det er selvforkælelse! Jeg håber, jeg vinder. Jeg drømmer om et soveværelse, der bliver ægte rart at være i!

 31. Jeg sover allerbedst med min mand i hånden og vores to børn på 3 og 1,5 år i mellem os. Dog er der en baby mere på vej om lidt og vi kunne derfor godt bruge en 20 cm bredere seng (vores er 120?)

 32. Du milde kineser, for en konkurrence! Jeg sover klart best når jeg både har brugt mit hoved, men måske endnu mer min krop. Efter en god vandretur, eller en dag på yogaretreat for eksempel, hvor man har været tidligt oppe, og ‘ventileret’ hovedet samtidig som kroppen er blevet rørt. Det hjælper selvfølgelig også at have balance i livet sådan overordnet, at forsøge at tilrettelægge dagene og livet sådan at næste dag virker overskuelig, så man roligt kan falde i dyb søvn. :-)

 33. Jeg sover allerbedst, i et helt mørkt rum med vinduet lidt på klem og med en kølig brise ind af vinduet

 34. Jeg sover bedst derhjemme, op af min kærestes skulder. Det er det eneste der kan få mig til at slappe af, efter en lang og stressfyldt dag. Men endnu bedre er det at vågne op om morgenen, helt af sig selv med solens stråler der forsøger at trænge gennem vinduet og man føler sig veludhvilet og klar til en ny dag.

 35. Wow en lækker konkurrence og en lækker seng! Jeg elsker at den er så bæredygtig og samtidig så æstetisk!
  Jeg sover allerbedst, hvis jeg går så tidligt i seng, at jeg får mindst otte timers søvn! Jeg elsker også når jeg en sjælden gang i mellem kan få lov til at sove uden vækkeur. Det er simpelthen så skønt, at vågne af sig selv synes jeg :))

 36. Jeg sover bedst på min yogamåtte – nok et tegn på at jeg burde få mig en ny seng:) Pt er der dog langt mellem en god nats søvn, da der ligger en baby og møffer rundt inde i maven, men mon ikke en ordnentlig seng kan hjælpe lidt på det også:)

 37. Hej Emily.

  Jeg sover bedst når mit sengetøj er nyvasket og har hængt udenfor- ja og så er det en bonus når Sigurd og Alfred bliver passet. ??

  Dejlig konkurrence.

 38. Sikke en god konkurrence! :) Jeg sover bedst når jeg har været fysisk aktiv – så føler jeg også virkelig jeg fortjener at ramme puder om aftenen ;)

 39. Jeg sover helt fantastisk når sengebetrækket er nyvasket og dyne/pude luftet godt igennem udenfor i frisk luft:-)

 40. Det lyder som en drømmepræmie.
  Jeg sover allerbedst i min families sommerhus i Sverige, hvor der altid bare er ro. Og så selvfølgelig med min kæreste ved min side. :)

 41. Jeg tror, jeg lige nu sover allerbedst hvis jeg ved, mine børn ikke kan vække mig ? Hvilken småbørnsmor drømmer ikke om en nat på hotel? Sådan en lækker seng må være nærmest lige så godt!

 42. Jeg sover aller aller bedst i mit eget hjem, ved siden af min kæreste samt et lille vindue åben på klem. Vores seng/soveværelse giver den største tryghed og rarhed for mig, derfor vil det nok altid være mit svar. Vores seng og dog nu 9 år gammel, og må gerne skiftes ud, men det er stadig det sted jeg sover aller bedst i verden. #tryghed ??

 43. Jeg sover aller bedst ved siden af min kæreste, hvilket vi ikke har gjort meget det sidste halve år da vi har været langdistance kærester… der er slut nu, og hvad bedre end at få en ny seng med i vores nye fælles hjem. ❤️

 44. For filan en flot præmie! Jeg sover bedst, når jeg kan høre mine børns rolige åndedræt (og når min baby lige er ammet og helt rolig). Det hjælper også, hvis soveværelset har en behagelig temperatur, og der er nyt sengetøj på :-)

 45. Rigtig flot præmie. ?
  Jeg sover bedst med et vindue åbent på klem, så jeg kan få noget frisk luft imens jeg sover. Derudover skal sengen ikke være for hård, eller blød, men lige midt i mellem + jeg skal have en god dyne også.
  Jeg håber at vinde sengen til min kæreste og jeg, det ville være en super overraskelse til hende, da vores nuværende seng har en del år på bagen.

 46. Jeg sover allerbedst når begge mine børn sover trygt, jeg lige har været en tur under den varme bruser og kan gå tidligt i seng med min mand ved min side. Med to børn under 2 1/2 år er søvn en luksus – og tidligt i seng er fantastisk??

 47. Sikke en fantastisk konkurrence, vi har kigget på auping længe, men springer desværre vores budget. Jeg sover allerbedst efter en dag med god træning og efter en god weekend. Så mandag er altid en god dag hvor jeg føler mig allermest frisk <3

 48. Sikke en lækker konkurrence! Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, med min snorkende kæreste ved siden af – eller med mine 2 små nevøer, på 3 og 4,5 år, helt trygge, udmattede og med maverne fyldt af pizza og is :)
  Jeg krydser fingre for at vinde, da min kæreste og jeg virkelig trænger til at få opgraderet vores seng, som er en almindelig boxmadras, og et levn fra vores studietid! Mange knus og klem

 49. Sikke en god konkurrence og en dejlig seng! Hvornår jeg sover bedst er svært at svare på – er helt afhængig af at have min kæreste ved siden af mig, men desværre kan det også forstyrre nattesøvnen en del da vores seng er lille. Min kæreste er som en ovn og ligge tit uroligt – jeg vågner derfor tit af bevægelse eller fordi jeg sveder af at ligge for tæt på ham. Men ville alligvel aldrig være foruden nætterne sammen <3

 50. Kære Emily.
  Wow ! – Det er noget af en konkurrence, som du har stablet på benene.

  Jeg sover bedst, når jeg inden sengetid får lavet yoga med mine børn. Fysisk og psykisk velvære er optimale vilkår for , at jeg kan få en god nats søvn. Og ikke at forglemme; at jeg kommer ordentlig tid i seng

 51. Så corny, men i armene på min kæreste! Falder i søvn på under et minut, helt skørt!.

 52. Jeg sover allerbedst liiiige inden vækkeuret ringer. Ville elske at sove i en lækker Auping i vores nye soveværelse!

 53. Jeg sover aller bedst når jeg har lavet yoga, taget et varmt bad og puttet rent sengetøj på – se det garanti for god søvn :D Vi står netop for at skulle flytte i nyt hus og skal have ny seng – denne ville absolut være en stor drøm! :)

 54. Helt ærligt, så sover jeg bedst efter en dag med aktivitet til kroppen og hovedet, lækker mad og sex. Det fås ikke bedre :-)

 55. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, efter at have læst i en god bog ?
  Venter vores første barn senere på året, og ville elske at kunne putte med ham eller hende i en fantastisk, bæredygtig seng fra Auping.

 56. Jeg sover bedst, når jeg har tilladt mig selv at gå tidligt i seng og kan høre lydene fra resten af familien rumstere i huset. Lyden af min mand, der forklarer vores ene datter noget indviklet. Vores anden datter, der griner af en vittighed i hendes jumbobog. Dynen der er tung og blød. Tanken om, at jeg kan sove længe næste dage.

 57. Jeg sover allerbedst sammen med min kæreste mand, gerne i er koldt soveværelsesvindue godt puttet under dynen.

 58. Wauw en drømmekonkurrence ?
  Søvn og en god seng er det bedste og vigtigste for mig. Jeg er en af dem (uheldige) der døjer en del med rygsmerter, og intet sted er bedre at lade op, end hjemme i egen seng. Således sover jeg bedst efter en ferie, og endelig ligger mig i egen seng. Sengen derhjemme har en del år på bagen, og kunne godt trænge til en luksus upgrade, det ville være en drøm ??

 59. Wow, for en præmie!! Jeg sover allerbedst når jeg har ro både i kroppen og “toppen”. Når jeg har fået trænet/bevæget mig og er (naturligt) træt i kroppen og jeg samtidig har overblik over min hverdag og har ro i hovedet. Lige dér sover jeg allerbedst – selvfølgelig ved siden af min helt egen drømmemand ;-)

 60. I virkeligheden sover jeg allerbedst helt alene, i knitrende nyvasket sengetøj, gerne på en halvhård madras i et køligt og ryddeligt rum.
  I realiteten falder jeg besvimet om hver aften på krøllede lagner udlagt med brødkrummer og en halv sandkasse med ad libitum LEGO i drysset udover . Jeg må som oftest klemme mig ned mellem et virvar af små varme kroppe med buttede og klistrede fingre, der flere gange i løbet af natten stikker mig i øret eller hiver mig i håret. Min mand ligger vistnok et sted i den anden ende af sengen?
  Jeg knuselsker at være omgivet af så meget kærlighed og nærhed med min lille troldeflok, men derfor kan jeg godt drømme om en lækker seng som denne der kan indfri mine hede sovedrømme -og så kan der jo stadig sagtens være plads til en troldeunge eller to (eller tre…) i sengen engang imellem.
  Jeg krydser fingre!

 61. Jeg sover allerbedst, hvis jeg har været fysisk aktiv i løbet af dagen og hvis min kæreste er i byen så han kan ligge med hans arm på min ryg… der findes intet bedre end at falde i søvn, velvidende om at jeg ikke er alene <3

 62. Jeg sover allerbedst ved siden af min kæreste (fløde-alarm) og efter 3 års langdistance, flytter han nu til Smilets by, JUBII :D
  Det kunne være HELT herligt (!) at vinde denne seng som par; så kan min morfars aflagte enkeltmandsseng komme videre i systemet <3

 63. Jeg sover allerbedst i campingvognen i Sverige, der har en overraskende god seng. Og endnu bedre bliver det hvis vildsvinene og tranerne kan høres udenfor.

 64. Jeg sover altid SÅ godt, når jeg besøger min store datter i Aarhus og vi kan ligge tæt efter en lang dag på farten. Derfor ønsker jeg, at hun vinder denne fantastiske seng, som både hun og jeg kan få glæde af, når jeg er på weekend-getaway; det er MINDST ligeså godt som en storbyferie :-)

 65. Sover aller, aller bedst når min mand er stået op med vores lille søn, og jeg er den heldige vinder af et par ekstra timer under dynen ☺️

 66. Jeg sover for tiden allerbedst på sofaen, da min datter ligger og fylder i vores dobbektseng. Men alt er en fase, ikke!?:)) Det ville være fantastisk, hvis hele familien kunne få lov at sove i denne fine Auping seng!

 67. Jeg sover aller bedst når vi er i familiens sommerhus i en svensk skov, hvor der er helt stille og fuldstændig mørkt ???

 68. Jeg sover egentligt altid godt.
  Men når jeg sniger mig tidligt i seng og lægger mig ind til min 3 årige, hvis søde, varme ånde på stille vis rammer mig i ansigtet. Så sover jeg. Rigtigt godt.

 69. Jeg sover bedst med åbent vindue og med min kæreste ved siden. Når hovedet er fyldt med taknemmelighed for dagen der er gået og jeg hverken glæder eller bekymrer mig for meget om dagen der kommer.

 70. Jeg sover bedst, når min kæreste tager vores datter en søndag morgen og jeg kan vende mig om på siden og sove videre ?

 71. Jeg sover aller bedst når mine to små unger også sover (hele natten i deres egen seng). Men det er ikke så tit for tiden, så jeg drømmer hede drømme om en bedre seng der kan give de mangelfulde timer mere komfort!

 72. Jeg sover allerbedst efter en produktiv dag og til tanken om, hvad jeg skal have til morgenmad ?☕

 73. Jeg sover pt. aller bedst med vinduet piv-åbent og min varme gravide krop krænget om skilsmissepøllen ?

 74. Jeg sover bedst når jeg har dyrket motion i løbet af dagen og har den gode tunge følelse i kroppen :-)

 75. Jeg sover allerbedst, når jeg har været til en dejlig afslappende yogatime – og bagefter kan kravle ind under dynen til min dejligt varme mand :)

 76. Efter et par års afbrudt søvn sover børnene endeligt hele natten i egen seng. Så følelsen af at være udhvilet om morgenen føltes i starten meget fremmed, men åh så skønt ?. Jeg sover ellers bedst i ferierne med min familie efter dage med frisk strandluft, tid, bevægelse og nærvær.

 77. Hold da på. Både god, bæredygtig og flot – det slår da det meste! Jeg ikke svare på spørgsmålet fordi jeg er inde i en periode hvor jeg sover forfærdeligt og for lidt. Så det må være noget med lige når jeg er faldet i søvn før jeg vågner alt for tidligt igen ;-) Måske min gamle, slidte seng fra mit teenageværelse har en del af skylden. Jeg krydser i hvert fald fingre!!! Hurra for fed, fed konkurrence.

 78. Jeg sover aller bedst efter god dag med dem jeg holder af gerne med hot-yoga og læsning som del af aftenritualerne også. Der er ikke noge bedre og mere værdifuldt end ordentlig søvn. Det gør altså underværker for humøret og sjælen. <3

 79. Ahhhh, husker stadig sidste sommer, i min kærestes families sommerhus i Norge. Vi sov i sådan en rigtig sommerhus seng, men crisp sengetøj i et rum med træbelagte vægge, og allerbedst åbent vindue ud til haven hvor en let brise kom ind ad det lille vindue. At der ikke var meget plads gjorde intet, men at kunne falde i søvn til frisk luft og vågne af fuglefløjt fremfor dyttende biler, var den ultimative luksus. Tog op til flere lure på den tur, fordi det bare var så skønt og afslappende ?

 80. Jeg sover allerbedst efter en aktiv dag med masser af frisk luft, i rent sengetøj med en ren krop og inden kl. 22:00 ?

 81. Sikke en flot konkurrence. Ville elske at vinde en ny, lækker seng! Jeg sover allerbedst, når man kæreste og datter er ved siden af mig. Og jeg samtidig ved, at min kæreste “lytter efter” min lille datter, så jeg kan sove trygt og godt:)

 82. Jeg sover bedst efter et dejligt langt bad, og i et ikke for varmt soveværelse. Jeg går virkelig op i dyner (haha lyder skørt), men det er vigtigt for mig, at jeg har en dejlig rar dyne at putte i/under. Oooog så er det selvfølgelig aller bedst når min kæreste sover ved siden af mig.

 83. Jeg sover allerbedst i en trip-trap-træsko-ske med min mand, jeg selv og min baby i min mave.

 84. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en aktiv dag med travlt på arbejdet og træning – så er jeg træt på den gode måde :)

 85. Ingen tvivl om, at jeg får mon bedste nattesøvn med min kæreste ved siden af. Desværre bor jeg pt i Berlin, og han i Danmark, men hvor ville jeg elske at overraske ham med en (tiltrængt!) ny seng, når jeg flytter hjem igen om tre måneder!

 86. Jeg sover allerbedst når min franske bulldog Nova ligger ved siden af og prutter – sover med vinduet åbent ;o)

 87. Jeg sover allerbedst, når min mand ligger ved siden af, begge børn er hjemme og jeg ikke skal tidligt op næste morgen

 88. Jeg sover allerbedst i knitrende, rent sengetøj og med åbent vindue – gerne tæt på vandet, så man kan høre bølgerne skvulpe! Og ellers så er det lækreste at sove med min skønne hundevaps i fodenden…

 89. Jeg sover bedst, når krop og sind er i ro: Når jeg har fået rørt kroppen i løbet af dagen og mediteret, så min hjerne ikke er på overarbejde, når jeg skal sove.

 90. Jeg sover allerbedst efter en dejlig varm sommerdag sammen med mine skønne kæreste og mine to døtre, hvor vi rigtig har haft god tid sammen i vores have. Solstrålerne varmer stadig på næsen, og jeg falder i søvn med et STORT smil på læben??

 91. Den vildeste præmie ? Jeg bor i Norge og er derfor heldig at have let adgang til fjord og fjell. Sover allerbedst efter en tur i fjellet, hvor maden er lavet over bål ? Sådan træt på den bedste måde og sindet fuld af smuk natur og godt selskab.

 92. Jeg sover bedst når jeg har brugt min krop i løbet af dagen og mine to børn ligger ved siden af mig

 93. Sover allerbedst efter en lang god dag og aften med alle vennerne i solen, efter et par drinks og en falafel på vej hjem fra byen. Bliss <3

 94. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en god dag fyldt med socialt samvær med mine bedste mennesker. Og når jeg så kan sove ved siden af min kæreste i et køligt soveværelse, så går jeg ud som et lys. Sikke en smuk seng, Auping laver. Den vil jeg gerne vinde!

 95. Jeg sover allerbedst, når min mand tager ungerne med op til farmor en weekendmorgen. Sådan et par timer helt uforstyrret søvn i et tomt hus er energiopladning i sin reneste form!

 96. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en skøn dag med masser af socialt samvær med mine bedste mennesker. Og hvis jeg så kan sove i et køligt soveværelse ved siden af min kæreste, går jeg ud som et lys. En meget smuk seng, Auping laver. Den vil jeg gerne vinde!

 97. Efter min søde kæreste er begyndt at arbejde om natten i nogle uger, er det virkelig gået op for mig, hvor meget det betyder at sove sammen med ham. Jeg sover allerbedst med ham bag mig, hans kolde pust i nakken og snorken efter få minutter.

 98. Efter næsten 10 år som nogens kæreste/kone og godt 7 år som nogens mor må jeg stadig erkende, at min bedste søvn fås alene. Allertungest sover jeg om eftermiddagen, gerne på en madras i kolonihaven, men ellers i min seng, under min dyne. De bedste lure er dem, man ikke kan vågne fra, dem hvor man godt ved, man har savlet lidt, og hvor man godt ved, at det hævner sig, når man skal i seng. Men lige der, når man falder hen i dyb eftermiddagskoma….. det er verdens bedste søvn.

 99. Sover aller bedst når jeg får en unplanned lur, måske i weekenden, og går ud som et lys og vågner UDEN alarm!

 100. Hold da magle, en flot konkurrence! Det er vist første gang, jeg har set så stor en præmie på nogen blog! Tillykke =)

  Jeg sover allerbedst i sommerhuset, hvor man kan høre havet og vinden i fyrretræerne og med sengen fuld af blomstrede puder.

 101. Jeg sover allerbedst når min kære datter er ved min side ❤️Wow en vild præmie. Det må virkelig være min ultimative drømmeseng ????⭐️

 102. Jeg sover bedst sammen med min kæreste. Ofte vil vores søn hentes ind i løbet af natten og det er bestemt også hyggeligt. Vi trænger virkelig til en ny seng, da vores nuværende stel er knækket og bliver holdt oppe af vores gamle skolebøger ? Den Auping sag kunne være et rigtigt godt bud på en bedre nattesøvn ?

 103. Jeg sover bedst efter en lang dag i den friske luft med min kære mands stærke arme omkring mig ??

 104. Dejlig konkurrence! Jeg sover bedst, når min kæreste ligger ved siden af – og så er der ekstra glimmer på toppen, hvis rummet er køligt, sengetøjet lige lagt på og vækkeuret slukket og langt væk <3

 105. Vild præmie?. Jeg sover aller bedst, når jeg har haft en dejlig dag med mine 2 små børn og min søde mand. Når jeg ligger under en luftig dyne og har god samvittighed, fordi dagen er gået med hygge, tumlen, grin, lækker mad, nærvær, skøre tegninger og nærvær. Nøj hvor vil den seng bare være et hit hjemme hos os❤️

 106. Jeg sover allerbedst, når jeg sover med min kæreste. Desværre sker det ikke så tit, da jeg bor i Århus og han i København. Heldigvis flytter vi sammen til sommer og der kunne vi virkelig godt bruge en ny seng, men god plads til os begge i stedet for de 120cm kollegiesenge, vi hver især har nu ?

 107. Jeg sover allerbedst efter en aktiv dag ude i den friske luft og dejlige natur. Min ene kat ligger i fodenden og den anden ved siden af mig og dynen er pakket tæt omkring mig. Bedst er det når jeg lige husker at lufte lidt ud inden jeg går i seng ??
  Vh Marlene

 108. Jeg sover allerbedst i sommerhuset ovenpå en dag ved vandet i solen – og allerhelst med nyvasket sengetøj og lyden af vinden i træerne udenfor!

 109. Wauv en seng! Jeg sover allerbedst når jeg har læst lidt i en spændende bog inden jeg skal sove. Det vil være en drøm at fortsætte min aftenlæsning i en Auning seng :)

 110. Jeg sover bedst, når jeg komme tidligt i seng(kl 22) og min kæreste putter med mig ved siden af <3

 111. Jeg sover allerbedst, når jeg er på Læsø i vores familiesommerhus efter en lang aften gåtur i skoven eller på stranden. Og det søvnen bliver kun bedre, hvis der efter gåturen indtages kage foran pejsen sammen med hele min familie ☀️

 112. Jeg sover allerbedst når jeg har brugt dagen på ting der får mig til at smile – natur, motion, udfordrende opgaver, veninder, familie, en blomst på vejen..

 113. Jeg sover allerbedst når min datter sover igennem ??? og når min kæreste ligger ved siden af mig ❤

 114. Jeg sover bedst, når jeg sover i et køligt rum og ved, at jeg kan sove længe… sover altid let, hvis jeg fx skal i lufthavnen tidligt… og så sover jeg ofte godt på hoteller, de har tit virkelig lækre senge ???

 115. Helt lavpraktisk med nyluftet og solvarm dyne, rent sengetøj og med Leo (hunden) i knæhaserne.

 116. Wauw en fantastisk præmie. Den seng ville være helt vidunderlig at vinde og have med til vores nye hjem, når vi flytter om ganske kort tid. Jeg sover allerbedst i et køligt rum, i en seng med rent sengelinned, der har tørret i den friske luft, og med mine ørepropper og silkesovemaske. Efter jeg har fået børn kan mindre dog også gøre det, jeg går gerne ud som et lys, så snart jeg lægger mig ( i en hvilke som helst seng/sofa…)

 117. Jeg kunne godt bruge den SENG ???Jeg sover allerbedst når jeg er i vores sommerhus omgivet af min mand og vores lille pige ????

 118. Jeg sover aller bedst om aftenen efter en endt eksamen, som der er læst op til i flere uger. Efter sådan én, kan man slappe af i hele kroppen og nyde at forhåbentligt er lang tid til den næste :D

 119. Jeg sover allerbedst, når min mand David holder tæt om mig. Det er den ultimative ske, hvor vi er smeltet helt sammen. Sjovt nok har jeg aldrig været vild med at sove tæt med andre (og jeg har været gift før), men David kan jeg ikke komme tæt nok på.

 120. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en god og aktiv dag, der gør mig dejligt udmattet. Selvfølgelig i helt nyvasket og friskt sengetøj ??

 121. Jeg sover allerbedst de dage, hvor jeg ikke bevæger mig direkte fra mail-bakken til sengen langt over sengetid – men istedet har haft en eftermiddag med gode mennesker, spist et godt måltid mad og falder i søvn over kapitlerne i en god bog.

 122. Jeg sover allerbedst når jeg ingen bekrymringer har og sover ved siden af ham jeg elsker? #creasy

 123. VILDESTE konkurrence, Emily! Jeg elsker min søvn og sover bedst, når jeg har haft en lang dag, helst udenfor, og så har været i bad og lagt rent sengetøj på og kan gå tidligt i seng i et mørkt, koldt rum – med min nyeste yndlings-gadget, en Philips lampe/alarm, som simulerer sollys (som du har snakket om i et andet søvn-indlæg :) ) <3

 124. Jeg sover aller bedst når der er ro i sindet og jeg har fået det ud af dagen jeg gerne ville. Hvis det ikke lykkedes at komme i mål med dagens gøremål, hjælper det altid at hive hunden op i sengen :)

 125. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg sover aller bedst, når jeg har været ud i den friske luft en hel dag og bevæget mig, blevet blæst igennem af vinden og gerne grinet med dejlige venner <3

 126. Sikke en vild konkurrence! Jeg sover bedst når jeg ligger i min kærestes arme og kan høre min lille datters åndedrag fra hendes seng, som står lige op ad vores ❤️ Så bliver det ikke bedre eller større! Glæd dig!

 127. Jeg har gennem nogle år været i overgangsalderen og det er ikke slut endnu – desværre ? men hvis jeg sover alene, rummet er køligt og dynen ikke er for tyk, har jeg ofte gode nætter. Men en seng fra Auning med god ventilation må da være som skabt for en som mig ?

 128. Jeg sover bedst, når min kæreste ligger ved siden af mig… han rejser en del, så det er ikke altid nemt at falde i søvn ❤️

 129. Jeg sover bedst hvis jeg har været fysisk aktiv og ikke har for mange bekymringer?☺️

 130. Jeg sover allerbedst, når der er ro i både krop og sind. Og når min mand ligger ved siden af mig ?

 131. Lidt kliché, men jeg sover aller bedst med min kommende mand ved min side.. som jeg ofte lige skal røre ved, for at tjekke om han “stadig er der” ?♥️??

 132. Jeg sover allerbedst når mit dejlige soveværelse er ryddet pænt op og der er blevet luftet ud hele dagen, for så at lukke rullegardinet ned og putte mig med mine puder og dejlige dyne og selvfølgelig min kæreste ved min side❤️??

 133. Jeg sover aller bedst, når jeg sover på min mave! Men eftersom der gemmer sig en lille august pige, inde i min mave – er det pt. småt med nattesøvn, og helt slut at sove på maven ??
  Måske en ny madras kan hjælpe lidt? ???

 134. Vores madras er 17 år gammel, så lige nu sover jeg bedst når jeg putter med min søn i hans seng ? Så det ville være dejligt at vinde, så kan vi putte på lidt mere plads…

 135. Jeg sover allerbedst, når jeg har været inde og kysse mine børn, og så putter mig ind til min mand, og med tanken om at det er lørdag imorgen og vi ikke skal op og afsted?

 136. Jeg sover allerbedst når rummet har en kølig temperatur, er mørklagt og med min kæreste ved siden af mig. Og så selvfølgelig i en god seng! Og min nuværende har efterhånden MANGE år på bagen, og er blevet godt slidt og dermed for blød. Jeg krydser fingrer!

 137. Hej Emily,
  Jeg sover allerbedst aftenen før og fridag, og når begge mine elskede unger er sikkert hjemme på matriklen ?
  (Er der så et glas hvidvin indenbords, sover jeg eeeeekstra godt?)
  Kh Lene

 138. Jeg sover allerbedst, når det bare har været én af de der dage. En dag med en smuk solnedgang. En dag med fuglefløjt inden sengetid. En god dag på arbejde. En dag med grin og kram. Bare én af de der dage, hvor roen i hovedet er altoverskyggende og smilet er stort. Så sover jeg allerbedst.

 139. Åhhhh hvor vil jeg gerne sove i den seng! Min datter på 5 har fået lov at bruge min gamle seng som trampolin, og jeg sover nu allerbedst i en seng med friske fjedre, crispy-rent sengetøj uden sand, og specielt når krudtuglen slumrer i sin egen seng ?

 140. Juhuu!
  Jeg sover bedst med en gennemtræt krop, en aften-te og med åbent vindue. Helst ved siden af min kæreste. ZzzZzz.

 141. Jeg sover allerbedst når rummet er mørkt og køligt, om min søde kæreste ligger bag min ryg. Stedet er underordnet, når bare vi er sammen <3

 142. Jeg sover allerbedst på siden på en blød madras, der former sig efter min hofte og skulder, med en stor pude under hovedet.

 143. Jeg sover allerbedste efter dagens WOD – og når verdens bedste børnebørn sover trygt og trækker vejret dybt:-)

 144. Jeg sover bedst, når jeg ligger i min kærestes favn og allerbedst når datteren på 4 lister sig ind tidlig morgen og kiler sig ind med sin lille, lune krop med et “godmorgen” ❤️

 145. Jeg sover bedst med mine to drenge tæt på mig <3 i et koldt og udluftet værelse. Med fødderne fri af dynen. Drengene skal snart have ny seng, de sammen kan ligge tæt sammen i – den her er helt perfekt (og så kan jeg joine dem en gang imellem ❤️).

 146. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en dag ude i frisk luft, gået en masse kilometer, set mennesker jeg holder af og fået pustet dagen ud, så der ikke kommer tænker forbi og forstyrrer mig inden jeg skal sove ?

 147. Jeg sover allerbedst, når jeg har brugt min krop, og kan mærke hvor udmattet den er, efter fysisk udfoldelse. Derudover, er en ny-redt seng, også noget af det bedste.

 148. Jeg sover allerbedst, når det bare har været én af de der dage. En dag med en smuk solnedgang. En dag med fuglefløjt lige inden sengetid. En god dag på arbejde. En dag med grin og kærlighed. En dag med ro i hovedet og smil på læben – så sover jeg allerbedst.

 149. Jeg sover allerbedst lige inden vækkeuret ringer – og med vækkeur mener jeg min søn på tre ? Han er til gengæld verden bedste vækkeur. Med en lille pige på vej, er en ny og bredere seng et stort ønske. Jeg krydser fingre …

 150. Jeg sover bedst, når min lille datter ligger ved min ene side og manden ved min anden side. Så har jeg min lille familie tæt på mig. ❤️

 151. Jeg sover allerbedst når jeg har spist fornuftigt, fået mine kosttilskud, bevæget mig og kan putte mig ind til min søde kæreste ❤️

 152. Jeg sover aller bedst efter et langt varmt bad. Og jeg ville sove endnu bedre i den der fantastiske seng ??

 153. Jeg sover allerbedst efter en lille omgang godnat yoga i stille omgivelser. Selvfølgelig i ikke for varme eller kolde omgivelser og helst efter en dag med tilpas træthed i både hoved og krop :-)

 154. Jeg har sovet fantastisk siden, vi fik en ny seng. Hvis jeg vinder, så vil sengen derfor blive givet i gave til mine kære svigerforældre, som trænger til en ny seng ?

 155. Jeg sover absolut bedst om morgenen mellem 6-9, ikke det bedste tidspunkt når jeg skal op kl 6.45.. Håber en ny seng vil kunne bedre min søvn resten af natten også :)

 156. Jeg sover aller bedst, når jeg har gjort gode ting for mig selv i løbet af dagen, dyrket motion, været ude og få luft – og når jeg får minimum 8 timer ????

 157. Jeg sover bedst når væggeuret ikke er sat, og mit indre ur selv beslutter hvornår jeg har tanket nok søvn op? Og så trænger jeg bare virkelig til (endelig) at få mig en ordenlig kvalitetsseng og ikke mindst madras. Så krydser fingre

 158. Min kæreste er sømand og derfor væk en måned af gangen. Jeg sover allerbedst den første nat han er tilbage i dobbeltsengen efter en tur på søen.

 159. Jeg sover allerbedst med min kæreste, Nikolaj, ved min side ??‍♀️ Vi har netop i dag gjort vores første store køb sammen; en lejlighed! Derfor kunne sengen fra Auping falde på et tørt sted (især fordi min kæreste vil have sin 120 seng med?)

 160. En lækker konkurrence! Jeg sover allerbedste i nyt og rent sengetøj og ved siden af min kæreste ❤️

 161. Jeg sover allerbedst, når sengetøjet er friskt og sprødt og når jeg ved, at jeg kan slumre længe hele morgenen ??

 162. Jeg sover bedst med nyt, rent sengetøj, puffet hovedpude og når min kæreste ikke er hjemme, da han fylder det hele i min gamle 120 cm boxmadras. Til gengæld gør han op for det hele ved at være den bedste i alle de vågne timer :-D

 163. Jeg sover allerbedst efter en lang dag udenfor afsluttet med en god middag med gode venner. Sengen er redt med nyvasket og lufttørret, knitrende sengelinned, og familien ligger i en sammenfiltret kærlighedsbunke?

 164. Sover efterhånden bedst ved siden af min søde kæreste. Jeg elsker at putte min næse ind til ham og at vågne ved at han møfler sig ind til mig ❤

 165. Jeg sover bedst med min søn ved min side efter en god lang dag med sjov og leg med vores hund.
  Min mand sover også sammen med os, og det er ikke fordi det ikke også er dejligt.
  Men at sove sammen med det lille bankende hjerte er noget helt særligt ??

 166. Jeg sover allerbedst i et køligt soveværelse med rent, sprødt sengetøj, og hvis jeg læser lidt i en bog, inden jeg slukker lyset ?☁️?

 167. Jeg sover aller bedst når jeg har læst inden jeg sover, og min kæreste ligger ved siden af mig.

 168. Jeg sover bedst i min Auping seng med min mand ved min side❤️ Ville være skønt at kunne give min søn en Auping seng også?? Perfekt størrelse efter han er begyndt at have soveaftaler med hans kammerater?

 169. Som studerende sover jeg allerbedst efter sidste eksamen, hvor der naturligvis altid lægges rent sengetøj på. Ingen bekymringer, ingen frister, ørepropper i ørene og så ellers bare zZzZZ

 170. Jeg sov allerbedst i nyvasket bomuldssengetøj med vinduet lidt åbent, så soveværelset er lidt køligt, og så ellers med min kat ved siden af mig (:

 171. Jeg sover aller bedst sent om aftenen/natten, på maven og helst ikke med for meget dyne på (aller helst lidt på ryggen, og benene udenfor dynen) :-)

 172. Lige nu er jeg ude og rejse, og efter 4 måneder i forskellige køjesenge er det bedste jeg kunne forestille mig bare at have min helt egen seng :-)

 173. Jeg sover allerbedst med min kæreste ved min side. Inden da var det med mine forældre eller min søster. Jeg har aldrig sovet godt alene.

 174. Som mellemske mellem min datter, min mand og vores to hunde – så vi har brug for en stor seng ?

 175. Når min datter sover med et smil på læben, opvasken er taget og jeg har kysset min kæreste godnat.

 176. Jeg sover bedst med fred i hjertet, uden alkohol, en gang bevægelse før og min kæreste ved min side (hvis største ønske er en ny seng når vi flytter sammen for livet) . Jeg kommenterer normalt ikke de blogs jeg læser, men nu jeg er her, så vil jeg bare sige at din blog giver mig så meget liv og mening. Tak for det <3

 177. Jeg sover allerbedst, når jeg har ro i hovedet, og derfor er meditation ofte en del af min godnat-rutine. Jeg får det optimale ud af min søvn, når jeg går tidligt i seng (hvilket jeg med det samme kan se på min hud – lidt vildt, synes jeg!), jeg er bare ikke altid så god til det. Mon ikke denne lækre seng kunne lokke mig til at sige tidligt godnat lidt oftere?

 178. Jeg sover allerbedst, når jeg lige har læst en halv times tid i sengen, inden jeg skal sove. For mig er det den ultimative måde at koble fra på og komme helt ned i gear ?

 179. Jeg sover aller bedst på ryggen, og med min skønne pude fra wellpur ❤️ Grundet rygproblemer har jeg dog ikke fundet den perfekte seng endnu ??

 180. Jeg falder bedst i søvn når min mand ligger ved siden af mig og læser. Elsker at falde i søvn i skæret fra hans sengelampe og med visheden om at han lægger sig ind til mig når han slukker lyset – på det tidspunkt snorkbobler jeg næsten med sikkerhed… har et godt sovehjerte :-)

 181. Jeg sover bedst med et åbent vindue og min kæreste ved siden af efter en lang dag på job! Mhmmmmm.

 182. Før i tiden sov jeg allerbedst efter et brusebad om aftenen.
  Efter jeg blev mor d. 31. januar i år, sover jeg allerbedst med min lille dreng liggende ved min siden. Al den kærlighed og tryghed altså! Dog går det ud over min kæreste, som ofte må over på sofaen, da vores seng ikke er så stor.

  Rigtig meget pøj pøj med fødslen. I har det bedste i vente <3

 183. Jeg drømmer (i vågen tilstand) om at sove godt! Pt bliver det ikke til meget søvn med baby-tvillingepiger og storebror? så al søvn er god søvn lige for tiden?

 184. Jeg sover allerbedst, når jeg har det godt mentalt, har overskud og ikke har for mange ting i mit liv, som giver tankemylder ved sengetid. Et hoved i ro giver en god nats søvn.

 185. Jeg har et stort sovehjerte og kan sove de fleste steder, men det kunne nu være rart med en ny seng, som ikke knirker og ikke er i stykker, som den jeg har ?

 186. Sikke en skøn konkurrence og mega sejt koncept. Fedt samarbejde!!

  Jeg sover allerbedst når vinduet står på klem hele natten igennem, der findes ikke noget bedre en frisk luft i soveværelset hele natten igennem.

  Kh Maria

 187. Kæft en lækker præmie ?? At ligge i sengen og vide, at man har fået andre til at grine og føle sig godt tilpas i løbet af dagen. Det er jo en helt utrolig dejlig følelse og det gør, at man går glad til køjs ????

 188. Jeg sover allerbedst, når jeg ved at min søster/roomie ligger trygt i sin egen seng. Først der kan jeg falde til ro.

 189. Jeg sover allerbedst når både min mand, datter (og en i mavsen) kan ligge i ske. Det kunne være dejligt at gøre det, i en helt ny seng❤️❤️

 190. Jeg sover aller bedst med manden ved min side❤️ Men vi har desværre ikke fundet drømme sengen endnu :/ krydser for at jeg er heldig og kan overraske ham med denne ?

 191. Jeg sover aller bedst de sidste 5 minutter inden vækkeuret ringer. Den er stensikker hver dag ;)

 192. Jeg sover allerbedst efter yin yoga og en fredelig aften med musik og en god bog… og selvfølgelig i armene på den dejligste kæreste ??❤️ Vi ville elske at lade denne seng danne ramme for vores familie☺️☀️

 193. Jeg sover allerbedst sammen med min kæreste. Vi kunne dog godt bruge en lidt større seng, så det kunne være fantastisk at vinde denne smukke Auronde seng og få lidt mere plads :-)

 194. Jeg sover allerbedst når jeg høre lavt afslappet musik inden jeg falder i søvn. Men den seng jeg har nu, overtog jeg fra mine forældre (i know) da jeg flyttede hjemmefra, så jeg drømmer om en seng der ikke “larmer” ligeså meget som min nuværende gør ?

 195. Jeg sover bedst i rent crispy sengetøj med min kæreste som en legoklods op af mig, indtil jeg falder i søvn :))) Fin seng med vigtigt budskab!

 196. Sikke en dejlig konkurrence :)
  Jeg sover helt klart bedst hjemme i vante omgivelser, men elsker også at sove udendørs under åben himmel.

 197. Jeg sover aller bedst med vores lille dreng på min arm, bagved min mands varme ryg ?❤️

 198. Jeg har et godt sovehjerte så jeg kan sove nærmest alle steder, men allerbedst i min egen seng med min mand ved min side ❤️

 199. Åh altså. Jeg drømmer om at sove rigtig godt. Og rigtig meget. Men med en baby på 7 måneder, så sover jeg kun i stræk af maks 3 timer. Heldigvis er min dejlige søn al søvnmanglen værd.

  Men hvis jeg fik mulighed for det, så elsker jeg at gå tidligt i seng. Gerne før min kæreste, og gerne med rent sengetøj. Så skal jeg helst falde i søvn til lyden af en af mine yndlingsserier. Jeg ser den ikke, men hører bare kommentarsporet. Og når min kæreste så kommer ind i seng, så får jeg lige et kys og sover trygt videre. DRØMMEN ;)

 200. Jeg sover bedst efter en dag udenfor i dejligt vejr, hvor man er blevet helt mør af solen og den friske luft ☀️ Jeg ville forære sengen til min mor, som er sygemeldt med dårlig ryg. Tænker at en god madras måske kunne hjælpe hende ??

 201. Hej Emily ☀️
  Jeg sover allerbedst ved siden af dem, jeg elsker – her særligt min vidunderlige kæreste, mine forældres hund eller mine søskende. Fornemmelsen af nyvasket og rent sengetøj sammen med et køligt mørkt rum gør bestemt ikke soveoplevelsen værre! Jeg ville absolut elske at vinde en ny bæredygtig (!) seng, da den nuværende er mere end et årti gammelt. Uh! Det er spændende!
  Tak for en god og nærværende blog ??❤️

 202. Jeg sover allerbedst, når jeg kan tage en god, lang lur, når jeg kommer hjem fra arbejde. Den her seng er lige, hvad min søvnige gravide krop har brug for ?

 203. Det er en meget smuk seng! Jeg vil elske at pryde min dejlige lejelighed med sådan en sag i træ? og således med garanti få imødekommet min æstetiske sans hver eneste dag! Jeg sover allerbedst efter et langt varmt bad, lidt yogastræk, en hundegåtur og med min lille hund på puden ved min side. Og med lidt lavendel på hovedpuden✨?

 204. Jeg sover aller bedst når jeg ikke er gravid så jeg kan sove på maven? er det for meget at glæde sig til dette selvom der er 6 måneder tilbage af graviditeten? derudover sover jeg bare generelt godt når jeg var været ude og lege med min datter hele dagen i frisk luft – enten på Fælleden eller ved Amager strandpark❤️

 205. Jeg sover allerbedst, når jeg ved at vækkeuret ikke ringer næste morgen. Men jeg tror jeg kunne sove endnu bedre, hvis jeg vandt en ny seng ???

 206. Jeg kan slet ikke huske hvordan det er at sove godt en hel nat ? først gravid – med de dertilhørende tisseture om natten og halsbrand – og nu med en snart 1 årig som endnu ikke har sovet igennem en hel nat. Jeg har brug for at soooove godt og længe.

 207. Jeg sover bedst på siden, liggende i fosterstilling, hænderne ved hovedet og dynen mellem benene, velvidende, at min kæreste ligger bag mig og sover :)

 208. Jeg sover allerbedst når jeg sover ved siden af min kæreste og i nyvasket sengetøj ? Og så skal jeg selvfølgelig sove på siden

 209. Jeg sover allerdejligst i min mands arme – lige i armhulen og på hans varme bløde hud. Så kunne jeg i princippet sove på en sten og stadig sove som en drøm

 210. I et afkølet rum. I sengetøj just taget ind fra tørring/luftning i haven. Og med min datters næse helt trykket flad mod min kind ♥️

 211. Jeg sover allerbedst, når jeg ved, at jeg ikke behøver sætte vækkeuret til morgenen efter. Det er det bedste. En følelse, der helt sikkert ville blive forstærket, hvis man sov i Aupings Auronde!

 212. Når vinduet er åbent og soveværelset genlyder af tunge åndedræt fra min søn og mand der allerede sover. ❤️

 213. Jeg sover bedst ved siden af min søde kæreste – og jeg ved, at han også synes, vi kunne trænge til en ny seng. :)

 214. Jeg sover elendigt for tiden, men drømmer om at sove i en ordentligt seng, som ovenikøbet er pæn, sammen med min kæreste, i et rent, mørkt, køligt og stille soveværelse, og i nyvasket og lækkert sengetøj. Det er det bedste!!!

 215. Helt mørkt og koldt rum.
  Nyvasket sengetøj der har hængt til tørre i vinden.
  Lang løbetur, bad og rent nattøj.
  Så bliver det ikke bedre :)

 216. Jeg sover aller bedst efter en skøn dag med solskin og bevægelse ved siden af min elskede.

 217. Den her konkurrence er da helt fantastisk ??? Den nye Auronde seng er bare så flot i egetræ!

  Jeg sover allerbedst i et rent og køligt soveværelse, og når der er helt stille. Det er næsten magisk, når det sker ✨

 218. Skøn konkurrence! Jeg sover allerbedst efter en god gåtur og et dejligt varmt karbad – så er det tiltrængt med en god nats søvn, med min søde kæreste ved siden af.

 219. Jeg sover faktisk allerbedst om eftermiddagen på min sofa med min pude og dyne. Der er altså intet, der slår en god morfar ?? Men jeg sover også mega dejligt sammen med min søde kæreste. Det er helt forkert, når han ikke er der og jeg skal sove alene.

 220. Når mine to drenge og mand ligger sammen med mig – også selv om det inkluderer, at jeg i løbet af natten ender i fodenden frysende med en babydyne over mig og to sæt børnefødder på min mave.

 221. Når sengetøjet er nyt, frisk og sprødt. Temperaturen er kølig, og min kæreste (som arbejder i udlandet det meste af tiden) er ved min side ♥️

 222. Når jeg en gang imellem er på en overnatning med arbejde og jeg kan sove hele natten uden at blive vækket af en 1 årig, så sover jeg dæleme godt. Omend jeg altid glæder mig til at komme hjem igen.

 223. Jeg sover allerbedst, når jeg har ro i hovedet og omkring mig. Derfor prøver jeg at begrænse min brug af elektronik inden sengetid, og så er jeg begyndt at meditere. Det hjælper mig med at tømme hovedet for det tankemylder, som tit kan forhindre mig i at sove.

  Jeg vil rigtig gerne vinde en ny seng, som både kan danne ramme om rolige og søvnløse nætter.

 224. Efter junior er kommet til verden sover jeg allerbedst når min næsetip berør toppen af hans hovede ☀️

 225. Jeg sover aller bedst med min lille pige i armene og min kærestes trygge, tunge og rolige vejrtrækningen ved min side ❤️

 226. Hvor en fin seng!!
  Jeg sover allerbedst når min kæreste er hjemme og vi sover ved siden af hinanden :) det er så svært at sove og ikke mindst at sove godt, når han ikke er der:)
  Vi ville nyde at få en ny seng ??

 227. Jeg sover allerbedst lige før vækkeuret ringer ? og jeg sover godt de fleste steder! Sidste sommer mens det var aller varmest, sov jeg med mine 2 børn på vores overdækkede terrasse – det var virkelig fedt at komme ud af det lumre soveværelse og vågne til fuglefløjt og blå himmel kl.4 ☀️?
  Det skal vi igen til sommer ♥️

 228. Kroppen skal være træt efter at have udfoldet sig fysisk og frisk (hav)luft.
  Hovedet skal være træt efter en masse hjernegymnastik og nye indtryk. Og hvis min kære Murphy ligger ved siden af mig, så sover jeg som en baby i sin moders arme ???

 229. Jeg sover bedst, når den 3-årige sover godt? Uh, jeg gad godt vinde en dejlig seng, vi sover i den jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra?

 230. Wow en vild præmie. Hvis jeg bliver den heldige, skal min datter have den på hendes værelse.

  Jeg sover bedst når jeg har min søn eller datter ved min side og deres små hænder i min hånd :-)

 231. Jeg sover allerbedst når jeg kan høre min søn mumle i søvne og med min mand ved min side <3

 232. Der findes ikke noget bedre end den lur man tager sig på ferie på stranden, et varmt sted med en lydbog eller podcast i ørene, mens man døser hen til lyden af bølger og følelsen af solstråler på kroppen??☀️?

  Jeg eeelsker at sove og kan snuppe en morfar de fleste steder, men ville elske at få skiftet min nu 3. IKEA seng ud med denne skønhed ????

 233. Sover allerbedst om morgenen når man snoozer lidt ekstra længe og dynen er perfekt blød og varm. Eller når man er heldig at have tid til en god eftermiddagslur på langs ?

 234. Sikke en fin seng ! Jeg sover allerbedst når min kæreste ligger ved siden af mig. Jeg har så svært ved at sove og ikke mindst sove godt, når han ikke er hjemme :)
  Vi ville nyde at få en ny seng !:)

 235. Jeg sover åbenbart bedst, når jeg har læst lige præcis tre linjer i min ellers gode bog, alt i mens natlampen stadig brænder;-)

 236. Jeg sover aller bedst efter en dejlig dag hvor jeg har været sammen med dem jeg elsker og når min kæreste ligger ved min side. Vinduet skal helst stå på klem og vi skal ligge i nyt knitrende sengetøj der dufter af ren vaskepulver. Tilgængæld ved jeg at jeg kunne sove MEGET bedre, hvis det var i en ny og lækker seng, da vores er gammel og alt for hård! Jeg elsker at sove og med job som sygeplejerske med diverse natte og aftenvagter er søvn vigtig for mig..

 237. Jeg sover allerbedst når mine små børn en sjælden gang sover gennem hele natten. Og så er en lur med baby i dobbeltsengen også en af mine favorit sovninger ☺️❤️

 238. Åh jeg sover allerbedst når jeg ligger ved siden af min lille puttegris ❤️…

 239. Ej det vil virkelig være en drøm som går i opfyldelse, vi trænger til en ny seng.

  Jeg sover faktisk allerbedst når jeg har brugt dagen udenfor og den sidste time inden sovetid på at læse i en god og filosofisk bog :-)

  Alle mine fingre & tæer er krydset.

 240. Jeg sover allerbedst når dagen har været lang og god og natten er mørk og stille. Og så liggende på venstre side selvfølgelig ?

 241. Jeg sover allerbedst efter et dejligt bad, i nyvasket sengetøj og have læst i en dejlig bog, uden at skulle sætte vækkeuret ♥️

 242. Jeg sover allerbedst, når soveværelset er rent, sengetøjet er skiftet…. og hverken børn eller kat vækker mig på skift hele natten?☺️

 243. ?????????????
  Kan åbenbart slet ikke sove uden min mand ved min side, har jeg opdaget efter han er begyndt at rejse med sit nye job. (Men så putter jeg ungerne ind i sengen, det hjælper lidt?)

 244. Jeg sover absolut bedst ved siden af min mand med et åbent vindue og en let sommerbrise. Der er absolut intet bedre ?

 245. Med to børn under 3 år er det efterhånden noget tid siden, af jeg har sovet godt. Så jeg håber, at vi er de heldige vindere, så vores børn kan overtage vores gamle seng og min kæreste og jeg igen kan få en god nats søvn.

 246. Jeg sover bedst, når jeg både har brugt mig selv mentalt og fysisk. Derudover er det prikken over i’et at have en skøn mand ved sin side, som heldigvis ikke snorker
  ;) Vil elske at kunne flytte Aupingsengen med i vores første hus, som vi flytter i i næste måned.

 247. Jeg sover bedst når jeg ligger mig i en seng med helt rent sengetøj. Helst med en god bog i 20 minutters tid inden lyset slukkes og med en dejlig “brugt” følelse i kroppen.

 248. Hjemme i sin egen seng og så når man lige har luftet lidt ud, så der er en smule køligt og man rigtig kan putte under dynen :)

 249. Jeg sov aller-bedst om natten efter 12-ugers scanning. En kombination af ikke at have sovet ordenligt i flere nætter op til, og så at være så lykkelig og lettet efter en god scanning ? Men hvem sover ikke godt, til lyden af sit barns hjerteslag. ?

 250. Jeg sover aller bedst i dyner luftet i den friske luft og med sprødt, nyvasket betræk☁️?

 251. Jeg sover bedst når jeg lige har kigget på min skønne knap 1,5 årige datter, og set at hun sover trygt og godt. Så kan jeg med den dejligste ro sove ved siden af min dejlige kæreste ??
  Og når baby/tumling har perioder hvor hun vækker os konstant – så hjælper yoga mig med at finde ro ?

 252. Der er ikke meget der slår en nats søvn i sommerhuset – at ligge helt stille og lytte til fugle og vinden efter en dag med masser af udeliv er fantastisk! Men lyden af min baby på 3 måneder og hans vejrtrækning i armhulen er alligevel nummer 1 – på trods af det ikke giver den mest stabile søvn ?

 253. Jeg sover allerbedst med åbent vindue (uanset årstiden) og i nyvasket sengetøj, der dufter af at have hængt til tørre udenfor..

 254. Skøn konkurrence ??
  Jeg sover bedst på siden ? …jeg brækkede (og fik opereret) kravebenet på ski i Østrig i påsken – og pyh det er hårdt for lænden kun at kunne ligge helt stille på ryggen (i 6 uger). Måske en ny seng kunne hjælpe!

 255. Til daglig studerer jeg teologi i Aarhus, så når jeg indimellem besøger mine forældre, rykker min far ud for at sove i deres campingvogn, således at jeg (trods mine 22 år) kan sove ved siden af min mor (og deres gravhund, Selma). I min familie har vi har altid sovet meget sammen, og min far flytter jf. eget udsagn “hellere end gerne” ud i campingvognen, eftersom det er hans definition på bedste soveplads (sommetider må jeg faktisk give ham ret). Hav en god bededagsferie, kh. Louise.

 256. Jeg sover bedst med armen viklet om min efterhånden-ikke-så-lille søn på 6 måneder. <3 Vores seng på 160 cm kunne godt klare en opgradering efterhånden, haha.

 257. I øjeblikkets eksamensperiode sover jeg bedst de dage, hvor jeg har fået afleveret bare én af mine eksamensopgaver og er et skridt tættere på ferie ?

 258. Jeg drømmer mig tilbage til tiden før min graviditet (uge 34), for det er rigtig længe siden jeg har sovet godt og uden ømhed alle steder (bækkenløsning). Det er svært at huske, men tror, at jeg sover allerbedst i hængekøjen på altanen på danske sommerdage :-) Eller i den der smukke seng!

 259. Jeg sover allerbedst når dyner og sengetøj er blevet luftet igennem og dufter dejlig friskt ?☀️

 260. Wauw – hvor er den lækker!!!
  Jeg sover allerbedst ovenpå et glas rødvin fredag aften sammen med min mand – og hvis den lige skal toppes lidt, så skal dynerne være nyluftede med nyvasket sengelinned ?

 261. Jeg sover helt klart bedst med min kæreste ved siden af. Selvom han snorker som en gal!

 262. Jeg har en baby der ikke er verdens bedste sover, så jeg tager faktisk imod næsten hvilken som helst søvn med kyshånd? Nå, men jeg sover allerbedst, når der er ro og frisk luft?

 263. jeg sover bedst med nyvasket sprødt sengetøj – og gerne med altandøren på klem og dermed dejlig frisk luft i løbet af sommeren.

 264. Aaaij, jeg kan næsten ikke få armene ned over denne konkurrence! Det ville være fuldstændig fantastisk at vinde sådan en lækker seng! Jeg sover allerbedst herhjemme, i mit og min kærestes trygge soveværelse. Med frisk luft inden sengetid, sprødt hørsengetøj, mørke og – hvis muligt – uden vækkeur. Og allervigtigst: at min kæreste ligger ved siden af mig. Hans rolige åndedræt er det mest beroligende og trygge jeg ved.

 265. Jeg sover allerbedst når min søde og savnede kæreste er hjemme på weekend og vores seng er redt med nyvasket sengetøj og der er en tilpas kølig temperatur i værelset <3 På nuværende tidspunkt må vi dog nøjes med en lille seng, så er sikker på at det vil være til stor glæde for os begge med en ny smuk og dejlig seng fra Auping :-)

 266. Hej Emily! Jeg sover bedst, når jeg har ro i sindet og ikke skal tidligt op næste dag :-) Kh Nanna

 267. Jeg sover bedst hver aften fordi jeg bliver puttet af min kæreste. Sådan ægte puttet, hvor dynen bliver skubbet ind under fødderne på osv. Det er et nøje koreograferet ritual, og det er det bedste!

 268. Jeg sover aller bedst når jeg har været ude i den friske luft og bare liige skal sove 20 minutters lur.

 269. Ville min kæreste og jeg være så taknemmelige for :)
  Jeg sover allerbedst når min kæreste er hjemme og vi sover ved siden af hinanden.
  – Amalie

 270. Jeg sover helt klart bedst i et dejligt køligt soveværelse, og det ville blive ekstra godt i så lækker en seng ?

 271. Jeg sover bedst først på aftenen, når min kæreste og lille datter sover trygt og godt ☺️?

 272. Det er jo drømmesengen, den der!!! Jeg sover allerbedst, når mine to små børn også sover bedst. Det er som om, jeg har fået overjordisk hørelse efter at være blevet mor, og jeg vågner straks, bare der nærmest er én, der vender sig i sengen :-) Jeg forestiller mig, min nattesøvn også bliver endnu bedre, når den mindste har fået alle sine tænder… (også selv om vi bruger Aftamed teething gel, hvilket jeg kan anbefale – det gør det meget nemmere for de små stakkels pus)

 273. Min kæreste og jeg er i et langdistance forhold, så jeg sover helt klart bedst med ham ved min side ❤️ At sove med åben vindue og vågne til fuglefløjt er nu heller ikke noget at kimse ad.

 274. Rigtig kliché-agtigt, men ikke desto mindre sover jeg allerbedst, når min kæreste ligger ved siden af mig ☺️ Og hvis vores kat join’er, så er det bare god bonus ?

 275. Jeg sover som bedst under en tur på havet i mine forældres båd. Helst efter et koldt opfriskende bad og en hel dag på havet.

 276. Jeg sover bedst med åbne vinduer, efter at have været udenfor om aftenen i haven, eller efter en lang tur i Mols bjerge.

 277. Sidst jeg sov allerbedst, var en middagslur i min mands arme, mens baby sov i barnevognen. Længe siden jeg har lagt sådan med min mand uden babyen ❤️

 278. Jeg sover allerbedst når jeg er hjemme i min egen seng igen efter en lang ferie :))

 279. Jeg sover bedst sammen med min mand gennem 38 år og med allergi og miljø venlige produkter❤️❤️❤️❤️

 280. Jeg sover virkelig dejligt hjemme hos mig selv sammen med min mand, men der er et eller andet helt specielt ved at komme hjem og sove hos min mor. Det er så trygt at komme tilbage til sit barndomshjem og jeg bliver så rolig og afslappet. På en måde får man nok lov til at være lidt barn igen og slippe bekymringer og andet bøvl. – Også bliver man altid forkælet med nybagte boller næste morgen, hvilket da også hjælper på oplevelsen. ;)

 281. Ironisk nok sover jeg allerbedst, når min 1 årige datter og kæreste ligger lige ved siden af. Da hun var helt lille kunne jeg slet ikke sove for hende, men som tiden er gået, sover jeg nu så dejligt, når jeg ved hun er i samme rum. Og så hjælper et åbent vindue og en mild sommerbrise også på det hele ??

 282. Jeg sover aller bedst efter en ordentlig orgasme – helst givet af min mand! Ja, hvorfor ikke bare være ærlig ? jeg har haft den samme seng i 14 år (true story). Det er også en ret god grund! Tak for en fed konkurrence!

 283. Jeg sover allerbedst efter en dejlig dag med mine to små unger, som slutter med et dejligt bad og så en kop te i sofaen med min kæreste ?

 284. Jeg sover bedst når jeg er på ferie i vores sommerhus i Vestjylland fordi der sover jeg altid i en voksenseng frem for min teenageseng på Nørrebro ❤️

 285. Jeg sover med det samme jeg rammer puden. Med en lille dreng (på 2 år) der ikke sover igennem skyller trætheden indover mig så snart jeg ser min seng✌?

 286. Jeg sover bedst mellem min mand og vores søn på snart 2,5 år. Elsker når min søn kommer ind og putte i løbet af natten så vi kan vågne sammen. Jeg håber det kun bliver ekstra hyggeligt når lillesøster kommer til verden.

 287. Sikke en skøn præmie. Jeg sover allerbedst sammen med min mand og i en god kvalitetsseng – tanken om at sove på en bæredygtig en af slagsen ville helt sikkert hjælpe godt på søvnen ?

 288. Jeg sover bedst i timerne lige efter mine øjne slår op, kigger på telefonen og indser at klokken er 6, og det er lørdag ??

 289. Jeg sover bedst hjemme med min kæreste ved min side efter en dag med god og tung styrketræning.

 290. Jeg sover faktisk allerbedst når mine børn og mand ligger i sengen sammen med mig. Der er ikke meget fysisk plads tilbage til mig, men følelsen af total tryghed for dem jeg elsker allermest gør bare, at jeg sover så godt!

 291. Jeg har det faktisk tit sådan, at jeg sover bedst når jeg er ude f.eks. på ferie eller overnatter hos mine svigerforældre, måske er det et tegn på at vi burde anskaffe os en ny seng ☺️?

 292. Wow en lækker konkurrence ? Jeg sover bedst efter en dejlig lang aktiv dag, der gerne afsluttes med en tur i svømmehallen efterfulgt af sauna! Prikken over i’et er til hver en tid, rent/ frisk sengetøj og gerne med et dejligt udluftet soveværelse ?

 293. Jeg sover bedst i timerne lige efter mine øjne slår op og ser på telefonen at klokken er 6, og det er lørdag ??

 294. Hej Emily

  Sikke en smuk og sikkert rigtig dejlig seng og tilmed bæredygtig i materialevalg?
  Og hold da op for en præmie at kunne udlodde?
  Jeg sover allerbedst, når jeg har haft mulighed for min vanlige aftenrutine (gå tur med hunden, Max, puttetid med mine piger, rense ansigt, 10 minutters udstræk og herefter sengen senest kl. 22.30 UDEN elektronik – men en god bog, som jeg typisk kun når 2-3 sider i og så sover jeg. Min krop og mit sind er afhængig af rutiner og falder til ro i disse inden, jeg rammer sengen??

 295. JEG sover bedst, når mine børn sover lige ved siden af mig. 9 ud af 10 nætter sover de dog oven på mig. Det er også helt okay, for så sover DE helt klart bedst ❤️

 296. Sikke en flot konkurrence! Allerbedste søvn får jeg, når jeg har skippet eftermiddagskaffen og i stedet mediteret/lavet lidt yoga. Det sker for sjældent.

 297. Jeg sover allerbedst i rolige omgivelser, hvor krop og sind kan slappe af, og gerne i nyvasket sengetøj ?

 298. Jeg sover allerbedst, når jeg ved en fejl falder i søvn under putningen af mine børn :-)

 299. Jeg sover allerbedst ovenpå en dejlig dag, hvor hele familien har været helt nede i tempo. Jeg elsker at sove med armene over hovedet, så det er meget godt at jeg ikke er så lang, så at tæerne ikke tipper ud over kanten :)

  Sengen må hellere end gerne flytte ind hos os i vores nymalede soveværelse!

 300. Jeg sover aller bedst når vi har haft en god hverdag, hvor der er ryddet efter aftensmaden, kysset godnat, stuen er ordnet og begge vores små drenge ligger i drømmeland med armene over hovedet i hver deres seng inden jeg selv hopper i dynerne. Og prikken over i’et er hvis dagen efter byder på en hyggelig, ikke travl aftale – Mmmm. Gaaab!

 301. Det bedste tidspunkt jeg sover godt, er når jeg ligger mig ned, efter noget tid hvor jeg har sat, og kigget ud af vinduet i soveværelset, ud over naboernes haver og for mig er det ligemeget hvornår på året det er, bare den “rå natur”, de velkendte lyde og som prikken over i’et, lyden af min snorkende gamle hund Hancock lige ved mine fødder? og ja så lige min ligeså snorkende mand ved siden af, Dette er beroligende og trykt❤️

 302. Sikke en lækker præmie!
  Jeg sover oftest allerbedst, når jeg ved en fejl falder i søvn under putningen af mine børn :)

 303. Jeg sover allerbedst på min egen dejlige hovedpude mellem med mand og lille søn ❤ Efter en lang dag udenfor med masser af frisk luft og sol ?

 304. Tæt op af ham, mærke fælles varme, og langsomt falde i søvn i til vores voksende synkrone åndedræt. Jeg sover bedst sammen …

 305. Jeg sover helt klart bedst, når jeg har fået frisk luft, motion og været i dejligt selskab :)

 306. Jeg sover virkelig godt, når jeg fx ligger i sofaen og ser film og har en intention om rigtigt at skulle hygge mig med god underholdning. Der går ofte en halv times tid, så er jeg langt væk i drømmeland, selvom klokken måske ikke er mere end otte om aftenen. Sad, but true ???Sover også fantastisk efter en omgang Yin yoga på stuegulvet inden sengetid ☺️??

 307. Jeg sover allerbedst efter et afslappende bad, når jeg har ligget i sengen med en god bog en halv times tid og min kære ved min side.

 308. Jeg sover bedst, når jeg går glad og velbalanceret i seng og får mellem 7,5-9 timer, og helst gerne ved en 22-tiden, for så er jeg også en god og overskudsagtigt 1. klasseslærer næste dag! Derudover gør en god, solid madras en verden til forskel for mig, da jeg i en alder af 26 har bøvlet, og bøvler stadig, med diskusprolapser som gør søvnen noget bøvlet til tider. Men, det har jeg lært at leve med. Og med mængden af søvn kommer man heldigvis rigtig langt :-)

 309. Jeg sover aller bedst når min lille nyfødte pige baby ligger ved min side, og ville derfor elske at have noget ordentligt at sove i ?❤️?

 310. Hvor ville det bare være fantastisk med en ny seng!

  Jeg sover allerbedst når det regner og tordner udenfor, og har da heller ikke noget imod hvis vinduet er åbent, men det er nu bare ikke en særlig smart idé..

 311. Sikke en smuk seng, på alle måder?
  Jeg sover allerbedst, når jeg har min familie tæt på mig❤️

 312. Jeg sover aller bedst når det regner og vinduet er lidt åben så man både kan lugte set og høre det ?⛈

 313. Jeg sover allerbedst med min søn ved min side❤️ Min datter kommer til verden sidst i juni og ville elske at dele en ny seng med dem begge??

 314. Jeg sover aller bedst, når jeg har fuldstændig styr på de praktiske ting til dagen efter: lagt tøj frem, lavet frokost til at tage med på farten og har ‘planlagt’ den kommende dag i min kalender. Så elsker jeg at lave nogle lange bløde stræk på min yoga-måtte, derefter tage et dejligt varmt bad og så hoppe under dynen ved siden af ham, jeg elsker ❤️

 315. Lækreste konkurrence ?

  Jeg sover aller bedst når det er mørkt og ikke for varmt i rummet, i nyvasket og glat bomuldssengetøj, og med et par lavendeldråber på hovedpuden :)

  Er så heldig at jeg næsten altid sover godt, (til trods for at min seng er en gammel sag der knirker ved hver bevægelse), og især hvis det er minus barn og katte der fylder i den velkendte E, eller endnu værre Æ position ?

 316. Jeg sover bedst når jeg har husket at tage godt vare på mig selv, spist godt, gået en tur i den friske luft og vigtigst alt fået nyvasket sengetøj på som har tørret hele dagen udenfor i den friske luft!

 317. Med en datter på 1 år, der først lige er begyndt at sove igennem, soverjeg virkelig godt for tiden. Og en ny dejlig stor seng, ville være perfekt til de nætter hvor der skal være plads til os alle 3 ❤️

 318. Jeg sover aller bedst helt tyllet ind i dyner og ikke mindst med min kæreste ved min side. Ja vi står faktisk og skal flytte sammen og skal finde os en større seng, så jeg krydser fingre ??☺️

 319. Sikke en lækker konkurrence, jeg krydser virkelig fingre for at vi vinder. Men jeg sover allerbedst når jeg ved at mine piger har det godt og sover i deres dele-tremmeseng og med deres far ved min side. Der må ikke være for varmt men heller ikke så koldt at pigerne fryser (de sover i soveværelset). Jeg skal ikke have for mange ting roterende i hovedet, men det afhjælper jeg ved at tænke på 3 ekstra gode ting der er sket i løbet af dagen. Så kan jeg falde i søvn og sove trygt.

 320. Med min mand ved min side. Han er en levende radiator, så jeg fryser aldrig. ♥️

 321. Jeg sover ganske enkelt aller, aller bedst, hvis bare jeg har min kæreste ved min side, når jeg skal lukke mine øjne og han må meget gerne stadig være der, når jeg åbner dem igen ;-)
  Sikke en dejlig konkurrence.

 322. Åh jeg sover allerbedst med rent sengetøj og mine to piger og kæreste ved min side ?????

 323. Skøn præmie , trænger i den grad til en ny lækker seng ❤️ Jeg sover allerbedst når der er køligt i soveværelset , gerne med mit vindue åbent

 324. Jeg sover allerbedst med en god tung dyne puttet godt rundt om ryggen – ingen snorken fra min mand – hedeture på stand by – køligt friskt rum – vished om at mine kære har det godt – og dagens små og store tanker tømt ud af hovedet.

 325. Altså, sikke en præmie! Jeg sover bedst med ro i sindet, træthed i kroppen og min kærestes og søns dybe vejrtrækning som lydtæppe

 326. Jeg sover allerbedst med mine kære ved min side. Derudover må der gerne være relativt mørkt i soveværelset og ikke for varmt. Der må også gerne være stille, så derfor sover jeg også nogle gange med ørepropper for at lukke byen og snorken ude ☺️?

 327. Jeg sover allerbedst op ad min kæreste – og så er omgivelserne ellers ligemeget. Om det er på tynde liggeunderlag i et koldt telt eller en enkeltmandsseng, så falder jeg nemt i søvn og sover godt, når han er der :)

  .. men derfor vil gode omgivelser jo ikke skade ;)

 328. Jeg sover allerbedst efter en aftentur i den smukke natur med min elskede lille hundehvalp <3

 329. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger i en seng med en god fast madras og når jeg er hjemme i mit eget soveværelse i min mands arme ❤️❤️❤️

 330. Åh det var da en skøn konkurrence! Jeg sover aller bedst når det slet ikke er meningen jeg skal sove, haha. Når jeg lige får en morfar i løbet af dagen – det er skønt. Og ellers er der heller ikke meget der slår følelsen af rent, lufttørret sengetøj <3

 331. Jeg sover allerbedst i en seng, som hverken er for blød eller for hård og med nyvasket sengetøj – og jeg sover så godt om morgenen ;-)

 332. Jeg sover allerbedst, når jeg er på ferie – mistænker de store, lækre hotelsenge for at spille ind, for sammenlignet med min egen sølle (og gamle!) boksmadras fra Jysk, er sådan en altså en drøm at ligge i… Så med andre ord står en ny, smuk seng meget højt på ønskelisten herhjemme!

 333. Wow, sikke en flot præmie! ???? Jeg sover bedst, når jeg ved, at min mand tager “nattevagten” med babyen ?

 334. Det er vist en klassiker, men jeg sover allerbedst, når jeg sover i ske med min kæreste ? Og så skal rummet allerhelst være afkølet og mørkt ?

 335. Jeg sover bedst i et køligt, mørkt rum. På en mellemblød madras. Og med min mand ved siden af.

 336. Jeg sover aller bedst, når min seng er fyldt op med kærlighed i form af mine to drenge og min mand ❤️

 337. Jeg sover allerbedst, hvis jeg ved, at det ikke er mig, der har nattjansen med vores datter – og så må det meget gerne være i nyvasket og -luftet sengetøj i et udluftet og mørkt soveværelse. Ahhh..

 338. Nogle af de bedste sovestunder findes i haven på græsset i barndommens hjem, lidt i skygge under æbletræet og lidt i solens stråler, den friske luft giver den bedste lur ❤️

 339. Jeg sover bedst når hele familien er samlet i sengen og et vindue kan være åbent og høre den sidst fugle sang for dagen og vågne til fugle sang (helst Nattergalen) men den er endnu ikke kommet hjem efter vinteren…

 340. Jeg sover aller bedst i et semi koldt rum, i vores blomstrede sengetøj og hvor jeg kan krybe helt ind til en varm kæreste og trække vejret dybt et par gange, for at komme helt ned i gear.✨ knus

 341. Jeg sover allerbedst, når jeg er vågnet tidligt i weekenden og bare kan vende mig om og putte mig ind til min kæreste og sove videre❤️

 342. Jeg sover allerbedst i lyst sengetøj (det føles mest beroligende) og når jeg har begge mine børn tæt på mig så jeg kan høre de trækker vejret ?

 343. Jeg sover allerbedst, når jeg er gået i seng til tiden og når der ikke kommer børn i løbet af natten. Jeg er ikke så vild med at sove tæt.
  Sengen ville jeg måske give til min søn på 10 år, som mangler en seng og virkelig glæder sig til at få nyt værelse og en god seng.
  Kh Pia

 344. Jeg sover aller bedst i armene på min dejlige kæreste når det søndag morgen og man kan sove uden en alarm ?

 345. Sikke en konkurrence ? Jeg sover bedst når jeg ved at min stadig nye datter (6 uger) ligger trygt mellem min kæreste og jeg og sover om natten. Intet bedre, mere trygt og fantastisk end det ?

 346. Jeg sover allerbedst når mine 4 unger er puttet og vi har haft en skøn dag. Helst med vinduet let på klem og en hund i fodenden.

 347. Hold fest en lækker konkurrence! Jeg stod så sent som i dag og gloede opgivende på vores seng, for den er virkelig gammel og træt. Jeg sover bedst når jeg ikke har meget tid til det; fx når min datter tager en kort lur. Det handler nok mest om at jeg allerede savner hende, og ligger og venter på at hun vågner, All jacked up ! Måske hvis jeg sov med hende i sengen at vi ville krølle sammen i Sam-søvn ❤️

 348. Jeg sover allerbedst når jeg lige har lagt rent sengetøj på. Den største luksus på budget❤️

 349. Jeg sover bedst med en tung dyne puttet godt rundt om ryggen – i et friskt og køligt lokale. Min mand har skruet ned for sin snorken, og mine hedeture er på standby. Jeg ved, at mine kære har det godt – og har formået at tømme hjernen for dagens små og store tanker.

 350. Jeg sover allerbedst, når jeg læser i en skønlitterær bog inden sengetid, så det faglige sygeplejeteori bliver lagt væk. Færdig om som sygeplejerske om én måned, og der får jeg virkelig brug for god søvn ??⏱?

 351. Jeg sover allerbedst når min kæreste og min lille datter ligger på hver sin side af mig og småsnorker.

 352. Jeg sover allerbedst i knitrende rent sengetøj og med min søn og kæreste lige ved siden af❤️

 353. Jeg sover allerbedst når jeg ligger i sengen med både min mand og begge mine børn omkring mig.

 354. Jeg sover allerbedst når det er fredag aften. Følelsen af at give slip på en uge og starte på weekenden er så rar!

 355. Jeg sover allerbedst efter en lang dag med gang i den – og så gerne med min kat i sengen mellem min kæreste og jeg ;-)

 356. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj og med åbent vindue. Dertil hører naturligvis min søde mand ved siden af ?

 357. Jeg løber rigtig meget – så jeg sover allerbedst når jeg har nået mit mål og har enten stået øverst på skamlen eller slået en en af mine tidligere marathon tider. Derfor betyder min søvn også meget – det er der min krop rejser sig op igen, og kan gøre mirakler dagen efter igen.
  Jeg ville elske at få lov at sove i så lækker en seng og jeg har lige købt en ny lejlighed hvor den ville passe perfekt. Håber så meget jeg vinder. Fantastisk sommer til dig og menneskerne bag denne flotte konkurrence ???☀️???

 358. Jeg sover allerbedst, når jeg kan høre min familie omkring mig, både ved en middagslur eller når vi alle fire samsover og jeg har mine børn max en armslængde væk (og min mand i nærheden). Ofte sover jeg faktisk også ret godt i bilen (når jeg ikke er chauffør).

 359. Jeg sover bedst på et glas vin ??? Men den går jo ikke alle aftener, og jeg sover også ret godt med min 7 måneder gamle søn i armhulen ?

 360. Jeg sover allerbedst efter at have tilbragt en dag udendørs, efter en travl og veloverstået dag, eller når der lige er blevet skiftet sengetøj. ☁️

 361. Som nybagt mor, med en lille dreng som elsker at sove i mine arme, må jeg indrømme, at det tidspunkt hvor jeg sover bedst, er når min kæreste har vores søn hos sig i sofaen on aftenen, og jeg kan sove uforstyrret i soveværelset ? også selvom der ikke er noget mere skønt og hyggeligt end at sidde og kigge på vores lille søn som sover ??

 362. Jeg sover allerbedst efter en hyggelig aften med gode venner, rent sengetøj, aftenyoga og min søde kæreste ved min side ?

 363. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj og min kæreste ved min side – og det i en bæredygtig seng vil fuldende soveoplevelsen ?

 364. Jeg sover allerbedst, når jeg lader i min egen seng, efter 10 dage på ferie?
  Ude godt men hjemme bedst??

 365. Jeg sover aller bedst når jeg har haft en rolig dag, hvor jeg har ro på mine tanker når jeg rammer pude i min egen seng. Og sengen skal helst ikke blive fyldt op med børn i løbet af natten :-)

 366. Jeg nyder allermest at sove i min sovepose, på et liggeunderlagen i en shelter med min kæreste. Jeg sover dog allerbedst i nyvasket sengetøj med en varm, tung dyne!

 367. Jeg sover allerbedst, hvis min mor nusser mit hår, også selvom jeg er 21? og ellers hvis jeg lige har været i bad og går i seng i nyvasket sengetøj❤️

 368. Jeg sover allerbedst når der er luftet rigtig godt ud, men vigtigst af alt, når vi alle er hjemme og morhjertet finder ro ❤️

 369. Jeg sover aller bedst når mig og min kæreste pakker bilen og kører op til mit hjemland Sverige for at smække op et telt lige der vi har lyst og synes det virker dejligt. ?I naturen, med de lyde det nu er, den kolde friske luft, tæt ved siden af min kæreste og varmen under dynen (jeg jeg tager altid min dejlige dun-dyne med. #glamping ? Der under stjernerne, mit i naturen sover jeg som en sten. ?

 370. Jeg sover bedst, når jeg har haft en lidt lang arbejdsdag og ligger mig i sengen senest kl. 22. Så kan min hjerne lige brug en halv times tid på at koble af og jeg kan sove 8 timer, inden uret ringer igen! :-) Min bedste snyd-mig-selv-søvn er dog, hvis jeg vågner to timer før, jeg skal op og “har heeele to timer mere at sove i” ! Det føles næsten som en gave.

 371. Jeg sover allerbedst ovenpå en god kop kamillete med honning, i nyvasket sengetøj og med min kæreste ved min side ❤️

 372. Når der er helt rent sengetøj på (som allerhelst har fået lov til at tørre udenfor i frisk luft) ?

 373. Hold da op en flot seng :-) Den vil passe ind til mine bjælker mv. og jeg sover bedst i et køligt rum med katten ved min side og hunden i dens seng :-)
  Aften hilsner og pas på mavsen :-)

 374. Jeg sover allerbedst når sengetøjet er nyvasket, puden er foldet på den helt rigtige måde og vinduet står åbent så rummet er koldt og friskt.

 375. Det lyder måske underligt, men jeg sover altid de bedste lurer i et fly. Og jeg sover stort set på alle mine flyture. Også selvom det bare er til Berlin eller Amsterdam og det er midt på dagen, så skal jeg alligevel have en på øjet ? På de lange flyveture, sover jeg det meste af tiden, og slipper derfor for det meste uden om jetlag ??

 376. Jeg sover allerbedst når jeg kommer hjem fra nattevagt på fødegangen, især hvis jeg har fået lov at tage imod en baby i nattens løb?

 377. Jeg sover bedst, når min kæreste gennem 14 år sover ved min side og jeg kan høre min datter i rummet ved siden af snorke let:-)

 378. Jeg sover bedst… hele tiden! Har aldrig brugt så meget tid i sengen som jeg har gjort under min graviditet. Nu er jeg i uge 37 og lige gået på barsel. Tænker vi får brug for en god seng den kommende tid???

 379. I nyt sengetøj der dufter frisk og lækkert – og gerne efter en dag med massere ren luft, der suser gennem vinduet ?

 380. Jeg sover aller bedst når jeg ved at jeg kan sove til jeg vågner af mig selv og ikke af et vækkeur⏰

 381. Jeg sover allerbedst, når vi er i sommerhus i Nordjylland. Stilheden er så fantastisk, og giver en helt anden form for søvn end jeg er vant til i København.

 382. Jeg sover allerbedst i nyluftede dyner med min kæreste, velvidende at vi ikke skal op før vi vågner naturligt – det findes ikke meget bedre ?

 383. Jeg sover bedst efter en aktiv dag og jeg ved at jeg kan sove til jeg vågner ❤️

 384. Ærlig talt? Den aller-aller-bedste nattesøvn i verden er til lyden af min hund Buster, når han snorker fra sin kurv ved siden af sengen. Han sover med alle fire poter strittende i vejret, helt tryg ved at alt i verden ånder fred og ingen fare. Og nå ja, så gør det ikke noget, at min søde kæreste snorker i takt med Buster ved siden af mig.

 385. Jeg er en natteravn, så jeg sover allerbedst om morgenen, når jeg skal på job, heldigvis kan jeg flexe ind :-)

 386. Sover allerbedst sammen med min kæreste. Men han er – pga. arbejde – væk halvdelen af året og så kunne det jo være rart at få lidt ekstra hjælp til god nattesøvn i form af en sej seng ? Tak for en god blog og dig gode arbejde, Emily! Du er en stor inspiration.

 387. Jeg sover uden tvivl bedst, når jeg har clearet mit sind for energikrævende opgaver, som har evnen til at forpurre min nattesøvn, hvis ikke jeg får styr på tankerne omkring dem, før jeg sover. Bæredygtighed er mit hjertebarn, og da jeg til dagligt er så heldig at beskæftige mig med, hvorledes større, private virksomheder kan tage et større socialt og miljømæssigt ansvar, ligger det mig meget på sinde at kunne tage det ansvar også, når jeg ikke er på arbejde. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget glæde denne seng ville give mig (og min kæreste også, bevares), og jeg håber uendeligt meget på at være så heldig at blive udtrukket som vinder.

 388. Jeg sover bedst ved siden af min kæreste, på siden. En ny seng er højt på ønskesedlen, da vores lige er gået i stykker.

 389. Tak kære Emily for historien om denne utroligt fine seng. Jeg sover bedst.. når jeg går ren i seng, gerne efter lidt træning og dampbad, og når der er ro og orden hjemme – elsker at der er mange grønne planter omkring mig.. og jeg forestiller mig at det hjælper indeklimaet og søvnkvaliteten <3 Tak for en helt fantastisk konkurrence!

 390. Jeg sover bedst når jeg ved, at de jeg holder kært, er trygge. Og jeg sover bedst når jeg har udrettet noget, jeg kan se mig tilfreds med ift. arbejde og ift. mig selv, både fysisk og psykisk.

  Jeg returnerer hjem til Danmark efter at have boet et år i udlandet, hvor jeg nu skal til at bygge et hjem op igen, her vil dette flotte egmøbel altså pynte! Jeg arbejder selv på nuværende tidspunkt med fremstilling af møbler i eg og ved hvor meget arbejde det tager, at blive bæredygtig. Det er dog noget alle virksomheder burde stile efter!

 391. Jeg sover allerbedst sammen med min kæreste i nyvasket sengetøj ?? Og vi kunne godt have brug for lidt ekstra dejlig søvn inden baby L kommer til oktober ???

 392. Sikke en skøn præmie!!!

  Jeg ligger i sengen og laver et par yin stræk – så går det lidt bedre med søvnen!

  Vågner desværre efter nogle timer, da jeg har kroniske generaliserede smerter og tinnitus og så er det desværre den nats søvn…

  Ofte kommer den yngste og ældste af vores piger og putter lidt med os om morgen – en påmindelse om, at der fortsat er meget at være taknemmelig for❤️

 393. Kære Emily og Auping
  Sikke en fantastisk konkurrence. Jeg sover allerbedst efter jeg har brugt min krop fysisk (fx en lang løbetur) eller når jeg har ro i sindet (fx meditation). Endnu bedre er selvfølgelig en kombination (fx lang yoga time). Min mand og jeg sørger altid for at få hinanden til at meditere, hvis en af os er stresset. Jeg synes, at barrieren for at meditere virker alt for høj, når man er stresset. Det er super fjollet, for man skal jo bare åbne en app, men så er det dejligt, at ens partner kan hjælpe en på vej. Og når man kun har plads til en seng på 140cm i ens lille hjem, så er det let at ligge der sammen og meditere og samtidig holde i hånden, så man kan falde i søvn sådan.

 394. Jeg sover bedst når jeg kommer hjem efter en lang dag i køkkenet, og jeg med god samvittighed kan ligge mig ned og vide, at jeg gjorde en masse mennesker glade med min mad.

 395. Jeg sover allerbedst i rent sengetøj og med min min mand og vores 3-årige datter ved min side ❤️?

 396. Jeg sover allerbedst når jeg ved at jeg ikke har noget jeg skal skynde mig op til næste dag. Jeg siger

 397. Jeg sover bedst om sommeren, når det regner og vinduet står åbent. Den rolige meditative lyd og duften!

 398. ? Jeg sover bedst i rent nystrøget sengetøj, og med min dejlige hovedpude ( safe my Face ) ?

 399. Jeg sover bedst i et mørkt rum og med vinduer eller vores terrassedør åben så der kommer frisk luft. Det må gerne være lidt koldt. Madrassen må helst hverken være for hård eller for blød.
  Og min mand skal ligge ved siden af og ikke snorke for meget ?

 400. Jeg sover bedst hvis min dag ikke har været alt for travl og jeg er i min krop fremfor mit hoved. Min kæreste må gerne være ved min side og så skal der være luftet ud ☺️

 401. Jeg sover bedst i min egen seng og især i weekenden, når jeg kan nyde at ligge i den så længe jeg vil og ikke har et vækkeur der fortæller mig, at jeg skal op.

 402. Jeg sover bedst når mine kære har det godt samt når jeg har haft en god dag med masser af udeliv.

 403. Jeg sover allerbedst, når vi holder ferie i vores campingvogn. Så har jeg som regel fået masser af frisk luft og jeg har sluppet hverdagens bekymringer ?

 404. Jeg sover aller bedst når min mand holder om mig og vi sammen falder i søvn. Det er så trygt og rart.

 405. Jeg sover allerbedst, når jeg lige har lagt nyt sengetøj på. Og jeg ved, at alle omkring mig er trygge, og har det godt.

 406. Jeg sover bedst når min 3-årige sover bedst ;) de to ting hænger desværre uløseligt sammen.

 407. Jeg sover bedst weekendmorgener, hvor jeg ved, jeg ikke skal noget. Så føles søvnen ekstra luksuriøs og ikke blot som et behov.

 408. jeg sover allerbedst, når jeg lige har lagt nyt sengetøj på og har luftet ud. derudover skal der helst være helt mørkt på mit værelse og have min telefon lagt til siden ?

 409. Jeg sover allerbedst derhjemme med min mand og vores hund ved min side. Der er varmt og trygt. Bare superdejligt :-)

 410. Jeg sover allerbedst når børnene sover godt og tungt ?? så har jeg ro indeni og slapper af… ??? ?

 411. Jeg sover allerbedst, når jeg ved, at jeg kan stå op til en stille og rolig morgen, hvor jeg kan gå og lave kaffe og hygge om mig selv i helt roligt tempo ?

 412. når min søde kæreste ligger ved min side♥️ Dog er han b-menneske og jeg er udpræget a-menneske, så det er ikke mange timer vi får sammen på den måde desværre.

 413. Skøn konkurrence!
  Jeg sover bedst i rent sengetøj når jeg ligger i ske med min datter og kan nulre tæer med min kæreste ❤️

 414. Jeg sover ikke så fantastisk godt for tiden – med gravid mave er det bare lidt mere vanskeligt. Men jeg sover bedst, mens jeg krammer min ammepude :-)

 415. Jeg sover allerbedst med min mand ved min side, elsker den nærhed og tryghed en 140 cm bred seng giver. Natten bliver endnu bedre hvis madrassen er god, der ikke er støj og sindet er bekymringsfrit.
  Vores nuværende Ikea seng skal skiftes da madrassen er blevet meget ujævn efter kun 4 år, ikke godt når man ønsker mindre forbrug. Jeg er sikker på at levetiden på en Auping seng er milevidt bedre og en langt mere bæredygtig løsning.

 416. Jeg sover bedst når jeg lukker for mine flotte top-down plissé mørklægningsgardiner. Når der er åben dør til stuen og jeg føler mig connected til moder jord :-)

 417. Jeg sover allerbedst med min kæreste ved min side, og endnu bedre ovenpå en dag fyldt med aktiviteter, så kroppen er helt mør og taknemmelig, når den rammer sengen :)

 418. Jeg sover allerbedst ved siden af min kæreste efter en dag med frisk luft, fysisk aktivitet og “ro i hovedet” <3

 419. Jeg sover allerbedst, når jeg har rørt mig fysisk og fået noget ud af dagen. Og når psyken har det godt, og der ikke er bekymringer og dumme tanker, der generer. Og det ville være en stor fornøjelse at sove i netop dén seng der.

 420. Jeg sover allerbedst, når jeg har skiftet sengetøj og luftet ud hele dagen og har forkælet mig selv med en lang gåtur efterfulgt af et skønt bad. Så kan jeg gå i seng og være taknemmelig for en dejlig dag :)

 421. Jeg sover bedst, når man mand ligger ved min side. Jeg skal helst have læst mig træt i en god bog, og der skal være helt stille og mørkt.

 422. Jeg er gravid i 25. uge og sover allerbedst omtrent kl.21, når jeg træt lægger hovedet på puden og mærker den lille pusle i maven – det luller mig smukt i søvn ?. Men jeg kunne godt ønske mig en ny lækker seng til de korte, men tiltrængte søvnpauser, der venter som nybagt mor ??

 423. Jeg sover bedst i min egen seng med min kæreste ved min side. Og allerbedst i et køligt soveværelse og i nyvasket sprødt sengetøj ❤

 424. Jeg sover bedst med vinduet på vid gab, i en seng hvor sengetøjet er frisk og rent og min skønne mand ligger ved siden af mig??

 425. Jeg sover absolut bedst, når jeg er træt, vinduet kan stå åbent og
  underlaget er i orden.

 426. Jeg sover aller lettest, ‘men allerbedst med mit barns hånd i min og med øret mod det lille hjerte <3

 427. Jeg sover allerbedst efter en dag, hvor jeg har været aktivt og kroppen er blevet brugt, så føles sengen som det allerbedste, da kroppen kan slappe af og nyde at falde i søvn i bløde omgivelser ved siden af min kæreste, mh :)

 428. Jeg sover allerbedst, når jeg lytter til en lydbog eller en podcast, imens jeg forsøger at falde i søvn. Det er en tryghed for mig at have andres stemmer “omkring mig”.

 429. Jeg sover allerbedst med frisk luft, ro og min kæreste ved siden af mig – og når jeg ved at min lille søn ligeledes ligger trygt og fredfyldt i en dyb søvn ?❤️

 430. Jeg sover dejligt når der er lagt rent sengetøj på sengen. Duften og fornemmelsen af rent, knittrende sengetøj gør noget rart for min måde at falde i søvn på. Vi har fire børn og de “blander” sig tit i min søvn. Men efter flere års tumult med arme og ben rundt omkring mig er det nu dér jeg befinder mig bedst, midt i det hele.

 431. Jeg sover allerbedst når jeg har være udenfor om dagen, brugt mig selv og oplevet gode ting gerne i godt selvskab. Når jeg er faldet til ro om aftenen med en god bog, og kan lægge mig til at sove ved siden af min kæreste og med vores ene kat højlydt spindende i fodenden. :)

 432. Jeg sover desværre generelt ikke særlig godt, men da jeg for en uges tid siden var i Makedonien, havde jeg to dage, hvor jeg sov helt igennem og vågende veludhvilet. Det var efter dage med masser af frisk luft og gode gåture ?

 433. Det bedste er at kravle i seng, hvor rent sengetøj netop er lagt på, efter et langt varmt bad, vinduet har stået åbent, så der er lidt køligt i rummet. Det er verdens bedste undskyldning, for rigtig at putte :)

 434. Sikke en flot præmie, jeg krydser alle fingre her;)….Jeg sover bedst lige inden vækkeuret ringer;)

 435. Jeg sover bedst med min mand og baby ved min side, mørkt værelse og med min gode hovedpude

 436. Nøj! Den ville komme som kaldet. Jeg sover allerbedst ved siden af min bjørnesnorkende kæreste ?

 437. Jeg sover allerbedst, når jeg ved at jeg ingen planer har dagen efter og derfor ikke behøver at sætte min alarm. ? Jeg døjer rigtig meget med migræne og spændingshovedpine, så sådan en lækker seng ville være perfekt til mig ❤️❤️❤️

 438. Super lækker præmiere!
  Jeg sover bedst når jeg føler mig tryg, og det er jeg når er oppe hos min stedmor?

 439. Jeg sover aller bedst, når min mand ikke er hjemme, og jeg får lov til at smelte ud over sengen i søstjerneform :)

 440. Jeg sover allerbedst, når jeg har været udenfor en hel dag og er træt på den rigtig gode måde, prikken over i’et er rent sengetøj og åbent vindue, når det regner.

 441. Jeg sover aller bedst i sommerhuset pga roen. Men kunne virkelig trænge til en bedre seng!!

 442. Mit soveværelse er den perfekte hule og derfor er min søvn der som en ekstra blød dyne.

 443. Jeg sover allerbedst, når min kone ligger og slumrer ved siden af. Hun bliver rigtig varm om natten, så vi ligger ikke i ske, men vi har fundet ud af, at det er næsten ligeså hyggeligt at ligge “numse mod numse”, haha.. det er helt pinligt at skrive, men det at vi lige kan mærke hinanden – det er altså guld værd ??

 444. Jeg sover allerbedst efter en omgang aftenyoga efterfulgt af et dejligt varmt mad og duften af lavendelolie ❤

 445. Jeg sover allerbedst med nyvasket sengetøj, som har lufttørret ude, så det dufter friskt og føles ekstra lækkert, når jeg putter mig under dynen og lægger mig ind til min kæreste??

 446. Det er længe siden jeg har sovet rigtigt godt, da jeg samsover med min baby, der har utroligt meget uro i kroppen, da han er født for tidligt. Jeg ville prise mig lykkelig for at sove i denne skønne seng og endelig sove godt igen. Jeg krydser fingre og håber vi vinder.

 447. Jeg sover allerbedst, når jeg har ryddet op i min lejlighed og læst en halv times tid inden jeg skal sove. Gerne i dyner, der er blevet luftet udenfor ?

 448. Det må være de nætter jeg har ligget i en hotelseng efter en lang dag i spaen – wow en dyb søvn!

 449. Jeg sover bedst når vi tager uden for byen, min kæreste og jeg, der er stille men måske lidt regn slår mod vinduet.

 450. Jeg sover allerbedst i sengetøj der dufter af luft, sol og sommer – og min elskede ligger lige ved siden af mig i sengen❤️

 451. Jeg sover bedst, når vinduet til mit soveværelse er åbnet, og når mit sengetøj er nyskiftet??

 452. Jeg sover bedst når mine drenge ligger ved siden af og jeg kan høre deres vejrtrækning, det er det bedste og mest afslappende.. og så trænger jeg virkelig til en ny seng?☺️

 453. Sikken lækker præmie!

  Det lyder som den største kliché, men jeg sover helt klart bedst, når jeg har dyrket yin yoga om aftenen, og jeg så kan krybe i seng i knasende rent sengetøj i et soveværelse, der har den perfekte lidt kølige temperatur. Der sover jeg allerbedst :)

  God weekend!

  Hilsen Mathilde.

 454. Jeg sover bedst koldt, i nyvasket sengetøj og med muligheden for at vågne med naturligt lys.
  Dejlig konkurrence. Knus

 455. Arbejder selv med CSR og cradle-to-cradle principperne, og Aupings arbejde er virkelig en inspiration. At de tager madrasserne retur kan lyde simpelt, men når man ved hvor stort et arbejde det kræver, kan man kun have respekt for dem – At det er en mulighed, viser at de virkelig vil bæredygtigheden, for det er på mange måder nemmere at lade være….

  Om jeg sover bedst med mig og min kærestes 2 mdr. gamle søn i smørhullet mellem os kan diskuteres, men bliver altså lykkelig helt ned i maven hver gang jeg ser mine to drenge ligge der ved siden af mig :-)

  Dejlig bededagsferie herfra!

 456. Jeg sover allerbedste når det er weekend, jeg er alene hjemme, solen skinner igennem ruden og rammer ens ansigt imens man ligger på sofaen med en god bog, man falder lidt hen :)

 457. Sover absolut bedst i helt nyvasket sengetøj, der dufter af frisk luft og med min lille datter og kæreste tæt ved. Vores nuværende seng lever bestemt ikke op til idyllen, så krydser alt, hvad der krydses kan, for at denne skønhed må bo hjemme ved os.

 458. Jeg har et godt sovehjerte, og at sove i en ordentlig seng (jeg har altid sovet i en boxmadras fra Ikea) er en drøm for mig.
  Jeg sover bedst ved siden af min kæreste, og denne seng kunne være perfekt, når vi flytter ind sammen til juli ❤️

 459. Jeg sover allerbedst, når jeg lige hr lagt nyt sengetøj på og jeg ved, at jeg ikke skal vækkes af et vækkeur dagen efter. <3

 460. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger i nyvasket sengetøj og ved siden af min kæreste – og så endnu bedre, hvis jeg har fået masser frisk luft i løbet af dagen.

 461. Jeg sover bedst, når jeg sover ved siden af min allerfineste makker (min kæreste) under dobbeltdynen i sengetøj, der er blevet skiftet for ikke alt for lang tid siden.

 462. Jeg sover bedst, når dagen har været fyldt med gode ting og jeg ikke behøver sætte nogen alarm. Så kan jeg bare nyde søvnen og vågne op stille og roligt :-)

 463. Jeg sover allerbedst sammen med min mand, med vores søn på knap 2 år mellem os. At putte sig ind til hans lille varme krop, er det bedste jeg ved og der jeg føler jeg sover bedst.

 464. Jeg sover allerbedst, når min søde kæreste sover ved siden af og vi bliver vækket af solen i stedet for vækkeuret ✨☀️?

 465. Dén konkurrence kom jo som sendt fra himlen :)
  Jeg sover aller bedst når jeg har været til aften-træning, har taget et varmt bad, og så hopper direkte i seng. Fantastisk!

 466. Jeg sover allerbedst:
  – med min kæreste ved min side
  – i et halvkøligt rum
  – i friskt og crispy sengetøj
  – efter en lang dag uden planer, ude i solen og med maven fyldt af god mad og hjertet fyldt med gode minder

  Håber på at vinde denne skønne seng <3

 467. Jeg sover allerbedst med rent, knitrende sengetøj, åbent vindue og bevidstheden om, at der ikke er sat et vækkeur til næste morgen…

 468. Hold op en smuk seng! Jeg sover bedst, når min krop er træt efter god træning/masser af bevægelse. Men sovestunder jeg elsker mest, er når vores søn på knap to ligger i smørklatten mellem min kæreste og mig, og min søn helst falder i søvn med sin kind mod min kind ❤️

 469. Jeg sover aller bedst efter en omgang Yin yoga i YO studios efterfulgt af et dejligt bad og derefter ind i seng med nyvasket/luftet sengetøj ved siden af min kæreste ?✨?

 470. Sikke en flot præmie! Jeg sover allerbedst, når jeg lige har lagt nyt sengetøj på, vinduet er på klem – helst til regnvejr – og min kæreste ligger ved siden af. Krydser fingre for, at jeg er heldig og vinder sengen til min helt nye lejlighed, som jeg flytter i om to uger ??☺️

 471. Jeg sover allerbedst i tripleske, med min kæreste bag mig og min datter foran mig? Og vi trænger sådan til en ny seng?

 472. Elsker at gå i seng efter en god dag hvor jeg har været god mod mig selv og bonus hvis der er udsigt til min 6 timers søvn ❤️

 473. Jeg sover allerbedst i et mørkt soveværelse ned min mand ved siden af og lyden af min søn som trækker vejret og sover godt i sit værelse overfor.

 474. Wauw, for en præmie!
  Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en ‘sund’ dag, både på den fysiske og psykiske konto. Det er for mig en dag, hvor jeg har bevæget mig, været udenfor, spist grønt og groft, været sammen med rare mennesker og tænkt rare tanker.
  Mindre kan dog også gøre det. Bare det at sove i et køligt soveværelse (jeg sover altid med et vindue eller altandøren åben) og et par dråber lavendel på hovedpuden – og ikke mindst min mand ved min side – det er det bedste. :)

 475. Jeg sover aller aller bedst med et åbent vindue med min kæreste ved mig side. Aller bedst er det, når det regner let uden for og når man er træt på den der helt perfekte måde. ahh, bliver helt søvnig.

 476. Jeg sover bedst, når jeg sover ved siden af min kæreste. Når det så er sagt, vil jeg unægteligt sove bedre ved siden af ham i en seng, end jeg gør på nuværende tidspunkt i hans faldefærdige sovesofa.

 477. Jeg er født med et yderst godt sovehjerte. Jeg skal bare nærme mig min hovedpude, og jeg er i drømmeverdenen.
  Jeg sover dog bedst når jeg ikke har for meget om ørerne. Fred i sind giver en rigtig god nattesøvn, og man føler sig udhvilet om morgenen.
  FLOT seng og passende str. til mig.

 478. Jeg sover allerbedst med et par glas vin i blodet velvidende, at der ikke er sat et vækkeur.

 479. Jeg sover bedst, når min kæreste sover ved siden af mig. Vi skal snart flytte og mangler en ny seng, så jeg krydser fingre :)

 480. Jeg sover bedst, når min kæreste sover ved siden af mig. Vi skal snart flytte og ønsker os en ny seng, så jeg krydser fingre :)

 481. Jeg sover aller bedst, når der har været fuld fart på dagen og jeg falder i søvn med et smil på læben ?

 482. Når jeg vågner og har tisset om natten og det værste af graviditetskvalmen har lagt sig. Mangler bare virkelig en dejlig seng at sove i, pt. sover jeg for hårdt og smalt!

 483. Jeg sover allerbedst når sengetøjet er nyvasket, når der dufter lidt af lavendel og min kæreste ligger ved siden af mig ♥

 484. Jeg sover allerbedst når min kæreste tager morgentjansen med vores datter og jeg falder i søvn til lyden af deres puslen og pludren i stuen :)

 485. Jeg sover allerbedst, når jeg i weekenden tager middagslur med min mand og vores lille søn imellem os ❤️

 486. Når rummet er helt mørkt, køligt, ryddet, stille og på en forholdsvis hård madras sover jeg bedst. Det er vigtigt for mig at madrassen er hård, da jeg sover på maven, og ellers vågner op med dårlig ryg. Hvis det skal være ekstra lækkert drypper jeg lige lidt lavendelolie ud. ?

 487. Jeg sover allerbedst med rent sengetøj på og min kæreste ved min side – så længe han ikke har været ude feste, så tager jeg altså hellere en solonat i dobbeltsengen :) men vi trænger til ny seng, så en auping kan forhåbentlig løfte oplevelsen ?

 488. Sover allerede i en Auping men den bæredygtige ser da helt vildt lækker ud. Elsker tanken om at sove i den.

 489. Jeg sover aller bedst de weekendmorgener, hvor man vågner tidligt, men opdager det er weekend og bare kan sove videre ?

 490. Jeg sover klart bedst i rent sengetøj i vores soveværelse fra kl. 6-9 i weekenderne, når min kæreste står op med vores lille datter og jeg har helt ro til at sove uforstyrret ;) og wow(!) hvilken lækker konkurrence altså ??

 491. Sover bedst i et køligt, gennemluftet rum med min 220 cm lange silkedyne og min “save your safe” pude ??

 492. Jeg sover aller bedst, når min kæreste ligger lige ved siden af og snorker. Hvis jeg har svært ved at falde i søvn (især i tiden op til eksaminer), er det bedste at kravle helt tæt ind til ham og falde i søvn i hans arme. Ingen steder i verden føles mere trygt end dér?

 493. Jeg sover bedst, når jeg ligge ved siden af min forlovede. Er han udenbys kan jeg næsten ikke falde i søvn og vågner hundrede gange. Det er lidt irriterende, men på den anden side, må det betyde at jeg er tryg i hans selskab ?
  Og wauw for en smuk seng, så æstetisk!

 494. Jeg sover bedst, når jeg har drukket, haha… Jeg har generelt rigtig svært ved at falde i søvn, men med lidt alkohol i blodet går det lidt lettere. Måske en ny, god seng ville kunne afhjælpe det problem?

 495. Jeg sover allerbedst, når jeg 1. sover alene (men sover ofte sammen med min mand for hyggens skyld) 2. på en fast madras med 3. min egen dyne (den skønneste dyne som er til allergikere og dermed uden dun, men som stadig smyger sig om kroppen. Det er en dunfiberdyne fra Night & Day – det har taget mig maange år at finde en god dyne) 4. ikke har planer og ikke skal op på et bestemt tidspunkt den følgende dag ? ??

 496. Jeg sover allerbedst i sommerhus. Luften er renere, og der er altid fuldstændig stille og roligt!

 497. Jeg sover allerbedst ved siden af min kæreste. Har faktisk efterhånden fået lidt svært ved at sove uden ham ?

 498. Jeg sover bedst, når jeg kan høre regn tromme mod vinduet – det er så afslappende og dejligt:-)

 499. Når der er køligt og mørkt, og allerhelst i rent sengetøj ❤️

 500. Jeg sover bedst, når jeg er i sommerhus ved Vestkysten og ikke har noget, som jeg skal nå!

 501. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger med mit ansigt helt oppe i min kærestes. Jeg elsker at få hans ånde i hovedet..?

 502. Den seng ville jeg da ikke have noget imod at dele med min kæreste <3 Hvis tilstedeværelse i øvrigt også er den, der sikrer mig den bedste nattesøvn ;)

 503. Jeg sover aller bedst, når jeg har spist en lækker skål havregrød og læst i en halv times tid?? Sover også altid bedre når jeg har trænet??‍♂️

 504. Jeg sover bedst efter en lang dag ude i naturen med vandring, Mountain biking og/eller klatring. Masser af frisk luft!

 505. Jeg sover aller bedst, når jeg går i seng en times tid inden jeg skal sove, her lytter jeg til podcast og kommer helt ned i gear:)

 506. Lækker seng! Jeg sover allerbedst i et køligt værelse, faldende i søvn til åndedrættet af min kæreste eller en god veninde efter en god, lang snak i mørket.

 507. Jeg sover aller bedst når jeg har haft en rolig aften og med min kæreste som lille-ske, intet bedre end det. Står og flytter forhåbentlig snart i lejlighed, så dette ville være så perfekt!

 508. Jeg sover allerbedst på siden i et køligt rum med maven fuld, ørepropper i ørene mens jeg kan mærke min kæreste’s varme ved min side.

 509. Jeg sover allerbedst efter en god dag med masser af bevægelse, frisk luft og socialt samvær ;-)

 510. Jeg sover bedst med sleepbuds i ørerne til at lukke al lyd ude, inkl min mands snorken ;)

 511. Jeg ved godt at det lyder lidt tarveligt, men jeg sover altså aller bedst, efter min kæreste står tidligt op og tager på job, så lægger jeg mig på tværs, med hans pude og krammer dynen, dér sover jeg dælme godt.?

 512. Med min kæreste ved siden af – og der er sikkert eet eller flere (mange!) af vores syv sammenbragte børn på madrasser på gulvet også;)

 513. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj med min kæreste på den ene side og min søn på den anden :)

 514. Så smuk!! ? Jeg sover bedst, når jeg har haft en dejlig dag med gode mennesker, og jeg har min kærestes arme omkring mig. Aaahhh :)

 515. Jeg sover allerbedst med med min søn i armene og min mand ved siden af. Et helt udluftet soveværelse og nyvasket sengetøj ??❤️

 516. Jeg sover allerbedst med mine kolde fødder placeret på min kærestes varme lår og ben ?
  Måske mest behageligt for mig ?

 517. Efter en uge på Roskilde festival og et tiltrængt varmt bad og en seng med rent sengetøj, dér sover jeg aller aller bedst.
  Til hverdags når regnen siler ned, så er sengen også altid kærkommen ☺️

 518. Fredag aften/nat når vores lille baby er blevet puttet, og jeg ved, at min mand kan tage vores baby om natten, fordi han ikke skal på arbejde dagen efter :)

 519. Jeg sover altid bedst, lige inden baby vågner og skal ammes??? men tænker det bliver 1000 gange bedre med en ny seng og når baby snart flytter på sit eget værelse???

 520. Selvom jeg ikke sover meget for tiden med en lille baby, så sover jeg allerbedst med ham og min kæreste ved min side❤️

 521. Jeg sover allerbedst efter mine nattevagter. Sover også rigtig godt i min dejlige lænestol om aftenen inden sengetid.

 522. Jeg sover bedst i det, der hjemme hos os hedder “runde to” – altså når man har været vågen og falder i søvn igen. F.eks fordi min søde kæreste står op med babyen og lader mig sove ???

 523. Jeg sover aller bedst i rent sengetøj, ingen baby i sengen og med min kærestes arme om mig. Efter at min kæreste i flere år har bøvlet med sygemelding grundet fysisk overbelastning af kroppen, er et par stærke arme en luksus der ikke sker tit?

 524. Jeg sover pt. allerbedst, når jeg ligger sammen med min lille datter og ikke skal amme hende alt for ofte i løbet af natten ❤️???

 525. Jeg sover aller bedst, når jeg er omgivet af mine 5 fluffy hovedpuder, mine to varme dyner og hjemmehæklet sengetæppe ?

 526. Jeg sover allerbedst når jeg har tømt hovedet for tanker i en notesbog eller i min simple diary og det ikke er fuldmåne…

 527. Når min elskede kæreste ligger ved siden af. Tæt og gerne under én dyne. Lige nu er han ude at rejse og sengen er så tom uden og jeg sover altid lettere og dårligere uden ham, hvor kliché det end måtte lyde. Jeg ville nyde at vinde sådan en fin, bæredygtig og god seng og lægge mig med min kæreste i den og holde om!

 528. Åh, hvor gad jeg godt vinde denne lækre og smukke seng :-)
  Jeg sover allerbedst, når min søde, lille datter ligger og snorker ved siden af mig :-)

 529. Jeg sover aller bedst i et mørkt, køligt rum med rent sengetøj på! Uanset om det er alene eller med en god veninde :)

 530. Jeg sover allerbedst, når der er nyt sengetøj på, som har lufttørret hele dagen. Min krop er godt træt efter en god omgang træning, og jeg ved, at jeg ikke skal tidligt op dagen efter, og så har mine piger forvarmet dynerne, inden manden og jeg hopper i seng med dem imellem os

 531. Hvor fjollet det end lyder, så sover jeg bedst med min sovemaske på, min månesten i venstre hånd, med krystaller på natbordet og med min dejlige kæreste ved siden af mig (som nusser mig i søvn). Og så er jeg sikker på, at vi begge ville sove endnu bedre i en ny seng end vores gamle teenageseng.

 532. Jeg sover allerbedst efter en dag, hvor jeg er tilfreds med min egen indsats?. Uanset om det er at få indhentet arbejde, være aktiv, rydde ud og rydde op, få set min familie og venner eller slappe af og passe på mig selv. Når jeg ligger hovedet på puden og er glad ved mig selv og hvor jeg er lige dér i det øjeblik – så sover jeg som en sten.
  Ellers virker min mormor og morfars sofa også som en stensikker vinder haha(vi kalder den komaen) men den er jo desværre ikke så lang/bred nok ??‍♀️

 533. Jeg sover allerbedst, når et af mine børn sniger sig ind i vores seng om natten, og jeg kan ligge og snuse til dem.. Det er den vildeste sovepille.

 534. Noget af det bedste, jeg ved, er at sove i nyvasket og sprødt sengetøj. Og helst ind til min mand og med vores sovende (vigtigt!) lille Edvard på fem måneder i vuggen ved siden af sengen ❤️

 535. Jeg sover aller bedst i vores sommerhus. Her er køligt og jeg kan høre springvandet gennem vinduet.

 536. Jeg sover bedst i vores shelter, hvor vi rykker ud hele familien på nætter hvor temperaturen er over 5 grader og der hverken blæser eller regner for meget. Madrassen er elendig, men luften og lydene derude vejer op for det.

 537. Jeg sover bedst i vores shelter sammen med familien. Vi rykker derud på nætter hvor temperaturen er over 5 grader og det ikke blæser eller regner for meget. Madrassen er elendig men luften og lydene derude vejer op for det.

 538. Jeg sover allerbedst lige inden alarmen truer med en ny dag. Og så efter 3 x12 timers vagter i streg.

 539. Jeg sover allerbedst, når soveværelset er luftet igennem, og dyner, puder og seng er iført nyt betræk.

 540. Det var dog en fantastisk præmie ?
  Jeg sover bedst når mand og børn er hjemme, samling på familien giver tryghed ❤️

 541. Avra for en konkurrence! De bedste nætter er dem, hvor dagene er gået med ski under fødderne i de høje alper. Kombinationen af frisk luft, fuld sol og motion og leg i form af skiløb både off-piste og på vanlig vis giver uden undtagelse den bedste søvn :-)

 542. Drømmesengen?
  Sover bedst efter en god omgang aften yoga og uden børnene vækker mig om natten?❤️

 543. Jeg går meget op i at få min søvn så jeg er frisk til job hver morgen i en travl handels virksomhed. Jeg går i seng mellem 21.30 – 22.00 og læser måske lidt og så får jeg min skønhedssøvn frem til ca. kl. 05.50. Jeg er sikker på at jeg ville sove endnu bedre i denne seng ;-)

 544. Åh. Det længe siden jeg har fået en hel igennem fantastisk nattesøvn, for med en på 3 år og en på 3 mdr, så har man haft nætter med mange opvågninger i noget nær 4 år. Men vi har valgt at have en familieseng på 270 cm bred, for på den måde får vi alle mest søvn hver især. Børnene føler sig trygge og vi kan bare “åbne vingen” i stedet for at skulle stå op når en af dem har brug for tryghed eller amning i løbet af natten.
  Det ville dog være skønt med en ekstra seng i et andet rum så vi kunne skiftes til at blive ladet helt op og at have “nattevagten” ❤️

 545. Wowsa for en præmie! Vi trænger gevaldigt til at udskifte vores gamle IKEA seng. Men slet og ret sover jeg nok egentlig bare bedst når rummet er køligt og min kæreste ligger ved siden af mig. ❤️

 546. Jeg sover bedst med åben vindue og lidt små lyde; dyr i det fri, pudslen i hjemmet eller hos naboen.

 547. Jeg sover bedst efter en god, lang dag, hvor jeg har været omgivet af gode mennesker :-) (eller efter et par glas rødvin – så sover jeg som en sten ;-))

 548. Jeg sover bedst, når der er åben vindue og små lyde: fra dyr i det fri-også fra forårs-fugle som går amok ved 04:00tiden.

 549. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger i ske med min kæreste og med min datter på 2,5år ♥

  Jeg er dog pt. gravid med barn nummer 2, og jeg er gået 13 dage over termin, så jeg kan 100% ærligt sige, at jeg ikke sover vanvittigt godt for tiden.

  Pladsen begynder at blive trang, og jeg glæder mig til at få mit andet lille vidunder i armene. I den forbindelse drømmer vi om at, udvide med endnu en seng, så jeg krydser fingre ?

  Og så er Auping sengen jo drømmen.. Ø

 550. Jeg sover allerbedst, når min dreng på 6 mdr. endelig har overgivet sig til søvnen, efter at have “moslet” rundt i sengen i en halv time og vi ligger helt tæt, mens jeg falder i søvn til lyden af hans vejrtrækning??

 551. Jeg sover allerbedst når jeg ligger i ske med min ene lille hund og med den anden ved mine fødder – at min mand så ikke har megen plads er jo en anden sag ?

 552. Uha, jeg kan generelt virkelig godt lide at sove – og sover nok allerbedst lige inden vækkeuret ringer ??

 553. Jeg sover allerbedst, når jeg har taget rent sengetøj på, læser i en bog inden jeg skal sove og min kæreste ligger ved siden af ??

 554. Jeg sover dejligst i rent sengetøj, og hvis jeg ovenikøbet har fået taget mig sammen til at gå tidligt i seng, er det ren snorkboblende lykke :-)

 555. Når mine to tvillingepiger på 1 år sover i deres egne senge, og deres far og jeg kan ligge og putte sammen. Det er sket 4-5 gange det seneste års tid, og kun i nogle få timer – men… så er det jo heldigvis også ret hyggeligt, at ligge og putte med en baby (eller to!) :)