Børneværelse

Vi nåede det! Det er ellers ikke ligefrem fordi, vi har været i god tid med det børneværelse. Jeg var jo noget forbeholden i starten og turde slet og ret ikke anskaffe så meget som en sut i det første lange, lange stykke tid.

Og nej, det er heller ikke, fordi han skal bruge det lige foreløbig. Men jeg synes det har været så uendeligt hyggeligt at indrette det og finde ting til det og så kender jeg os også godt nok til at vide, at vi ikke ville få gjort det efterfølgende.

Og når nu vi har pladsen, så er det altså også ret rart med et dedikeret sted til alle Tarzans ting. For de er mange efterhånden. Jøsses for en udstyrspakke der følger med sådan et lille menneske.

Vi er så heldige, at vi har kunne låne eller arve masser af tøj og dims af venner og familie, så har et helt lille lager af babysager liggende klar til den næste tid, så det er dejligt med sådan et værelse, hvor det kan bo, indtil barnet også selv en dag skal være der.

Men tror nu, vi kommer til at spendere en del tid der. Bl.a. i min ‘ammestol’. Værelset er blevet så fint, at det næsten er dér, jeg helst vil være i lejligheden.

Lidt Penny’er må der selvklart til. Der er kommet en uro op over puslebordet, siden jeg tog billederne her, men måske der også skal hænge et billede. Den slags må komme lidt hen ad vejen. Tæppet er fra Layered og puslebordet er fra Cam Cam, en meget kærkommen gave (derfor: reklame). Hvis der er noget andet I vil vide, hvor er fra, så spørg endelig ♥

Vi blev færdige i sidste uge forstået på den måde, at da fik vi endelig hængt lamper op OG så var den gamle Juno-seng endelig (endelig!) tør, så vi kunne samle den, lægge tæppe på gulvet og sætte alt ind.

Nogen havde nemlig fået den geniale idé, ikke bare at male væggene med naturmaling (der skulle have 3 f****** lag for at dække hvidt med hvidt), men også at sengen selvfølgelig skulle males med linoliemaling. #økomor

Og sådan noget er en krig om at gennemhærde, lærte vi. Men så kan baby også roligt indånde/slikke på/bide i både seng og vægge. Behøver jeg at sige, at den vordende far – der agerede malermester – ikke var heeeelt så begejstret for mit malingindkøb, som jeg selv var?

Men nu er det gjort og det er heldigvis blevet så pænt. Heldigvis.

Ellers var der nok skilsmisse i sigte ;)

Tukanlampe, camper (med surfboard på taget selvfølgelig) og det fineste værk af Pernille Lærke, lavet af skrald fra McDonalds fundet i Aarhus gader. For Tarzan skal selvfølgelig have både skraldesamlig, kærligheden til dyr og surf ind med modermælken.

(Visited 13.960 times, 3 visits today)
Kurt

Skriv en kommentar

44 Kommentarer

 1. Åh… så fint. Vores redebygger tog lidt overhånd. Vi har købt hus!!! Og jeg sidder nu i min seng midt i flytterodet med hævede ben og ikke eksisterende ankler. Der er 9 uger til at lillesøster kommer og jeg håber virkelig på at vi snart når til at gøre hendes hjørne klart. Tusinde tak for inspiration. Og held og lykke til dig baby Tarzan. – og også god fornøjelse til farmand.

  1. Haha… sådan! Men altså, forstår dig godt, man bliver simpelthen lidt skør. Håber dog at huset ikke kun var redebygningsimpuls ;) Stort tillykke med huset og lillesøster på vej og pøj pøj med det hele <3
   Tak <3 Stort klem E

 2. Så fint værelse, kan godt forstå du gerne vil være der :) Det kan være en god idé med et lille spejl over puslepladsen, til når den lille fyr skal træne sin nakke :) Det skal de overraskende hurtigt. Har selv en lille mus på 10 dage og sundhedsplejersken siger vi skal lægge hende på maven hver gang vi pusler hende. Og med spejlet bliver der lidt at kigge på :)
  Pøj pøj med fødslen, det er den vildeste oplevelse at få sit barn i armene første gang.

  1. Det lyder smart, tak for tip. Så dejligt at I er så søde til at dele med mig, lærer så meget. Og tillykke med 10-dages musen <3 Kram E

 3. Må jeg spørge hvilket sengetøj I har til babydynen? Jeg er på udkig, og synes der er så meget utrolig fint, men samtidig har jeg meget svært ved at finde ‘lige det’ ☺️
  Pøj pøj og nyd det ⭐️ Kh Anne-Sofie

  1. Vi har noget arvet fra bl.a. Konges Sløjd, Cam Cam og så har jeg købt noget i hør fra Five more minutes :) Klem E

  1. Det er fra Layered og er lavet af genbrugsuld. Dog fnugger det helt vildt her i starten (har støvsuget det 100 gange og nu begynder det at være til at leve med…). Klem E

 4. Sikke fint det er blevet! ? Vi venter en lille dreng til november og har umiddelbart ikke tænkt os at lave børneværelse endnu da han skal bo inde i vores (store) soveværelse foreløbigt – men man bliver lidt lokket når jeg ser jeres fine værelse! Må jeg ikke spørge hvor jeres babynest er fra? Og den baby-carrier(?) der står ovenpå den? Leder nemlig efter en transportabel babynest eller en baby-carrier, kan bare ikke finde ud af hvad der er mest praktisk…
  Held og lykke med fødslen i øvrigt – mit mantra er “bare lad din krop gøre det din krop er lavet til at gøre, så skal det hele nok gå”, det må du gerne låne ?

  1. Hej A.
   Tillykke med den lille i maven. :)
   Jeg synes baby-carrierer ligner en sleep carrier fra Najell – simpelthen så fin, men lidt pebret :)

   1. Dejligt I hjælper hinanden <3 Og enig, men man kan være heldig at finde den brugt hos Reshopper, DBA eller måske en bekendt :) Kram E

  2. Ja først var det heller ikke planen, at vi ville gøre det, men min mand insisterede og nu er jeg så glad for det :)
   Babynest er fra Cam Cam og liften/sleep carrier er fra Najell, fik den anbefalet af en veninde (Frederikke fra Fredes Blog), der har været så glad for den, netop fordi den er transportabel.
   Tak ;) Ønsker dig den bedste graviditet.
   Klem E

  3. Vi har den samme fra Najell, og er SÅ glade for den, da den fungerer både som nest og carrier og legetæppe, plus den har en bæresele, som for os har været rigtig god på de varme dage hvor vores lille dreng har været med ude på ture hvor barnevogne ikke er helt oplagte :-)

 5. Så hyggeligt et værelse ? Har også selv lige sat lillebrors værelse i stand og det betyder bare så meget, at der er en god atmosfære og hyggeligt at være.
  Jeg står selv og skal til at male en Juno seng, men gruer også for projektet med at de tremmer. Gik du ud fra en guide eller kan du kort beskrive hvordan du gjorde? Har også undersøgt noget øko maling herfra https://okomaling.dk/vandbaseret-trae-metalmaling-12/ netop for at undgå gift, men linoliemaling er måske bedre?

  Pøj pøj med den snarlig fødsel og oplevelse med at blive til 3 ?

  1. Åh hvor dejligt, ja det er altså lidt hyggeligt. Altså nu var jeg ikke den der førte penslen, men det gik helt fint med tremmerne. Endda med linoliemaling, der ikke er det nemmeste, at arbejde med. Alle siger ellers man skal få den sprøjtet, men jeg er (tydeligvis) lidt hysterisk, når det kommer til maling, så vi ville hellere gøre det selv og resultatet er blevet så pænt.
   Vi fulgte ingen guide, men sleb den grundigt ned og så har den fået 3 tynde lag linoliemaling i alt (i farven ‘hør’ købt hos Naturmaling i Vendersgade). Vi lod malingen hærde min. 2 dage mellem hvert lag og ventede til sidst en uge, før vi satte sengen sammen (for at undgå den klistrede sammen inden malingen var helt gennemhærdet).
   Jeg ved slet ikke nok om maling til at kunne sige om det ene er bedre end det andet, men havde hørt meget godt om linoliemaling, og det får en pæn, blank finish, så det blev det :)
   God fornøjelse med maleriet.
   Og tusind tak <3
   Kram E

 6. Sikke et fint værelse :)
  Hvis jeg må komme med et lille råd, som vi fik at sundhedsplejersken. Hvis ikke så kast det langt væk ;)
  En uro over puslebordet den første tid er mere forstyrrede end gavnlig, da baby så vil blive mere optaget af denne end at holde fokus på den vigtige øjenkontakt mellem forældre og baby :) Men igen forældre og babyer er forskellige.
  Jeg håber du får en fantastisk fødsel. Bare det var mig. <3

  1. Modtaget. Og tak for din søde måde, at skrive det på. Vi kan pille den ned i starten, den hænger bare i et bånd :) Kram E

  1. Fik den forærende til babyshower af en veninde, den er fra mærket ‘Le Toy Van’ :) Klem E

 7. Hvor er det bare et skønt børneværelse, det er så fint??
  Jeg ved ikke om du har tænkt over om den lille ny kan tåle potteplanten, bare lige en tanke da vi har en del bøvl med allergi.
  ??? ønsker dig en god fødsel ???

  1. Ej hvor irriterende med allergi. Næ, det havde jeg ikke tænkt over, men måske den så skal ud, inden han for alvor flytter derind, der går dog nok lidt tid. Har dog MANGE planter i hele hjemmet… Er det særlige planter de reagerer på eller potteplanter i det hele taget? Kram E

 8. Sikke et fint værelse!
  Vi indretter os i soveværelset for nu (da en to-værelses ikke giver mange andre muligheder), men det er jeg sikker på også bliver rigtigt fint. Jeg bemærker, at I også kører med primært skabe på værelset, og tænkte på, hvordan I mon opbevarer babytøj mv. smart herinde. Jeg kan fornemme, du har nogle små kurve i puslebordet. Har I også kurve i Stockholmeren? Jeg synes, det er lidt svært at holde styr på alt det småtte tøj og ting og sager i det hele taget.
  Hvis du har nogle smarte tips og tricks, så modtages de med kyshånd.

  Held og lykke med alt det forestående. Jeg håber, der kommer lidt updates løbende (selvom du selvfølgelig bare skal hellige dig jeres lille familie), men det er bare så spændende, når man selv går og venter. Kh.

  1. Det er også så hyggeligt med et hjørne af soveværelset som babyværelse, det kender jeg mange, der har.
   Har ikke nogen kurve i skabet endnu, så det er ét stort rod ;) Men ja, tænker at der skal et godt system af kurve og kasser til. Bliver formentlig dem fra Hay/Aykasa, som vi også har i puslebordet. De kan nemlig også stables :) Kram E

 9. Hvor er det fint. Og god ide at ordne inden baby. Vi havde kun fået malet og samlet puslebord inden baby kom, nu er hun 5 måneder og der er ikke sket mere derinde.. ? Vil også anbefale et spejl bag puslepuden, det er et kæmpe hit når baby begynder at ligge på maven.

  1. Haha… ja, sådan ville det også gå her. Forstår jer så godt. Og tak, det skal vi huske at have. Kram E

 10. Hej Emily,

  Hvor er jeres børneværelse bare blevet hyggeligt! Hvor er blespanden fra og er der en særlig årsag til at I har valgt netop den? Den ser rigtig god ud.

  Vores lille pige kommer til November, og jeg har – ligesom du selv – haft enormt svært ved at købe babyting, hvis nu det hele skulle ende skidt. Men nu er jeg efterhånden mentalt klar ??

  De bedste hilsener,
  Stine

  PS: Gad vide om du er i fødsel lige nu… Håber du får den bedste oplevelse og glæder mig meget til at læse om det, hvis du vil dele.

  1. Mange tak. Den er fra Ubbi og valgte den pga. udseende, at den ikke kræver særlige poser + at den er høj og nem at bruge. Og så var den også på udsalg. Ønsker det allerbedste for jer <3 Kram E

 11. Så fint et børneværelse og kæmpe stort tillykke med jeres lille guldklump, hvor ser han bare sød ud!

  Hvis du på et tidspunkt orker at lave et indlæg om graviditetstøj, vil det være meget velkomment. Er gravid med vores første og vil helst ikke bare plyndre den nærmeste H&M for billige graviditetstoppe, jeans og andet basis, hvis der findes bedre alternativer derude.

  Endnu engang stort tillykke ❤️.

  1. Tusind tak <3

   Det er noteret.

   Jeg har været SÅ glad for især tøj fra svenske Boob Design (bæredygtigt), der også er ammevenligt og kan bruges bagefter <3 Kram E

   1. Tusind tak for at tage dig tid til at svare – det lyder perfekt og som et mærke jeg straks må kigge nærmere på, hvis det er i bæredygtige materialer. ❤️

 12. Kære Emily.

  Allerførst, hjertelig tillykke med jeres lille dreng ☺

  Dernæst, så har jeg et gulvtæppe-spørgsmål.
  Nu har jeg kigget meget på det gulvtæppe, som I har købt til børneværelset – og jeg elsker det. Jeg ved det er fra Layered, men kan det passe, at det er det tæppe med den lyseblå kant i den ene ende og en lyserød kant i den anden?
  LINK: https://layeredinterior.com/en/artiklar/modern-oriental-tree-of-life.html

  Rigtig god mandag til jer alle sammen :-)

 13. Kære Emily.

  Allerførst, hjertelig tillykke med jeres lille dreng ☺

  Dernæst, så har jeg et gulvtæppe-spørgsmål.
  Nu har jeg kigget meget på det gulvtæppe, som I har købt til børneværelset – og jeg elsker det. Jeg ved det er fra Layered, men kan det passe, at det er det tæppe med den lyseblå kant i den ene ende og en lyserød kant i den anden?

  Rigtig dejlig mandag til jer alle sammen.

  1. Tusind tak <3
   Ja, det er nemlig det, vi har bare klippet kanterne af, så det kunne være der ;) Lidt en dum løsning, men jeg havde målt forkert op, hehe.
   Kram E

 14. Hvor er det bare et fantastisk fint værelse. Jeg ville virkelig gerne have den stol og den kommode til mit “børneværelse”, som er mine kaniners værelse. Kommoden er det mon den fra IKEA? Og lidt skørt men jeg kan bruge virkelig meget inspiration fra dit børne værelse til mine kaniners værelse, fordi det er lidt den samme slags værelse :) hihi
  Men tak for inspiration. Forårs hilsner fra Line ?

  1. Haha… så hyggeligt :) Lyder dejligt med et kaninværelse. Ja, kommoden er fra Ikea :) Knus Emily

 15. Det er simpelhen så fint et børneværelse! Må jeg spørge hvilken farve cam cam puslebordet er? Er det hvidt eller er det farven “light sand”? Vh Anna