Vind: Økologisk sengetøj

Så er næste omgang af fejring på banen i anledning af bloggens 10-års jubilæum. Og som skrevet tidligere, er det jer, der skal forkæles i den anledning. Denne gang er der således det dejligste, økologiske sengetøj på højkant til en heldig en af jer. Det er fra danske Juna, som nogle af jer måske har set, jeg har et samarbejde med. Det gør dog mest væsen af sig ovre på Instagram, hvor jeg snakker om god søvn og lækkert sengetøj (og hvordan de to ting er forenet), men synes det var på tide også at præsentere jer for Juna her i blogregi, nu hvor jeg er så begejstret for deres rare sager.

Det er det pæneste, ternede, 100% økologiske Bæk & Bølge sengesæt – 2 dynebetræk og 2 pudebetræk i valgfri farve og størrelse – i bomuld man kan vinde og som om det ikke var nok, er der også det flotteste View-sengetæppe ligeledes i valgfri farve og størrelse med i puljen.

Samlet præmieværdi op til 3049 kr.

Jeg er så vild med Bæk & Bølge-sengetøjet, specielt nu hvor jeg ikke rigtigt har tid eller overskud til at stryge sengetøj (ok, det har jeg aldrig, hvem prøver jeg at narre), men det er altså smart med sengetøj, der ligger pænt på sengen, uanset om det har været forbi strygejernet eller ej. Og så er jeg helt forgabt i de fine tern.

 

Mit bedste sovetip lige nu

Måske det ikke er nu, jeg får allermest eller bedst skønhedssøvn, men så meget desto vigtigere med et rart og pænt soveværelse, der inspirerer både store og små til at sove godt, hehe. Jeg prøver at indhente lidt af den tabte nattesøvn, ved at gå ekstra tidligt i seng et par gange eller mere om ugen. Så går jeg i seng kl. 20.30-ish og ligger og putter med Kurt, hører lidt lydbog og så kan jeg ellers, hvis jeg er heldig, få en god, lille sammenhængende søvn inden første natteamning. Men det kræver altså, at jeg får renset makeup af og børstet tænder umiddelbart efter aftensmaden (det er mit lille trick). Ellers er der alt for stor sandsynlighed for at jeg dejser om i sofaen og bliver hængende foran fjernsynet. Det er også dejligt jo. Men det er et par velfortjente timer i drømmeland i lækkert sengetøj og med en lille puttegris altså også ♥

Sådan deltager du
For at være med i konkurrencen om Bæk & Bølge-sengetøjet og sengetæppet fra Juna, skal du lægge en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller, hvornår du sover allerbedst. Konkurrencen kører til på fredag d. 11. oktober kl. 12.00. Jeg trækker en vinder umiddelbart derefter og vedkommende får direkte besked på mail.

 

(Visited 5.637 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

754 Kommentarer

 1. Jeg sover allerbedst, når jeg ved, at mine nærmeste har det godt! Når jeg ved, at de er glade eller når jeg føler, at jeg er der for dem, når de ikke er…

 2. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en skøn dag med motion, tage et bad inden sengetid og derefter lægge mig i et koldt soveværelse med nyvasket sengetøj. Så ved jeg, at jeg får en god nats søvn.

 3. Jeg sover allerbedst i nyt sengetøj i et afkølet værelse og sammen med min kæreste ved siden af mig under samme dyne ❤️

 4. Jeg sover bedst når jeg ikke er for stresset og der derved er ro “på 1. sal” ?☺️☺️

 5. Jeg arbejder som sygeplejerske, og sover allerbedst når jeg efter en 12 timers nattevagts weekend ligger mig i min dejlige seng mandag aften, og for første gang i 3 dage skal sove om natten! Intet bedre, man sætter pris på det på en helt ny måde ?
  Håber jeg vinder det fine sengetøj ??

 6. Sjovt nok sover jeg bedst når jeg har mine noise-cancelling høretelefoner på. Jeg bor indeni midtbyen, og endda på festgaden. Elsker dog podcast og e-bøger så det er ikke værst.

 7. Efter en dejlig dag med gode mennesker, hvor Nan har været ude i dejligt vejr.. Og når huset så er ryddet op og datteren puttet – så er der ro :-)

 8. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, efter en aftentræning og med min kæreste i armene ?

 9. Jeg sover bedst, når jeg har tilbragt dagen i selskab med familien og nære venner, hvor der både har været plads til gode snakke og høje grin. Taknemmelighed!

 10. Sover bedst med min mand ved min side, barnet (sover igennem) i egen seng lige ved siden af, og så ligge i sengen senest 22.00 ;)

 11. Så dejlig konkurrence! Jeg sover aller bedst når jeg husker at hoppe under dynen i god tid, så jeg både kan læse og min krop og nervesystem kan få tid til at koble af :-)

 12. Når der er køligt i soveværelset og min mand ikke er på arbejde – og derfor sover lige ved siden af mig.

 13. Jeg sov allerbedst før jeg blev gravid ? Her i uge 29 sover jeg bedst med puder stablet op omkring mig.

 14. Jeg sover bedst i et koldt soveværelse – især her de sidste dage af graviditeten, hvor jeg har det stjerne-varmt hele tiden ?

 15. Jeg sover allerbedst, ved siden af min kæreste, der desværre pt. Kun er hjemme i weekenderne. Derudover giver nyt/rent sengetøj, samt et bad følelsen af renhed og total afslapning.. intet bedre ?? ?

 16. Sover allerbedst når mit soveværelse er ryddeligt, harmonisk og køligt… og når min kæreste ligger ved siden af??

 17. Jeg sover bedst i rent sengetøj og pyjamas, når jeg har taget magnesium og sprayet lidt lavendel mist ud i rummet.

 18. Jeg sover allerbedst, når jeg har sikret mig, at min datter på 2 er ankommet vel til drømmeland.

 19. Jeg sover allerbedst, når min mand står op med vores to piger og jeg liiiige sover lidt mere ?

 20. Vores seng/madras er 17 år gammel, så jeg sover faktisk ikke så godt mere, men nu har vi besluttet at vi skal have en ny GOD seng og så ville det jo være dejligt at hoppe i både ny seng og sengetøj ??

 21. Jeg sover allerbedst i nyvasket, knitrende sengetøj og omfavnet af min kæreste ☺️☺️

 22. Jeg sover bedst den time om morgenen, hvor min kæreste står op med min lille søn efter han er ammet. Da ved jeg at jeg har en time mere (for mig selv) mens far og søn morgenhygger i rummet ved siden af.

 23. Jeg sover og vågner allerbedst en lørdag morgen, når jeg kan høre min kæreste trisser rundt i køkkenet, og laver kaffe til mig. ?

 24. Jeg sover allerbedst i min egen seng, når der lige er blevet lagt nyt, duftende og crispy sengetøj på.

 25. Jeg sover bedst med min kæreste ved min side, i nyvasket, sprødt sengetøj på dyner, der har hængt udenfor og luftet – helt friskt og crisp! Bæk & Bølge sengetøjet fra Juna er en drøm ??☁️?

 26. Dejlig konkurrence! Jeg sover allerbedst, når jeg har “ladet op” til at sove i en times tid ved at nusse om små ting; læser en bog, drikker en kop te eller tager et fodbad. Ikke at det sker så ofte, men altså… ?

 27. Jeg sover allerbedst når soveværelset er helt mørkt og køligt. Når jeg har været i bad, taget læbepomade og natbriller på. Og når sengen er udstyret med nyvasket – og udenfor-tørret sengetøj. En lille bog og måske en armhule at putte sig ind i.
  Dét er lykken! Alternativet til armhulen er 2 dyner ;)

 28. Jeg sover allerbedst når jeg har taget mig tid til at meditere og fokusere på mit åndedræt gerne 20-30 minutter inden at jeg skal sove og helst i rent sengetøj der har hængt til tørre udenfor :)

 29. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj som både dufter frisk og er sprødt og så evt med lidt lavendel sprøjt i rummet :) Det har en dejlig afslappende virkning som gør at jeg virkelig falder til ro

 30. Hvornår sover jeg bedst? Enten er det de første par timer inden blæren vækker mig (hej graviditet!) Ellers er det på sofaen, når jeg er kommet hjem fra arbejde og ser fx Britisk bagedyst- helt godnat herfra og masser af savl på puden ?

 31. Jeg sover bedst når min familie har det godt og er faldet i søvn? – Dog med termin igår, glæder jeg mig nu til en bedre søvn forhåbentlig snart uden alt for mange gener!

 32. Jeg sover allerbedst, når vi allesammen (mand, børn og jeg) sover under samme tag❤️??

 33. Sover bedst ml 22 og 02, inden jeg skal op og spise 2xrugbrødsmad pga af min graviditet ? Efter det er det mere tvivlsomt med søvnen. Men jeg tror det ternede sæt kan afhjælpe det ?

 34. Jeg sover allerbedst efter en dag på ski! Der er man bare en helt speciel slags smadret og træt på den fede måde, hvor man har fået frisk luft, (forhåbentlig) sol og en enkelt øl eller ti!

 35. Jeg sover allerbedst efter et koldt bad, i nyvasket sengetøj med en podcast kørende i baggrunden ???

 36. Jeg sover allerbedst når jeg ikke går for sent i seng og når jeg kan falde i søvn ved siden af min mand. Han går dog nogle gange senere i seng end mig, så jeg nyder virkelig når jeg kan falde i søvn mens vi ligger i ske!

 37. Jeg sover allerbedst når soveværelset er mørkt og køligt, der er nyt friskt sengetøj på sengen og jeg kan høre min kæreste og hund småsnorke ved siden af mig ?
  Hvis der er også er en pizza i min mave er det ekstra godt

 38. Jeg sover aller bedst når jeg i løbet af dagen har været aktiv, helst udenfor, for eksempel når vejret er så lækkert sprødt efterårsagtigt, og når vinduet står åbent så der er køligt på soveværelset

 39. Jeg sover allerbedst når jeg lige har fået rent sengetøj på, jeg har nusset min mand på ryggen og læst lidt nyheder og varmet dynen godt op (ikke med prutter, altså ..)

 40. Jeg sover allerbedst når min kæreste er hjemvendt fra en lang arbejdsrejse og jeg igen kan mærke trygheden fra hans krop♥️

 41. Jeg er heldig at have en dejlig seng, så jeg sover generelt godt, men jeg sover allerbedst, når jeg går i seng med et smil på læben. Så er der ro i hovedet, og min søvn bliver dyb, behagelig og sammenhængende. Og så meget desto større chance for, at jeg også vågner og er glad i låget :)

 42. Jeg sover bedst med kølig luft fra et åbent vindue i ansigtet og min mands stærke varme arme omkring mig ?

 43. Jeg sover aller allerbedst ovenpå min kæreste mens vi ser film/serier- hvilket jo er fantastisk men upraktisk, da jeg aaaaltid er bagud med afsnit og altid misser sidste halvdel af alting. But oh that nap!

 44. Sover allerbedst sammen med min søde kæreste. Nu skal vi flytte sammen og det kunne være lækkert at få skiftet det gamle sengetøj ud med noget nyt. Og så endda når man begge er på SU ;-)

 45. Jeg sover allerbedst, hvis jeg holder en ret fast døgnrytme. Bar et par dage hvor jeg står senere op eller går senere i seng, så påvirker det min søvn negativt.

 46. Jeg sover allerbedst, nar jeg har skiftet sengetoj og putter med mine to born og mand i vores seng, hvor vi alle fire sover:)

 47. Jeg sover allerbedst når jeg har været til yoga , og kommer hjem og ligger i det aller lækreste sengetøj .

 48. Jeg sover aller bedst, når jeg har haft en hyggelig dag, i selskab med gode mennesker <3

 49. Jeg sover aller bedst, når jeg har haft en rolig aften – helst uden mobil eller computer timerne op til sengetid. Derudover hjælper nyvasket sengetøj altid til en bedre nattesøvn for mit vedkommende ❤️

 50. Fantastisk konkurrence! Jeg sover aller bedst de 2 timer om morgenen, hvor min kæreste triller med vores søn på 6 måneder – der endnu ikke sover igennem eller tager søvnstræk på mere end 2 timer ?

 51. Jeg sover bedst, når min forlovede og jeg er på ferie! Der er der som regel dejlig ro i hovedet, og så har mange hoteller bare noget virkeligt lækkert sengetøj!

 52. Jeg sover allerbedst når jeg går “for tidligt” i seng, for så er det ikke noget press på at jeg skal falde i søvn med det samme, for at nå at få 8 timer. Så går i seng før det reelt er nødvendigt også nyder jeg at putte under dynen ??

 53. Jeg sover allerbedst når jeg ligger i min søde kærestes arme. Der er bare noget trygt og rart at ligge så tæt sammen og falde i søvn til lyden af hans vejrtrækning

 54. Jeg sover allerbedst efter en dag på arbejdet, hvor jeg bare kan se og mærke, hvor meget jeg hjælper min patienter. Og hvis dagen toppes med en udmattende træning, så sover jeg fantastisk

 55. I en hotelseng med knitrende sengetøj med visheden om, at der venter en spændende storby om morgenen bag de tykke gardiner.

 56. Jeg har lige brudt med min eks efter 6 år. Så det har været en af de svære ting at skulle sove alene igen. Jeg prøver at lave et hyggeligt aften ritual med blid massage i lavendel olie og høre en meditation som beroliger mig nervesystem <3

 57. Hver morgen når jeg vågner åbner jeg vinduer og lufter dyner, helst hele dagen hvis vejret tillader det. Når vi skal sove er soveværelset dejlig koldt og sengetøjet dufter såå godt. Min hader at der er så koldt men alle mand sover bedre! Desuden skal mit nyvasket sengetøj ALTID tørre udenfor, hurra for nyligt huskøb og have? Det sidste halve år har vores 2 årige datter fået smag for at sove mellem os, farligt men såå hyggeligt at vågne op til kram og det største smil hver morgen!

 58. Jeg sover allerbedst de dage hvor jeg har tilbragt mange timer i den friske luft, det er som sovemedicin for mig. Og hvis man så har været en tur i bad og skiftet sengetøjet, så er det endnu bedre!

 59. Jeg sover allerbedst i min mands arme, og så er det lige meget om det er på sofaen eller i sengen ❤️

 60. Med en lille bebs på 4 måneder, husker jeg faktisk ikke helt hvornår jeg sover bedst, eller hvordan det føltes ? Men tror helt sikkert det er noget med et koldt soveværelse, friskt sengetøj, og i selskab med min søde kæreste, hund og datter ❤️

 61. Ovenpå en dejlig dag, i et rent soveværelse med rent sengetøj (og en lille vindbrise ind af vinduet, når det ikke er koldt udenfor).

 62. Jeg sover aller bedst i selskab med min kæreste, i vores fælles hjem, i nyvaskede lagner, efter en god film ?

 63. Jeg sover allerbedst når jeg har været fysisk aktiv udenfor (gerne i frisk efterårsluft) og kan gå i seng i et soveværelse, som ikke roder og ikke er fyldt med opbevaring, men til gengæld er rart og roligt.

 64. Jeg sover allerbedst når begge mine børn ligger (roligt) og sover i vores seng. Bedste følelse når jeg kan høre deres åndedræt og mærke deres varme. Netop fordi de rolige nætter er sjældnere for tiden, med lillebror på kun 8 uger, nyder jeg dem ekstra meget <3

 65. Jeg sover allerbedst når jeg sover uden at skulle lytte efter baby og barn. Når jeg ved, at min mand har børnene og jeg bare kan give slip ❤️?
  Selvfølgelig elsker jeg også at sove med dem, men kommer ikke i så tung søvn, når man har et øre på de to små ❤️

 66. Det gør jeg, når min yngste søn på fem måneder sover dybt ved siden af mig. At han så lige er begyndt sove hele natten uden mælk, gør det ikke dårligere.

 67. Sikken du forkæler os med konkurrencer? Jeg dover aller bedst når der er bælg ravende mørkt og vireklig køligt i soveværelset – LOVE IT (men lidt svært, når ens mand ikke har det på helt samme måde?)

 68. Hvor er det fint, det sengetøj – og du og Kurt klæder i det hele taget soveværelset rigtigt godt;-)

  Jeg sover allerbedst søndag morgen, når der ikke er vækkeur eller andre forstyrrende ting omkring mig.
  Man skulle tro, at jeg sov allerbedst HVER morgen, fordi jeg aldrig skal op og arbejde til en bestemt tid, men selv bestemmer min dag.
  Men kender du ikke det med at man får arrangeret noget, så pisse tidligt om morgenerne, for at få max udbytte af dagene, at man alligevel skal ligeså tidligt op, som hvis man havde et almindeligt arbejde?
  Det sker tit for mig, UNDTAGEN om søndagen, altså:-)
  Nååå, sengetøjet ja, det vil jeg da vildt gerne vinde!!

 69. Jeg sover bedst når min søn på 1 år sover trygt og roligt ved min side, og dagen har været en skøn en af slagsen.

 70. Jeg sover allerbedst efter en aktiv dag sammen med min kæreste i rent sengetøj ?

 71. Jeg sover allerbedst, når jeg kan putte mig i en god dyne og blødt sengetøj efter fine nattefødsler på fødegangen!

 72. Jeg sover – modsat myten – bedst ved fuldmåne. Da skinner månen på mig netop hoppet i seng. Og det kan mærkes. Jeg falder i søvn med et smil over det dejlige lys.

 73. Dejlig konkurrence :) jeg sover allerbedst, når min datter er blevet puttet i ro og mag, og af sig selv hopper ind til os i løbet af natten, hvis hun har brug for det. Hun er lige kommet i juniorseng, men kommer som oftest luntende ind til os. Og vi kan egentlig alle 3 bedst lide at sove sammen ❤️

 74. Jeg sover allerbedst når begge unger er puttet og jeg ligger i sengen med ipaden og ser en god film?

 75. Sover aller bedst med en sen aftentræning med løb, derefter karbad med en masse badesalt i mens jeg ser Netflix, for så at smutte ind i seng og varme mine fødder mod min kærestes krop under dobbeltdynen ?

 76. Jeg sover allerbedst, når jeg kan tage en lur midt på dagen, og hvile den højgravide krop. Gerne med vinduet på klem og i nyvasket sengetøj.

 77. Jeg har desværre altid brugt flere timer på at falde i søvn – både før og efter min datter kom til. Så jeg sover bedst i timerne før daggry – hvor det stadig er helt mørkt og stille ❤️ Der får jeg dyb og lækker søvn – især fra fredag til lørdag, hvor weekenden ligger og lurer (og med en 2,5 årig, der rent faktisk kan sove ok længe til 8-tiden ?). Har fået ny lækker dyne og ville elske at toppe med den lækre lækre præmie her! Sov godt ????

 78. Jeg sover allerbedst når man mand tager ungerne om morgenen – og lader mig sove videre. Ungerne på hhv 2mdr og 3,5år. Det er vidunderligt at kunne sove videre, når man(jeg) har givet mad til den lille i nattens løb ?? Hvis jeg er rigtig heldig – og det er jeg tit – er der morgenkaffe klar når jeg ikke kan sove for larmen mere (legoklods-larm og leg på drengeværelset).

  God aften OG nat ?

 79. Jeg sover aller bedst, når der lige er kommet rent sengetøj på sengen, og jeg ellers har haft en god dag, og ser frem til næste dag! :)

 80. Sover allerbedst når jeg har haft en skøn dag med familien, drukket nok vand og været ude at gå en tur og så kan lægge mig i et dejligt afkølet værelse med nyvasket sengetøj:)

 81. Jeg sover allerbedst, når jeg har været i bad, har rent sengetøj og med en bog eller en guidet meditation. Men for det meste er scenariet lidt anderledes; falde i søvn foran skærmen, stå op og aften-lufte hunden, fjerne make up og børste tænder og falde omkuld i afgnavet sengetøj (min border-blanding var slemt glad for sengetøj som hvalp ?) til et afsnit QI.

 82. Jeg sover bedst når jeg efter en lang arbejdsdag foran computerskærmen, kommer ud og rør mig i naturen, lige inden rugbrødsmad aka aftensmad. Derefter et langt og varmt bad. Så bliver man godt træt ?

 83. Jeg sover bedst, når jeg har trænet i løbet af dagen, og min kæreste ligger ved siden af mig ❤️

 84. Jeg sover allerbedst, når vi er på weekendtur i mine svigerforældres skønne sommerhus. Til hverdag sover vi med hovedstadens larm og nabolejlighedernes puslen, men i sommerhuset er der total stilhed og mørke, hvilket bidrager til en virkelig dejlig søvn.

 85. Jeg har selv en lille størrelse på tre måneder derhjemme, så får ikke meget søvn på kontoen i øjeblikket. Men jeg kan være heldig at få op til fire timer i streg, hvis jeg går i seng samtidig med hende. Det involverer dog nogle gange, at jeg skal ligge mig under dynen kl. 20 ??‍♀️ Men det ville gøre fornøjelsen endnu større, hvis jeg kunne gøre det i lækkert, nyt (og gylpefrit) sengetøj ?

 86. Med rent sengetøj og en god udluftning inden sengetid kan næsten intet forhindre en virkelig god søvn! Jeg er også så priviligeret at blive kysset godnat på panden hver aften af min dejlige kæreste og dét giver også ro og tryghed til god søvn ⭐️

 87. Jeg sover allerbedst lige inden min 3 mdr gamle datter vækker mig ved at smaske højlydt og derved fortælle, at det er tid til at hun skal tankes op med mælk fra buffeten ? Det kunne være SÅ dejligt med noget pænt sengetøj hun kan gylpe i ???

 88. Jeg sover allerbedst i et køligt soveværelse, mens jeg putter mig ind til min søde mand og falder i søvn med tanken om, at en dejlig weekend venter med glade børn, langsom morgenmad, blade i flotte farver og frisk, klar efterårsluft???☀️❄️

 89. Jeg sover allerbedst, når jeg har ferie og har koblet helt af, og gerne efter at have læst et kapitel i en god bog og med min kæreste ved siden af mig ??✨

 90. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj, vinduet på klem og hunden sovende mellem min kæreste og jeg ???

 91. Sover bedst efter nattevagt i et køligtmørkt soveværelse. Allerhelst på fuld mave.

 92. Det er egentlig ret simpelt – men meget effektivt. Jeg elsker at slutte dagen med en kop godnat-urtete, nul skærm den sidste time og 3 ting på dagens taknemmeligshedsliste. Som sagt: Simpelt, men også velgørende og virkelig rart.

 93. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, når jeg ikke frygter morgendagen og har en stabil mental tilstand ❤️

 94. Skøn konkurrence altså ?
  Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en aktiv dag – og gerne været en masse udenfor, så jeg er blevet dejlig træt og klar til at hoppe under en nyvasket, blød dyne, hvor jeg gerne ser et lille afsnit af en serie på Netflix til at falde i søvn til.
  – Og så ville det ikke skade nogen at vide, at sengetøj var 100 % økologisk.

 95. Jeg sover allerbedst efter et varmt bad og med viden om, at jeg kan sove lige så længe jeg lyster dagen efter ?

 96. Jeg sover allerbedst, når min kæreste ligger ved siden af mig. Så er det sådan set underordnet, om jeg ligger i vores seng, på et hotel, i et shelter eller et helt tredje sted. Dog er nyt, rent sengetøj også en positiv faktor på søvnen samt et sind, der er i balance og ikke stresset over hverdagens mange gøremål :)

 97. Jeg sover allerbedst, når min søn på 2 år kommer over og ligger i mellem os i dobbeltsengen, når han vågner om natten. Og jeg ville selvfølgelig sove endnu bedre med det lækre sengetøj ?

 98. Jeg sover allerbedst når jeg er fysisk træt. Hvis jeg har gået en lang tur, været i fitness eller grint helt ned i maven, kan jeg gå i seng med den bedste følelse i kroppen ✌?

 99. Jeg sover allerbedst her i efteråret hvor det stadig er lidt for varmt indendørs, men stadig tilpas koldt udenfor, så man kan have vinduet på klem. Derudover er natten jeg sover bedst fra lørdag til søndag, for søndag er min og min kæreste faste fridag (han er en travl kok) og det meste af morgenen bruger vi i sengen for derefter at bevæge os ud på vores faste morgenspot (At the counter – tjek det ud!) på Østerbro og få morgenkaffen med dertilhørende croissant!

 100. Jeg sover allerbedst tidligt lørdag morgen, når min søde kæreste har fri og tager vores lille søn med op i vores stue for at hygge og lege, mens jeg kan få en times tung søvn alene :)

 101. Med en 3-årig og 1,5-årig kunne jeg i dén grad trænge til at sove (who am I kidding; ligge!) dejligt. ?
  Jeg sover allerbedst når jeg vågner op og har drømt. Så har det været en VILD nat. ?

 102. Jeg sover allerbedst, når min ammeglade datter lader mig :P Ej! Jeg sover allerbedst i rent sengetøj med min dejlige kæreste ved min side og med min dejlige datter liggende lige ved siden af i hendes seng <3

 103. Jeg sover allerbedst hvis jeg ved alle mand har haft en god dag, og så i rent sengetøj efter et bad :)

 104. Når en lang dag når sin ende, sover jeg allerbedst i min egen seng, trygt og godt tæt ved min elskede, godt puttet i nyvasket sengetøj ??

 105. Jeg sover bedst, når jeg er ubekymret og sover ved siden at min kæreste – helst i en nyredt seng :)

 106. Jeg sover allerbedst med hovedet på min kærestes bryst. Altid på hans højre side, altid med hans hånd på min lænd. Det er mit safe place ?

 107. Jeg sover allerbedst, når vinduet er på klem og jeg netop har færdiggjort et kapitel i en god bog!

 108. Jeg sover bedst, når jeg sammen med mine tre børn; mens den mindste ligger og piller mig i håret, den mellemste ligger og nulrer tæer og den ældste ligger med sit fine lille ansigt og ånder mig let i hovedet føler jeg mig lykkelig, heldig og velsignet. I hvert fald den første times tid… Derefter melder virkeligheden sig med hold i nakken og lettere klaustrofobi. Men jeg vil ikke være noget af det foruden❤️

 109. Det bedste jeg ved er at skulle sove i nyvasket sengetøj i et soveværelse, hvor der er luftet godt ud og dufter af forår/efterår. Jeg synes luften kan være ekstra sprød på den tid af året og giver en helt særlig dejlig ro til natten.

 110. Vi kører lige en “semi-langdistance-forhold” lige nu pga kærestens arbejde så jeg er blevet meget bevidst om at jeg helt klart sover bedst de nætter hvor han er hjemme, han holder om mig og jeg falder i søvn til hans rolige vejrtrækning. Næst efter det er når jeg “låner” hans soveskjorte de nætter han ikke er hjemme og mærker hans duft som det sidste før jeg falder i søvn. ❤️

 111. Når jeg er fysisk træt – og det er jeg heldigvis ofte ? Og tillykke. Du er bare super sej!?

 112. Når jeg har min datter på den ene side, og min søn og kæreste på den anden side. ❤ Selvom pladsen er trang!

 113. Jeg sover allerbedst efter en dag som i dag, hvor min mand, børn og jeg har hængt over morgenbordet i timer, gået en lang tur i skoven, og her til aften læst en god godnathistorie ??

 114. YES! Jeg blev så glad, da jeg opdagede denne konkurrence. Jeg har allerede ovenstående Juna sengetøj på min ønskesky, så jeg krydser fingre!
  Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en dejlig dag, hvor jeg har fået frisk luft og været i rart selskab. Efter en god dag, er utrolig rart, at gå til ro i sine trygge omgivelser med lidt køligt soveværelse og crispy sengetøj.
  Endnu en gang tillykke med de 10 år!

 115. Jeg sover aller bedst i rent nyvasket sengetøj og med åbent vindue, så der er helt frisk og mild luft i soveværelset. Og så efter et varmt bad, så er der intet bedre end at putte sig ned i dynerne ??☁️

 116. Jeg sover allerbedst når min kæreste ligger ved siden af mig, når jeg ved at vi i morgen har weekend og ingen planer venter os ud over morgenmad på sengen og læse næste kapitel i “Gravid uge for uge”- samt “tillykke du skal være far og du har 40 uger til at vende dig til det”. Så er jeg lykkelig.

 117. Jeg sover allerbedst søndag aften, når der er blevet lagt rent sengetøj på og et rent sæt nattøj. Elsker følelsen af rent sengetøj ?

 118. Jeg sover bedst når jeg har været i et varmt bad og derefter fået rent sengetøj på sengen og tændt min salt lampe ??

 119. Jeg sover aller bedst når verdens dejligste mand ligger og holder mig helt tæt ind til sig ❤️ Og det har længe været en drøm at gøre vores soveværelse mere økologisk ?

 120. Jeg ville gerne sige jeg sover allerbedst med mine børn i sengen og min mand ved min side. Men mine børn er enormt urolige og min mand snorker. Så jeg sover allerbedst midt på dagen når min mand eller vores familie har børnene og jeg kan sove uden bekymringer :-) Helst i lækkert sengetøj!

 121. Jeg sover allerbedst, når jeg har fået trænet og fået taget et langt bad herefter. Og sover altid bedst med min kæreste ved min side ??❤️

 122. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, som har hængt til tørre udenfor, og allerhelst med min skønne kæreste og to små hunde imellem os. Det er bare den bedste fornemmelse ?

 123. Jeg sover bedst ved siden af min ene søn hvor jeg kan høre min anden søn og mand boble i værelset ved siden af.

 124. Jeg sover bedst når jeg har ferie samt når mit liv er i balance og der dermed er mere ro i hovedet. Jeg sover bedst med altandøren på klem og i lækkert nyvasket sengetøj. Jeg sover bedst på siden, med et ben uden for dynen og hovedet hævet af 2-3 puder. Jeg sover også bedst… Når jeg tager en morfar på sofaen(og det gør jeg tit, fordi jeg kan) :-)

 125. Jeg sover faktisk allerbedst i mine svigerforældres gæsteværelse; det er i et træhus i skoven og der er simpelthen det mest fantastiske indeklima ?

  Og ellers i et koldt soveværelse, under en dobbeltdyne med min kæreste ❤️

 126. Jeg sover aller bedst efter begge børn er kommet over ii vores seng på et tidspunkt om natten, og fylder hele sengen. Det er så hyggeligt, også selvom man det meste af natten ligger på 10 cm madras???‍♀️

 127. Når kulden og luften fylder mit soveværelse. Med nyvasket, blødt sengetøj. Helt økologisk <3

 128. Jeg sover aller bedst i rent sengetøj i et køligt rum efter en dag med frisk luft :)

 129. Kæreste Emily.
  Søvn er noget af det vigtigste for mig, så jeg kan klare dagen som mor til to skønne krudtugler, fuldtidsarbejde, træning, min skønne mand, veninder, familie – You name it ? Skal gerne helst have 7-8 timer, format føle mig udhvilet og klar til dagen. Og så er jeg a-menneske.
  Dertil ELSKER jeg at kunne putte mig i min seng med dejlig nyvasket og blæst sengetøj, og kunne det være økologisk fra Juna så ville det være det bedste. Inden en optimal og god nats søvn, så lavet jeg Gua sha ansigtsmassage, læser i en bog og sover med mine krystaller ved min side.
  Og det bedste af det hele, er at kunne putte sig ind til mit lovs kærlighed ?
  Håber sådan på at vinde, og vil gerne benytte lejlighed til at sige tak for sig og at du er en af “mine” yndlings power-kvinder! Keep up what you are doing and be yourself?
  Det kærligste hilsner, Jeanette

 130. Jeg sover allerbedst når min kæreste tager vores dreng på 4 måneder, så jeg kan tage en middagslur, uden at skulle lytte efter hans møffen og puffen?

 131. Åh, med en lille i huset, er søvn den største luksus! Jeg sover allerbedst når jeg får lov at tage en eftermiddagslur under dynen.Så står jeg op som et nyt menneske og har nyfundne energi til leg og fjol, dans og ballade.

 132. Når jeg ligger imellem min børn, men de ikke vækker mig. En hårfin balance – kan ikke sove uden, men chancen for at de ikke vækker mig i løbet af natten er majet majet lille.

 133. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, efter et bad og god tid til at have smurt mig ind i creme. Og så med min kæreste ved min side ❤️

 134. Jeg sover aller bedst i knitrende nyvasket sengetøj vasket i naturligt og velduftende vaskemiddel ☺️?

 135. Jeg sover bedst, når jeg ved at alle omkring mig har det godt, og når min forlovede ligger ved min side. <3

 136. Uh eller ogsp er det faktisk den der time fra børn og mand står op til jeg selv står op

 137. Sover bedst i luftet og frisk sengetøj. Gerne med en Lillemus i midten og min kærlighed ved siden af.

 138. Jeg døjer med søvnproblemer, men jeg sover godt, hvis formår at slukke for tankemylder og bekymringer – og når jeg ellers fokuserer på det positive i livet. Sidstnævnte kan det være godt at få lidt inspiration til ind imellem ;)

 139. Jeg sover allerbedst når min lille pige har ammet ekstra godt, og min søn ligger i sin dejlige seng, som han foretrækker over pladsen ved siden af mig ?

 140. Hey E,

  Sikke noget indbydende sengetøj. Det ville være en skam ikke at deltage.

  Jeg sover allerbedst, når jeg sikrer mig noget så simpelt som en meget fast og rytmisk rutine. I seng samme tid hver aften og at stå op samme tid hver morgen. Det giver overskud i en travl hverdag og sikrer, at jeg får noget ud af weekenderne som ellers førhen hurtigt forsvandt, hvis jeg sov for meget. ?

 141. Jeg sover allerbedst med nyvasket sengetøj, der har hængt til tørre udenfor og dufter skønt og friskt.
  Og så sover jeg bedst, når jeg ved st mine nærmeste har det godt

 142. Efterår og frisk luft, en skøn løbetur, et dejlig varmt karbad kombineret med nyvasket sengetøj gør min nattesøvn til en skøn drøm ? Og jeg vil elske at nyde en god bog og en kop varm the under dynen i Juna’s økologiske sengetøj ?????

 143. Jeg sover normalt allerbedst, når min kæreste sover ved siden af. Men for tiden sover jeg bedst om eftermiddagen på sofaen, når min efterhånden højgravide krop synes, det er helt fint med en pause (også selvom jeg ikke har lavet noget som helst). Det kan jeg sagtens leve med ?

 144. Jeg sover allerbedst når jeg har været aktiv i løbet af dagen, så jeg føler at jeg forbrugt energi, tager et dejligt varmt bad, og kravler under en nyvasket og luftet dyne.

 145. Jeg sover bedst lige nu, hvor vi har købt en ny seng og mit lille hjerte kan sove tæt på mig, samtidig med at jeg – og hun, kan ligge ordentligt ❤️

 146. Jeg sover aller bedst efter en dejlig dag fyldt med nærhed og grin fra dem jeg holder af, når dagen er blevet lagt på plads i hovedet og kroppen er naturlig træt ??

 147. Jeg sover allerbedst kl. 22.30 – 06.00 og helst i dejlig nyvasket sengetøj, der har lufttørret ude i vinden

 148. Det er maks fløde, men jeg sover simpelthen bedst, når min søde kæreste ligger ved siden af mig… Når han ikke er hjemme, så vågner jeg flere gange i løbet af natten og kan ikke finde ro.

 149. Sover allerbedst når Wilfred på 14 mdr har sovet en hel dejlig nat og giver en fuld ekstra time fra kl 6-7.Det er bliss ?

 150. Jeg har af natur brug for 9 timers søvn, og sover gerne mellem 21.30-22. Den bedste måde at falde i søvn er for mig med en bog i hånden og øjnene som langsom lukker i, mens ordene forsvinder fra synet. Ville være en ekstra luksus til min søvn med det lækre øko sengetøj.
  God søndag aften. Efterårshilsner

 151. Jeg sover allerbedst, når jeg kan få et lidt længere søvnstræk mellem natamningerne. Haha, ens søvnprioriteter ændrer sig, når man bliver mor. :) Før det havde jeg nok svarer noget med “efter en dag i det fri og sammen med min mand” og måske noget med lavendel osv. Nu handler det mest om længden af søvn pr. gang.

 152. Jeg sover allerbedst hvis jeg roligt begynder at slappe af, børste tænder og lægge mobilen væk et par timer før jeg gerne vil sove. Derefter bruge tiden på en god bog i sengen mens jeg kommer ned i gear.

 153. Jeg har en fredagstradition, der lyder på ‘fredagslur’. Det betyder, at når jeg rammer weekenden efter en arbejdsuge med fuld knald på som folkeskolelærer, så skal der slappes af, når der er weekend! Det er lige netop her, jeg sover allerbedst. Derudover har jeg sovet rimelig meget og rimelig godt de sidste par måneder, da jeg er blevet gravid og netop har ramt de første 3 måneder. Nøj hvor har man behov for meget søvn, når man bygger sådan et lille menneske :)

 154. Jeg sover allerbedst i nyvasket og lufttørret sengetøj med min kæreste ved min side ?

 155. Åh hvor er det fint!

  Jeg sover virkelig godt i helt sprødt, nyvasket sengetøj i mit kølige soveværelse ved siden af min kæreste og med en småbrummende hund i kurven på gulvet.

 156. Jeg sover aller bedst hvis jeg går tidligt i seng med lydbog senest kl 21 (og er ikke engang mor men elsker bare at sove tidligt), sætter sleeptimer på Mofibo og sover sødt inden kl 22. Sådan sover jeg bedst ???

 157. Jeg sover allerbedst i helt nyt lækkert sengetøj ved siden af min søde kæreste og vores dejlige lille hund, som ligger i midten??? Vi ville elske at ligge og putte i økologisk sengetøj fra Juna?
  God søndag aften??

 158. Jeg sover aller bedst, når kæresten har lagt sig i sengen sammen med mig og vores hund, Betty, ligger i den såkaldte revne og sover dybt ❤️

 159. Allerbedst – når man har ro i familien, klaret en supervagt og måske lige smutter forbi Juno og får en kardemom snurre ?????

 160. Jeg er indbegrebet af A-menneske og man kan stille uret efter min søvnrutine – jeg er klar til gryden, når uret runder 9 og vågner troligt hver morgen ved 6-tiden!

 161. Jeg sover allerbedste, når min kæreste også er under dynen. Førhen hadet jeg at dele dyne, men om to uger flytter vi sammen, og jeg har solskinsfølelse helt ned i tærene ved tanken om at dele dyne med ham resten af livet.
  Og så kunne det være pretty cool at starte fællessenglivet med nye dyner fra Juna ?

 162. Jeg får for tiden heller ikke sindsygt meget søvn, da jeg også har fået en lille søn, der er 6 uger i dag. Til trods for det, har jeg aldrig sovet bedre, end jeg gør nu. Om det er søvnunderskuddet, som gør søvnen lidt
  mere fantastisk, eller den kærlighed, som min søn og kæreste omringer mig med, vides ikke.

 163. Jeg sover allerbedst med nyvasket sengetøj og efter et kapitel i en god bog, med telefonen på lydløs :-)

 164. Jeg er, som dig, nybagt mor med en søn på 1 måned idag. Jeg sover allerbedst, når jeg lige har ammet, så min dreng er glad og jeg ved der er ca. 3 timer før han er sulten igen. Blødt og lækkert sengetøj er blevet ekstra vigtigt, nu hvor søvnen er udfordret.

 165. Jeg sover allerbedst når både jeg og sengetøjet er nyvasket, efter lidt læsning af en bog. Gerne med en graviditetspude til støtte og min kæreste ved siden af.

 166. Jeg sover aller bedst, nærmest alle nætter. Vi sover nemlig sammen med både baby og tumling❤️ Det bliver dog lige ekstra dejligt, når sengetøjet er nyvasket☺️

 167. Jeg sover allerbedst efter endog med masser af bevægelse, frisk luft, lys og tid ude i naturen. Og så helt optimalt med tid til at finde ro med soyalys, en kop te og tid til at læse en god bog. Og selvfølgelig en masse kys og liggen i ske med min dejlige kæreste i rent sengetøj.

 168. Jeg er desværre sygemeldt med stress, så min søvn har været voldsomt påvirket. Der er endelig fremgang og de ting der hjælper er, at have fokus på taknemmelighed, et ryddet soveværelse og en ordentlig temperatur. ??

 169. Jeg sover allerbedst når min kæreste ligger ved siden af mig! Han er ofte væk flere uger i streg med sit arbejde, hvilket gør at jeg hver nat vi sover sammen sætter så meget pris på det og føler mig allermest tryg ?

 170. Jeg sover allerbedst, når jeg en sjælden gang imellem får lov til at sove længe en lørdag eller søndag morgen. Når jeg ligger der alene i sengen, hvor vi ellers oftest ligger tre personer (min mand, jeg selv og vores 3-årige søn, der er lidt af en energibombe, også i søvne ??)
  Så kan jeg høre de to liste sig nedenunder, mens de snakker og griner – og måske smækker døren, når de kører til bager. Så kam jeg bare trække vejret dybt og tage en halv time til på den anden side ✨

 171. Når vi alle 4 – to små, to voksne, ligger i en stor bunke i vores seng, fordi vores børn og vi elsker trygheden i samsovning :) men vil også godt indrømme at en lille aftenlur på sofaen, imens far lytter til børnene, også er meget befriende her på 5. år uden en eneste nat med sammenhængende søvn ;)

 172. Jeg sover aller bedst, når jeg har haft en god dag, hvor jeg gjorde det aller bedste jeg kunne for dem jeg har kær og mig selv.

 173. Jeg sover allerbedst, når min mand en tidlig weekendmorgen står op med vores datter – de der par timer ekstra uden tumlen rundt i sengen og muligheden for at vågne af sig selv er bare så skønt!

 174. Jeg sover bedst, når jeg har gået en tur i naturen, fået varm mad, og drukket en kop te ♥️ Og helst inden kl. 22

 175. Jeg sover bedst, når jeg kan lægge arbejde og andre ting fra mig, inden jeg falder i søvn. Og gerne når et par sider i en god bog :-)

 176. Har været meget stress ramt og har derfor ikke sovet ordentligt, så svaret fra mig er når jeg ikke har stress eller bekymringer.
  Og så kan et varmt karbad og dejligt rent og lufttørret sengetøj gøre underværker.

 177. Med mine drenge på Lasse på 2 år og Peter på 5måneder, en på hver sin side så jeg hele tiden kan høre deres små værktrækninger og der kommer en helt speciel tryghed og kærlighed

 178. Ihh det er så fint det sengetøj ? jeg sover allerbedst når der er rent sengetøj på sengen, soveværelset er luftet godt ud, og jeg selv har været i et laaangt bad inden jeg kryber til køjs ?????

  Jeg ville elske denne vilde præmie, da der ikke er noget bedre en crispy sengetøj (der oven i købet også er øko)???

 179. Sover allerbedst i ferien, hvor man er kommet ned i gear, og to do lister mm. er gemt laaangt væk ???

 180. Jeg sover allerbedst når min søn kommer ind til os og ligger i smørhullet. At ligge med sådan en varm lille klump tæt på, høre hans vejrtrækning når han sover og kunne kysse hans (selvom han snart bliver 3 år, stadig) dunede hoved er det bedste i verden. Så sover jeg godt.
  Når han sover på eget værelse har jeg stadig en lille, irrationel frygt for at der sker noget slemt.

 181. Jeg sover allerbedst, når jeg har frisk sengetøj på, haft en lang dag, uden for meget stimuli, og ved at min seng er frisk lækker og sprød at hoppe i. <3 Så er jeg desuden helt nede med jordfarver i tiden, og vil eeeelske at matche mit sengetøj med denne nye farve og følelses craving!

 182. Jeg har selv lige fået en lille søn. Han er en måned og har kolik, så det er ikke meget søvn det bliver til lige nu. Men at ligge i noget lækkert sengetøj med den lille mus, når han (endelig) falder til ro må være min allerbedste søvn.

 183. Jeg sover bedst i et afkølet rum, i rent sengetøj og når min søn kommer ind i løbet af natten og putter i mellem min mand og jeg og trækker vejret så sødt ved siden af os ❤️

 184. Jeg sover bedst, når min baby sparker mig kærligt, lige inden jeg skal sove. Og fra januar glæder jeg mig til at kysse hans kinder lige før, jeg sover.

 185. Hej Søde Emily…
  Jeg sover allerbedst i køligt, mørkt og stille rum. Men er nu sikker på jeg ville sove som en drøm hvis jeg var den heldig vinder af det vildt lækkert Bæk & Bølge-sengetøje. Er enlig mor på SU- så min sengedrøm ville komme i opfyldelse??? knus B

 186. Jeg sover allerbedst, når jeg sover hjemme hos mine forældre. Det er den ultimative tryghedsfølelse efter jeg er flyttet hjemmefra. Måske fordi det minder mig om, da jeg var barn ❤️

 187. Jeg sover allerbedst, når jeg er fysisk træt efter motion, har taget et langt varmt bad og lægger mig i nyvasket sengetøj. Endnu bedre, når det er muligt at slå tankerne helt fra, når hovedet rammer puden – hvilket indrømmet kan være svært til tider. :-)

 188. Jeg er, som du, blevet mor i august – til en søn (mere!) og jeg sover klart bedst mellem kl. 22-02, hvor jeg som oftest får lov af alle tre sønner til at sove ?❤️ Det er vidunderligt!

 189. Med en lille baby, der er født to uger efter Kurt, er det aller bedste jeg ved, når min kæreste tager vores datter og jeg kan lægge mig ind og få en lur. Uden at skulle lytte efter baby eller vågne hver gang hun møfler. Der sover jeg aller bedst ?

 190. Med en lille baby på 17 dage sover jeg bedst, når hendes søde far ligger vågen med vores sovende datter i favnen, og jeg dermed ved, at hun får nærhed og opmærksomhed, selvom jeg lukker øjnene i mere end fem minutter.

 191. Jeg sover bedst i min egen seng ved siden af ham, jeg elsker mest <3 og hvis sengetøjet endda er nyvasket er det helt perfekt ❤️

 192. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, og når jeg har udøvet en eller anden form for fysisk aktivitet,

 193. Jeg sover bedst i min kæreste arme, der kan jeg altid falde i søvn lyn hurtigt uanset, om det er hjemme, ude, i transport, larm eller ej, så falder jeg bare til ro i den tryghed.

 194. Jeg sover allerbedst med min lille søn på den ene side og min mand på den anden. Med bar hud mod nyvasket, køligt sengetøj. Mmh!

 195. Jeg sover allerbedst sammen med min søn og mand i sengen. At mærke deres nærhed og at kunne høre deres åndedræt, giver mig den tryghed som jeg har brug for for at få den bedste nattesøvn ❤️

 196. Uhhh at sove……

  Vi bor 6 mennesker og en hund ? – på 92 kvm. Vores soveværelse er lille og lidt som en alkove – jeg sover fantastisk i vores hule og går gerne tidligt i seng. ?

 197. Jeg sover allerbedst når min kæreste ligger ved siden af mig og efter at han har læst lidt højt for mig – det er den fineste lille tradition vi har fået ?

 198. Min søn er en uge ældre end din, så jeg kan virkelig relatere til den manglende sammenhængende søvn. Jeg sover allerbedst når jeg falder i søvn i mine mands arme. De er dog for tiden skiftet ud med mine ungers – det er også hyggeligt!

 199. Jeg sover bedst i et helt mørkt og afkølet rum uden forstyrrende lys og med sovemaske på. Jeg sover lige en tand bedre hvis sengetøjet er nyvasket, hvorfor jeg også altid vasker det hver søndag ☺️

 200. Jeg sover alt bedst når jeg har ro omkring mig, hygget med stearinlys hele aftenen og går i seng med følelse af at have fået noget ud af dagen! Derudover kan der ikke være puder nok og sengetøjet spiller en kæmpe rolle?

 201. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj og når jeg er kommet i seng i god tid uden skærmtid umiddelbart inden ?

 202. Jeg sover bedst når jeg holder mig fra søde sager om aftenen, hvilket ikke altid er lige nemt!

 203. Når soveværelset er lidt køligt, jeg har fået frisk luft og bevæget mig nok i løbet af dagen samt sluttet dagen af med at læse lidt i en bog :-)

 204. Hej Emily

  Først vil jeg gerne sige, at jeg selv er blevet mor for knapt 6 uger siden og har kunnet spejle mig i mange af dine oplevelser i forbindelse med både din graviditet, fødsel og de første erfaringer som mor. Og jeg vil gerne sige dig tak for både at “bane vejen” og din ærlighed om både op og nedture som mor. Du har været en stor hjælp!

  Jeg sover bedst, når det er tidlig morgen, når Villy (min søn) vågner, kommer til brystet, og vi efterfølgende ligger bryst mod bryst. Det er ikke den dybeste søvn, men det er super hyggeligt og meget trygt for os begge. Jeg elsker den nærhed, vi har der.

 205. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger med min fire måneder gamle baby-pomfrit på den ene side og min skønne mand på den anden. Lyden af deres vejrtrækninger er den bedste sovepille ❤️

 206. Jeg sover allerbedst når jeg er på tur i mit gamle folkevognsrugbrød og kan falde i søvn til lyden af bølgeskvulp og vågne med solen der står op <3

 207. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj der har hængt til tørre udenfor i den friske luft. Det skal helst være i den bedst tænkelige sandwich med min 5 måneder gamle datter på den ene side og min kæreste på den anden ??

 208. Jeg sover klart allerbedst, når jeg lige er hoppet ud af badet og ind i en seng, hvor der er lagt rent vasket sengetøj på og i et gennemudluftet soveværelse ????

 209. Jeg sover allerbedst når jeg føler mig brugt på den gode måde – om det så er et renoveringsprojekt i lejlighed, en lang gåtur eller havearbejde ?

 210. Den bedste søvn er efter en aktiv dag. At ligge under en varm dyne, hud mod hud med min kæreste, i et køligt soveværelse og med nyvasket sengetøj ?

 211. Sikke et fint samarbejde ??
  Sover aller bedst, når jeg ingen planer har næste dag, det er næsten så jeg fysisk synker længere ned i sengen og kommer dybere i søvnen ?

 212. Ih, jeg sover bedst, når jeg har været ude med vind i håret hele dagen og har fået vinterrøde kinder og ømme fusser :-)

 213. Jeg sover aller bedst i nyvasket sengetøj i et rent og rydeligt soveværelse, og ekstra godt med en renvasket krop. Det giver ro til mit hoved med ro omkring mig ?

  Har haft det skønne sengetøj på ønskelisten, det ville være fantastisk at vinde ?

 214. Jeg sover bedst i vores egen seng, i et lidt afkølet soveværelse, med min kæreste på den ene side og min lille baby sovende i sin bedsidecrib ved siden af ❤️

 215. Sover allerbedst, når jeg har været ude i løbet af dagen og fået masser af frisk luft enten som en gåtur eller en lang løbetur – og dertil med vinduet på klem, rent sengetøj og ikke aaaalt for sent sengetid :)

 216. Jeg er, som du, også lige blevet mor – og ja, det er selvfølgelig gået ud over min nattesøvn. Kan ikke helt huske hvordan det var, at sove en hel nat igennem… mindes at det var ret så rart ? nå det skal man ikke dvæle for meget ved? For jeg har til gengæld fået jordens lækreste lille sovemakker. Så jeg sover allerbedst med min lille skat helt ind til mig – og sådan sover han heldigvis også allebedst og roligst. Hvis vi kunne putte os i det lækre (og garanteret bløde) ternede drømmesengetøj ville det jo bare være prikken over i’et.
  Godnat herfra??☁️☁️

 217. Jeg sover bedst, når min søn på 16 måneder også sover, og jeg kan høre hans “sovelyde” – helst fra egen seng, for uanset hvor hyggeligt det er at han sover hos os, så sover jeg bare ikke helt så godt med en tumling i sengen, der kaster sig rundt og sparker mig i maven eller hovedet ?

 218. Jeg sover bedst, når jeg ligger i nyvasket sengetøj ved siden af ham, jeg holder allermest af, og jeg ved, at vækkeuret ikke ringer næste morgen <3

 219. Jeg sover allerbedst, når jeg kan kravle ned i nyvasket sengetøj i et kølig soveværelse efter at have kysset mine drenge godnat og fortalt dem, at de er elsket.

 220. Jeg sover allerbedst, i vores kølige soveværelse med nyvasket sengetøj. Vores lille hund, Bernie i fodenden, og til lyden af vores elskede lille søn, Birk på 4 måneders sagte vejrtrækning, imellem min mand og jeg.

 221. Jeg sover allerbedst når jeg har lagt rent sengetøj på og luftet ud, så alt i sengen dufter af årstiden udenfor :-)

 222. Vi har lige fået en ny seng – en rigtig “voksenseng”, fordi vi bliver forældre til december. Og efter at have sovet på en halvdårlig seng i mange år, er det altså virkelig himlen! Og ellers et afkølet soveværelse, lækkert og nyvasket sengetøj og så lægger jeg mig optimalt set gerne ved 22-tiden.

 223. Jeg sover allerbedst efter et dejligt varmt bad med lavendelbademælk, efterfulgt af en kop te, putten under dynen, lavendelbalm på håndled-tindinger-bag ørene, skrible i taknemmelighedsdagbog, læse lidt skønlitteratur, kysse på min kæreste, tjekke til min baby aka tumling efterhånden, lytte til hendes tunge åndedræt ahh zzZzZzz ❤️

 224. Jeg sover allerbedst med min kæreste ved min side efter en lang dag ude i naturen ☺️

 225. Jeg sover allerbedst i et nyvasket sæt knasende sengetøj, der har fået godt med frisk luft i løbet af dagen <3

 226. Jeg sover allerbedst i et sæt nyvasket knasende sengetøj, der har fået godt med frisk luft i løbet af dagen <3

 227. Jeg sover allerbedst i ny vasket sengetøj som har hængt ude og tørret. Og selvfølgelig med min mand og datter i sengen❤️

 228. Jeg sover allerbedst, når jeg føler, at jeg har ud rettet noget i løbet af dagen ?

 229. Jeg sover aller bedst, når jeg kommer hjem fra en bytur. Jeg plejer normalt at vågne flere gange om natten, men når mit fulde jeg rammer puden, så falder jeg i søvn med det samme og har en rolig søvn.

 230. Jeg er typen der ELSKER at sove – og generelt ligge og putte i sengen – men desværre kan have lidt svært ved det. Jeg vågner rigtig nemt og har svært ved at falde i søvn, så søvnen fungerer bedst for mig når der er fuldstændig stille (hvilket betyder jeg helst skal sove alene), intet lys overhovedet, og en behagelig temperatur #KaldMigGuldlok. Og så allerhelst med lækkert rent og blødt sengetøj ??

 231. Lige for tiden sover jeg aller bedst med armen omkring min lille skattemus på 7 uger – hun er i sin babynest og jeg er i sengen lige ved siden af. Jeg hopper i sengen i et ny udluftet soveværelse – kryber under dynen med et par lækre uldsokker, og så lytter jeg til lyden af lillefisens lyde mens jeg putter armen om hende ☺️

 232. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj med altandøren åben…
  Og lige for tiden suger jeg til mig af al den søvn jeg kan få, for den to-årige sover endelig igennem, og inden for et par uger melder lillebror sig, og så er det forfra! ?

 233. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj, i et køligt soveværelse og med min kæreste ved min side ?

 234. Jeg sover bedst når jeg kommer i seng i ordentlig tid og vinduet står på klem☺️

 235. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj som har hængt til tørre udenfor. Skal ramme puden kl 22.00 senest og i løbet af natten skal vores datter komme ind i smørhullet til os ❤

 236. Jeg sover allerbedst, når jeg ikke er faldet i søvn med snuden i telefonen, men i stedet lytter til Mindfulness. Jeg øver mig stadig i at blive bedre til at koble af inden sengetid ♥️

 237. Jeg sover allerbedst, når jeg har været i bad, har rent sprødt sengetøj på, går tidligt i seng, og min datter på snart 1,5 sover HELE natten. Hun har været SLEM med sovning det første år af hendes liv, men det er gradvist blevet bedre, og nu sover hun de fleste nætter igennem eller med et par opvågninger for at få en sut/lidt vand. Det er den vildeste søvnluksus efter 1 år med minimum 6 opvågninger og timevis af sovemodstand hver nat!

 238. Jeg sover allerbedst, når der er ro på bekymringskontoen – når hedeturene holder pause & når min mand ligger på siden og derfor ikke snorker ??

 239. Jeg sover allerbedst i rent sengetøj og ny-luftede dyner ? Min kæreste driller mig med, at rent sengetøj gør mig lykkelig – og der er noget om snakken ? At yngstesønnen herhjemme ikke lader mig nyde dynerne så længe ad gangen, det må være en anden snak ?

 240. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger i armene på min kæreste i noget, der mest af alt minder om kluddermor. Jeg føler mig tryg og særlig, som gør, at jeg kan sove trygt. Lige der føltes det ligegyldigt, at jeg har glemt vasketøjet nede i vaskemaskinen, at jeg ikke har nået at få læst til morgendagens forelæsning eller at jeg burde skære lidt ned for sukkeret og mere op på træningen. Det er netop dér, jeg sover allerbedst.

 241. Når man har haft en rigtig god dag at gå i seng på og sengetøjet er nyvasket og vækkeuret ikke ringer alt for tidligt næste dag :-)

 242. Jeg sover bedst med min mand ved min side en weekend- eller feriedag, hvor jeg ved, at vækkeuret ikke ringer næste morgen :-)

 243. Jeg sover bedst i et køligt rum og med en varmepude under dynen! Det er bare luksus <3

 244. Jeg har på det seneste været ekstra social med mine roomies, og jeg kan mærke, at det gør en stor forskel inden i mig at omgive mig med folk og ting, som gør mig glad. Det giver mig en helt anden energi og mættet følelse i kroppen, som gør mig langt mere rolig og træt om aftenen. Derudover er det selvfølgelig altid rarest at gå i seng med nyvasket sengetøj og et rent værelse!

 245. Jeg sover allerbedst med min kæreste ved siden af, og med dejligt, nyvasket sengetøj!

 246. Jeg sover utrolig let, så for at sove godt kræver det først og fremmest rolige omgivelser og et hoved i ro

 247. Jeg sover aller bedst i nyvasket sengetøj, efter et aftenbad. Følelsen af det, nærmest sprøde, nyvaskede sengetøj er skøn ☺️

 248. Jeg sover allerbedst i vores familiesommerhus på Læsø efter en lækker middag (inkl. dessert ;-)) indtaget med min skønne familie og efterfulgt af te foran pejsen. ?

 249. Sikke en dejlig konkurrence ?
  Jeg sover bedst når jeg har mit nyvasket Juna sengetøj på?

 250. Jeg sover bedst efter jeg har taget 10 dybe vejrtrækninger, hvor jeg får ny energi ind – og puster det dårlige ud. Det giver en dejlig ro i kroppen og sjælen ❤

 251. Jeg sover allerbedst med min datter i armhulen. Hun har sovet i sengen hos mig siden hun blev født – og nu er hun 2,5 år. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle være samsover, men nu kan jeg slet ikke forestille mig, at hun ikke skulle sove sammen med mig ♥️

 252. Jeg sover allerbedst i helt rent sengetøj efter et langt bad – og når min kæreste er kommet i seng, og han har hentet vores lille pige på 2 år ind mellem os. Om 3 måneder kommer lillesøster til verden, og så skal der være plads til os alle 4 – fantastisk hvis vores 2 piger kunne få lov at ligge og putte i det her sengetøj :)

 253. Jeg sover bedst, når jeg kommer hjem fra arbejde ved midnat, og virkelig kan mærke at jeg har brugt min krop. Så er jeg i hvertfald svær at vække næste morgen :)

 254. Skønt sengetøj, og fed konkurrence – og i øvrigt dejligt at der bliver sat fokus på en god nattesøvn, da det virkelig gavner helbredet og humøret ☺️
  Jeg sover allerbedst, når jeg har weekend eller ferie. Så er det som om mine tanker er sat på stand-by, og min krop er i 100% ro, når jeg går i seng. Lækkert nyt sengetøj, et afkølet soveværelset, mobilen på lydløs, og lidt aften yoga/udstræk, gør dog også underværker for min søvn ?

 255. Sover bedst når alle børn er i deres seng (incl den 17 årige, der er begyndt at gå til fest), der er let køligt i soveværelset, jeg har spist sundt og har trænet.

 256. Jeg sover bedst i weekenden i smørhullet af mine børn til lyden af deres rolige åndedræt. Og så generelt bare om morgenen ?✨?

 257. Jeg sover allerbedst, når mit soveværelse er tilpas køligt, der dufter svagt af lavendel og min kæreste ligger ved siden af mig <3

 258. Uh Emily ♡ jeg sover bedst hver gang min lille orm er rolig, mæt og tør. Jeg har også næsten lige fået en lille dreng (ca 1 måned efter kurt) så opholder mig mange timer (vågen) i soveværelset nu og ville elske et par smukke nye beklædningsdele til min seng, som jeg kunne sidde og beundre (selvom de ikke we strøget) fra min amme-stol i natte-timerne.

 259. Jeg sover bedst efter jeg har taget 10 dybe vejrtrækninger, hvor jeg får ny energi ind – og puster det dårlige ud. Det giver en ro i kroppen og sjælen ❤

 260. Jeg sover aller aller bedst når min søde kæreste sover ved siden af mig. I lang tid var det ikke noget der skete hver uge, fordi hun boede i Aarhus og jeg i København, men nu bor vi begge i hovedstaden, og jeg ér bare tryggere når hun er der :)

 261. Jeg sover allerbedst, når jeg har putter dynen ned om mine to stor piger på 6 og 10 og derefter putte min lille søn på 7 måneder.. Så kan jeg også sove trygt og godt

 262. Jeg sover allerbedst i vores sommerhus om morgenen når børn og mand står op og der bliver heeeelt stille! Og Junas sengetøj ville klæde det sommerhus soveværelse SÅ godt ?

 263. Jeg sover allerbedst i weekenden i mit sommerhus med vinduet lidt åbent og min mand ved siden af.

 264. Jeg sover allerbedst når begge mine børn på 3 og 1 år sover middagslur samtidig og jeg kan snige mig ind og sove 1 time eller to. De sover så dejlig tungt der og så sover moren altså også dejlig tungt.. ;)

 265. Jeg sover allerbedst i et køligt rum i absolut stilhed, med doTERRA-olien Balance under fødderne, og med min kærestes arme omkring mig. ♥️ Når sengetøjet så er nyvasket er det dobbelt op på sove-lykke ?

  Er fuldstændig vild med det sengetøj, så ville være så amazing at vinde ?✨ Fingers crossed ?

 266. Jeg blev mor for anden gang et par uger før du fik Kurt, og det betyder en hel del amninger og natteroderi. Samtidig er man jo som (nybagt) mor så årvågen, at man vågner ved bare det mindste grynt fra de små guldklumper. Jeg sover derfor allerallerbedst, når min kæreste overtager baby ved 5-6-tiden om morgenen efter de særlige slemme nætter, og jeg kan slippe ansvaret for en stund og sove et par uforstyrrede timer. Jeg er så heldig at have en kæreste, der tilbyder det helt af sig selv, så derfor har han også fortjent et sæt lækkert sengetøj at putte sig i <3

 267. Jeg sover allerbedst, når jeg sover middagslur med min lille datter i armene ♥️♥️♥️

 268. jeg sover helt klart bedst i vores egen seng med min mand liggende ved siden af, og vores datter imellem os. Det er lidt et love/hate forhold at sove med børn. Men når hun ikke er imellem os, er der så tomt og alt for langt hen til min mand. ?? Inden jeg blev mor, kunne det tage mig evigheder at falde i søvn. Det er ikke længere et problem. Nu sover jeg på kort tid, uanset hvad dagen har bragt af indtryk. ?

 269. Jeg sover bedst, når min familie er ved min side – med vores lille datter i smørhullet. MEN glæder mig nu til at kunne sove helt igennem igen. Det er ikke sket de sidste 8 måneder, siden Amilia kom til verden. Det skal nok komme igen, og det ville pynte ekstra med nyt sengetøj ! ❤️

 270. Jeg sover aller bedst i nærheden af min mand i vores store dejlige aupingseng i vores nyrenoverede soveværelse uden andet end seng og lys. Både seng og renovering har været vores måde at håndtere 1,5 års op- og nedture på projekt baby fronten. ❤️?

 271. Jeg sover allerbedst i rent sengetøj der har hængt til tørre i den friske luft. Og gerne med vinduet på klem så jeg kan falde i søvn til byens eller naturens lyde.

 272. Når resten af min familie sover trygt falder jeg hurtigt godt i søvn :-) Det er så dejligt med en god nats søvn.

 273. Jeg sover allerbedst, når jeg har afsluttet en god dag med folk, jeg holder af. Gerne efter en dag i naturen eller hygge indendørs. Det allerbedste er at søvnen foregår med min kæreste, der ligger og bobler ved siden af ✨

 274. Jeg sover allerbedst med en som jeg holder af ved min side. Så kan jeg i princippet sove alle steder ☀️

 275. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj og et tempereret rum. Jeg krydser fingre for at vinde: Det ville være så skønt ????

 276. Jeg sover allerbedst når jeg enten sover søndagseftermiddagslur eller tidligt på natten under min enorme og varme dyne

 277. Jeg sover aller bedst inden 22:30, med min dejlige kæreste ved siden af, velvidende vi ikke har en alarm til næste dag. Ekstra meget hvis det er på en hverdag?

 278. Jeg sover allerbedst i vores dejlige seng, når min kæreste er ved min side ❤️ Derudover er det lækkert med dejlig rent sengetøj på og et afkølet soveværelse – helst inden kl 23.

 279. Jeg sover allerbedst efter et dejlig langt varmt bad og i nyvasket sengetøj med stille musik i baggrunden!

 280. Jeg sover bedst i ske med min kæreste, når jeg er gået først i seng og har fået “den gode pude” ?

 281. Jeg sover allerbedst i min kærestes arme – det bliver ikke mere varmt og trygt ???PS. Tusind tak for en meget inspirerende og fin blog.

 282. Jeg sover allerbedst, når jeg har god tid til at geare ned og gøre mig klar til dagens afslutning, og når sengetøjet er nyvasket og dynerne luftede. Og så er det altså en bonus, hvis jeg har mulighed for at sove til jeg vågner ?

 283. Jeg sover allerbedst i rent sengetøj – der er bare noget over at kravle under dynen i lækkert, blødt og rent sengetøj – med en god bog. Især på denne tid af året, hvor det er dejligt køligt i soveværelset også. Og hvis det skal være lidt ekstra luksus, kommer jeg et pift af Ren’s & Now To Sleep pudespray på hovedpuden, så plejer der ikke at gå længe før søvnen kommer.

 284. Jeg sover bedst når jeg har drukket en kop te, har sagt godnat til dem jeg holder af og ved de har det godt ?

 285. Jeg sover bedst, når jeg har ro i mit hoved – det har jeg desværre ikke lige for tiden grundet sygdom i familien, som er rigtig svært at håndtere. Efter en hård dag, hvor jeg er helt udmattet, forsøgte jeg at gå i seng lige efter aftensmaden, men alt rumsterer jo bare. Nu er jeg stået op igen, har lavet en kop kamillete og sidder bare her og håber på, at dens beroligende effekt kommer til mig i dag og hjælper mig med at få sovet.
  Man skal huske at være ekstra taknemmelig, når ens kære har det godt.

 286. Jeg sover allerbedst, når min kæreste er ved min side og når favorit sengesættet er valgt og nyvasket ?☁️☁️?

 287. Jeg sover allerbedst, når jeg fokuserer på de gode ting der er sket i løbet af dagen.

  For eksempel kan jeg tænke: Jeg er glad for alle de smil jeg fik fra min 3 måneders datter, at jeg har købt en ny vikle og at jeg mødtes med en af mine gode veninder.

 288. Når vores lille søn sover mellem min mand og jeg – så sover vi alle tre bedre og længere ❤️

 289. Jeg sover bedst, når jeg har styr på dem, jeg holder af, og de også sover trygt.

  Lige nu går jeg og venter på at vores lille søn kommer til verden. Hans seng er netop blevet sat op ved siden af vores, og så ligger jeg og kigger på den ❤️

  Forelskede mig i øvrigt i sengetøjet, første gang du viste det frem – det vil jeg meget gerne vinde!

 290. Jeg har et gigantisk sovehjerte, men den allerbedste og fineste form for søvn er at sove eftermiddagslur med en ammebaby. Heldigvis venter vi nummer tre, og jeg glæder mig helt vildt til at nyde den der eftermiddagsluksus med en lille størrelse midt i al søvnmangel og kaos❤️????

 291. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger med nyvasket sengetøj, og smiler over dagens smukke og givende øjeblikke ?

 292. Jeg sover aller bedst, når jeg falder i søvn i en solstråle på min sofa. At jeg så vågner helt forvirret bagefter, er en mindre detalje ;)

 293. Jeg sover aller bedst i nyt og nyvasket sengetøj i et køligt soveværelse med min kæreste ved siden af i vores skønne og bløde elevationsseng og min datter på 2mdr i sin sidebed hvor jeg kan høre hendes lille søde vejrtrækning ❤️

 294. Jeg sover allebedst side om side med hele familien i vores shelter. Kølige nætter med varme børn inden for rækkevidde. Mmmm.

 295. Jeg sover altid bedst, når jeg ved, at vækkeuret ikke ringer dagen efter ? og helst i selskab med ham, jeg elsker.

 296. Jeg sover allerbedst når jeg har været ude på tur hele dagen med min lille familie. Vind, vejr og god nattesøvn gør mig glad ?

 297. For tiden sover jeg ikke fantastisk, da min babydreng på 38. uger, kan ankomme når som helst, og han er mester i at møve rundt i maven ??
  Men når jeg gør, er det i et koldt soveværelse og med rent sengetøj ?

 298. Jeg sover allerbedst når der er nyvasket sengetøj på, har fået et bad inden sengetid og min mand ligger ved siden af ??

 299. Jeg sover allerbedst i ske med min kæreste. Det kan måske godt lyde sukkersødt, men efter 2 år sammen sover jeg ikke længere godt, hvis han ikke ligger ved siden af mig ? Jeg har allerede et sæt sengetøj fra Juna, og det er virkelig mit ynglingssæt! Endnu et til samlingen ville bestemt ikke være dårligt ??

 300. Jeg sover bedst i et køligt værelse med rolige farver. Det hele bliver toppet når vores lille pige på snart 1år ligger og klukker i søvne og jeg i mørket kan ane et smil bag sutten. Så ved man hun har haft en god dag ?

 301. Jeg falder altid i søvn, når jeg putter børnene – dér sover jeg allerbedst?????❤️

 302. Jeg sover allerbedst under åben himmel på terrassen eller i shelter. Soveposen er skøn – men med dyne er det endnu mere luksus.

 303. Jeg sover bedst når jeg har haft en dejlig dag og slutter den ved siden af min kæreste i sengen. Jeg krydser fingre for vi vinder det mega fine sengetøj! Jeg er også selv stor fan af Bæk og bølge :-)

 304. Jeg sover aller bedst når ansigt og makeup er renset af og vasket, i en seng med nyvasket sengetøj. Aller bedst er det hvis vækkeuret ringer og man kan få lov til at slukke det og sove videre. Det er som om dynen ligger helt perfekt omkring kroppen lige når jeg vågner!

 305. Jeg sover næsten altid godt, men ekstra godt efter et bad og i nyvasket sengetøj. Og så lige nogle sider i en god bog inden jeg flader i søvn med armene om man mand (altså bagerste ske – kan slet slet ikke falde i søvn hvis jeg er forreste ske ?). Og så aldrig skærme i soveværelset ☺️

 306. Jeg sover bedst når min mand ligger ved min ene side og vores datter på den anden side ❤️

 307. Jeg sover bedst, når der ikke er rod omkring mig. Er ryddet soveværelse og et vindue på klem, så den kølige nattevind kan ramme mit ansigt. Og så helt rent sengetøj – det er der vist ikke noget, der kan slå.

 308. Jeg sover desværre (for min kæreste) allerbedst i midten af vores seng tæt indhyllet i vores dobbeltdyne ???

 309. Efter et langt bad med renset hud og så med nyvasket sengetøj – så bliver det bedre ??

 310. Jeg sover bedst, når jeg har haft en rolig aften med spil og lange samtaler med min kæreste. Sengetøjet er nuvasket og vi kan høre regnen udenfor

 311. Jeg sover aller bedst, når jeg sørger for ikke at kigge på min telefon de sidste 30 minutter inden, jeg skal sove. I stedet læser jeg i min bog eller hører noget afspænding. Selvfølgelig gør nyvasket sengetøj det altid ekstra lækkert at komme under dynen ?

 312. Jeg sover bedst i min kærestes favn og når efterårskulden har ramt soveværelset (og nå ja, med bbhugme-pølsen mellem benene og vækkeuret sat til minimum 8 timer efter jeg har lagt mig) :-)

 313. Min bedste søvn:
  Jeg sover allerbedst de nætter hvor min datter på 10, kl ca midnat kommer listende ind og ligger sig i midten – herefter sniger hun sine små (snart store) kolde fusser ind under min dyne og sit ansigt helt ind til mit og bare duften af hende er nok til at jeg falder i den dybeste søvn og sover fantastisk til den lyse morgen ❤️?? Sådan var det også med min store datter, på nu 17 år ?☀️

 314. Nyvasket sengetøj og et vindue på klem, så luften er dejlig kølig og frisk – det er lykken???

 315. Opskriften på perfekt søvn er for mig; rent sengetøj, langt bad og køligt soveværelse ?

 316. Jeg sover allerbedst efter en lang dag udenfor og med helt friskvasket crisp sengetøj, der har tørret ude i den friske vind (det dufter SÅ godt)! ?

 317. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, og når man ikke skal på arbejde den næste dag ?

 318. Jeg sover allerbedst efter at have læst et kapitel eller to i en bog og dermed have gearet helt ned, så jeg er klar til at indtage drømmeland :-)

 319. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj ved siden af min kærester natten efter 3 nattevagter i streg! At have sine kæreste ved sin side og samtidig vide man har gjort en forskel på arbejdet for sine patienter giver virkelig ro i sindet <3

 320. Jeg sover aller bedst i dejligt nyvasket sengetøj og med min lavendel sovemaske. Intet bedre. Simpelthen ?

 321. Jeg sover allerbedst i min mors sommerhus – det gør et eller andet ved mig at være der.

 322. hej emily ?
  jeg sover allerbedst, når mit værelse er ryddet, jeg har skiftet til rent sengetøj, luftet ud og læst i en god bog inden sengetid ??

 323. Når jeg intet pres er på at skulle “præsterer” dagen efter. At hjernen kan drømme og fantasere og roligt vænne sig til søvnen

 324. Jeg sover allerbedst i vores egen seng og mærker det specielt, når vi kommer hjem fra ferie og har sovet andre steder.
  Dertil kommer at jeg sover bedst, når jeg kommer i seng i ordentlig tid (mellem 22-23) og så i frisk sengetøj.

  Jeg er vokset op med en mor der syntes bæk og bølge var det mest fantastiske, men har ikke selv haft noget, så ville være så spændt på at prøve igen.

 325. Jeg sover bedst, når alle tre børn ligger i deres senge, min mand trækker vejret tungt ved siden af mig og min lille hund ligger klods op ad sengen. Rent sengetøj, vindue på klem og ti minutter med en bog. Så føler jeg mig tryg og taknemmelig.

 326. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft en god dag og er blevet naturligt træt af en form for motion. Knus herfra! :)

 327. Jeg sover fantastisk når sengen er fyldt med børn. Er lige pt højgravid, så det kan godt udfordre lidt, men det er dog stadig helt vidunderligt.

 328. Jeg sover allerbedst med min 10 dage gamle søn på maven, også er den. Første nat i nyskiftet sengetøj altid særlig god ❤️

 329. Ih, hvor er det sengetøj dog lækkert!! Jeg elsker også at gå tidligt i seng, og jeg sover allerbedst i en seng, hvor sengetøjet lige er skiftet, med mine katte ved siden af mig og hvor jeg ikke har noget vækkeur der ringer næste morgen! ?✨

 330. jeg elsker at tage et varmt bad før jeg skal i seng. Varmt bad, lige få al make-upen af og ellers få en god olie i ansigtet før jeg går i seng. Ens muskler er bare mere afslappet efter et varmt bad og så elsker jeg følelsen af at være ren, når jeg går i seng. :)

 331. Jeg sover allerbedst fra kl 21 ish, efter en god gang træning og med min kæreste ved min side ❤️

 332. Jeg sover allerbedst, hvis mit sengetøj har hængt ude og tørre om sommeren, og når der er luftet ud i soveværelset, så alt omkring mig virker helt friskt. Og så selvfølgelig, når min kæreste ligger ved siden af mig, og man lige kan putte sig ind til ham ❤️

 333. Jeg sover allerbedst, når jeg er på weekendbesøg hos mine forældre og sover på mit gamle barndomsværelse. Lugten, roen og minderne gør mig altid tryg og afslappet :-)

 334. Jeg sover bedst når jeg ikke er stresset men har haft tid til en rolig aften, sengetøjet er nyvasket og rummet er køligt :-)

 335. Mørkt og køligt soveværelse, friskt sengetøj og min.kæreste ved siden af mig efter en dag med masser af frisk luft

 336. Jeg sover faktisk Aller bedst midt på dagen, hvor jeg lige får lov at ligge mig i sengen og tage en morfar. Så falder jeg i dyb søvn og min mand har meget svært ved at vække mig :-)

 337. Sover allerbedst når jeg ikke har nogle presserende opgaver hængende, og der er ro i hovedet. Og gerne i et lidt køligt soveværelse med nyvasket sengetøj – yndlingsduft !

 338. At vågne om morgenen, se min datter på 4 mdr snorkboble og så i stedet for at stå op, putte mig godt ind i min kæreste’s favn og så lige nuppe en time mere. Dér sover jeg bedst – en sjælden luksus, men når det sker, vågner jeg udhvilet og afslappet på en helt særlig måde.

 339. Jeg sover fantastisk – altid! Jeg har et virkelig godt sovehjerte, og kan sove godt alle steder. Også på et iskoldt gulv og andre ukomfortable steder.
  Dette fine sengesæt ville dog gøre det endnu mere indbydende at gå i seng og sove dejligt hele natten ?

 340. Jeg sover bedst, når jeg har delt dagen med dem, jeg elsker mest, for at ligge i min seng med nyvasket sengetøj, efter jeg har taget et dejligt varmt bad. Det er altså noget af det bedste.

 341. Jeg sover allerbedst når der er kommet nyvasket sengetøj på, som har hængt ude i frost og vind – så dufter det helt fantastisk og er nærmest helt magisk at sove i ☺️

 342. Det er sådan en kliché, men altså: Jeg sover allerbedst med min kæreste. Vi har været sammen i et år, men bor (endnu) ikke sammen. Så når vi ses, sover jeg allermest tungt og trygt.

 343. Jeg sover allerbedst når jeg ligge ved min kærestes side. Vi er lige flyttet sammen så det kunne være fantastisk med et nyt sæt sengetøj så vi kan skabe vores hjem sammen. Krydser fingre

 344. Jeg sover allerbedst i et rent og køligt soveværelse med nyvasket sengetøj – aij, det er det bedste! Og så skal min dejlige mand selvfølgelig ligge ved siden af <3

 345. Jeg sover allerbedst i weekenden, når min kæreste, vores søn på 15mdr og jeg har fælles lur midt på dagen❤️

 346. Jeg sover aller bedst om eftermiddagen, den der lur som man ved egentlig er forbudt fordi den kan ødelægge den følgende nattesøvn. Bare lige 10 min. Powernap som udvikler sig til flere timer i drømmeland.. Ahh!

  Er dog pt i uge 39, og har ikke sovet mere en 1.5 i streg den sidste halvanden måned (også om natten) Men det er motherhood det banker på døren og ville aldrig bytte det for noget andet <3

 347. Sover allerbedst, når jeg har ligget lidt og er blevet træt, og min kæreste kommer hjem og ligger sig under dynen hos mig <3

 348. Jeg sover allerbedst, når min kæreste og jeg har været ude at vandre i mange timer. Så falder jeg omkuld på sofaen med et tæppe over mig, mens han laver aftensmad.

 349. UH!! Jeg har en kronisk autoimmun sygdom og går derfor rigtig meget op i min søvn. Min søvn afhænger af mange ting – men jo tidligere, jeg går i seng, jo bedre, i et mørkt, køligt rum uden telefon, min solskins-natlampe laver solnedgang, og jeg har ro i hovedet og kroppen uden smerter, stress eller bekymring. Og ALLERBEDST hvis det kombineres med nybarberede ben efter et varmt bad og så ind i nyt, rent sengetøj <3

 350. Sjovt nok sover jeg allerbedst, når der ingen forventning eller press er til at man skal sove.

 351. Jeg sover allerbedst når min mand og datter ligger ved siden af. Vi har siden vores datter kom til verden kørt samme trick med at hoppe tidligt under dynen, så der var større sandsynlighed for en god skønhedssøvn :)

 352. I nat var sidste nat i den gamle seng i dag får vi forhåbentligt slæbt madraserne op. Jeg sover aller bedst. Hvis jeg har dyrket motion, så min krop og ikke kun min hjerne er træt. Det håber jeg på at genfinde, når flytteracet har lagt sig.

 353. Jeg sover allerbedst i vinterhalvåret, hvor der er mørkt udenfor og koldt på mit værelse ;-)

 354. Virkelig smukt sengetøj og tæppe! Det vil jeg gerne vinde til vores ret kedelige soveværelse, som jeg ikke rigtig synes at kunne gøre hyggeligt!

  Jeg sover allerbedst når sengetøjet lige er blevet skiftet og er knitrende rent – det er en lille ting i hverdagen, men virkelig velvære som jeg sætter stor pris på ☺️ Hverdags velvære ❤️

 355. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj i et afkølet værelse med min kæreste ved min side❤️

 356. Stort tillykke med jubilæet ??
  Sikke en skøn give-away ❤️?
  Jeg sover bedst lørdag/ søndag morgen, hvor man når det passer ind, lige kan få et par timer ekstra ?

 357. Jeg sover allerbedst i helt nyvasket sengetøj og så enten lige efter jeg har mediteret eller når min kæreste nusser mig i håret til jeg sover. Eller en kombination, helst.

  Håber jeg vinder det lækre sengetøj, som stressramt tilbringer jeg gerne halvdelen af døgnet i sengen og alt mit sengetøj er arvet. Selvom det nu også er lidt hyggeligt ❤️

 358. Jeg sover allerbedst, når jeg har hygget med min mand og datter hele dagen. Så føler jeg mig meget taknemlig ❤️

 359. jeg sover allerbedst når jeg har prioriteret at få renset ansigt og når der er frisk sengetøj og frisk luft i rummet – hvis min kæreste så også ligger ved siden af sover jeg kun endnu bedre. I hvert fald indtil datteren vågner ?

 360. Jeg sover bedst efter en dag med en hel masse frisk luft, allerbedst efter en frostklar vinterdag.

 361. Min kæreste og jeg har boet i hver vores land siden begyndelsen af i år og jeg sover helt sikkert bedre, når vi sover ved siden af hinanden ❤️

 362. Jeg sover aller bedst i rent sengetøj, i armene på min kæreste og med et fuldført to-do-liste ?

 363. Jeg sover aller bedst når dynerne har været ude og lufte, der er rent sengetøj og jeg kan sove fra 22:00 til 7:30 uden afbrydelser! :)

 364. Jeg sover bedst når jeg ligger ved siden af min kæreste og ved at alle jeg elsker har det godt <3

 365. Jeg sover bedst med min kæreste i ske under dobbeltdynen og med baby i sengen ved siden af :-)

 366. Jeg sover bedst hjemme hos min søster, der bor ude på landet. Jeg sover på et af børneværelserne med en gammel militærseng med en ny madras og en hjemmelavet drømmefanger med kastanjer sat op over hovedgærdet. Huset er fuld af sovende børn, der er jordens dybeste ro, alt ånder fred, og der er gulvvarme.

 367. Jeg sover allerbedst, når jeg har taget mig god tid til at geare ned inden sengetid, gerne med et varmt bad, lidt stræk og en god bog. Og så når min kæreste ligger ved siden af – er blevet en af de der typer, der ikke kan sove alene længere…

 368. Jeg sover allerbedst, når min lille datter på knap 4 måneder, sover trygt ved min side?

 369. Jeg sover bedst, når jeg har trukket vejret dybt ned i maven og forsøgt at forberede så meget til dagen efter som muligt: tøj frem, madpakke, bøger+noter (jeg er studerende) osv. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve bølget sengetøj, det ser rigtig behageligt ud <3

 370. Jeg sover allerbedst når jeg har puttet min søn om aftenen:) Efter jeg langt om længe har accepteret, at jeg har tendens til at falde i søvn med ham under putning, gør jeg mig nu helt soveklar inden putning (fjerner make-up, børster tænder osv.). Det er så hyggeligt at ligge helt sammenslyngede i hans juniorseng, og nu hvor jeg ikke pludselig skal ud og børste tænder osv., får jeg cirka 1-2 timers ekstra søvn hver dag, hvilket har gjort mig til en lidt federe udgave af mig selv – win win ;)

 371. Jeg ? bedst, når min fantastiske mand, som lige nu er på studieophold i udlandet, er ved siden af ?

 372. Sikken en dejlig præmie? jeg sover allerbedst efter den sidste 3. Nattevagt efter en travl vagt på børneafdelingen – og har et par fridage i sigte.

 373. Ind imellem besøger jeg min healer som ud over at heale også masserer og giver zoneterapi. Som regel har jeg tider om aftenen, hvorefter min nattesøvn er perfekt!

 374. Jeg sover allerbedst når jeg sover lur mellem et sted mellem 12-15, og er alene hjemme. Der bliver jeg ikke forstyrret i min søvn☺️

 375. Jeg sover allerbedst, når jeg kommer hjem til min kæreste og vores lejlighed og egen senge, efter at have været afsted på en arbejdsrejse og derfor sovet alene på hotel de sidste næstter.
  Selvom hoteller bestemt kan noget, sover jeg bare bedst hjemme i trygge omgivelser med min kæreste ved siden af :)

 376. Efter jeg fik min søn for seks uger siden, sover jeg bedst når jeg ved han sover trygt og tungt.

 377. Jeg sover aller bedst når sengetøjet er nyvasket, når min kæreste holder om mig og vores hund putter trygt i kurven ved siden af <3

 378. Jeg sover allerbedst i min egen seng, ved siden af min kæreste – og med min graviditetspølsepude. Selvom jeg endnu ikke har født, begynder søvnen allerede at drille her i 7. måned og derfor er alle gode råd til bedre søvn taget imod med kyshånd herfra!

 379. Jeg sover allerbedst efter en lang aktiv dag med min kæreste ved min side og hans hånd på min gravide mave ?

 380. Jeg sover allerbedst, når min lille søn som er på alder med Kurt, sover tungt ved siden af mig.

 381. Sikke en flot præmie ?
  Jeg sover bedst efter nogle nattevagter på sygehuset, hvor der er blevet vendt op ned på døgnrytmen. Jeg arbejder som sygeplejerske og kan virkeligt sætte pris på at vågne op morgenen og have mulighed for at finde mig selv igen efter tiltrængt søvn?

 382. Jeg sover allerbedst i rent sengetøj, en dag hvor jeg har fået frisk luft og er ren og ikke mindst i armene på min kæreste :)
  God mandag!

 383. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, hvor jeg kan putte mig indtil min kæreste ?☺️

 384. Når døren ud til haven har stået påklem, så der er dejlig køligt og frisk, og der er lagt ny vasket sengetøj på. Så sover jeg som en drøm.

 385. Jeg sover allerbedst, når vinduet i soveværelset har stået åbent i ca en time inden sengetid, så luften i rummet er frisk og kølig. Er sengetøjet tilmed nyvasket og duftende af frisk luft fra tørretid på tøjsnor i det fri, så er det bare ekstra skønt! :-)

 386. Jeg sover allerbedst efter en lang dejlig dag i naturen ved vores sommerhus, hvor jeg både har brugt kroppen på havearbejde, gået i skoven med hunden og hygget om bålet med mand og børn. Vores soveværelse er hyggeligt, køligt og rustikt og det fine sengetøj vil passe perfekt på de vamsede dyner ❤️

 387. Jeg sover fantastisk når mine børn sover godt? Min yngste på et år vågner ofte og bakser rundt om natten. Så når hun endelig sover roligt, så sover jeg som en sten ?

 388. Efter en omgang saunagus til vinterbadning på en mørk vinteraften i december – mmmhh.. og så gerne i sengetøj af flonel

 389. Et fantastisk flot sengesæt og så økologisk :-)
  Min datter har været igennem et langt sejt træk med kræft og det ville være dejligt at putte sin krop i rent øko sengesæt :-)
  Godt billede af du og guldklumpen midt i jeres smukke seng, godt farvevalg :-)

  1. Pist glemte at sige, at jeg sover bedst med min datter tæt på, så jeg kan lytte efter hendes vejrtrækning!

 390. Jeg sover allerbedst, når jeg har haft tid til enten at styrketræne eller lave yoga i løbet af dagen. Så er jeg så dejligt, naturligt træt. Så elsker jeg at krybe ned i en seng med frisk sengetøj – lige imellem min dejlige mand og min skønne søn på 3 mnd. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder præmien :)

 391. Jeg er faktisk den rigtig irriterende type, der altid sover ret godt. Mit sovehjerte er vist til tider lidt ekstremt – jeg kan (stort set) sove altid og alle steder.
  Men derfor sætter jeg nu alligvel pris på ekstra soveglæde så som dyner med ekstra længde, nyvasket sengetøj og gode hovedpuder :)

 392. Jeg sover allerbedste sammen med én, så med en omgang frisk sengetøj og så med lidt lavendelolie i min brænder ?

 393. Jeg sover allerbedst når min mand ligger ved siden af mig og jeg ikke har nogle bekymringer. Det kan godt være svært, da livet sjælendt er uden bekymringer. Måske et lækkert sæt sengetøj kan gøre at jeg sover bedre.

 394. Jeg sover altid godt. Jeg sover mig igennem stress, sorg, kriser, glæde, sygdom osv. Søvn er min løsning på alle problemer og jeg bliver ofte kaldt for Maude :) Til gengæld har jeg ikke brug for mere end 6-7 timers søvn, da jeg sover godt og tungt.
  Jeg vil gerne vinde den fine præmie til min søde kæreste, der til gengæld sover meget let og ofte dårligt. Jeg sørger altid for, at vores seng er ren, redt og lækker at sove i, så han får de mest optimale rammer for en god søvn. Lige nu sover vi i rosa nuancer, så er sikker på at han vil sætte pris på noget blåt eller grønt.

 395. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj – meeen det bliver ikke til så mange sammenhængende timer i øjeblikket efter baby Carl er kommet til verden, haha..

 396. Jeg sover aller bedst efter et varmt bad, med nyvasket sengetøj på og når min kæreste sidder med vores 2 måneder gamle baby inde i stuen. For jeg sover altså bare bedst når jeg lige har et par sammenhængende timer, hvor min hjerne ikke behøver at reagere på den mindste lille lyd. ;-)

 397. Jeg sover allerbedst i nyt, knitrende sengetøj lagt på dyner der har hængt ude og luftet hele dagen; dét er det bedste – og gerne med min søde, lille (store!) hundevaps i fodenden :)

 398. Jeg sover best etter en lang gåtur i friskt efterårsvær, etterfulgt av et langt bad, en kopp te og deretter legger meg i nyvasket sengetøy ?

 399. Jeg sover allerbedst, når jeg ved, at jeg har en dejlig dag i vente. Det gør bare et eller andet ved søvnen, at man ved, at morgendagen bringer noget godt!

 400. Jeg sover allerbedst i min seng, med mørklægningsgardinet nede, helt stilhed og noget lækkert senge- og nattøj.

 401. Jeg sover allerbedst, når jeg har brugt min krop grundigt i løbet af dagen og min kæreste ligger ved siden af mig og har en arm omkring mig :)

 402. Som højgravid sover jeg allerbedst under en let dyne, med en pude mellem benene – og så selvfølgelig i noget helt rent sengetøj ? – min søvn er så vigtig for mig.

 403. Jeg sover allerbedst, når jeg føler mig helt ren. Når jeg har renset mit ansigt, smurt kroppen ind i en lækker creme samt vasket fødderne og har taget en god fodcreme på – dér føler jeg mig godt tilpas og får oftest en god nattesøvn.
  (er gravid i uge 35, så det er begrænset, hvor god jeg sover for tiden..)

 404. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj med min kæreste i hånden og udsigten til en lørdag morgen med varm kaffe og langsomt tempo :-)

 405. Jeg sover allerbedst, når jeg går i seng mellem 22-23, for her er jeg helt naturligt træt – i rent sengetøj og ovenpå et afsnit af en god serie.

 406. Når sengetøjet er helt rent og sprødt, værelset godt udluftet og jeg har haft en god og nyttig dag :-)

 407. Jeg sover allerbedst, når jeg har spist godt og fået frisk luft og motion – og allerallerbedst, når min kæreste læser højt for mig, eller vi gætter krydsogtværs sammen inden sovetid <3

 408. Sikke en skøn konkurrence. Jeg “prøver lykken” ;-)
  Jeg sover allerbedst med soveværelsesvinduet lidt på klem, børstet tænderne og fjernet make-up, nyvasket sengetøj og omfavnet af min kæreste – efter en dag med gode oplevelser og gerne med aktivitet i naturen.
  Krydser fingrene, det ville være en skøn gave.
  Tak for en spændende og meget inspirerende blog, som jeg nyder at følge.
  Hilsen Louise

 409. Jeg sover bedst når dynen er blevet luftet i frost vejret og sengetøjet er skiftet. Den duft af rent sengetøj og dyne er det bedste at ligge sig til at sove i.

 410. Jeg sover allerbedst, mens jeg kigger på min nyfødte søn sover på fars bryst. Den bedste følelse i verden.

 411. Sover allerbedst når min datter på 6 år af og til stadig ønsker at sove i vores seng og vi kan ligge tæt hele natten❤️ OG i nyvasket sengetøj??

 412. Jeg sover allerbedst i friskt sengetøj i sommerhuset – i roen og duften. Og med fuglene som naturens vækkeur.

 413. Indrømmet, jeg sover bedst, når jeg sover til middag, sådan sen eftermiddag, når man lige får lov at døse hen en halv time ;)

 414. Jeg er blevet mor en god uge efter dig, så jeg kan heller ikke prale af lange sammenhængende nætter pt ?? men et dejligt varmt bad og så i seng samtidig med vores lille basse og min skønne mand, der læser bog højt indtil jeg falder i søvn – det er en skøn måde at gå natten i møde ✨

 415. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger ved siden af min kæreste i helt nyvasket sengetøj og ved, at jeg ikke har en alarm sat til tidligt dagen efter, men i stedet kan vågne lige så stille og roligt og blive liggende i sengen med en god kop kaffe!

 416. Lige for tiden sover jeg allerbedst mellem kl 6 og 7 om morgenen – nogle gange også mellem kl 24 og 2 hvis jeg er heldig; har nemlig også fået sådan en lille størrelse, som nu er 5 måneder.
  Er helt med på den med, at soverummet betyder meget for søvnen, og kvaliteten af den tid man i øvrigt bruger der:) Inden sønnike meldte sin ankomst fik vi derfor givet soveværelset den helt store tur (lækker farve på væggen, afslibning af gulv, nye låger til garderobeskab, ny lækker seng, the works…)
  Men vi nåede ligesom ikke til at købe nyt sengetøj, og nu er det ene højt elskede sæt (som vi fik i bryllupsgave i sin tid for 10 år siden) ved at opgive ævred. Så et n sæt kvalitets sengetøj ville virkelig være dejligt!:)

 417. Når jeg sover i vores sommerhus – og derfor falder i søvn til lyden af Vesterhavet. Kunne være lækkert at vinde sengetøj ❤️??

 418. Jeg sover allerbedst, når jeg går i seng med et smil på læben i et køligt soveværelse omfavnet af min kæreste.

 419. Jeg sover allerbedst i vores egen dobbeltseng sammen med min kæreste, som vi købte for snart et par år siden. Jeg elsker at det var vores første større køb sammen (siden er der også kommet et hus til…) og at det kun er os, der har sovet i den. Det er vigtigt, at min kæreste også er der. Jeg sover virkelig dårligt, når han ikke er hjemme til at skabe tryghed.

 420. Jeg sover allerbedst, når jeg kan ligge mig ned i en dyne, der er blevet luftet godt i den friske efterårsvind, og når sengetøjet er nyvasket ?

 421. HVOR VIDUNDERLIGT. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj, efter en løbetur omkring søerne og i armene på min kæreste. Så er jeg faktisk næsten i tvivl om, hvorvidt jeg er i drømmeland eller i himlen?

 422. Jeg sover bedst, når min datter kommer ind til os om natten, lister sig ind under min dyne og nulrer mit hår. I takt med at hun bliver ældre, er det nemlig mere sjældent (ægte mor-melankoli) ❤️

 423. Åhh jeg sov allerbedst for 10 år siden før mit første barn kom?1,2,3 kom. Pt bedst ml 22-00 – lige inden amning??

 424. Jeg sover allerbedst efter en dag med frisk luft, efterfulgt af et aftenbad, rent sengetøj og med min kæreste ved siden af ❤️

 425. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en produktiv dag og fået ladt op i løbet af aftenen. Og så når min kæreste er hjemme – utroligt som jeg havde så svært ved at sove med ham det første lange stykke tid og nu kan jeg slet ikke undvære ham ? og så har jeg mobil telefonen i stuen og ikke på værelset. OG jeg elsker lækkert sengetøj – følelsen af at ligge og putte i rent og blødt sengetøj, mmh det er det bedste ?✨

 426. Jeg sover aller bedst, når jeg er søvnig på den helt perfekt måde. Sådan lidt lækkersøvnig.
  Dertil gør det kun oplevelsen bedre hvis sengetøjet er helt rent og crisp, og man selv har haft et beroligende aftenbad, som har givet ro i hovedet.
  = opskriften på en god nat

 427. Jeg sover allerbedst oven på en dag hvor jeg har tilbragt meget tid udenfor sammen med min familie – måske gået en god tur eller leget i haven ?

 428. Jeg sover allerbedst efter en dag med masser af bevægelse, tid udendørs i frisk luft, rent sengetøj og med min kæreste ved min side. I vores egen seng. :)

 429. Jeg sover bare bedst, når jeg går i god tid i seng og har tid til at læse Anders And blade, som er stort set det eneste læsestof lige nu, min gravide, og ikke længere så hurtigttænkende, hjerne kan rumme! Og så helst i dejligt blødt sengetøj med bæk og bølge, jeg også sov med, da jeg var helt lille. Hyggeligt!

 430. Jeg sover aller bedst efter en lang gåtur i kuldet, varmt bad og helt nyvasket nyt sengetøj. Jeg elsker bruger aftener på at ligge i nyvasket sengetøj og læse en god bog inden sengetid.
  Håber virkelig på at vinde et lækkert nyt sæt sengetøj.

 431. Jeg sover allerbedst sammen med min familie. Troede jeg ville blive gladest for at få ungerne hurtigt ud af mit soveværelse. Men har bare lært at det er jeg ikke, jeg har det bedst npr vi alle sover i en stor pærevælling?? Så her med barn nummer 2 er der bare helt ro på forventninger om børns søvn og skruet helt op for nærvær og kram.???

 432. For at jeg kan sove min allerbedste nattesøvn skal hovedet og tankevirksomheden have været igang, og kroppen skal have brændt noget krudt af. En god tid inden sengetid er, at drikke et glas vand med magnesiumpulver der hjælper kroppen med at slappe af, lægge telefonen udenfor sengens rækkevidde, læse lidt i en god bog (hjertens gerne pakket ind i nyvasket sengetøj) og kysse lidt på min kæreste :’)

 433. Jeg sover allerbedst om morgenen. Min mand vågner nemlig tidligt og lister op og sidder og drikker te i køkkenet med vores kat (hun er dog mest til mus og andet der knaser). Efter lidt tid kommer han og vores kat tilbage i sengen, og når han kold fra køkkenet kommer tilbage i sengen og trækker mig ind til sig, som om jeg er en stor menneskevarmepude, så er jeg så lykkelig, at jeg kunne sprænges. Den time eller to vi så når at sove inden vækkeuret ringer er guddommelig. Jeg føler mig helt omsluttet af ham, i en mega-ske mens jeg kan høre vores kat ligge og spinde af ligeså stor tilfredshed ved min hovedpude. Faktisk er det ikke helt rigtigt, at jeg sover der. Oftest ligger jeg vågen af glæde og nyder at blive holdt godt og grundigt om, mens jeg deler min varme med ham jeg elsker allermest. Men det er helt klart den bedste ‘sove-tid’ i sengen. Tak for at spørge, det var dejligt lige at tænke på <3

 434. Jeg sover allerbedst når begge mine børn ligger i sengen sammen med mig. Det er SÅ hyggeligt!

 435. Jeg sover allerbedst når dagen har været god, der er rent sengetøj på og jeg kan putte med min dejlige mand ❤️

 436. Jeg sover allerbedst i rent og nystrøget sengetøj, lige efter et lækkert bad! MEN- det bedste jeg vidste som barn, var at sove hos min farmor og farfar, for der var der nemlig bæk og bølge sengetøj! Den følelse har jeg ikke oplevet i mange mange år, og det ville være vidunderligt at genskabe den følelse som voksen.

 437. Jeg sover allerbedst, når sengetøjet er rent og når dagen op til har været god. Derudover er det også et must for mig, at min kæreste er der, så jeg kan lægge mig tæt ind til ham <3

 438. Jeg sover bedst når der er helt mørkt, den perfekte kølige temperatur og med mine ørepropper i ørene :)

 439. Jeg sover aller bedst, når rummet er køligt, jeg ligger i nyvasket sengetøj og har min kæreste ved siden af. Hvis man skal putte lidt krymmel på toppen, ville det være at jeg har brugt aftenen på et dejligt bad med scrup, ansigtsmaske – og evt. lidt gode snacks til at toppe alle herlighederne. Perfekt!

 440. Min ultimative bedste søvn får jeg efter en dag hvor jeg har fået trænet, lavet dejlig ansigtspleje, spist god mad måske med et glad rødvin til også fade i søvn i armene på min fantastiske mands varme arme❤️

 441. Jeg sover allerbedst med udsigt til nattehimlen gennem mit ovenlysvindue, som jeg på ingen måde vil have et gardin til.

 442. Jeg sover allerbedst med vinduet åbent, nyvasket sengetøj og når jeg har kigget til mine dejlige drenge?

 443. Jeg elsker min seng, men indrømmer, at jeg sover allerbedst på sofaen med en hyggelig engelsk krimi kørende på fjernsynet?

 444. Jeg sover aller bedst i nyvasket sengetøj, et køligt soveværelse og med min kæreste ved siden af mig!

 445. Jeg sover bedst, når jeg – som dig – ligger mig meget tidligt ind til min dreng, lytter til en lydbog mens jeg nusser, aer eller bare er helt tæt på mindstemanden ❤️

 446. Jeg sover allerbedst efter en lang løbetur, et koldt bad og derefter lægge sig i seng i nyvasket sengetøj, der er blevet luftet udenfor hele dagen ?

 447. Jeg sover allerbedst i et køligt soveværelse i nyvasket sengetøj efter en yin yoga time og måske efter et kapitel eller to i bogen på sengebordet ?

 448. Jeg sover allerbedst når jeg der er ro på mht alt praktisk i hjemmet, samt når min kæreste ligger ved min side.

 449. Jeg sover allerbedst i et helt mørkt rum (mørklægningsgardiner <3) ved siden af min mand. Skulle til at skrive “og min søn i vuggen ved siden af sengen”, men det er altså løgn ;-) For den lille mus bidrager ikke ligefrem med sammenhængende søvn. Rent, nyvasket sengetøj er også altid et hit.

 450. Jeg sover bedst i et køligt soveværelse, men med en varmepude under dynen. Jeg vil helst sove fra klokken 23-7, og gerne læse en halv times tid i sengen, så jeg begynder at rydde op efter dagen (både i lejligheden og i hovedet) ved 22-tiden så jeg ligger i senden senest 22.30 :)

 451. Jeg sover allerbedst med et vindue på klem og lyden af fugle eller blæsende skov udenfor – ikke så tit at det sker i lejlighed i storbyen..
  Og så sover jeg også allerbedst med min nye kæreste ved siden. Derfor ville to sæt sengetøj gøre sig så fint i samme seng:)

 452. Det er sådan en stor glæde at se bæk og bølge sengetøj igen! Havde det som lille, og jeg elskede det. Har ikke kunne opdrive det som voksen, men nu! Jeg sover bedst, når mine børn også sover. Lige nu dyrker vi nemlig samsovning :-) Ift. soveværelset, så sover jeg godt, når værelset er nyligt gennemluftet, køligt og gerne mørkelagt. Læg så et aftenbad og rolige rutiner ind, og jeg zzzzZZZZzz

 453. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, med vinduet på klem og min kæreste ved min side :)

 454. Fordi jeg er gravid, så sover jeg allerbedst på siden for tiden – og ikke mindst når min kæreste ligger lige dér ved siden af mig under dynen og holder min hånd. :-)

 455. Jegg sover allerbedst med vinduet på klem og dynen tæt pakket. Dagen starter ved 8-tiden med en lang løbetur og sluttes ved 23-tiden med en god kop the og en bog i hænderne. I nyvasket sengetøj på en god forårsdag.

 456. Jeg sover bedst, når jeg ligger på venstre side og min kæreste har en hånd på min baby-bump. <3

 457. Det er sjovt at Bæk og bølge sengetøjet er tilbage, jeg husker det tydeligt, også som at være dejligt at sove i.
  Jeg sover bedst når, det er køligt/koldt i soveværelset, min søn ligger ved min side, og når min kæreste rumsterer i huset, han er kæmpe A menneske, jeg er B, og det er lidt mærkeligt, men når han står tidligt op, så sover jeg tungt, til duften af kaffe, og lyden af ham der er i gang med sysler.

 458. Jeg sover allerbedst ved siden af min kæreste. Lyden af et andet menneskes dybe åndedræt og en varm armhule at putte sig ind i er det bedste :) Hvis man samtidig ligger i en seng med nyvasket sengetøj er det bonus oveni :)

 459. Jeg sover allerbedst, når min kæreste ligger ved siden af – i nyvasket, lufttørret sengetøj :-)

 460. Jeg sover fantastisk i nyvasket sengetøj, med min kæreste ved min side og med ørepropper i ørerne, så jeg ikke bemærker hans snorken ???

 461. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj ovenpå en dag med masser af fysisk aktivitet.
  De fleste dage jobber jeg på kontor, eller kører langt, men når jeg har en dag, hvor der bliver knoklet igennem med løb, træning, rengøring og hundetræning, så sover jeg helt fantastisk godt :)

 462. Jeg sover bedst når, jeg er inde i en god rutine, hvor min krop nærmest er som et vækkeur og vågner på samme tid hver dag. Også er min søvn endnu bedre efter en dag med en løbetur eller en tur i træningscentret ?

 463. Jeg sover allerbedst, når jeg har været til aftenyoga og nusset rundt i mit yogatøj med en kop te og stearinlys i en halv times tid, før jeg går i seng. Det er helt perfekt her om efteråret, hvor det tilmed er mørkt!

 464. Jeg sover aller bedst når min kæreste ligger ved siden af mig. Han er sømand og arbejder på Grønland i 2 måneder ad gangen, så jeg nyder det ekstra meget når han er hjemme i vores seng. Der er en lille julebaby på vej hjemme hos os, så jeg prøver at sætte ekstra meget pris på søvnen så længe jeg kan :)

 465. Jeg sover allerbedst, når jeg ligger i ske med min kæreste i nyvasket sengetøj efter endnu en dejlig dag. <3

 466. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj med afslappende tanker og en dejlig dag i sigte :)

 467. Jeg sover bedst i nyvasket blød sengetøj med afslappende tanker og en dejlig dag i sigte :)

 468. Jeg sover allerbedst, når hytten er ryddet helt op, jeg lige har været i bad og sengetøj er rent og velduftende. Og i øvrigt, når jeg ikke er gravid ;)

 469. Jeg sover allerbedst, når jeg har vinduet på klem, så der kommer en frisk og kølig vind ind, så jeg kan putte mig godt under dynen med min kæreste.

 470. Jeg sover allerbedst, når jeg sover i armene på min kæreste, som troligt stiller op hver aften til at agere “storeske” (jeg fungerer bare slet ikke som andet end “lilleske”). Så tak til min kæreste for at sørge for min bedste nattesøvn ❤

 471. Jeg sover allerbedst, når jeg sover ved siden af min dejlige kæreste i vores egen seng herhjemme <3

 472. Jeg sover bedst, når jeg har lagt rent sengetøj på, taget et hurtigt varmt aftenbad og har luftet så meget ud, at mit værelse er iskoldt. Varm krop, kold luft, hurtigt under en dejlig dyne, ahh.

 473. Jeg sover aller bedst når jeg ved at jeg kan nå at sove 8-9 timer og dermed ved at jeg er udhvilet dagen efter ?

 474. Sover allerbedst i nyluftede dyner med rent sengetøj i ske med min kæreste ? De kolde, friske dyner er det bedste at putte under ??

 475. Jeg sover allerbedst hjemme i min egen seng og når jeg får opretholdt en fast døgnrytme. Så er jeg veludhvilet og fuld af overskud når jeg vågner ?

 476. Jeg sover aller bedst når min mand og vores to børn ligger i sengen (dette på trods af, at det bliver en anelse klemt
  ?????????)

 477. For at give hunden en ordentlig luftetur om morgenen står jeg op kl. 5. Det betyder selvfølgelig også at jeg helst skulle ligge under dynen inden 22. Ofte kravler jeg dog lidt tidligere i seng med en bog eller lydbog og de dage hvor jeg falder i søvn omkring kl. 21 er også der jeg vågner allermest udhvilet op :-)

 478. Jeg sover bedst når sengetøjet er sprødt og nyvasket og soveværelset er køligt ??

 479. Jeg sover desværre allerbedst når vækkeuret ringer :O)
  Har lige for tiden svært ved at falde i søvn :O(

 480. Den er nem……jeg sover allerbedst når vækkeuret ringer om morgenen…..altid alt for tidligt. ?⏰

 481. Jeg sover rigtig godt hjemme hos min søster i hendes kæmpe seng og med hendes åndedræt tæt på mig. Sover også godt alene, men sammen med nogen er der lidt ro på for mig og jeg bliver tryg. Det kan også være veninder eller kærester, men min søsters seng er for guder ;)

 482. Jeg sover allerbedst når jeg har haft en god dag med mine kære, har fået vendt dagen på en god måde og lige har tid til at ligge og læse lidt inden sengetid ?

 483. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj en fredag eller lørdag aften, hvor jeg ved at vækkeuret ikke ringer dagen efter, og jeg kan vågne stille og roligt op uden at skulle skynde mig ud af fjerene. ELSKER at tilbringe tid i sengen, blive omfavnet af dynerne og bare nyde roen !

 484. Jeg sover allerbedst de 2 timer om morgenen, hvor min mand er stået op med vores lille søn og jeg ved, at han er vågen og har styr på ham – så jeg kan zone helt ud og ikke reagere på den mindste lyd.?

 485. Sover allerbedst efter et varmt bad, med rent sengetøj og mellem 22-01 før baby vågner og skal ammes 1 gang ??

 486. Jeg sover allerbedst, hvis jeg er kommet ned i tempo i god tid før sengetid, og hygget med urte-te og stearinlys ?

 487. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj og med min kæreste ved siden af, efter en lang dag i natur og sol.

 488. Jeg sover allerbedst I min egen seng med min kæreste og vores hund ved min sengekant. Særligt efter en lang fredag og en pose bland selv slik. Der findes altså ikke noget bedre ???

 489. Jeg sover allerbedst lige inden mit vækkeur ringer. Jeg vågner som regel kl. 5 (en time før mit vækkeur) og ligger og blunder og forbereder mig på dagen der kommer. Men nogle gange falder jeg i søvn igen, og LIGE DER, fem minutter inden kl. 6, falder jeg i den bedste søvn…. ak ja………

 490. De bedste nætter for mig er efter en tur i svømmehallen, hvor jeg er helt nyvasket og naturlig træt og kommer hjem til en blød seng med nyvasket sengetøj ☺️☁️?

 491. Jegsover allerbedst i lækkert sengetøj som får mig til at putte mig godt ned under dynen. Som lå jeg i en hule.

 492. Jeg sover allerbedst, når jeg har ro i sindet og er i et rent og pænt soveværelse. Derudover når jeg husker at sige 3 ting jeg er taknemmelig for, anerkender mig selv for og glæder mig til i morgen. Det er starten på en god nats søvn for mig :-)

 493. Jeg sover bedst, når jeg ved begge mine store piger ligger trygt og godt i deres senge❤️

 494. Jeg sover allerbedst når jeg har fået tid til læse i en god bog inden sovetid, så hovedet har fået lov til at koble helt af

 495. Jeg sover allerbedst, når jeg formår at gå i seng uden iPhone eller Macbook som vedhæng. Så kan jeg læse et par sider i en god bog, og søvnen kommer helt naturligt til mig.

 496. Jeg sover altid dejligt – men allerbedst i nyvasket sengetøj, blødt nattøj, kæresten ved siden af. Jeg siger altid, at uanset hvordan dagen forløber VED jeg, at jeg ender i sengen med dyne, puder og kæreste. Så er alt godt igen.

 497. Jeg sover aller bedst når begge mine små børn ligger ved siden af mig og sover sødt. ♥️

 498. Jeg sover allerbedst hjemme hos mine forældre. Og det er selvom jeg snart er 25 år, og ikke har boet hjemme de sidste 5 år. Men der et eller andet trygt ved at komme hjem til sit gamle børneværelse :)

 499. Jeg sover bedst i nyvasket sengetøj i weekenden, hvor der er tid til at slappe helt af.

 500. Jeg sover aller bedst med helt rent sengetøj i et køligt soveværelse. Med småbørn, sætter man virkelig pris på små ting, når man endelig får lov til sove!

 501. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg sover allerbedst, når min lille datter (som vågner i tide og utide) ikke er i nærheden – og helst i det blødeste hvide hotelsengelinned. Det vil altså sige, når jeg er på hotel i forbindelse med arbejde ;-)

  Dejlig konkurrence, som jeg ville elske at vinde. Hvem ved, om det gør, at de kommende bedste nætter findes derhjemme og ikke på hotel. Fingers crossed!

 502. Min opskrift på en dejlig nats søvn er en god ansigtsmaske og lavendel i puden. Og inden dét; masser af kys fra min kæreste og min datter <3

 503. Jeg har et rigtig godt sovehjerte og sover altid godt. Jeg elsker at sove i lækkert sengetøj.

 504. Jeg sover allerbedst når der er nyvasket (og strøget) sengetøj på og min datter på 6 mnd sover igennem. Det sker ærlig talt ikke tit ?

 505. Jeg sover bedst når jeg er træt i kroppen, ikke kun i hovedet, og når jeg går i seng uden kørende konflikter (og endnu bedre hvis jeg ved at der ikke er et ur der ringer tidligt :-))

 506. Et varmt bad, et vindue på klem, og så hopper jeg splitterravende nøgen ned i nyvasket sengetøj <3

 507. Jeg sover bedst, når jeg vågner og jeg ikke har opdaget, at det var nat. Det med ikke, at blive vækket af mine to børn, men min hjerne har ladet sig give hen til dyb koma søvn – gid det skete hver nat.

 508. Jeg sover aller bedst når jeg har været ude i den friske luft en hel dag og går helt babytræt i seng om aftenen :-D Det er så dejligt!

 509. Det ser så fint og lækkert ud! Køligt soveværelse, nyt sengetøj og når jeg har drukket 1/2 flaske vin – med min kæreste ved min side :-) Og så vågne med hjælp fra min nye wake-up lampe – så er det lettere at stå op kl 06 som sygeplejerske.

 510. Jeg sover allerbedst, når jeg har taget et aftenbad og bagefter kan putte mig ned under dynen med nyvasket sengetøj i et køligt soveværelse og med min kæreste ved min side.

 511. Til duften og følelsen af nyvasket sengetøj? Pt soves også skønt ovenpå en god kop aftenthe ifølgeskab med et afsnit Downton Abbey.

 512. Kære Emily sikke en skøn konkurrence.
  Jeg sover allerbedst, når jeg har været ude i frisk luft en god bid af dagen. Og når sengetøjet er rent selvfølgelig, og især hvis jeg har en lille varmepude med i seng. Og så ville jeg gerne kunne sige, at jeg sover bedst med min kæreste, men sandheden er, at jeg sover allerbedst alene :-)

 513. Når jeg putter mig under min dyne – og gerne med et eller to børn jeg kan holde i hånden. Ah. Og så bare er heldig at den lille holder lange pauser mellem natamningerne.

 514. Søndag nat efter en god weekend med sociale aktiviter, motion og frisk luft og i rent sengetøj :-)

 515. Med en dejlig baby på 5 måneder, som ikke tager mere end max 2 timers søvn i træk, sover jeg heller ikke ret meget eller godt pt.
  Men jeg nyder tilværelsen i sengen ekstra meget, når både mand, baby og jeg ligger og putter sammen. Det kan altså noget helt vildt, selvom kvaliteten af søvnen har set bedre dage ?❤️

 516. Jeg har eksem hist og pist, på det meste af min krop. Er 44 år og født med børneeksem. Jeg sover allerbedst i et rent soveværelse, frisk luft og nyvasket sengetøj??

 517. Jeg sover bedst når vores lille dreng på 9 måneder sover trygt og tungt – vi er trætte herhjemme, så det ville være fantastisk at blive pakket ind i noget skønt sengetøj <3 Vores søn sover i lækkert og god kvalitets sengetøj, imens vores er oldgammelt , forvasket og hullet. Ups, vi trænger.

 518. Jeg sover bedst, når min mand ligger ved siden af mig og min fire tøzer alle er hjemme og sover trygt i deres senge

 519. Jeg sover aller bedst efter den tidlige morgenamning af vores søn. Så ligger min kæreste, søn og jeg i trippel ske og snoozer videre en times tid, inden min kæreste skal på arbejde. Det er det bedste <3

 520. Jeg sover helt klar bedst i min egen seng efter en aktiv dag. Eller efter at have overnattet “ude”. Det er så dejligt at komme hjem og sove i vores seng. Og selvom det er hyggeligt, når vores datter (5 år) kommer ind til os i løbet af natten, så er det alligevel bedst, når vi kun er to i sengen.

 521. Jeg sover allerbedst når hele huset er stille, alle børnene sover trygt i deres senge (den yngste i sin seng ved min side), min mand ligger tæt op ad min ryg og jeg ved, at det er weekend, når jeg slår øjnene op næste morgen!

 522. Jeg sover allerbedst, når jeg kan høre min lille baby sove trygt og tungt ved siden af mig..

 523. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, der har tørret udenfor. I et køligt rum sammen med mine kære og vide at alle dem jeg holder af har det godt.

 524. Tænkte det ville være piece of cake at svare her, men det er pludselig gået op for mig, at jeg faktisk meget meget sjældent får en god nats søvn.
  Men når det så sker, så skal det da helst foregå i lækkert sengetøj!

 525. Ej, hvor en god giveaway! Wauw, det ser lækkert ud!
  Jeg sover allerbedst når jeg går tidligt i seng, efter en lang dag med skole, sport og kvalitetstid med dem jeg holder af <3 Og så skal soveværelset gerne være køligt og med nyt sengetøj på dynen.

 526. Vinduet åbent, mørkt soveværelse, lidt puslen i huset eller fra naboen, fri dagen derpå med plads og tid til en langsom morgen.

 527. Sover bedst før kl. 22, helst ikke senere og ja så er der også en kæmpe forskel om jeg har siddet med tlf eller om jeg har været artig og lagt den i et andet værelse ?Og så er det altid dejligt lige at have luftet ud inden sovetid, så en dejlig kølig temperatur gør underværker ☃️

 528. Jeg sover allerbedst i selskab med andre. Det giver mig en følelse af tryghed, når jeg kan sige ‘godnat’, inden jeg skal sove :-)

 529. Hej Emily,

  Jeg sover allerbedst, når dem jeg elsker er hjemme – har to børn; en teenager og en godt på vej- så bekymrer man sig om nye farer ;.) Så når vi alle er hjemme – og nyvasket, lufttørret sengetøj pryder dynerne – så sover jeg som en sten.

  Kh Lene

 530. Når jeg har gået en lang tur i sprød frisk luft og kan putte mig i et koldt soveværelse under nyvasket sengetøj, som har tørret udenfor. Der sover jeg allerbedst.

 531. Jeg sover allerbedst når jeg ligger og har en hånd eller fod der er i kontakt med manden (jeg koger hvis vi ligger helt tæt). Og så under min lette dejlige dyne i en seng der lige har fået rent sengetøj på.

 532. Jeg sover allerbedst i vores sommerhus, hvor roen er i højsæde og jeg kan nyde nogle dage væk fra hverdagen.

 533. Sikke en lækker konkurrence! Jeg sover aller bedst, når jeg har fjernet lyden fra min telefon. På den måde bliver jeg ikke forstyrret af beskeder, som tikker ind i løbet af aftenen :)

 534. Jeg sover bedst efter en aftenmeditation. Efter mange år med natteangst og tankemylder har jeg vidst endelig knækket koden :-)

 535. Jeg sover bedst, når jeg har været til yoga og går direkte hjem i seng og læser i en bog. Ingen tv, mobil eller noget som helst. Det sker desværre for sjældent!

 536. Sover bedst i et afkølet soveværelse, med rent sengetøj og min dejlige lille søn mellem min kæreste og jeg. ❤️

 537. Jeg sover allerbedst ved siden af min kæreste og efter træning i min egen kæmpe store seng – hvor der er plads til at fylde <3

 538. Jeg elsker at falde i søvn med helt rent sengetøj. Åhh, det er det bedste, når det er helt nyvasket og lige lagt på. Men ellers har jeg et sovehjerte og sover faktisk ret godt næsten alle nætter – hvis manden altså ligger lige ved siden af. Når han er på foretningsrejse, sover jeg knap så godt.

  Og så er jeg spændt på hvordan mit sovehjerte kommer til at være fremover, når jeg skal have min første nyfødte til januar.

 539. Sikke en fin konkurrence?
  Jeg sover godt efter at jeg har læst en halv times tid ved siden af min sovende kæreste ❤️

 540. Søvn, jeg kan slet ikke huske en nat hvor jeg har sovet igennem det sidste års tid. Først en graviditet og nu en lille lækker dreng har holdt mig vågen. Jeg sover bedst de morgner (der er heldigvis en del) hvor min dejlige mand snupper vores morgenfriske søn og går ind i stuen og morgenhygger. At ligge der og blunde lidt ekstra til lyden af mine to dejlige drenge der nyder tid sammen med fjol, dans og utallige flyveture (og vågne igen til lyden af kaffekværnen og duften af kaffe) det er der jeg sover bedst.

 541. Jeg sover allerbedst i et køligt (nærmest koldt) soveværelse, i nyvasket sengetøj og med mine to små rollinger på 5 og 3 år tæt ved mig. De fylder og maser – men jeg sover roligere, når jeg kan høre og mærke dem hos mig.

 542. Jeg sover aller aller bedst, når jeg har styr på mine to teenage drenge og ved ar de sover trygt på deres værelser ❤️

 543. Med et barn på 5 år og en på 6 mdr. sker det sjældent, men jeg elsker de timer jeg kan få ekstra om morgenen. Det der med at vågne halvt op og høre min mand og børn pusle lidt rundt og så ellers falde i dyb søvn og slumre videre en time eller to. Det er det reneste luksus for mig?

 544. Lige nu sover jeg som en drøm alle steder, da min lille Sonja (som er næsten lige så gammel som Kurt) ikke giver mig lov til så meget sove-luksus.
  Men inden baby, så fik jeg min bedste lur lige efter et varmt bad, i nyt sengetøj og i et lidt køligt soveværelse, hvor der lige havde kørt en grov udluftning.

  Åhh, hvor gad jeg godt vinde det her smukke sengetøj ❤️

 545. Når jeg er gået tidligt i seng efter en rar dag og både når at læse og høre meditationspodcast :)

 546. Jeg sover allerbedst…. næsten altid.
  Jeg nyder at sove når:
  Vinduet står på klem
  Når man kan høre fuglene tidligt om morgenen
  Når man kan høre sin elskede snorke
  Når regnen siler ned
  Når jeg ikke har ting jeg spekulerer over
  Når jeg ikke ligger søvnløs
  Når jeg ikke skal tidligt op
  Når dagen har været fyldt med gode mennesker i mit liv
  Når katten sover i fodenden…..
  Og meget, meget mere
  Hanne
  ????

 547. Jeg sover allerbedst, når min hund ånder trygt og tungt , på det blødeste tæppe ved siden af min seng. ??

 548. Jeg sover allerbedst, når min mand ligger ved min side. Vores 1,5-årige søn sover i sin seng ved siden af vores, og når han i løbet af natten kommer over og sover videre i smørhullet, er det endnu bedre <3

 549. Jeg sover allerbedst med min kæreste ved min side (til nøds erstattet af min barndomsbamse, når han ikke er hjemme…), i et helt mørkt og halvkøligt rum, oven på en dag med gode oplevelser og ditto mennesker og i en helt nyredt seng!

 550. Jeg sover allerbedst hjemme i mit barndomshjem, som ligger på en dejlig rolig villavej og efter et par kapitler i en god bog og dejligt samvær med min store familie <3

 551. Jeg sover allerbedst, når jeg har nyvasket sengetøj på. Helst efter et lækkert bad og støvsuget/vasket gulv også! Mmh

 552. Jeg sover allerbedst, når jeg har drukket en kop ‘Godnat-te’, og ligger mig ind i nyvasket sengetøj med en god bog.

 553. Jeg sover altid bedst, når jeg har været aktiv og fået masser af frisk luft i løbet af dagen. Hvis sengetøjet tilmed er nyvasket og jeg selv lige så, så bliver det ikke bedre.

 554. Jeg sover allerbedst, når jeg en sjælden gang har tid til en middagslur (ELSKER middagslure!) – og allerhelst i nyvasket sengetøj <3

  (og så er det heller ikke helt dårligt, når min kæreste ligger ved siden af)

 555. Jeg sover allerbedst efter et dejligt varmt bad og i helt rent og nyvasket sengetøj. Bæk og bølge er i øvrigt en klar favorit! Ingen strygning og så “varmer det”, når det er koldt og virker køligt, når det er sommer. Så skønt.

 556. Jeg sover bedst, når jeg har puttet i min kærestes arme lige indtil jeg falder i søvn.

 557. Jeg sover allerbeds,t når det er rigtig køligt i soveværelset – der er intet bedre end at falde i søvn i den varmeste hule under dynerne, især hvis det også regner udenfor. Lyden af regn synes jeg er enormt beroligende, når jeg ligger går mig klar til at gå i hi!

 558. Jeg sover allerbedst når jeg er i mit sommerhus på Ærø og vi har brugt hele dagen på at svømme, gå ture og være sammen. Så er jeg træt på den der virkelig skønne måde og i mit sommerhus er der HELT ro ❤️

 559. Jeg sover bedst i et køligt rum – og så endnu bedre hvis det er med nyredt seng og nyvasket krop. ?

 560. Jeg sover faktisk allerbedst hele alene, hvilket er svært, når man har to søde puttepiger og en kæreste i sengen.. Dvs. jeg har sovet temmelig elendigt i 7 år ?

 561. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj og meget gerne efter en omgang aften yoga ?

 562. Jeg er selv nybagt mor til en lille pige på 5 uger. Jeg sover derfor allerbedst når min mand i weekenden tager vores datter med væk fra soveværelset om morgenen og jeg får helt fred nogle timer. Så får de samtidig nogle timer alene❤️ En anden ting der gør søvnen ekstra god er rent sengetøj der har tørret udenfor. Elsker følelsen og duften.

 563. Jeg har sjældent svært ved at sove. Jeg elsker at putte mig i sengen efter en travl dag på jobbet. Sikke en dejlig konkurrence. Håber jeg vinder?

 564. Jeg tror, at jeg kommer til at sove allerbedst, når jeg får en ægte voksenseng senere på ugen. På med det rene sengetøj og læse avisen, så bliver det bare ikke bedre.

 565. Jeg sover bedst når jeg, som splinterny eksiljyde i København, har fået min kæreste hjem og han sover på min højre side ❤️

 566. Kære Emily

  Sover allerbedst når jeg har gået aftentur med hunden og ligger i min seng senest kl. 22.00 med nyrenset hud, frisk luft i soveværelset og en positiv tanke at falde i søvn med?

 567. Jeg sover allerbedst når jeg har fået en masse frisk luft i løbet af dagen, især når det er efterår og man får røde kinder. Og så et lækkert bad med en masse selvforkælelse, og rent sengetøj på sengen?

 568. Jeg sover allerbedst, når hovedet rammer puden fredag aften efter en god lang uge og med udsigt til weekend.

 569. Jeg sover bedst, når mit soveværelse indbyder til ro og afslapning. Derfor er mit soveværelset indrettet, i rolige og varme farver. Derudover sover jeg bedst, når jeg er afslappet og har ro i krop og sind. Nyvasket sengetøj og et køligt rum, er vejen mod en bedre søvn for mig!

 570. Jeg sover allerbedst efter søndagsrengøringen er klaret med god udluftning og sengetøjet er skiftet. Herefter skal jeg også gerne i seng ved 20.30 tiden og gerne med en god bog. Samtidig ligger min kæreste ved siden af og læser ligeledes en god bog.
  Jeg elsker den her “renhedsfølelse” og hyggen i at man sagtens kan ligge og læse et par timer hvis man har lyst, sammen med en man holder af.❤️

 571. Jeg sover bedst når sengetøjet er nyvasket og når soveværelset har fået en frisk temperatur udefra <3

 572. Jeg sover allerbedst en halv-kølig sommerdag med madrasser og bløde dyner (og et par sovebriller til når solen står op) på terrassen hos mine forældre ?

 573. Jeg sover altid allerbedst når min kæreste er i den anden side af sengen, eller når man rammer sofaen efter en hård dag med regn på vej hjem.

 574. Jeg sover bedst med min kæreste på den ene side (helt tæt!) og min hund på den anden side i min arm <3

 575. Jeg sover bedst, når temperaturen i soveværelset er lav og sengetøjet er nyvasket <3

 576. Jeg sover allerbedst i rent sengetøj, køligt soveværelse, og efter jeg lige har læst et kapitel eller to i en bog. Og så skal det være hjemme, lige ved siden af min mand ❤️

 577. Efter at have haft en hjernerystelse og senfølger deraf, har jeg lært at gode sunde omgivelser er vigtigt for min søvn. At de så er smukke at se på også skader jo ikke. Jeg får en god søvn, når jeg har passet på mig selv i løbet af dagen, været lidt aktiv og spist ordentligt. Stort tillykke med bloggen!

 578. Jeg sover allerbedst i nyvasket sengetøj, efter en aftentræning og imens min kæreste holder om mig (corny alert) :D

 579. Jeg er netop kommet hjem fra Hvidovre hospital med den dejligste babypige – og selvom nætterne nu rummer mindre søvn, så elsker jeg at vi nu sover i vores egen seng med lillesøster i sidesengen og storesøster i revnen. Nyt sengetøj ville derfor lige være prikken over i’et i familieidylen.

 580. Når jeg ikke 8 måneder gravid, sover jeg som regel altid som en sten. De bedste forudsætninger er, når jeg har haft lidt sofa/wind-down tid inden, kørt hudplejerutinen og børstet tænder, og så at jeg kan putte mig ind til min mand, have hunden liggende i knæhaserne og se det grønne lys fra babyalarmen, som betyder at min søn sover trygt på sit værelse.

 581. Jeg sover allerbedst på sofaen efter en travl dag. En middagslur er noget af det bedste! Hvis det er aller bedst vågner man op, og ved ikke hvem eller hvor man er ;-)

 582. Jeg får min bedste nattesøvn i helt nyvasket sengetøj og i et køligt soveklima, så jeg rigtig kan bruge dynen til at få varmen. Hvor er det nye sengetøj fra Juna flot!

 583. Lækkert (og rent) sengetøj er altid et godt fundament for en god nattesøvn – jeg sover bedst, når mine børn kommer ind om morgenen og sover videre hos os i en times tid mens vi alle ligger og krammer…det er så rart og hyggeligt :-)

 584. Jeg sover allerbedst hvis jeg har været fysisk aktiv i løbet af dagen, taget et langt varmt bad og så slutter dagen af med at læse i en god bog :)

 585. Vi er for et år siden flyttet tilbage til vores elskede skov nær Silkeborg. Omkranset af træer og roen, giver den helt perfekte nattesøvn. Skal det toppes 100% så redet at krybe i nyvasket og luftet hørsengetøj ?

 586. Et koldt soveværelse, rent og blødt sengetøj, en kort meditation til fokusere på dagens gode sider, mine medmennesker og mindske stressen og den lange to-do-liste. Og så godnat ??‍♀️

 587. Jeg sover allerbedst, når jeg har fået clearet mit hoved inden sengetid. Det gør jeg bedst ved at reflektere over dagen, der er gået og skrive mine tanker ned sammen med de ting, jeg skal huske i morgen. Så behøver det ikke fylde i mit hoved om natten; mit hoved er klart, mit sind er roligt og så bliver min nattesøvn det også.

 588. Jeg er gravid i 8. uge og jeg må ærligt indrømme, at jeg lige nu kan sove stort set alle steder, på alle tidspunkter af døgnet. Lad det være i biffen, i toget eller sågar en lille lur på sofaen på kontoret. ?

  Jeg nyder derfor særligt aftener uden for mange aftaler, hvor højdepunktet uden tvivl er at få sneget dynen med ind på sofaen til seriehygge?

 589. Jeg sover allerbedst, når jeg inden sengetid sørger for at “lukke systemet ned” ved at tænde min saltkrystallampe, meditere eller lave en kropsscanning, og snakke med min kæreste om 3 gode ting, der er sket i dag, og hvad jeg glæder mig til næste dag. Og holde i hånd og falde hen.

 590. Jeg elsker at komme tidligt i seng og ligge og læse, helst allerede kl 22, og så sover jeg altid godt efter ca en halv time med bogen.

 591. Når jeg har trænet, gået lange ture og generelt haft en aktiv dag. Så sover jeg som en sten!

 592. Jeg sover aller (!) bedst når jeg ligger hjemme i min egen seng i lækkert nyvasket sengetøj! Aaaah :-) <3

 593. Jeg sover allerbedst, når min hund lader mig sove igennem. Hun har (stadig) en dårlig vane med at ville ud af havedøren om natten ?

 594. Når jeg ikke er stresset og har ro indeni. Har en lille datter på 2 måneder, og søvnen mellem amningerne er langt bedre end i slutningen af graviditeten, måske fordi jeg er så lykkelig og tryg.

 595. Jeg sover allerbedst, når jeg har været til yoga og kan gå hjem og sove i et lidt køligt soveværelse med rent og helt crisp sengetøj :)

 596. Tillykke med jubilæet ☺️
  Jeg sover allerbedst med et overflod af dyner og puder, omfavnet og i min egen seng.

 597. Jeg sover allerbedst efter en lang og god dag, hvor min krop er træt. Og så gerne klokken 22 til bedstemortid

 598. Jeg sover bedst, når jeg sover med min kæreste. Og når jeg ved, at jeg ikke skal tidligt op og bliver vækket af et vækkeur dagen efter :-)

 599. Jeg sover allerbedst, når jeg ikke har de store bekymringer, og især når jeg glææææder mig til den næste dag ?

 600. Mine forældres sommerhus ved den jyske vestkyst er der, hvor jeg sover allerbedst. Jeg elsker mit liv i København, men der er også fart på med arbejde, venner og alle de ting jeg gerne vil. Når jeg så kommer til Vestjylland, så er det som om jeg lever langsommere. Og det ved min krop. Så, så snart jeg kommer derop, sover jeg længere og dybere end noget andet sted

 601. Jeg sover allerbedst, når min kæreste er hjemme og sover ved siden af mig. Jeg er lidt mor-agtig på det punkt ? Når han er ude, sover jeg virkelig dårligt…

 602. Jeg sover allerbedst i min egen seng, når sengetøjet er nyvasket, når luften i soveværelset er frisk, når min mand er ved siden af. Derudover sover jeg godt når jeg har renset min hud, børstet tænder og når jeg har “fået styr på” flyvske tanker inden jeg går i seng. ☺️

 603. Jeg sover bedst når jeg har haft tid til det noget af det jeg holder mest af; Være i naturen, spille/synge eller efter en dag i selskab med gode folk :)

 604. Jeg sover aller bedst, når der er blevet luftet ud og kommet nyvasket sengetøj på.
  Når jeg siden tidlig morgen, har glædet mig til at ramme sengen igen efter en lang men god dag.
  Når jeg en sjælden gang kan lade være med at sætte væguret.
  Når jeg ikke rammes af tankemylder.
  Når jeg bliver omfavnet til jeg sover, da sover jeg bedst

  Det nye sengetøj fra Juna, kunne være så lækkert til vores nye seng.
  Bæk og bølge sengetøj, er aldrig noget jeg har ejet, men jeg har altid hørt godt om det fra min Mormor og Morfar <3