Vind: Legekøkken fra Cam Cam

Sidste fødselsdagskonkurrence i denne omgang. Har prøvet at komme hele paletten rundt mere eller mindre. Noget skønhed, mode, interiør, bøger og så også noget til børn nu her. Nuvel, der skulle måske også have været noget hunderelateret, men det må vi tage i anledning af Pennys fødselsdag til vinter i stedet. Jeg har også stadig lidt mere ‘jubilæum’ i ærmet, bl.a. jeres ønskeindlæg.

Men altså. 10 år. Hvor er det vildt. Det er (næsten) en tredjedel af mit liv, der er dokumenteret på denne blog. Kan ikke helt begribe det. Hvor har vi oplevet meget sammen. Bliver helt sentimental ♥

Men denne gang er der altså et legekøkken på højkant fra mine søde venner hos Cam Cam Copenhagen. Indledningsvis havde jeg spurgt, om de ville være med, med et puslebord magen til det vi selv har, men da de så fortalte, at de netop har lanceret det fineste legekøkken, så syntes jeg det var endnu bedre, da det er relevant for flere. Ikke kun de der venter sig eller dem med helt små børn.

Mit lille køkken var mit favoritlegetøj, da jeg var barn. Og jeg håber, Kurte-pølsen får det lige sådan. Har i alle tilfælde store planer om at påvirke ham på den konto. Og spår at vi skal bage mange fantasikager dér, inden vi for alvor går i gang i det rigtige køkken. Og så skal han selvfølgelig også lære at vaske op og vride en karklud og sådan. Heldig dame eller mand, der engang får ham som kæreste, haha.

Om ikke andet har han i alle tilfælde et legekøkken på sin ønskeliste til navngivning som vi slår sammen med hans 1-års fødselsdag. Jo, jo, der er lidt tid til, men jeg fører en dynamisk ønske- og gaveliste i min telefon. Nu også for Kurt.

Køkkenet fra Cam Cam som en af jer kan vinde, består af en lille ovn, 2 kogeplader, 3 drejelige knapper, 4 knager til redskaber, en håndvask i metal og et køkkenskab bag det fine gardin. Det søde legekøkken er helt plastfrit og udført i bæredygtigt produceret træ, med undtagelse af håndvasken, som er af metal og gardinet som er GOTS-certificeret, økologisk bomuld. Køkkenet er ydermere produceret i Europa under miljøvenlige og socialt ansvarlige forhold.

Præmien har en værdi af 1.599 kr.

For at være med i konkurrencen om et legekøkken fra Cam Cam Copenhagen, skal du blot lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvilken farve du ønsker dig køkkenet i. Det findes i hvidt, se her og gråt, se her.

Konkurrencen slutter på søndag d. 4. november kl. 12.00 og jeg trækker en vinder umiddelbart efter. Vinderen får direkte besked via mail.

(Visited 4.291 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

827 Kommentarer

  1. Et køkken i gråt vil være perfekt til min nevø – han vil elske at stå og lave mad til sine gæster☺️

 1. Jeg ville elske et hvidt legekøkken til min dreng på 2 år og hans lillesøster, der kommer om en måneds tid. Lige pt har Aksel et legeværksted, men vil gerne forsøge at slippe stereotyperne lidt, så han og lillesøster begge leger på tværs af kønsnormerne.

 2. Det ville jeg gerne vinde i hvidt til min lille datter, der stadig ligger i maven, men altså det er jo aldrig for tidligt at begynde at interessere sig for kogekunsten ?

 3. Så fint legekøkken! Det vil jeg gerne vinde i gråt for vi fik aldrig et til storebror og så kan han få glæde af det indtil lillesøster bliver stor nok ??

 4. Den skulle gå til min lille niece, så vi sammen kan lave rigtig god mad, i det hvide køkken :)

 5. Orv altså! Endnu en fantastisk præmie. Det vil jeg ønske mig i gråt og krydse fingre for, at min lille dreng vil finde glæde i at lege med det.
  Hurraaaa for bloggen endnu engang ?❤️

 6. Åh det skulle være det smukke grå til min lille søn ?
  Og stort tillykke med dig og bloggen og ikke mindst med Curt ?

 7. Nøj! Det er flot i gråt ? Det kunne min kommende søn (termin d.2/12) sikkert godt lege med om et par år ?

 8. Et køkken i gråt til min lille nevø :) Han har lige lært at gå, så nu må det være tid til at komme bag kødgryderne ;)

 9. Håber også min 8 uger gamle datter kommer til at elske at lege med mad ligeså meget som jeg gjorde. Er vild med køkkenet i gråt :-)

 10. Uhh! Lækker gave. Jeg har store ambitioner om at have min datter med i køkkenet, og har et legekøkken højt på ønskelisten til hendes 1 års fødselsdag. Det måtte mægtig gerne være dette i gråt ?

 11. I gråt til min niece ? Jeg spår mange timer i det, hvis vi vinder ??
  Og tillykke med de 10 år. Tror jeg har fulgt med i 5-6 stykker ?

 12. I gråt – til min søn Herman. Som mest steger sin gravko, og måske kunne have godt af at udvikle sig lidt i (lege)køkkenet ?

 13. Nøj, hvor er det pænt. Det kunne være så lækkert at vinde det grå til min lille søn :-)

 14. Håber og krydser for at vinde et lille køkken i gråt til min datter, som snart fylder et år ?????

 15. Tillykke med de 10 år!
  Jeg ville elske at vinde det her køkken til min datter Ea, som er 1,5 år og lige har alderen til at lege med det ???‍?

  Ønsker mig det i den grå farve.

 16. Den grå. ?? Så må jeg se om den skal ende hos min mor eller den mindste af min nevøer. ☺️

 17. Jeg vil gerne vinde et lille hvidt køkken til min datter Hallie Ajaja på snart 8 mrd. ????

 18. Åh, hvor er det et fint køkken?Ville elske sådan et i gråt til min datter, så vi kunne lave en masse mad sammen.

 19. Det grå legekøkken vil blive brugt flittigt herhjemme. Vores bette nugget skal jo præges tidligt!

 20. Årrrh en skøn præmie. Vi ville elske at vinde et gråt køkken til vores lille prinsesse, så vi rigtig kan nyde godt af hendes madlavning????

 21. Et hvidt køkken til min dreng, der elsker legekøkkenet i vuggestuen og mangler et herhjemme ❤️☺️??

 22. Jeg ønsker mig meget at vinde det lækre legekøkken til min datter Kaya, der bliver en måned i dag. Hendes far er kok , så tænker hun kan efterabe ham, når han er i gang i det ‘rigtige’ køkken. Og det ville pynte så fint på hendes værelse indtil da ?

 23. Vi ønsker os et fint køkken i gråt til Karl på 2 år og den lillesøster/lillebror vi lige har fundet ud af ligger i maven og bobler. Er sikker på at det vil være perfekt til søskende-leg❤️

 24. Åh hvor er det bare fint! Jeg drømmer om en grå version til min søn på 2, som netop er begyndt at hygge med mor i køkkenet, så det ville passe helt perfekt ind. Derudover kan lillesøster i min mave helt sikkert få mange skønne legetimer ud af køkkenet også <3

 25. Årh min datter ville elske det i hvidt??☺️?? hun elsker at være med i køkkenet og lave mad (mest bare grisse det hele til og spise alt maden), så hvis hun vandt sit eget, ville hun selv kunne “lege” lille husmor?

 26. Hvor er de flotte! ? Og det er dejligt at de har kønsneutrale farver. Årh det er jo svært at vælge! Men et hvidt køkken til min søn Hugo ❤️

 27. Det hvide køkken ville passe perfekt ind hos os- og er sikker på, at der ikke vil gå længe før vores lille pige vil elske at kokkerere i det skønne køkken ??‍???

 28. I gråt til min lille søn på 3 måneder – han glæder sig allerede til at lave pandekager! ??

 29. Hvor er de fine :)
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde det grå legekøkken til mine to små unger ☺️

 30. Åååh jeg håber jeg vinder det grå til min søn ? Vi har planer om nyt køkken og jeg har en drøm om at han står og kokkerere over sine gryder, imens jeg står over mine. Måske med Snøvsen på lydbog imens?

 31. Hvor er det bare flot!! Ønsker mig den grå version til min sød på 2 og lillesøster i maven ❤️

 32. Og glemte selvfølgelig at skrive farve??‍♀️. Men hvis jeg vinder, ville det være flot i gråt herhjemme?.

 33. Jeg vil elske at vinde det grå køkken til mine (meget snart) to små. ? Min Elliot fylder 3 år til november, og han elsker at være med i køkkenet!

 34. Jeg ønsker at vinde legekøkken i hvidt, til min datter, der bliver 1 måned i dag. Hendes far er kok og tænker hun kan bruge det når far er i gang i det ‘rigtige’ køkken.
  Og indtil da ville det pynte så fint på hendes værelse ❤️

 35. Et køkken i grå til min lille dreng, som forhåbentlig inden for få dage vil komme ud og hilse på mor og far ?

 36. Vi ønsker et legekøkken i gråt til vores dreng på to år, hvis første ord var kage og is ?

 37. Wow, hvor er det et fint legekøkken! Jeg håber, jeg kunne vinde et i gråt til min pige på 4 og dreng på 2. Er sikker på at der er til mange timers god, fælles leg :)

 38. Jeg tror, min datter finder farven underordnet, og jeg synes de begge er fine. Måske grå er den, vi ønsker os ?

 39. Sikke en fin give-away. Herhjemme ønsker vi os køkkenet i gråt, som forhåbentlig kan bidrage til mange fantastiske timers leg for vores to små. ♡

 40. Det skal min dreng vinde i gråt – som en ekstra fødselsdagsgave ??? han har fødselsdag d. 12 november ???

 41. Et gråt køkken som alle mine skønne rollinger kunne få glæde af? jeg har to drenge og deres helt nye lillesøster der kunne få masser af tid til at gå med det flotte køkken??????

 42. Et legekøkken i hvidt til vores lille Asbjørn, som venter på at møde verden til november :-)

 43. Et lille køkken i hvid ville passe så godt ind herhjemme! Har netop et legekøkken på ønskesedlen til min egen lille mands barnedåb her om et par uger ?
  Og jeg glæder mig helt ned i maven til at skulle lege fantasibagning med ham når han bliver stor nok! Det var nemlig mit eget største ønske med sådan et legekøkken, jeg gik det bare aldrig ?

 44. Sikke en skøn og fornem konkurrence, det er da virkelig det sødeste og flotteste børnekøkken ?
  Jeg vil ønske mig det grå køkken, til min datter ?

 45. Sådan et lækkert køkken i gråt vil jeg smadder gerne vinde til min lille datter! Rigtig fin konkurrence <3

 46. Endnu engang en hammer fed giveaway! Ville elske at vinde et legekøkken fra Camcam i grå til min lille mus fra Juni måned i år. ???

 47. Et hvidt køkken til vores 7-måneder gamle datter – og som moderen vil blive mindst lige så glad for?

 48. Min lille dreng bliver 1 år til d. 13/11 og han ville elske at stå ved det lille grå køkken og lave mad til hele familie!!

 49. Det vil jeg give til min søn, som jeg har termin med til januar :)

  – Og det må meget gerne være gråt.

 50. Åh ville elske at vinde det grå til mine to unger, Thomas på snart 4 og Ella 9 måneder ??? Ææælsker Cam Cam!!

 51. Ej det grå køkken er virkelig fint! Jeg tror min lille søn på 3 måneder ville få meget glæde i fremtiden af det ?

 52. Min dreng er lige blevet 1 år og er begyndt at interessere sig meget for det, vi laver i køkkenet. Vi ville elske at give ham det grå i julegave! ?

 53. Ej det er godt nok et fint lille køkken ? jeg kan lige se min søn lege med det grå når han bliver lidt større.

 54. Så fin en gave – jeg vil meget gerne vinde det i farven grå til min datter, Nanna, på snart 8 måneder ?

 55. Ej, sådan et køkken vil Sofus og Elin elske til deres kommende legeværelse. Jeg går med det grå ?

 56. Åh det er så fint! Min søn ønsker sig brændende et LegeKøkken. Det er så pænt i gråt ?

 57. Uh det vil glæde Asta i gråt, i hendes halvanden års gave i næste måned, hun elsker at stå på sin skammel og være med ved køkkenbordet, så kunne hun selv lave mad ved sit eget lille fine køkken ?

 58. Håber at jeg vinder et køkne i hvidt til min datter, da jeg ikke selv vil have råd til at give hende et, da jeg har mistet mit job.

 59. Hvor er det altså pænt! Sådan et køkken gad jeg virkelig godt vinde til min dreng.
  Gerne i den flotte lysegrå. :)
  Han er kun lidt ældre end Kurt, så det bliver nok ikke i morgen, han kan lege med det, men i mellemtiden vil det være genialt til de skønne lidt større børn, vi får på besøg. :)

 60. Jeg ønsker at vinde et i hvidt til min Vigga ??

  Så bliver hun forhåbentlig ligeså glad for madlavning, som farmand ????????❤️❤️

 61. Det grå ville passe så fint på det børneværelse jeg snart skal indrette til vores kommende pølse-barn

 62. Åh så fint! Elskede også legekøkken som barn og vil gerne give et gråt videre til min lille pige. Tillykke med jubilæet derudover.

 63. Hold nu op hvor fint. Ønsker mig det grå, og det skal stå i min datters vuggestue, hvor deres LegeKøkken lige er gået i stykker. Så de mangler et nyt :-) jeg krydser.

 64. Så gerne i gråt. Vi er på vej til at få pseudotvillinger, og med forlænget barsel er pengene små. Det ville være helt fantastisk!

 65. Et lille gråt legekøkken til vores lille baby, der længe undervejs gerne skulle komme til verden til februar ❤️.

 66. Uh hvor er det altså fint. Jeg har en dreng på 3 år, som elsker at være i køkkenet? Det passer så fint til værelset i gråt??♥️

 67. Et stk gråt lege-køkken vil Axel og jeg smadder gerne have lov at lægge billet ind på. De er da mega fine. Og det samme er du og Kurt, Penny og Betina og den modige mand du har ♡ tak for 10 års læsestof. Jeg er for nyligt kommet til men nyder det bagkatalog der ligger her på sitet, særligt i de laaang trætte nattetimer hvor baby bare kum vil putte på mig. Der er det så hyggeligt at læse en masse gamle og velskrevne blog-indlæg fra dig.

 68. Et stort tillykke med jubilæet! Min skønne datter fylder snart 1 år og et hvidt legekøkken ville være den bedste fødselsdagsgave, så vi krydser fingre :)

 69. Jeg ønsker mig det fine CamCam legekøkken i grå til min dejlige nevø Sigurd, der lige er blevet 2 år. Tillykke med bloggens fødselsdag – jeg har fulgt med i mange af årene❤️

 70. Et smukt gråt køkken, til min søn fra d. 13/8 2019. Jeg har nemlig nøjagtig samme planer som dig, da mit yndlingslegetøj også var mit lille røde plastik køkken ????

 71. Jeg vil ELSKE at overraske min søn med det grå legekøkken til hans 1 år fødselsdag i december ??
  Vi flytter til Odense i et dejlig stort gammelt hus, hvor der er masser af plads til at lave fantastisk mad i det lille køkken, små kan stå ved siden af vores ?

 72. Hvor er det fint. Stort tillykke med de 10 år :)
  Jeg ønsker mig det i gråt til min datter, er sikker på hun vil elske at lave mad ved det fine køkken <3

 73. Ej hvor er det dog fint! Min lillesøster ville elske at få så fint et legekøkken. Det skal helst være hvidt.

 74. Det hvide vil jeg rigtig gerne give min guddatter i julegave?
  Så kan hun give det til min datter næste jul, så får to dejlige piger glæde af det?? Jeg elskede selv mit legekøkken når jeg var lille?‍?

 75. Sikke en lækker konkurrence! Jeg var selv meget glad for mit legekøkken og kunne bruge timevis på det. ?
  Hvis jeg er så heldig at vinde et legekøkken til min søn, så vil jeg gerne have det i gråt. ❤️

 76. Jeg ønsker mig køkkenet i hvidt til min pige på 15 mdr – hun ville elske det!
  PS Vi legede også meget i køkken hjemme hos os da jeg var lille, og min mor havde gemt al legemaden og service. Jeg vaskede det hele grundigt, sorterede det fra som havde revner og tænkte at det var hyggeligt at min datter legede med mit gamle legetøj plus fedt at det var genbrugt og altså ikke købt fra nyt; herhjemme passer vi selvfølgelig på planeten! Men. Lige når det kommer til plastik og små børn som putter alt i munden, så vil jeg fraråde at man genbruger gammelt plastik legetøj. Et, stoffer kan være brugt som man ikke var klar over er skadelige, to, ofte er plastik lavet til en vis holdbarhed og det et altså ikke sikkert at det er designet til at kunne holde til flere generationer. Søg evt på artikler fra Forbrugerrådet Tænk. Så det røg ud. Og vi ønsker os madlegetøj og service i træ og metal i julegave. Ordentlige materialer, som jeg vil gemme til min børnebørn.

 77. Det vil jeg da rigtig gerne vinde i gråt! Jeg har termin om 3 uger, og det vil i den grad pynte i vores lejlighed. Er sikker på min (kommende) datter vil elske det når hun bliver stor nok <3

 78. Åh ???? et gråt køkken til mine søde dejlige smukke skønne sjove fantastiske børn !!

 79. Det vil være så fint til min datter, der elsker vuggestuens Store legekøkken! Jeg foretrækker det hvide ?

 80. Sikke et fint køkken! Selv om der er lidt tid til, at beboeren i min mave kan lege med det, er jeg sikker på, at et legekøkken i grå bliver et hit.

 81. Ååårh, et legekøkken er allerhøjest på min datters juleønskeliste. Krydser fingre ???
  Ville elske det i grå! ??

 82. Jeg har en lille dame på halvandet, som netop er begyndt at lege teselskab, jeg ville elske at vinde et gråt legekøkken til hende :)

 83. Vil elske at kunne give min lille dreng, der kommer til verden lige om lidt, et køkken i gråt ???

 84. Det er jo sådan et fint køkken! Jeg ønsker mig et i grå til min lille dreng, der lige er blevet 1 år?

 85. Jeg har, ligesom dig, store intentioner om at påvirke min datter til at elske at lege i et legekøkken, så hun bliver ligeså glad for at lave mad, som sin mor. Hun er godt nok kun 5 uger, men man kan vel aldrig starte for tidligt ;)

 86. Hvis jeg skulle være så fantastisk heldig at vinde, ønsker jeg mig det grå, fine køkken, som jeg vil forære til den dejligste lille guldklump Lilje, der fylder hele 2 år i næste uge ????

 87. Det køkken vil jeg gerne vinde i hvidt til min niece lille datter på 1,5. Det er det fineste legekøkken jeg endnu har set :)

 88. Jeg krydser fingre for at vinde er hvidt til min søn på snart 7 måneder, til hans nye værelse, som jeg netop er gået i gang mes at indrette ??

 89. Det hvide – det ville passe ude i vores køkken – så kan vores lille Karla lave mad sammen med mor og far ??❤️

 90. Ååh hvor sødt! Vi flytter i hus fra lille 3-værelses om få uger, og har drømt om at give min søn plads til legekøkken ??? Altid favoritlegetøjet når vi er hos andre.

 91. Stort tillykke med de 10 år! Hvis jeg skulle være så fantastisk heldig at vinde, ønsker jeg mig det grå, fine køkken, som jeg vil forære til “Tante Nadis” lille guldklump Lilje, der fylder hele 2 år i næste uge ????

 92. Uhh, det ville jeg gerne vinde i gråt til min dreng som kommer til verden snart! Er sikker på mine niecer ville nyde at lege med det hos os også!

 93. Et hvidt til vores lille dreng på 9 mdr, der netop har taget sit første skridt! Så kan han hurtigt stå og servere snacks fra sit køkken ?

 94. Min niece på 1år synes det vildt hyggeligt at være med i køkkenet, og derfor skal hun da have et gråt legekøkken ?‍?

 95. Min Alberte ville blive glad for den grå udgave :-)
  Yndlingslegen er pt Den Store Bagedyst – mon ikke dette fine køkken kun vil bidrage endnu mere til kage-udfoldelserne?

 96. De er jo så meget finere end det jeg ellers har skrevet på mine døtres ønskelister til jul. De er 1 og 3 år gamle og vil elske det i gråt ?????

 97. Grå til vores 1-årige søn, som snart får sit eget værelse i vores nye lejlighed ? Så kan han komme hjem og servere alt det, han øver sig på i dagplejen ?

 98. Det vil min søn på snart 1 1/2 år elske (i grå). Lige nu leges der med gryder og pander på alle plane overflader i huset :-)

 99. Ville elske at vinde det grå til min søn på 1 år – han eeeeelsker at lege i legekøkken i dagplejen <3

 100. Skøn konkurrence – vi har netop talt om, at vores datter skulle have et legekøkken i julegave. Er sikker på, hun ønsker sig det i gråt ;)

 101. Det lille grå køkken er så fint. Jeg er sikker på at pigen i min mave ville komme til at bruge uanede mængder af lege tid i køkkenet når hun når dertil ?

 102. Jeg ville elske at vinde det i gråt til når min lille dreng på nu 9 uger bliver lidt ældre ?

 103. Min datter Olivia Mai fylder 2 år her i november og det er allerede besluttet, at hun skal have et legekøkken i fødselsdagsgave, og hvor ville det da være perfekt at vinde sådan et fint et af slagsen til hende :) Hvis vi er heldige at vinde, skal det være gråt.

 104. Uhlala! Lille Kirsten, som er tre dage yngre end Kurt, vil så gerne vinde et køkken! Og jeg tror bedst hun kan lide det grå, selvom det uanset hvad er voldsomt flot. Sikke jeg glæder mig til at vi skal lave gryderetter med is og pølser og radiser, og til at vi skal lege at vi spiser maden ved at putte det ned under trøjen til vi er stopfulde. Og til at vi skal kigge på køkkenet inde fra stuen og blive enige om, at i dag laver pizzamanden mad. Ej, hvor er der bare meget jeg glæder mig til!

 105. Uhh hvor er det et flot legekøkken ? ville elske at give et til min datter i grå, for at bryde med alt det hvide og lyserøde ??
  Og tillykke med bloggen ? har efterhånden fuldt med i mange år, og det er altid en fornøjelse at læse med!

 106. Så fint et lille køkken. Det tror jeg vores Agnes vil elske at lave mad i. Jeg synes det grå er helt perfekt. Hurra for dig og bloggen <3

 107. Det kunne være så sejt, hvis jeg vandt det fine køkken i hvid til min datter – vil så gerne smitte hende med glæden ved at lave mad, og det her køkken inviterer da bare til lige netop det! Jeg krydser fingre <3

 108. Jeg ville elske at vinde et GRÅT køkken til min lille Johannes, der bliver 1 år om præcis 3 uger??????

 109. Stort tillykke med de 10 år ? tror jeg har læst med dem alle ?

  Et lille gråt køkken måtte gerne flytte ind til min lille pige ?♥️

 110. Årh, det kunne være fedt at vinde i gråt ?
  Falkefidus og Mammi og mor skal lave masser af mad og bage pandekager til den store guldmedalje ??

 111. Et fint legekøkken i gråt ? Til min datter og hendes tre søde små venner, jeg passer i min private dagpleje ❤️

 112. Det ville jeg gerne vinde til vores børn på (næsten) 2 og 3 år – det ville de kunne få tiden til at gå godt med. Og så ville jeg forhåbentlig kunne nyde en kop varm kaffe indimellem :-)

 113. Det ville jeg gerne vinde til vores børn på (næsten) 2 og 3 år – det ville de kunne få tiden til at gå godt med. Og så ville jeg forhåbentlig kunne nyde en kop varm kaffe indimellem :-) jeg vil gerne vinde det i gråt

 114. Et gråt køkken til min lille 1,5 årige mesterkok herhjemme. Han knuselsker, når vi er på besøg hos folk, som har et – så han fortjener sit eget. Gerne dette. Ujh det er pænt :D

 115. Fantastisk fint legekøkken! ? Jeg ville vælge det hvide til min lille datter Therese.

 116. Sikke et fint køkken! Jeg ville elske at kunne give min datter Alma sådan et i gråt ??❤️??

 117. Ville være skønt med et Gråt køkken. Har 3 børn der vil få meget glæde af det???

 118. Åh sikke en skøn gave. Jeg er sikker på, at min lille søn ville elske at lege i et hvidt køkken.

 119. Vi har lige snakket om at købe et legekøkken, til vores søn på 1 år i julegave. Så sikke en “forhåbenligt” perfekt sidste give away og fejring af bloggens 10 års jubeleum.

  Der er ingen tvivl om, at et legekøkken i GRÅ bliver et hit

 120. Skulle jeg være den heldige vinder, ønsker jeg mig køkkenet i gråt. Mine børn Hugo og Sonja ville elske at lege i sådan et fint køkken ???

 121. Hvis jeg er den heldige, skal min søde niece Clara have det i julegave. Synes køkkenet i gråt er så fint?

 122. Årh, hvor fint! Sådan et i gråt ville jeg elske at kunne forære til min lille nevø Svend <3

 123. Uhh så fint, min lille Arthur ville elsker at få sådan et i 1 års gave – gerne gråt :-)

 124. Wauw – min lille Bertram ville være SÅ heldig hvis vi vandt det flotte køkken i grå! :-)

 125. Er sikker på at min lille Bertram ville elske sådan er fint køkken i gråt ? Så kan han forhåbentlig lære at få mere glæde ved at være i køkkenet end sin far ?

 126. Jeg er gravid med vores første barn efter er par ufrivillige aborter. Det er skræmmende, at jeg nu i 16. Uge endelig begynder at turde tror en lille smule på det. Måske fordi det så føles om det vil gå galt igen?

  Jeg ønsker mig køkkenet i gråt, da vi ikke kender kønnet.

 127. Ønsker mig til mine fire små børnebørn 2 piger og 2 drenge – så begge farver smukke

 128. Wauw. Jeg ønsker mig det grå køkken til det børneværelse, jeg netop skal til at indrette <3

 129. Det grå vil være perfekt i det børneværelse vi er ved at indrette til baby + storesøster :)

 130. Ej en fin fin præmie ?? Krydser fingrer for at jeg bliver den heldige vinder så mine 2 små tvillinger kan få sig et gråt legekøkken ?

 131. Hvor er det bare fint. Jeg drømmer om at bage fantasipandekager med min kommende søn i det grå køkken.

 132. Min 3-årige øver at vride klud lige nu og ville elske også at have sit eget hvide køkken.

 133. Jeg ville elske et i gråt til min søn Griffin ❤️ Han elsker det legekøkken, der er hos hans dagplejemor, så jeg tror, den smukke udgave fra Cam Cam ville vække STOR begejstring ?

 134. Kære Emily.
  Jeg drømmer om et legekøkken i Hvidt til vores døtre ?
  Håber i har det godt!
  Kh Anna fra Jordemodertid

 135. Så fint ! Har netop skrevet det på ønskelisten til jul ❤️ i den hvide model ????????

 136. Ihh, hvor er det dog fint det kökken. Vi kunne godt taenke os det i grät. Har to börn, der elsker at lave mad.

 137. Jeg gad godt vinde køkkenet i gråt til min datter og hendes kommende lillesøster – der ville de kunne få mange gode stunder sammen ??‍???‍?

 138. Jeg ville elske at kunne give det fine grå køkken til min søn, Johannes, på 7 måneder ???

 139. Gråt til min dreng på 2 år, der elsker at lave mad og vaske op (? så længe det varer) ☺️

 140. Et lille køkken i grå ville passe perfekt ind i vores eget køkken, til vores kommende lille baby <3 <3

 141. Det super søde hvidt køkken???Det vil passe så godt i Rosas dejlige værelse?? ❤️

 142. Et gråt Legekøkken til min dreng på 14 måneder. Hold op han ville elske det! Når vi er i køkkenet vil han altid være med og på denne måde kan han selv

 143. Et køkken i gråt <3 Hvis jeg vinder det fine køkken vil jeg give det videre til min søde veninde der har en dreng på 6 og endnu en på vej til februar :')

 144. Nu hvor jeg det endelig er lykkedes os at blive gravide ville det være fantastisk at vinde dette utrolig smukke køkken i det grå farve – hold nu op hvor er det sødt ???

 145. Det grå køkken ville jo være den perfekte fødselsdagsgave til min datter, der fylder 1 år om en uge (?!! Hvor blev tiden lige af??).
  Krydser fingre ?❤

 146. Min bedste veninde har termin på fredag og jeg ville elske at give hende dette fine køkken i gråt. Hun (og hendes lille baby i maven) ville elske det her. Både æstetisk og perfekt til leg <3

 147. Ville elske at vinde det flotte legekøkken til min søn. Det ville være helt perfekt da faren elsker at lave mad, så spår at sønnike kommer til at kunne bruge mange timer med legekøkkenet.
  Farven er ikke det vigtigste, men gråt hvis jeg skal vælge.

 148. Vi venter en lille dreng til april, som vi ville elske at forkæle med et legekøkken i gråt. Vi bor i en lille toværelses, men det ville passe perfekt i vores sommerhus ☺️

  Kh. Caroline og Emma

 149. Nøj, hvor er det et fint køkken ? Det ville mine to drenge elske! Jeg håber at vinde et gråt til de to ??‍??‍?

 150. Åh, jeg vil virkelig gerne vinde det grå – hvor er det fint og passer godt til alting! :)

 151. Et gråt køkken til min datter, der elsker at lave fantasikager, te, is, spejlæg og alt mulig andet i køkkenet ??☕?

 152. Perfekt 1 års fødselsdagsgave (i grå) til min fantastiske søn som har fødselsdag nytårsaften ???

 153. Jeg elsker Cam Cam! Så fine, børnevenlige og æstetiske møbler. Jeg ville knuselske et gråt legekøkken til min datter :)

 154. Jeg ønsker mig et fint legekøkken i grå til min lille Vilfred, det fylder 1 år d. 1 december. Han ELSKER mad; smage, se på mad, røre ved mad og køkkengrej er det fedeste legetøj for ham.

  Vi krydser fingre ??

  Tak for hyggelig og inspirerende læsning og tillykke med en meget sød lille Kurt (det stod forøvrigt også på vores navnelisten, da min gode gamle morfar hedder Kurt).

 155. Åhhh hvor ville det dog være skønt at kunne forære min elskede niece et gråt køkken ??

 156. Hvor er det bare et fint køkken. Min lille basse ville helt sikkert elske det i grå ✌??

 157. Vores lille pige på seks uger har et værelse, som pt kun har vasketøj og vinterjakker som interiør, så det der fine køkken i hvidt må meget gerne flytte ind hos os! Fingers crossed.

 158. Ønsker mig det i gråt til min niece, der fylder 2 år i næste uge ❤

 159. Min kommende datter ønsker sig det i gråt! For så er der vel mindre sandsynlighed for, at hun går picassoamok på det :)

 160. Ååårh hvor det fint ? Ville super gerne vinde et i hvidt til min søn på 8 mdr??

 161. Åhh hvor det bringer minder frem – mit legetøjskøkken var også mit absolut favorit legetøj☺️ Ønsker mig det hvide til min lille dreng???

 162. Et køkken i hvidt vil jeg gerne give videre til min skønne lille niece, så når hun bliver lidt større kan hun lege køkken med sin mor der er kok og lave “mad” til sin moster :)

 163. Min søn på 10 mdr har endnu ikke mødt en fødevare han ikke var vild med, håber at han får den samme interesse for madlavning som sine forældre. Kunne lige se ham bikse rundt i det grå køkken! ??

 164. Jeg ønsker mig et hvidt som mine to piger kunne få til deres to års fødselsdag snart????

 165. Vil elske at vinde en til min datter Emilia. Vi laver lidt om på hendes værelse så det vil passe perfekt ind!???

 166. Et hvidt til min dreng, som lige er blevet to år, og som elsker at hjælpe sin mor i køkkenet <3

 167. Årh ville elske at vinde et i hvidt til mit lille vinterbarn, der kommer til verden til februar? en lille babyboy, som vi glæder os til at møde. Vi skal være forældre for første gang, så vi mangler nærmest alt?

 168. Ville være den perfekte gave til min skønne lille niece, der bliver 1 år d. 10 november ?

 169. Et fint gråt et, til min lille Ulrikke og den lillebror/søster som jeg går og bager på..

 170. Sikke en fin præmie. Drømmer om køkkenet i hvidt – ville passe perfekt på min lille nieces værelse.

 171. Tillykke med bloggens fødselsdag, og hvor lækker med sådan en konkurrence!

  Min søn Oskar på 3 år vil elske et fint camcam køkken i gråt. Han har en isbutik og grill i forvejen, og leger med begge dele i timevis ❤️

 172. Min lille niece, der i går havde 1-års fødselsdag ønsker sig meget et legekøkken i hvid :-)

 173. Åhhh det køkken er bare så fint!!! Og jeg ville at elske at vinde det i gråt til mine drenge ♥️

 174. Sikke en dejlig gave! Er sikker på, at vores søn Hugo på 6 mdr. ville elske at lave mad i det køkken – helst i den grå farve :)

 175. Et gråt køkken ville være den perfekte fødselsdagsgave til min lille dreng, som snart bliver 1 år ?

 176. Vi flytter i vores helt eget hus i det nye år og der vil et hvidt legekøkken være perfekt lige der i vores nye køkken?

 177. Ihh en skøn konkurrence! Min lille pige på snart 15 mdr ville elske det køkken og hendes mor kan rigtig godt lide det i grå ???

 178. Jeg synes det grå køkken er rigtig fint, det vil jeg gerne vinde til min madglade 2-årige ??

 179. Et hvidt køkken til mit barnebarn- verdens bedste Johanne- som fylder 1 år i dag, d.29. oktober?????

 180. Køkkenglæde starter tidligt, så et fint gråt Cam Cam-køkken ville skabe stor glæde hos os ????

 181. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder ??? og hvis jeg gør, vil jeg gerne ønske mig et legekøkken i grå, til min lille pige. ☀️

 182. Ville være fint med et gråt køkken til min Svend på 15 mdr, og som forhåbentligt kan gå i arv, når han får nogle søskende ☺️

 183. Hvor er det er fint køkken. Det vil jeg mægtig gerne vinde til min søn på 2 og lillebror eller lillesøster, som snart kommer ??

 184. Tillykke med jubilæet! ? Og hvor er det skønt det lille legekøkken, jeg drømmer om det fine hvide til min datter Bjørk?

 185. Det gør ikke noget, om det er hvidt eller gråt. Vores lille dreng vil blive rigtig glad for et fint køkken ?

 186. Jamen altså hvor er det fint! Det vil jeg vildt gerne vinde til min søn Sigurd som forhåbentligt bliver en badass kok engang ?.

 187. Cam Cam laver de fineste ting, og det nye legekøkken er ingen undtagelse. Jeg ville elske at vinde det i hvidt til min lille datter Vigga ?

 188. Jeg kunne godt tænke mig at vinde det grå til min søn Wilhelm. Han er så vild med legekøkkenet i vuggestuen, at han også selv må have et – så det kunne være skønt at vinde, så jeg kan forkæle ham med en ekstra julegave :-)

 189. Hvor er det fint! Ville ønske jeg vant et køkken i grå til min lille datter ☺️.

 190. Hvor er det fint. Jeg ville blive den sejeste moster i min Nevøs øjne hvis jeg vandt det i gråt. ???? så kan han rigtig lave fantasi kaffe og kage til mig. ?

 191. Er sikker på at det fine legekøkken i grå, kunne bidrage til en masse leg og hyggeligt samvær med min lille pige ??‍?

 192. Årh så fint, et gråt til min lille dreng så han også kan lave fantasimad, ville ikke være af vejen ❤

 193. Åååh, de er bare søde de køkkener ? Jeg vil gerne deltage i konkurrencen og ønsker mig et gråt køkken til min lille datter Esther, hvis jeg vinder ??

 194. Aaaaw, de er bare SÅ søde de køkkener ? Jeg vil gerne deltage i konkurrencen og ønsker mig et gråt køkken til min lille datter Esther, hvis jeg vinder ??

 195. Sikke et smukt legekøkken ? Det vil helt sikker vække stor glæde hjemme hos min datter på snart 3 år. Hun laver mad til os mange gange om dagen. Vi ønsker os køkkenet i gråt.

 196. Ej! Den i grå vil være så fint hjem hos os – min to drenge vil elske at have et køkken hvor de kan lave mad ligesom moaaar!

 197. Jeg ønsker mig et i hvidt, som jeg kan give til min guddatter, Leonora, der fylder 1 år ❣️

 198. Fineste legekøkken altså – det må gerne flytte ind hos vores to piger på 3,5 og 1,5 år ???? vi håber på et hvidt legekøkken ☺️

 199. Et fint gråt køkken til vores lille mus. Han er lige begyndt at rejse sig, og det ville det sikkert være godt til ?? …indtil han kan lave mad til os! ???

 200. Jeg håber, at vinde et gråt køkken til min lille niece Olivia. Jeg og mine to drenge er nemlig ret vilde med vores lille kusine og elsker at forkæle hende ?

 201. Et gråt køkken til min søn som fylder 1 år D. 22/12 ? Født 2 måneder for tidligt og så lige to dage før jul ?

 202. Åhh hvor er det fint.. Legekøkken i vuggestuen er en favorit hos min datter på 1,5 så der er et på ønskeseddel en til jul herhjemme.. Og dette er da bare så fint.. Vi ønsker os et i hvidt??

 203. Et fint gråt køkken til vores snart tre børn, ville være en helt fantastisk tidlig julegave

 204. Krydser fingre for et gråt køkken til min datter ?? Vil passer perfekt med 1 års fødselsdag coming up ?

 205. Tillykke med de 10 år!
  Min Sia på 1 år ville elske sådan et fint køkken. Hun er lige startet i vuggestue og elsker at ‘lave mad’ i deres legekøkken, så vi mangler et herhjemme. Hvis jeg skulle vælge, ville det være det hvide køkken :)

 206. I gråt til min søn Vincent, som elsker køkkener… der er to i vuggestuen som han leger med hele dagen… nu mangler han et herhjemme :)

 207. Vil elske at kunne tilføje det til min lille drengs værelse. Han blev født 2 måneder for tidelig så vi nåede ikke rigtig projekt-børneværelse før han meldte sin ankomst. Så det vil være så fint at kunne tilføje dette køkken til hans værelse.

 208. Jeg ville ELSKE at kunne give min datter et køkken i hvid. Vi vil også lave en masse fantasi kager og burgere.

 209. Jeg tager chancen og håber på et i gråt. Egentlig har jeg blot haft min datter siddende på køkkenbordet med skål, skeer og lidt vand – og lidt smagsprøver, hver gang jeg selv har været i køkkenet. Så simpelt, men virkelig hyggeligt (og praktisk). Det kom ikke bag på os, at nogle af hendes første ord var bage og brød. Nu er hun efterhånden så stor, at hun nok ville elske at få sit eget lille mini køkken.

 210. Tillykke med de 10 år ?
  Jeg synes, at det grå er så fint. Det ville min datter på 13 måneder elske. Hun er allerede tosset med at tørre gulvet af med klude – mon hun har set sine forældres gøre det meget? ?

 211. Gråt til min datter Vera- det vil passe så fint til vores eget nye køkken, og hun elsker bare at lege køkken ????

 212. Nej, hvor er det fint ??❤️

  Jeg ønsker mig et gråt køkken til min lille datter, som netop er fyldt 1 år i dag ???

 213. Så smukt! Det skønne grå køkken ville bringe stor glæde i husstanden hos både store og små.

 214. Sikke en smuk præmie :) jeg ville give det til en sød pige ved navn Lily hvis vi var så heldige at vinde det

 215. Nej hvor er det fint??? Mine to drenge ville elske det! Personligt er jeg mest til den grå version?????

 216. Ville være fantastisk at forkæle min lille Hugo med det grå køkken, så han kan blive lige så awsome i et køkken som sin far ??❤️

 217. Jeg ønsker mig det hvide til min lille godte guldklump Clara, hun er lige fyldt 1 år og er vild med alt hvad der foregår i et køkken, så jeg ved hun vil blive så glad for det?

 218. Wauw, det vil være den perfekte julegave til både Vilma (3 år) og lillebror Sigurd på (1,5 år) ❤️ Hun elsker at være med i køkkenet og slår næsten allerede nu bedre æg ud end sin mor ???
  Skulle man være en heldig kartoffel (nu vi er i mad-termerne) så ønsker vis os det i gråt ??

 219. Åh hvor er det fint. Især det grå.
  Jeg kunne godt tænke mig at give det til min lille pige på 1,5 år… ?

 220. Sikke et fint legekøkken! Det ville være så hyggeligt for min søn at lege med. Han bliver et år om en uges tid, og hvilken bedre gave end et flot køkken med (forhåbentlig) masser af legestunder i ??? Hvis jeg skulle være den heldige vinder må køkkenet gerne være inden flotte grå farve ?

 221. Hvor er det bare fedt at der bliver tænkt klima-venligt på alle leder og kanter. Især når man tænker på at den lille gut der skal stå og rode med Legekøkken nu også meget gerne skal kunne rode rundt i et ægte køkken om 20 års tid med friske lokale grøntsager og rent vand (forhåbentligvis uden de store bekymringer). Jeg og min lille søde gut herhjemme ønsker os sådan et fabelagtigt køkken i gråt!

  Tillykke med de 10 år!!

 222. Min datter på 2,5 år ville blive lykkelig for et så smukt køkken i hvidt. Så skal hun helt sikkert servere mad for sine bedsteforældre og moster ❤️

 223. Jeg ved at min niece vil have mange gode timer i sådan et fint hvidt køkken, så det krydser jeg fingre for at vinde ??‍???

 224. Hvor er det bare fint. Jeg vil elske at bage fantasikager i et smukt gråt køkken med min datter Freja. ?

 225. Sikke et fint køkken, det ville min søn elske! Og det skulle helt sikkert være i grå ?

 226. Sikke en lækker konkurrence? Jeg bil elske at vinde det i hvid til vores Bjørn selvom han kun er 4 måneder????

 227. Det er bare så flot. Gråt er vores yndlings. Har to små som håber vil blive glade for det og kokkerere sammen ❤️❤️

 228. Det fineste køkken i hvid til min lille pige så hun kan lave mad sammen med mig ??‍?

 229. Jeg ønsker mig et køkken i gråt til min lille nevø, som forhåbentlig kommer til verden inden ret længe. :-)

 230. Min dreng er vild med Den store bagedyst, så han ville elske st slå sig løs i det grå køkken??

 231. Ihhh hvor er det altså bare fint. Dengang min store pige ønskede sig et køkken var det nærmest kun ikea man ku opstøve i træ, det fik hun. Men nøjjj hvor er det kedeligt. Så det er pt skilt ad for at blive malet gråt til min lille søn. Han er godt nok kun 5 mdr, så jeg har lidt tid – meeen det ku være så meget mere lækkert med det her køkken. Det er så flot?? ❤???(og så ku jeg bruge tiden sammen med ham i stedet)

 232. Jeg ville elske at se min søn lege i timevis i det grå køkken, så hans kan blive farverig og fantasifuld, når han en dag bliver stor nok til at overtage kogepladerne fra farmand.

  Tillykke med jubilæet forresten!

 233. Ønsker mig et gråt til min datter Alberte på snart 1 1/2 år. Hun vil knuselske det, og få så mange hyggelige stunder ved det ❤️

 234. Meget yndigt, venter barn til maj, så et køkken i gråt krydser jeg fingre for at vinde ???

 235. Det er simpelthen så yndigt! Det ville min datter på 2 år elske at lege med ?? og med en lille baby på vej, skulle det nok kunne gå i arv til flere ivrige hænder

 236. Stort tillykke med blog fødselsdagen? jeg er desværre ikke så flittig til at kommentere, men jeg følger troligt med og vil gerne takke for de mange hyggestunder du bidrager til? Jeg håber på at vinde det grå legekøkken til min datter Clara??❤️ Hun fik en lillebror her i foråret og har simpelthen taget det så flot. Hun er den sødeste, kærligste og mest hjælpsomme storesøster, og det skal hun da have sådan et fint legekøkken som belønning for?

 237. Mine piger elsker at dreje på knapper! Og begge farver er så fine, så det er nærmest ligegyldigt hvilken en af dem… hmm… måske grå? :)

 238. Et køkken i hvid til vores lille søn, som kan komme når som helst og som kan pryde vores nye hus, som vi flytter ind i om 1 måned ?

 239. Et gråt køkken! Til min lille baby i maven. Min kæreste og jeg skal snart flytte i hus, og jeg glæder mig så meget til at indrette børneværelse. Det virker så surrealistisk og kæmpe mega stort, når det er den første! <3

 240. Hvor er det bare dejligt at se at der også er tænkt bæredygtighed ind i et fint køkken, det er ellers svært at finde! Hvis jeg skulle vinde, ville jeg vælge det hvide, da vores køkken er hvidt, men det går er altså også flot!

 241. Et køkken i gråt ville være så fint til min datter på 1,5 år ❤ jeg er sikker på det passer perfekt ind i vores nye lejligheds køkken

 242. Hvidt! Så passer det til vores eget køkken ? Skal også påvirke min Knud til at begå sig fint i et køkken ??‍?

 243. Jeg ønsker mit et køkken i gråt, som jeg kan give i gave til en venindes lille søde dreng ✨

 244. Vi ønsker os et flot legekøkken i hvid, så far og datter kan lave mad sammen ??‍???‍?

 245. Min lille datter på 18mdr vil altid have køkkenredskaber ned på gulvet og lege med, når vi laver mad..hun ønsker sig sit helt eget drømmekøkken i hvidt :-)

 246. Det er simpelthen så fint :-) Cam Cam laver simpelthen bare de fineste ting. Det er næsten svært at beslutte med farven, men det må blive det grå. Og tillykke med bloggens fødselsdag. 10 år, hvor er det vildt!

 247. Endnu en gang stort tillykke med jubilæet :-) Vi flytter snart fra lille lejlighed til stort hus og kan dermed endelig få plads til et legekøkken. Mine døtre ville blive rigtig glade for et i grå <3

 248. Jeg vil blive så glad for at vinde det fine køkken i hvid til min datter Emily ❤️

 249. Jeg vil mægtigt gerne give køkkenet i gråt videre til min gode vens søn, der snart fylder 1 år. Da han blev et halvt år fik han et miniature Mumi-forklæde, der vil gå rigtig godt til, og jeg satser på at få indprentet glæden ved det kulinariske i ham fra en tidlig alder, og sådan et luksuskøkken her ville da være for vildt.

 250. Hvor er det fint. Det vil være en perfekt julegave til yndlingsnevøen.
  Jeg ønsker det i grå.

 251. Mine drenge ville elske sådan et smukt køkken i vores køkken, så de kunne deltage altid ???

 252. Sikke et fint køkken, det ønsker jeg mig helt sikkert til mine to drenge. Det skal være hvidt ?

 253. Et gråt køkken til min lille, store Nohr på to år ? Det har længe været på ønskelisten, og jeg har evigt dårlig samvittighed over, at hans ubeslutsomme forældre (vi) endnu ikke har fået købt ét. Vi har haft kig på mange, men dette slår dem alle ?

 254. Wow, hvor er de fine. Vi ønsker os et gråt legekøkken, så matcher det vores rigtige køkken :)

 255. Sikke et fint legekøkken, som min datter helt sikkert vil komme til at elske. Krydser fingrer for at vinde den i hvid, så vi kan få bagt en masse fantasikager og andet lækkert! ??‍??

 256. Til den lille trold jeg elsker umenneskeligt meget – min lille nevø! Og i farven grå tror jeg hans mor vil værdsætte ?

 257. Køkkenet i grå ville være så værdsat herhjemme til den store på 3 og den helt lille nye i maven, der kommer til sommer ?

 258. Min datter fylder 1 år i næste uge og det ville være den perfekte gave til hende? Den hvide model ville være fantastisk at kunne give hende.

 259. Hvor ER det bare FINT! :) Jeg ønsker mig det i den grå udgave, til min søde nevø som elsker at lege madlavning med sin far – og forhåbentligt vil han så lade det gå i arv til vores lille januarbaby der er på vej :)

 260. Ej, hvor er det fint! Jeg ville elske at vinde det i gråt, så jeg kan forkæle min nevø og niece med dette <3

 261. Et køkken i gråt til min lille nevø, som elsker at lave mad i vuggestuens legekøkken og snart får plads til sit eget, når han lige om lidt får sit helt eget værelse.