Mine kopper

Okay, det her er måske det mest random indlæg i bloggens historie. Men ikke desto mindre hyggeligt. Jeg havde jo lovet at lave ‘ønskeradio’, altså hvor I kunne ønske et blogindlæg og hvor jeg så efter bedste evne ville forsøge at opfylde så mange af ønskerne som muligt. Og et af dem var altså et indlæg om mine kopper. Først syntes jeg, det var lidt pudsigt, men omvendt er det et af de spørgsmål, der går igen på insta-stories og ret skal være ret, jeg har en ting med kopper. Af samme årsag ejer vi heller ikke to ens, for hvis der skal være plads til nye i samlingen (og på vores begrænsede skabsplads), så går det selvfølgelig ikke at have 6 af en slags. Vi har dog flere end på billedet her, men det er altså mine favoritter og dem jeg bruger flittigst.

Har i øvrigt haft en hård nat, så kopper (med kaffe i) er min bedste ven i dag. Skål og god onsdag ♥

Og tip mig gerne, hvis I kender til flotte, skæve kopper. Har endnu ikke været forbi The General Store Copenhagen, men det må jeg vist snart. Ligner et rent koppemekka. Caiob, som jeg holder af, er et andet godt sted at finde smuk keramik.

 

Yndlingskopperne

 • Lyserød kop fra Peter Shire. Har fået den i fødselsdagsgave i år af to veninder og den er købt i Kokoon på Gl. Kongevej.
 • Brun kop fra Studio Arhøj. Ligeledes en fødselsdagsgave fra veninder. De ved hvordan man gør mig glad.
 • Mumi-kop fra Arabia Finland. Samlede på Mumi-porcelæn en overgang og er stadig glad for de kopper og skåle jeg har og bruger dem flittigt. Denne, en jubilæumskop, er favoritten.
 • Blåspættet kop fra Åoomi købt hos Apato Copenhagen. Endnu en fødselsdagsgavekop. Jamen altså if it ain’t broken… ;)
 • Kop med mælkebøtte fra Royal Copenhagen. Bloggerkoppen haha, men altså synes det stel er så smukt og har 4 kopper derfra. Nok til et lille teselskab.
 • Blånistret keramikkop fra af Bjarni Sigurdsson købt hos Caiob. Min favorit til matcha latte og varm kakao.

 

(Visited 8.304 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Tjek Jessica Hans ud! Hun har lavet et samarbejde med Hay, men hendes helt “egne” er endnu sjovere og sejere!

 2. Uh, jeg har også en ting for kopper og er selv i gang med at samle skønne kopper :-) Hyggeligt at se noget af din samling!

  Jeg ville lige tippe dig om Dorthe Kristoffersen på instagram – hun laver de smukkeste kopper med konkylie-hank. de er mit største ønske lige nu!

 3. Mona Vander fra Odense – elsker hendes stil!
  Kan se, at en anden i tråden allerede har nævnt hende <3

 4. Så fine kopper!
  Jeg har det på samme måde, jeg har mange forskellige kopper, og hvilken kop jeg vælger afhænger af, hvilken kop jeg lige føler for, den pågældende dag. Skørt men sandt. Jeg nyder alle mine smukke kopper. ??

  1. Samme her. Godt at høre at jeg ikke er alene med mit ‘crazy kop lady’-liv haha. Kram til dig og kopperne

 5. Prøv at tag et kig på KLAY Copenhagen. De har den fineste butik på Islands Brygge (Gunløgsgade 15) og kan også findes her – klay.dk

  Hun importerer det skønneste keramik fra blandt andet Japan, Bali og Australien og har også keramik fra Danmark <3 Har lyst til at købe mig fattig hver gang, jeg er der ;)

 6. Tusind tak allesammen, hvor er I bare gode. Så ved jeg også, hvad jeg skal ønske mig til jul, mange nye, fine iblandt <3 Stort knus E