Dagens outfit: Safaribule

Nuvel, det er ikke det mest praktiske safarisæt og måske det også kun er mig, der får safari-vibes? Men der er da brunt og kaki og jordfarvet ikke?

Det her outfit er i øvrigt et meget godt eksempel på, hvad jeg skrev om i går (og tak for at tage så godt imod det ♥), en ny kjole for at kunne favne mavsen, men i øko-bomuld, og ellers er det lutter gamle sager. Eller gamle er selvfølgelig et meget vidt og relativt begreb, men jakken har 4 år på bagen, solbrillerne har været i min varetægt 3 år til sommer og tasken har jeg gået med næsten hver eneste dag uden undtagelse, siden jeg købte den for et år siden. Der er med andre ord tale om absolutte garderobefavoritter og det diamentralt modsatte af fejlkøb eller sager, der kun holder en sæson (eller kortere).

Gid alle køb – nyt som brugt – var som dem. Det gad jeg i alle tilfælde godt. Synes langsomt jeg bliver lidt bedre til at spå om, hvad jeg virkelig godt kan lide (i lang tid). Men træder altså også forkert af og til stadig. Der er ikke andet at gøre end at øve sig og tænke sig lidt om :)

Hov, skoene er selvfølgelig også nye – det er dem, jeg designede for Flattered sidste år og i år er de (endelig!), kommet i den cognacbrune (samme farve som min taske), jeg sådan drømte om, men som resten af holdet fandt for vovet sidste år. Jeg ved allerede, at de bliver indlemmet i flokken af tidløse garderobefavoritter herhjemme. Og de kommer til at sidde på mine gravide fusser (slip in ftw!!! #kanikkenåminefødder) non stop, eller i skiftehold med klipklappere hvis det bliver meget varmt, resten af sommeren.

Ps. Har I set Acies indlæg om ‘det med at holde på maven’? Så hyggeligt og så sandt.

reklamelinks: jakke Anine Bing (gammel)// kjole Envii// taske Acne Studios// solbriller Gucci (gamle)// sko Flattered 

(Visited 3.150 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hvor ser du bare godt ud med babybule og outfit :-)
  Jeg er især vild med dine sko og tasken.
  Rigtig god weekend ønskes :-)

 2. Ja, den lille taske så jeg jo hos dig, og jeg er super glad for den!
  Den er praktisk og meget smuk. Tiderne er ikke til at købe en lyserød, de er ellers så vidunderlige eller en mellemblå ruskind, men skulle lille brune så stå hjemme og kede sig? Nej.

  1. Ej så godt at høre Birthe og god overvejelse mht farverne. Jeg har også kastet lange blikke efter den lyserøde, men ja, den brune er mere langtidsholdbar. Klem E

 3. Sikke et outfit, jeg er helt vild med farverne!
  Jeg er virkelig blevet fan af de khaki og brunlige nuancer, så der er efterhånden meget af den slags tøj i mit garderobeskab :) Og det bedste ved jordfarverne er man nemt kan kombinere dem på kryds og tværs.