Tankestrømme og dagens outfit

Phew sidder og drikker smoothie med abrikos, cashew og kanel (og masser af is!) og er lidt rundt på gulvet. Varmen, lækker som den er, gør sit. Hvor jeg tidligere var en frossenpind af dimensioner og nærmest ikke kunne få det varmt nok, så er det en helt anden sag, med den bageovn jeg har fået installeret på maven.

Årsag nummer to til snurrigt hovede er valget i går. Shit hvor var det spændende. Normalt plejer jeg fint at kunne tage til takke med resultaterne morgenen derpå, men vi blev oppe den halve nat (ok ikke helt, men langt over min sædvanlige sengetid) og så valg. Så er en kende træt i betrækket i dag.

Det var egentlig ikke tilsigtet, men endte med at holde mere eller mindre fri i går. Bare nyde det smukke vejr, så de allersidste frø (havde lige lidt sommerblomster og solsikker) og potte om på altanen og bare nyde. Siden tage lidt billeder (som I kan se her) med AC. Efterfulgt af date night med Nik à la fødselsforberedelse på Riget (200+ personer i kæmpe auditorium), valgflæsk i Hansens Gamle Familiehave og vaffelis hos Frederiksberg Chokolade. Kæmpegod dag ♥

Prøver virkelig at lave masser af ‘udeting’ her inden baby kommer, vil også så gerne i biografen. Vil særligt gerne se Danmarks Sønner og Aladdin. Har I set dem? Anbefalelsesværdige?

Om lidt skal jeg til træning. Går fortsat på gravidhold i Cramers Studio (foruden yoga i YO og lidt sporadisk svømning) to gange om ugen for at holde på lidt styrke. Ja, faktisk tror jeg måske næsten jeg er blevet stærkere, men det kan også være ren indbildning… Jeg er begyndt at gå de fleste steder hen fremfor at cykle eller tage det offentlige, for at få mere bevægelse ind, nu hvor jeg ikke løber længere. Og det med at gå har været så givende på flere punkter. For man oplever altså byen og alt omkring sig på en helt anden måde, når man går. Og så kommer jeg oftere til tiden – på cykel tror jeg altid jeg kan nå alle vegne hen på 15 minutter.

Håber i øvrigt slattenheden at går over. Den er ekstra nærværende i dag, men jeg er generelt blevet SÅ distræt. Glemmer og dobbeltbooker i ét væk. Og spilder! Jeg plejer ikke at spilde, mens jeg nu er smurt ind i mad (især på maven?!), det meste af tiden. Egentlig har jeg aller-allermest lyst til bare at bure mig inde. Ruge mit barn færdigt og bygge rede. Sådan nogle hormoner og instinkter er altså vilde, vilde sager…

Nu er det jo egentlig et ‘dagens outfit’-indlæg, jeg kom bare til at overtage med alt jeg lige havde på sinde. Men kjolen er altså en helt almindelig en, er bare gået to størrelser op. Jeg overvejer lidt at lave en salgs-insta og sælge ud af noget af mit preggo-tøj. Jeg vokser jo ud af noget af det løbende. Omvendt ved jeg ikke, om det er smart at gemme det til ‘på den anden side’? Eller til hvis der bliver en ‘næste gang’…

reklamelinks: kjole & Other Stories // sneakers Vans// taske Acne Studios

(Visited 4.272 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Havde tænkt mig at give pengene til en god sag under alle omstændigheder, men ja, det ville egentlig også være nemmere sådan. Kram E

 1. Hvor er det sjovt – på vej på arbejde imorges tænkte jeg netop, at du burde sælge dit gravidtøj (og helst bare det hele til mig!) :-). Jeg er selv i uge 25 med min nr 2 og mangler virkelig tøj, der kan nå om mavsen og dække barmen her i sommervarmen.
  Og tro mig, du vil ikke gemme det til “den anden side” eller evt. nr. 2. På den anden side vil du bare gerne have dit gode gamle klædeskab i brug igen og med nr. 2, der er tøjet så pludselig en 3-4 år gammelt og stil og smag ændrer sig… Believe me! Stod og kiggede mit gravidtøj igennem fra første graviditet her i weekend, og jeg gider ærlig talt ikke kan kigge på det én gang til :-)
  SÅ – kort historie lang; JA, sælg dit preggers-tøj (og allerhelst hele molevitten til mig!!).

 2. Hvor er du fin og rund :) Kan godt huske det med at spilde – det næste er så at du spilder på barnet ha ha. Da min ældste var helt ny, var grunden til tøjskift oftere, at moren havde spildt syltetøj eller chokolade på babys tøj end at baby selv havde forskyldt snavs :)

 3. Hej Emily,
  Tak for din skønne blog, som kun er blevet endnu skønnere af, at du venter dig. Jeg har selv en lille baby i maven og synes det er så hyggeligt og inspirerende at følge bloggere, som er i samme lykkelige livssituation.
  Jeg har et lidt lavpraktisk spørgsmål – har du fundet en god pusletaske? Jeg overvejer at købe en fra Camcam (brugt – finder stort set alt brugt, på nær de ting man anbefaler at købe fra ny), men du har så god smag, så måske du havde fundet en endnu smartere pusletaske ;)

  Bedste hilsner fra Cecilie

  1. Hej Cecilie
   Tak hvor er du sød! Jeg har været så heldig at få en fra Cam Cam og har derfor ikke kigget efter andre. Synes den virker rigtigt god. Og sejt at købe det meste brugt, praktiserer selv samme princip med langt det meste. Stort knus Emily

   1. Hej Emily,
    Okay, fedt. Med nedenstående kommentar kan det godt være jeg lige overvejer, om jeg bare kan bruge en af de fine rygsække jeg har… Og ellers tror jeg, at det bliver en Cam Cam.
    Det er helt vildt så mange fine ting man kan finde brugt – og til en brøkdel af nyprisen. Mit genbrugshjerte jubler – og det gør min pengepung da egentlig også. Der er jo rigeligt man skal ud at købe, når man venter sit første barn ;)

  2. Må jeg anbefale en rygsæk som pusletaske? En fjællræven fx? 1) det er rart at have hænderne fri- især hvis man skal op af trapper med en bebs eller andre lignende situationer. 2) smart ifht en bæresele/vikle 3) god for din ryg som i forvejen er presset efter graviditet og fødsel. 4) hvis baby pludselig græder og skal op i armene er det træls at slæbe på taske også. 5) så er man ikke partout afhængig af sin barnevogn og kan komme de fleste steder.

   Og så gør det til en vane at pakke lidt og let. Man behøves ikke partout 5 skiftesæt til babyen? Pletter er ikke farlige (medmindre de er af den brune/remoulade farvede af slagsen)

   Jeg brugte faktisk en børnefjællræven som rygsæk og min datter fik endda flaske (= madpakken kunne ikke bare være i brysterne)

   1. Hej Michelle,
    Hvor er du sød, at du tog dig tid til at skrive den lange kommentar. Rigtig god pointe med at kunne have armene fri. Det vil jeg da helt sikkert lige overveje (har først termin til november, så har god tid :) ).

    1. Det var da så lidt ☺️ sad i toget og havde god tid ? og undrer mig over hvorfor alle pusletasker skal være så store og lidt klodsede.

     og hvor hyggeligt med et novemberbarn- det har jeg også selv. En datter fra 12.11. som fylder tre år næste gang (!)

     1. Jeg synes i hvert fald det er en god pointe det der med, at man ikke behøver slæbe alverdens ting med rundt. Det kan jeg selv være slem til bare i min almindelige ‘dametaske’, men det kunne være fedt at skære lidt mere ind til benet ift, hvad man egentlig har brug for at bære rundt på.

      Ja, det er skønt med et novemberbarn. Jeg har termin 5 dage før min egen fødselsdag – så hvem ved? – måske jeg får mit første barn i fødselsdagsgave ;)

     2. Hvor er I gode begge to <3 Jeg lærer også noget og rygsæk lyder ikke dumt :) Kram E

 4. Vil du dele om du fortsat arbejder hos Rudolph Care eller er du fuldtids blogger igen? :)

  1. Dejligt at høre. Det føltes lidt ufokuseret, da jeg skrev det. Men omvendt er det den slags jeg (også) selv synes er hyggeligt at læse på andre blogs :) Kram E

 5. Gem dit graviditetstøj lidt endnu – det kan være SÅ svært at finde noget at tage på efter fødslen hvor maven og hofterne endnu ikke er tilbage i den gamle form?

  1. Tjek. Eller i alle tilfælde med noget af det tænker jeg. Især det der også er ammevenligt :) Klem E

 6. Jeg var også viiildt klodset til sidst i min graviditet! Tabte ting, spildte og gik ind i ting…som om man ikke rigtig kan afstandsbedømme??!??