Weekendplaner og dagens outfit

Glædelig fredag og weekend lige om lidt! Hvad skal I lave?

Vi dribler afsted mod Samsø efter arbejde. Med campingvogn og pakkenelliker. Vi skal være afsted til og med mandag, hvor vi har bryllupsdag. Så weekenden er en slags bryllupsdagsfejring og sidste, lille get-away inden vi bliver tre. Glæder mig ualmindeligt til en weekend med noget af det, jeg holder mest af. Campingliv, avislæsning, spil, vaffelis, jordbær og nye kartofler (tænker begge dele må være ekstra gode på Samsø), frisk fisk på havnen, en tur på SUP og ikke mindst ham, jeg er så heldig at kunne fejre bryllupsdag med ♥

Nå, ja og så ser jeg frem til at opleve Samsø. Vi havde egentlig overvejet både Sønderjylland, Silkeborgegnen og Sydfyn (det skal åbenbart starte med s) til vores lille babymoon à la camping, men lidt tilfældigt faldt valget på Samsø, da nogle af jer anbefalede øen midt i Kattegat, og da nogle af vores venner også talte begejstret om den. Jeg har kun været der en enkelt gang, på lejrskole i 8. klasse. Så tips til ting vi skal se/smage/prøve/opleve modtages med kyshånd.

I dag er jeg ved at smelte. Plejer at være en hund efter at være i solen, men i år – med indbygget varmeovn på maven, nyder jeg det gode vejr fra skyggen. Men det gør mig nu altså stadig i godt humør. Elsker at se hvordan alle folk vrimler ud på hver en lille grøn plet i København, så snart solen skinner. Og hvordan alting pibler frem og skyder flot på min altan. Kjolen her fungerer godt i varmen (det gør skoene ikke, hej brandvarme fusser) og var faktisk noget af det allerførste preggo-tøj, jeg købte. Den passer bare først rigtigt nu, både med hensyn til størrelse og i forhold til vejret. Den ryger med på camping, gør den.

Jeg har sat auto-reply på mailen og forberedt læseklub her til bloggen (så kig gerne forbi, hvis I har læst Helle Erobreren) til på søndag og nu glæder jeg mig til mere eller mindre at trække stikket og bare hænge ud med ham, jeg allerbedst kan lide for et par dage.

Rigtig god weekend allesammen ♥

Ps. Hvis I – eller nogen I kender – lurer lidt på privat fødselsforberedelse, men synes det er en dyr omgang, så har jeg lovet at tippe om, at Røde Kors/Babynettet og de dygtige jordemødre fra Jordemodertid, holder en gratis workshop om smertehåndtering under fødslen på mandag.

Outfit-detaljer

reklamelinks: Kjole ASOS Maternity// solbriller Gucci (gamle)// taske Acne Studios// sko Vans// halskæde Unspoiled Jewels

(Visited 3.647 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Det lyder som en helt perfekt weekend ❤️
  Jeg ville lige komme med et lille indspark angående privat fødselsforberedelse.
  Jeg tror virkelig ikke, man skal stresse over det, hvis man ikke har råd. Jeg gjorde det, men set i bakspejlet ville jeg hellere have brugt pengene på massage eller en lækker middag med min mand.
  Det var hyggeligt og dejligt at fordybe sig i fødslen, men jeg følte ikke, jeg ‘lærte’ noget, jeg ikke kunne læse mig til eller fik i det offentlige.
  Da jeg rent faktisk skulle føde, blev jeg faktisk overrasket over, hvor langt virkeligheden var fra den meget ‘du kan komme gennem fødslen med rebozo, akupunktur, vejrtrækninger og badekar’-tilgang, vi havde haft til fødselsforberedelsen.

  1. Tak Anna, det endte det virkelig også med at være <3

   Og spændende med din historie ift. fødselsforberedelse vs. virkelighed. Synes det er SÅ interessant, hvor forskellige fødsler er i almindelighed og ikke mindst hvor forskellige oplevelsen af dem er. Tak for at dele. Knus E

 2. Ej, hvor hyggeligt med en Samsø-tur! Jeg genopdagede også øen sidste sommer. Jeg kan varmt anbefale gelato hos Casa Tua lige uden for Nordby. Det er et italiensk ægtepar, der driver det og deres is er SÅ gode.
  Ellers vil jeg anbefale frokost på havnen i Ballen. Vi fik ved et lille røgeri lige ved vandkanten.
  Man kan også købe friske grøntsager mv. ved vejkantsboder overalt på øen. Så lækkert!

  1. Tak for gode tips Stinne <3 Brugte dem alle med undtagelse af frokost på havnen. Det nåede vi ikke, men vi gik en dejlig tur der. Kram E

  1. Jaaaa. Det var så hyggeligt, fik verdens bedste jordbær dér OG nød underholdning i form af tovtrækning. Helt perfekt <3 Klem E

 3. Rigtig god fornøjelse og tillykke med bryllupsdagen <3

  Jeg håber du kommer med lidt tips efterfølgende til hvad der kunne være spændende derovre. Jeg skal på sommerferie med min søn på Samsø nemlig.. og jeg har indtil videre kun fundet ud af der er en labyrint :D Så de er meget velkomne :)

  1. Tusind tak søde <3

   Åh hvor herligt med sommerferie på Samsø, det kan du godt glæde dig til! Labyrinten nåede/prioriterede vi ikke, men det ville jeg klart gøre, hvis jeg skulle tilbage og især med et barn. Jeg samler lidt tips i et indlæg på torsdag og ellers er der MANGE gode idéer under det billede på min instagram, hvor jeg har samme tøj på som i dette indlæg :) Knus E

 4. Hej Emily. Håber jeres tur til Samsø var fantastisk. Er så glad for lavinde mascaraen som du anbefalede men har du også prøvet øjenmakeup fjerneren derfra? Har den fra bioderma nu men vil gerne prøve en anden nemlig. Knus fra Tanja ?☀️

  1. Ja, jeg har og er vildt glad for den, den kan jeg godt anbefale. Og ellers synes jeg også micelle water fra Matas nye Mild-serie er super god! Kram Emily

 5. Hvor lyder det hyggeligt med en tur til Samsø – der er noget helt særligt over øen. Nordby skal opleves og vandring i Nordby bakker. Også Tranebjerg er et besøg værd. Derudover kan jeg anbefale en tur til HØST butik og cafe i Mårup og Yoga butikken i Pillemark, Charlotte Schultz Design.
  Ps. Jeg nyder at læse med herinde – så tak for det. Rigtig god weekend.

  1. Det må jeg give dig ret i, nu hvor jeg har været der (igen). Tak for gode tips, fok brugt en hel del af dem <3
   Hvor er du sød, det gør mig glad at læse <3 Kram E

 6. Ang fødselsforberedelse – jeg var virkelig nervøs inden 2.gang, men det hjalp mig meget at læse en bog om fødsel og frygten for den og inspireret heraf at arbejde med mine tanker. På den måde arbejder man i sit eget tempo og med de temaer man nu har.