Babyshower

I onsdags overraskede (!!!) de sødeste piger mig med babyshower lige i min ånd ♥

Ligesom ved min polterabend, så blev jeg simpelthen SÅ utroligt rørt over, at jeg har så søde kvinder omkring mig, der ikke bare gider, men tilmed lægger sig i selen for at overraske med en dag, eller i dette tilfælde aften, lige efter min næse. Det er eddermugme sødt.

Jeg har det lidt blandet med babyshowers. Altså forstå mig ret, jeg går gladeligt til dem og synes det er hyggeligt. Selve idéen om at få set og fejret en kær veninde, inden en så stor begivenhed i hendes liv, er jeg helt med på. Det kan aldrig være en dårlig ting at samles med gode damer og spise brunch/pizza eller kage og drikke vin eller kaffe. Men jeg synes det kan blive noget rod (i mine øjne), hvis det bliver noget med alt for store gaver, hurlumhej og deslige. I Danmark har vi jo ret beset tradition for både barselsbesøg og -gaver og ikke mindst fejring og gaver ved dåb/navngivning og hvis man så også lige sparker endnu en gavekrævende (amerikansk) begivenhed ind i mikset, så kan det blive lidt pebret at være veninde til én, der skal have et barn. Og det synes jeg ikke er helt rimeligt.

Den havde mine veninder heldigvis fanget og havde arrangeret en stille og rolig aften med pizza, salater, islagkager, jordbær og hygge i lange baner. Og så var der blevet opfordret til at give tøj videre, som eget afkom var vokset ud af (jeg er en af de sidste i flokken til at få børn), andre genbrugsgaver og lignende. Det syntes jeg var så fint og jeg fik så gode ‘pre-loved’ ting med sjæl og historie, gennemtænkte og brugbare småting (en såkaldt numsefløjte, ammeindlæg m.m.) og så fik jeg gavekort på hjemmelavet og -bragt mad til den første tid, til en god film på i-Tunes og andet i den dur. Simpelthen så fint.

Nikolaj, den røver, havde i øvrigt snydt mig gevaldigt og sagt vi skulle på vores ugentlige onsdags-date og at han havde arrangeret en overraskelse. Det lød jo plausibelt nok, det er lidt sådan vores dates fungerer, men efterhånden som vi nærmede os onsdag aften, blev han mere og mere lusket og jeg blev mere og mere nervøs. Fordi jeg måske godt kunne regne ud at den så stod på babyshower. Og jeg er hverken så god til overraskelser eller til at være i centrum. Men da først jeg var i det og alle mine piger (og mor) stod og råbte surprise og vi sidenhen havde de hyggeligste par timer foran os, så kunne det jo slet ikke have været anderledes og jeg var så taknemmelig og glad. På den måde flasker poltere, babyshowers og andre overraskelser sig jo som regel og passer netop til den, der nu engang skal fejres.

Tak, tak, tak sødeste piger for den bedste aften ♥

(Visited 5.857 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hvor dejligt, at det blev lige i din ånd – jeg synes også nemt den slags amerikanske traditioner bliver for gøglet til netop mig og kontrolfreaken i mig får præstationsangst bare ved tanken om at det var mig, men det lyder til at balancen her var ramt lige i øjet :D
  Søde søde damer.

  – A

 2. Hvor var det en fin ide med at give ting videre. For du har jo ret i, at det meget hurtigt kan blive en lidt pebret omgang, hvis der både skal gives babyshower-gave og barselsgave.
  Jeg er kæmpefan af arvetøj- og ting, så det ville også have glædet mig (men der er folk jo lidt forskellige ;) ) Dejligt, at du havde en hyggelig og god aften <3

 3. Jeg bliver nødt til at spørge om hvad en numsefløjte er? Tør simpelthen ikke google det ??

  1. Ved det ikke helt selv (endnu), men tror det er en man lige kan bruge til ‘give et trut’, hvis baby har en prut på tværs ;) Klem E

 4. Det ser hyggeligt ud. Jeg har også lige fejret babyshower for en kær veninde og jeg fik hele banden til at splejse om en gravidmassage her i slutningen af graviditeten – oplevelse fremfor krims krams ♥️