Weekend-tid

Fem minutter i weekend! Altså ikke, at jeg har helt styr på dagene her i barselsboblen. Og så alligevel. For nu har Nikolaj, været tilbage på job i en uge og der er altså stor, stor forskel på at være to og en, når det kommer til at passe et spædbarn. Wow, hvor lærer man hurtigt hele tiden at være på forkant med situationen. Og at kunne alting med én hånd og at tisse med en baby på skødet, haha. Og at gå i bad (eller alt andet for den sags skyld) på mindre end en tredjedel af den tid, man normalt brugte. Kan godt være man er kronisk træt og momentant mindre begavet grundet ammehjerne, men jøsses hvor er det også sandt, at mødre er vanvittigt effektive. Altså hvad man ikke kan nå på sådan en formiddagslur. Nå, det kan jeg vist snakke om i evigheder, men så er det vist heller ikke mere spændende, så lad os i stedet hoppe til vores weekendplaner og lidt lækkerier fra rundt omkring på World Wide Web.

Lørdag til søndag tager vi i sommerhus og jeg GLÆDER mig umådeligt til at Kurt endelig, endelig skal møde Penny. Og omvendt. Er så spændt på, om det er kærlighed ved første blik. Læs evt. mit ‘Hund og barn’-indlæg, hvis du også står overfor at skulle introducere sådan to størrelser for hinanden :)

Og så glæder jeg mig også til at Kurt skal hænge ud med mormor og morfar. Og til at jeg måske kan snige mig til en time i en solstol med en bog. Vi skal selvklart også et smut på stranden. Selvom jeg endnu ikke må bade (først 8 uger efter fødslen?!), så glæder jeg mig til at se havet og til at gå tur med min lille familie med sand mellem tæerne.

Har I gode weekendplaner? ♥

Her er om ikke andet lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

(Visited 5.806 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Jævnfør anden ‘dot’ omkring psykisk mistrivsel blandt unge, så er det virkelig skræmmende. Min bachelorgruppe og jeg er netop påbegyndt et bachelorprojekt omhandlende denne gruppe unge. Vi er sygeplejerskestuderende der er interesseret i at forebygge mental mistrivsel hos den gruppe i samfundet, og synes vi som sygeplejersker har en plads at udfylde netop der . Vi synes fx der bør være en øget opmærksomhed på, at der ikke er nogle sundhedsprofessionelle offentlige tilbud til unge, når de forlader folkskolen. Vi tror ikke, at den mentale sundhed bare er på plads, fordi man går ud af folkeskolen og afsluttes ved sundhedsplejersken, specielt ikke i vores samfund hvor uddannelse, som Morten Albæk så fint beskriver det, efterhånden er mere et spørgsmål om at komme ud, end det er et spørgsmål om at blive dannet.. Hov det blev en længere smøre, men det er bare så spændende og så vigtigt at vi får stoppet den stigning med stressede, depressive unge, hvis liv er ensomt og ulykkeligt. <3
  God weekend, alle 3 :-)

 2. Havet er skønt – er selv i skrivende stund på vej til Sæby for at spise stjerneskud, og elsker at gå og samle skaller – så når Skægaben vil i vandet, kan jeg tulre rundt der, i mine egne tanker ?.

  – A

 3. Som studerende, der stadig tvivler på uddannelsesvalget og de fremtidige udsigter, var artiklen om lidenskab virkelig lærerig og støttende. Ens karriere (og derfor også uddannelse) fylder så meget og giver andre et blik på dig, uden at de egentligt kender dig. Så det er rart at blive mindet om, at man altså er mere end dét, og at man ikke skal traske alle beslutninger ihjel med tanker som “hvad nu hvis, det er grønnere på den anden side” eller “er det nu det rigtige”. Tak for linket og god weekend ?

 4. Hej Emily. Det er super fedt med 2. sæson af astropod! Har du et godt forslag til, hvor man kan få lagt sit og sine børns horoskoper (jeg er nødt til at snyde mig ind i hovederne på de små krapyler ?)

  1. Haha… nej har tænkt det samme. Jeg tænker ‘bare’ at lave en profil til ham på appen Co-star, den er jeg (og Astropod-pigerne) glad for :) Kram E

 5. Jeg forstår ikke helt den der med at man enten ikke når på toilet eller skal have barnet på skødet når man er det? Mine børn har ikke taget skade af at blive lagt i nesten eller sengen de 30 sek det tager at gå på toilettet?

  1. Tænker det handler om enkelttilfælde og ikke nødvendigvis er enten/eller? Sådan har det været hos mig. Af og til var det simpelthen nemmere at tage baby med hvis hun var ked af det eller lige vågnet, men for det meste gik det fint at lade hende ligge/lægge hende :-)

  2. Det er det fede ved børn, de er vidt forskellige, har forskellige behov og udtrykker dem forskelligt. Ligesom vi mødre heldigvis også er forskellige og tror på noget forskelligt ❤️ Så tror det er svært at lave en manual der passer på alle.

  3. Hej Christina, nu ved jeg ikke præcis hvad du tænker på, men for mig er det bestemt ikke enten eller. Jeg kommer helt bestemt på toilettet, når jeg skal og 95% af tiden uden baby, for der gør jeg som du. Men et par gange har jeg haft en meget ked/urolig lille mus på armen OG skulle tisse meget samtidig. Og kan stadig ikke holde mig i uanet tid her efter fødslen (sorry hvis det er for meget info), så det skal gå stærkt og så er det nemmere for os begge, at han kommer med af og til ;) Klem E

 6. Hej søde Emily. Stort tillykke med skønne Kurt❤️ At blive Mor, er det bedste der kan overkomme en kvinde.(Synes jeg) Har et spørgsmål; når du går til frisør, hvad beder du om? Misforstå mig ikke, men du har altid den fineste hårfarve, er det babylights, balayage, alm farve hvad???? Og til sidst lige an boganbefaling; The Four Agreements af Don Miguel Ruiz. Den ændrede seriøst min måde at tænke over livet og mig selv på. Alt kærlighed til dig og dine ? Tina

  1. Nej desværre, men tror at en af streaming-tjenesterne må have det. Jeg er så hardcore fan (og så gammel), at jeg har box-sættet med alle sæsoner på DVD, haha. Kram E

 7. Skal da vist lige over på Insta og se når “hund møder baby” – Det må helt sikkert ha været sødt!