Barselsmandag

Jeg sidder på sofaen med en knirkende baby ved siden af mig. Det er måske det hyggeligste i hele verden. Altså udover at ligge med ham sovende ovenpå mig ♥

Tænk at han er her nu. Vores lille dreng, som vi har ventet på så længe. Og at det lige var ham, der skulle være vores. Alting giver så fin mening nu og det kunne slet ikke have været anderledes.

Kan se tilbage på den bedste weekend, hvor vi både kom ind forbi Rådhuspladsen, for at se Pride-optoget og et smut i Tivoli at spise churros. Ja, ja selv de små ting, kan blive til store begivenheder, når hverdagen er vendt op og ned, hehe. Og så har vi ellers også bare hygget og nusset til den store guldmedalje. Og forsøgt at nappe en lur eller to.

Vi har – for nu –  en ret fin rutine, der er nogenlunde til at regne med fra dag til dag. Og som giver luft til, at jeg kan komme i bad, få læst lidt avis, lave mad, vaske tøj og tilmed besøge domænet her en gang imellem. I dag har jeg tilmed også fået både mascara OG concealer på. Derudover går dagen slag i slag med at amme, have hyggelig vågentid, pusle og putte og således forfra igen og igen. Nattesøvnen er selvklart afbrudt og jeg har haft dage i noget nær zombiemodus, men ret skal være ret: Vi har – indtil videre – en ret nem baby og er meget, meget taknemmelige. Altså det havde vi været uanset hvad selvfølgelig. Men tænker, at man gerne må være ekstra taknemmelig, når der både bliver sovet og spist fint og man tilmed har småbitte øer af tid til sig selv. Selv mine vilde bryster begynder at te sig nogenlunde og produktionen er således ved at stabilisere sig. Halleluja!

Nikolaj var tilbage på arbejde i fredags, men der havde jeg en del besøg + sundhedsplejerske, så dagen susede afsted og jeg nåede aldrig helt at opfatte, at han var væk. Men denne uge er det the real deal og vi har startet dagen med morgenmad for to (altså for mig og Kurt) i sofaen. Flødebabs til ham. Blødkogte æg og madder med ost og syltetøj og peanutbutter og banan til mig. Da han faldt i søvn, så jeg Nyheder og spiste selv og siden har jeg haft lidt computertid, her inden han vågner igen. Senere skal vi ud at trille en tur med barnevognen og Emilie. Ægte barselsdag.

I må ikke hænge mig op på det, slet ikke når jeg om en måned, hvis jeg er ved at kede mig ihjel, men tror altså godt, jeg kan blive forfalden til at være på barsel. På den anden side starter jeg så småt med at arbejde igen fra oktober, så når det kommer til stykket, når jeg nok ikke for alvor at komme til at kede mig. Tænker at stornyde så meget som muligt, mens tid er, og så tager jeg det i mit eget og Kurts tempo, så godt jeg kan, når hverdagen igen kalder. Læs mere om min barsel her.

Fødselsberetningen som jeg i overmod troede, jeg ville få skrevet færdig i weekenden, lader altså vente på sig. Dels fordi det tager længere tid, end jeg havde troet, dels fordi jeg gerne vil vente til min journal fra fødslen lander på sundhed.dk. Tænker det er lidt skægt at sammenligne jordemoderens journal med min egen oplevelse, inden jeg deler med jer.

Ønsker jer den bedste mandag og uge ♥

Tusind tak for alle jeres film- og serietips til forrige indlæg i øvrigt, de er så værdsatte!

 

(Visited 5.630 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Glæder mig til at læse din fødselsberetning. Hvis du venter på din journal, kan den læses tidligere på minsundhedsplatform end på sundhed.dk ?

  2. Det lyder skønt. <3
    Glæder mig også til fødselsberetningen – særligt til at høre hvordan du oplevede det med at blive sendt hjem kort efter fødslen. Jeg skal føde for anden gang her til januar, og jeg gruer lidt for at skulle sendes hjem fra Hvidovre samme dag, selvom det er anden gang..