Weekend-tid

Sådan må mit fremtidige hjem godt se ud. Gode farver, bøger og planter en masse og indbydende læselænestole. Billede herfra.

Glædelig fredag folkens! Om jeg glæder mig, til det ringer ind til weekend i eftermiddag? Det kan I lige bande på! Jeg ser allerede strålende klart for mig, hvordan jeg skal sidde i sofaen med vege-burger, fritter, bernaisemayo og choko-milkshake (amning ftw!) og se Vild med Dans. Og siden drikke et lille glas bobler, når Kurt har fået aftensmad. Det er blevet vores fredagstradition; at fejre Kurts ugefødselsdag (8 uger i dag, altså HVOR blev tiden af?) og hygge med take-away og skåle i et lille glas. Og se VMD, haha. Føler mig meget sat, men det har jeg det mere end fint med. Vi hygger os i alle tilfælde gevaldigt i vores lille trio.

Weekenden byder på hele tre gange fødselsdag, hvilket er kærkomment, da vi (altså Kurt og jeg) har taget den helt med ro denne uge. Så nu må der gerne ske lidt. Jeg skal bl.a. til damefødselsdag i morgen aften. Uden baby. Wish me luck! Og så skal vi til sødeste Eddies 1-års fødselsdag i morgen eftermiddag. Glæder mig til at se hans glade, lille fjæs og spise kage med gode venner.

Derudover har jeg den sædvanlige weekenddrøm om at læse lidt avis og bog, ramme yogamåtten i 20 minutter herhjemme på stuegulvet og ikke mindst få lavet et blogindlæg eller to. Men lad os nu se. Måske det er for ambitiøst. Det vil tiden vise.

Har I gode weekendplaner? Det håber jeg ♥

Her er om ikke andet lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

En ny slags ensomhed. Skræmmende.

Det er nu, du skal dele billeder af dit barn på Instagram.

Nut butter bars. Lige til at have med på farten for de travle eller som frokostsubstitut for de barslende.

Er du også (mere end) glad for at fylde hjemmet med grønne planter?

Få din hudpleje til at arbejde hårdere for dig. Bl.a. ved at skippe vatrondeller.

Hun er på alles læber denne uge. Klimakampens Jeanne D’Arc.

Downton Abbey the Movie havde premiere i går. Må. Se. Snart! Tip mig i øvrigt gerne, hvis I ved, hvor man streamer serien. Den gad jeg godt se igen.

Verden rundt à la hverdagsaftensmad hos 18 familier i 18 forskellige lande.

Livet med en nyfødt ;)

Der er noget i gære. Selv i ‘kød-stater’ som Texas. Var det noget med en plante-Whopper?

Hvor der er vilje er der vej ♥ #boscoandhisbigstick

Ratatouilletærte? Ja tak!

Hvis du gerne vil vide, hvad det er F1-F12 på dit tastatur egentlig kan.

(Visited 4.665 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Her fejrer vi min datters syv uger på søndag – så hyggeligt at følge med hos jer, der lige er lidt foran :) Downton Abbey ligger på Amazon Prime, hvor der også ligger andre gode ting som Carnival Row, Jack Ryan og The Man in the High Castle.

  1. Når jeg logger ind på Prime video, skal jeg betale for hele sæsonen udover medlemsgebyr. Kan du se det uden at betale for serien også?

   1. Jeg kan sagtens se det uden at betale ekstra udover medlemsgebyret ?

 2. Hej

  Du kan se serien på Amazon Prime eller SF Anytime.
  Du kan altid søge på Playpilot.com eller i appen hvis du ikke ved hvor en film eller serie er ??

 3. Ville bare lige sige tak for dine indlæg. Synes det er så hyggeligt. Super godt med de links du deler til sidst.❤️? Håber det går godt hos den lille familie. Vi bliver selv 3 til december. ☺️ Hav en dejlig dag!